- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.441
kızlar beraber kilo verelim böyle olmıcak,benimde heryerim sarktı,memeyi unutup dışarıda geziyorum artık,
hem şişko hem paspal hemde unutkan,eşim gülüyor halime kesin artık begenmiyor beni
BİŞEYLER YAPALIM ARTIKKKK
hem sütümüz olsun hemde zayıflayalım
sporada başlasakmı artık 2 aylık olduk????
bukleee ankaraya gelmişsin.nerede evin merak ettim.......
kızlar beraber kilo verelim böyle olmıcak,benimde heryerim sarktı,memeyi unutup dışarıda geziyorum artık,
hem şişko hem paspal hemde unutkan,eşim gülüyor halime kesin artık begenmiyor beni
herkesin derdi kalan kilolor deminapcaz gerçekten kiloları benim çok az kaldı ama 64 hamile kalmıştım 77 doğuma girdim şuan 65 im yinede çok bozuldum göbek falan kaldı.korse kullanan var mı yada faydasını gören..
valla 4 aylık hamile gibiyim ben karnım öyle sarktıki,ama dikkatli giyinince yani sagı solu sıktırınca bişey kalmıyo gibiBen dun yuruyus yaptim biraz annemle yarinda cikmayidusunuyorum rejim yapmiyorum ama yurucem surekli baskayolu yok hadi hamileyken hamileyim deyip geciyoduk ya simdi bu gobek ne olacak
enazından yürümek lazım canım bak hemşire başlamış,bende bugün babamla bankaya gittim geldim şuan ayaklarım agrıyor,tam 1 haftadır çıkmamışım dışarııııı:26::26:fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?
spor yapacak gücü hissedemiyorum henüz ama ufaktan bişeylere başlasak çok iyi olacak sıkılaşalım en azından
Bu arada enice viva mens olmadik demissiniz hamile olmayin sakin:)))
canım 3aydan sonra serbest şurda 1 ayım kaldı yürüyüşle başlamak en iyisi,ayy ewet ama ne yapacagız kı sezeryanda mekık pılates falan serbest mı acaba,hala doktoruma gıdemedım...yaa mıdem o kadar buyumus kı dolabı yesem rahatsız olmuyorum kızlar ben ..yaz da gelıyorr....
enıce 100 cc sagıyorum demıssın ya tek gögusten mı ıkısı mı?
hugo ben beceremiyorum bu egzersizleri ya zoruma gidiyorgöğüs sarkıkları konusunda yardımcı olayım hemencik
ben ağırlıkla çalışıyodum yakında yeniden başlıycam
karındaki yağlar içinse tatlı ve şekeri tamamen kesmek işlenmiş gıdaları bırakmak ve kardiyo yapmak gerekir
buna rağmen eğer karında yağ varsa uzun zaman alır eritmek
eridikçe karında yumuşama sarkma olur bunun içinde ciddi ciddi pilatesle uğraşmak karındaki yağlar eriyince deriyi toparlamaya yardımcı olurrr
ayyy çok uğraştım ben bunlarla uzman olduk artıkk
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?
bu egzeriszler göğüs toparlar düzenli yapmak sarkmayı önlerrr
fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?
evet ben de keçiören de oturuyorum.]
canım 3aydan sonra serbest şurda 1 ayım kaldı yürüyüşle başlamak en iyisi,
bende çok tatlı seviyorum,artık dur zamanıgeldi sanırım
iki gögüsten sagıyorum canım,hemen poşetleyip dolaba koyuyorum
hugo ben beceremiyorum bu egzersizleri ya zoruma gidiyor
daha kolay bi yolu yokmu acep
uyumak ıstıyorum artıkkkkkkkkkkkkk
uyumuyormu kuzu canım
bizim kız uyuyor ama bende gram uyku yok
canım benim allah yardımcın olsun herşeyden önce,zor zamanlar geçiriyoruz ama elbet güzel günleri daha çok olacakcnm ınanırmısın dun gece 11de o uyudu bende fırsat buldum camasırları yerlestırdım ortalıgı topladım
derken 12,30 oldu ben yattım yataga uykuya dalmam ortalama 1di
saat 3,50 de bı kalktı sabak 7,30a kadar zır zır agladı oyun ıstedı emmek ıstedı. derdı bıtmedı
bugunde dgru duzgun uyumadı aksam da mısafırım vardı onlar gelmeden bı uyudu 9 da hala uyuyor ve uyanmak uzere benım gozumdense uyku akıyor.!
felaket yoruldum artık. ama suda varkı tek bı gulusu yorgunlugumu o anda olsa alıyor.
bazen ıse fırlatıp atasım gelıyor
yanlız olmak cok zor yaa
Bir bebekte olan ve fazlasi ne varsa yasadik,gozu iltihap oldu sonra capak oldu dr netira diye antibiyotik damla verdi, sonra yuzu kulaklarina kadar komple konak oldu cilk yara oldu yuzu sisti cocugun tipi degisti onun icinde zeytin yagi ve advantan diye bir krem verdi, gaz ve karin agrisi icin sap simplex damla verdi hepsindende memnun kaldim, suan kafamizdaki konakla ugrasiyoruz onun icinde zeytinyagi ile yumusatiyorum aksam banyo yaptirip chicconun konak taragi var onunla temizliyorum daha hala var eciremedik daha tam oda 3 gun asi icin banyo yapamadi ara verdik ondan
fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?
fatıh nereye baglı?Ben okurken Kolej'de yasıyordum cok guzel bır yerdı..Kızılaya 5 dakıka:))
mens ne demek canım??bakalım ılk kım YANLISLIKLA hamıle kalacak:)))
uyumuyormu kuzu canım
bizim kız uyuyor ama bende gram uyku yok
ben de artık cocuk uyusa da asla uyumak ıstemıyorum uykum kacıyor we nasılsa uyandıracak dıye ınadıma oturuyorum salonda ıs buluyorum kendıme..!!!!
bu arada KONAK dedıgın sey nedır canım?
ben tamamen salaklastım artık ben ben degılım ...kocamla kanka degıl kardes bıle olduk artık elıme elını suremem bana haram:))valla biz eşimle kanka olduk artık dolayısıyla mümkün deil :)))
memeyi unutup geziyorum demişsin ya aklıma geldi
ben acayip dalgın ve unutkan oldum hatta saçmasapan cümleler kurup yeni kelimeler üretiyorum
cnm ınanırmısın dun gece 11de o uyudu bende fırsat buldum camasırları yerlestırdım ortalıgı topladım
saat 3,50 de bı kalktı sabak 7,30a kadar zır zır agladı oyun ıstedı emmek ıstedı. derdı bıtmedı
bugunde dgru duzgun uyumadı aksam da mısafırım vardı onlar gelmeden bı uyudu 9 da hala uyuyor ve uyanmak uzere benım gozumdense uyku akıyor.!
felaket yoruldum artık. ama suda varkı tek bı gulusu yorgunlugumu o anda olsa alıyor.
yanlız olmak cok zor yaa
işte buna ben de kıl oluyorum ben yatınca yatsa kalkınca kalksa olmuyor mu yani..ben de tektım bgn onunla butun gun hiç uyumadıgı yetmedı hala uyumadı ...offffffffff...
cnm ınanırmısın dun gece 11de o uyudu bende fırsat buldum camasırları yerlestırdım ortalıgı topladım
yanlız olmak cok zor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?