2012 Şubat Anneleri

Ben dun yuruyus yaptim biraz annemle yarinda cikmayidusunuyorum rejim yapmiyorum ama yurucem surekli baskayolu yok hadi hamileyken hamileyim deyip geciyoduk ya simdi bu gobek ne olacak

bukleee ankaraya gelmişsin.nerede evin merak ettim.......

fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?

spor yapacak gücü hissedemiyorum henüz ama ufaktan bişeylere başlasak çok iyi olacak sıkılaşalım en azından

Ben dun yuruyus yaptim biraz annemle yarinda cikmayidusunuyorum rejim yapmiyorum ama yurucem surekli baskayolu yok hadi hamileyken hamileyim deyip geciyoduk ya simdi bu gobek ne olacak
valla 4 aylık hamile gibiyim ben karnım öyle sarktıki,ama dikkatli giyinince yani sagı solu sıktırınca bişey kalmıyo gibi
gören hiç kilon kalmamş diyor,boydan kurtarıyorum sanırım ama kocam herşeyi görüyor
fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?

spor yapacak gücü hissedemiyorum henüz ama ufaktan bişeylere başlasak çok iyi olacak sıkılaşalım en azından
enazından yürümek lazım canım bak hemşire başlamış,bende bugün babamla bankaya gittim geldim şuan ayaklarım agrıyor,tam 1 haftadır çıkmamışım dışarııııı:26::26:
Bu arada enice viva mens olmadik demissiniz hamile olmayin sakin:)))

yook yawww, tedbirliyiz biz,hem ben tedavi olmadan hamile kalamıyorum
ama olursada aldıracak degilim
bitane daha pırtlatı veririm olur biterrr

ayy ewet ama ne yapacagız kı sezeryanda mekık pılates falan serbest mı acaba,hala doktoruma gıdemedım...yaa mıdem o kadar buyumus kı dolabı yesem rahatsız olmuyorum kızlar ben ..yaz da gelıyorr....
enıce 100 cc sagıyorum demıssın ya tek gögusten mı ıkısı mı?

göğüs sarkıkları konusunda yardımcı olayım hemencik
ben ağırlıkla çalışıyodum yakında yeniden başlıycam
karındaki yağlar içinse tatlı ve şekeri tamamen kesmek işlenmiş gıdaları bırakmak ve kardiyo yapmak gerekir
buna rağmen eğer karında yağ varsa uzun zaman alır eritmek
eridikçe karında yumuşama sarkma olur bunun içinde ciddi ciddi pilatesle uğraşmak karındaki yağlar eriyince deriyi toparlamaya yardımcı olurrr
ayyy çok uğraştım ben bunlarla uzman olduk artıkk
http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-sadece-2-adet-dumbell-t8554.html?
bu egzeriszler göğüs toparlar düzenli yapmak sarkmayı önlerrr

Bu arada enice viva mens olmadik demissiniz hamile olmayin sakin:)))

valla biz eşimle kanka olduk artık dolayısıyla mümkün deil :)))

memeyi unutup geziyorum demişsin ya aklıma geldi
ben acayip dalgın ve unutkan oldum hatta saçmasapan cümleler kurup yeni kelimeler üretiyorum

canım 3aydan sonra serbest şurda 1 ayım kaldı yürüyüşle başlamak en iyisi,
bende çok tatlı seviyorum,artık dur zamanıgeldi sanırım
iki gögüsten sagıyorum canım,hemen poşetleyip dolaba koyuyorum
hugo ben beceremiyorum bu egzersizleri ya zoruma gidiyor
daha kolay bi yolu yokmu acep

sıkıcı geliyo ama zamanla alışıyosun göğüsler malesef başka türlü zor
kol egzersizleride var onları yapmayabilirsin sadece göğüs çalışırsın canımm
az ağırlık sık set sayısıyla sımsıkı olurr

uyumuyormu kuzu canım
bizim kız uyuyor ama bende gram uyku yok

cnm ınanırmısın dun gece 11de o uyudu bende fırsat buldum camasırları yerlestırdım ortalıgı topladım
derken 12,30 oldu ben yattım yataga uykuya dalmam ortalama 1di
saat 3,50 de bı kalktı sabak 7,30a kadar zır zır agladı oyun ıstedı emmek ıstedı. derdı bıtmedı
bugunde dgru duzgun uyumadı aksam da mısafırım vardı onlar gelmeden bı uyudu 9 da hala uyuyor ve uyanmak uzere benım gozumdense uyku akıyor.!
felaket yoruldum artık. ama suda varkı tek bı gulusu yorgunlugumu o anda olsa alıyor.
bazen ıse fırlatıp atasım gelıyor
yanlız olmak cok zor yaa

canım benim allah yardımcın olsun herşeyden önce,zor zamanlar geçiriyoruz ama elbet güzel günleri daha çok olacak
gece ışık falan yakma,ben gece lambasıyla altını degiştiriyorum,emzirirkende karanlıkta, ozman uyanmadan geri uyuyor
gündüzde hep sesli sesli oyunlar yaparak emdiriyorum alt degiştiriyorum
fatdasını gördüm sende dene istersen
tabi inat ettiysede hiçbirşey çözüm olmuyor

Enicem nabion fistiqim bebis nasil sen nasilsin. Of ozledim sizi qiremiorum artik eskisi qibi ya
topiqe bakmayi birak wc ye bile qidemiorum uf uf

saol tecrubelerın ıcın ..şansına neler gelmıs basına da yaa..bana da sırayla degısık bır huylar cıkıyor bebegımde ,yakında cıldırmazsam yasayacagım ..şimdi de ınatla uyumuyor gaz cıkarttı ama hala bakıyor mal mal off....walla sigara ıcıcem hatta fırsat buulursam bır odaya kapanıp paketı bıtırcem ....!!!!!!!!!!

ya war ya su an senı daha ıyı anlıyorum cunkı sabah 11de kalktı we sadece eşim geldıgınde 7-8 arası uyudu ve hala uyumadı ..kafayı yıyecegım ...wc ye bıle gıdemedım ...ANNE olmak asıl zor olan canım ..babalar bır yere kadar yardım edebılıyor sonra ısterse bırakıyor ama bızım bırakıp ne halın warsa gör sansımız yok..ipe ipe oturup uyutmayı beklıyoruz ya cıldırıyorummmm....Bgn teyzem 3.aya kadar GAZ sorunu cekeceksınız dedı ..Daha çooook war yaaa...

Kızlarr az önce çoooookkkkk korktum ..Kızımın ağzında emzik wardı ve kusmuğu gelmiş ..Emziği atamadı
ve resmen gözumun önunde bogulacaktı emzıgı cıkartmasaydım(((((((
bu ikinci oldu yaa cıldıracagım;
daha önce de bır sabah emzırmıstım yatıyordu emzıgı fırlattıgı gıbı agzından burnundan kusmuklar taşmıstı ve cok korkmustu
yıne cok korktu yawrum benım((
burnu da tıkalı gıbı ...
şu olaydan sonra ben zaten asla uyuyamam onu ızlemek zorundayım...
ne yapacagımı sastım kaldım bu kusmalarını...
we kusunca en beterı refleks olarak dırek kafasını yukarı cewırıyor yanı tam yutacak sekle gelıyor((
sızın bebeklerde war mı böyle sorunlar...
ben asla uyuyamam artık..burnunun tıkalı olması da benı gerıyor..
şu an cok mutsuzum sabaha kadar oturmaya ugrasacagım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…