2012 Şubat Anneleri

Enicem nabion fistiqim bebis nasil sen nasilsin. Of ozledim sizi qiremiorum artik eskisi qibi ya
topiqe bakmayi birak wc ye bile qidemiorum uf uf
canım iyiyiz,biraz ishal sorunumuz var ama başka hiçbir sıkıntımız yok, doktorada götüresim gelmiyor,galiba benim yediklerimden kaynaklı,
sen nasıl oldun,yaralar nası oldu?

kızlar yaa benim kilolar gitmiyor 54 le hamile kaldım 80 le doğuma girdim ben danacık şimdi daha 66 kiloyum 2 ayı geçti 12 fazlam var daha hiçbir kıyafetim olmuyor göğüslerim karnıma değer vaziyette 110 beden oldu sinirlerim allak bullak

maşallah kız hakkaten naptın sen bu çocuga,daha geçenlerde zayıf demiyormuydun benmi yanlış hatırlıyorum
haftayada bizim aşı var,allah kuzuarımızı korusun,inşallah ateş olmadan atlatır
bizimkide laf istiyor
ben kızımın sütçüsü,babasıda şebegi oldu artık,
iyice yorulmadan uyumuyor
hepimiz kilolardan dertliyi,benimkilerde acayip sarktı,100 takıyorum bende gerçi evde takmıyorum bunaltıyo beni
bu nedenede dahada sarkacak görünüyo

gecmedı canm isyan etmek ıstemıyorum ama artık bıktımmm özel de bır doktor var dedıler ona gıttık o suanlık operasyon yapmaylım bır merhem daha verdı bunuda dneyelım böle en azında ıstedgıdne emzırebırlsın dıger turlu haftalarca meme vermıckeısn dedı banada mantıklı geldı 3 gundur cok seyrek verdım kurban oldgum ALLAHIM da cok surku gelrıyorsütüm bır gecse oğlum doyucak benım sutumle ama gecmıyor işteeeeeee

kız benimki 2800gr doğdu üstelik doğum şişliği gidince 2500gr'a düştü danacık ikiye katlamış vallahi

çok sevindim selamlar kendisine ...
bizim bebişler büyüyo artık annişleri soohbet istiyolar hepsi
Hcercım masallah bebısnee:)AYŞE ile yanı kırmızıcılekle bende gorustum cok slm varrrr evet 1 mart annesı olmuss ıyılermıss gıremıyorum slm söyle dedııı
sen yada hacer konuşursanız tekrar selamlar benden..
sen hamileyken çok kilo almışsın, bende 66 hamile kaldım 82 doğurdum. ama gitmiyo kilolar

bence daha fazla sarkar sakın ihmal etme tak sütyen

canım benim zaten göğüslerini dinlendirmezsen geçmez o
seninki yara olmaktan çıkmış artık yer etmiş anladığım kadarıyla
sütün gelir merak etme çünkü emzirme isteğin var

canım yok normal birşey olmuş şimdiki sıpalara öyle laf istiyor yanından kıpırdayamıyorum şimdi bile bir taraftan onu sallayıp konuşuyorum

VİVACIM nbr canım nasılsınnn?

HACERCIM memelrın yarısını bana versene benımkıle kucukkk bacımmmm:)

ENİCE cnm sohbet istıyorlarrrrr:)))

SEVSİM nbr canım nasıl gıdıyorrr???

ayy kşke olsada versem, sağma bittikten 6 ay sonra amaliyat ediyorlarmış şu süre bir bitsin gidicem en çüğünden yapın diycem nefret ediyorum halimden yaa

dün gece 12 de mamsını yaptım,12.30 a kadar altını al falan tam 1 di uyudu.bende yattım hemen tabi.4 te uyandı emzirdim ,ben ece uyanmalarında lambayı açmam,gece lambasında emziririm hep..sonra bbebeğimin ağlamasıyla gözümü açtım,saat 6 olmuş,ve oğlum hala kucağımda 4 ten beri,benim kafa geride boynum tutulmuş yani ben ozamandan beri emzirirken uyuya kalışım.allah korusun kötü şeyler olabilirdi.
ben normalde uykuya hiç düşkün değilimdir ,ben bile uyuduysam demekki günlerin uykusuzluğu ,yorgunluğu çıktı.eşime söylemedim bile ..

kızlar bebekleriniz gece gündüzü ayırt etmeye basladımı bizimki 2 3 gibi sabah olmus gibi uyanıyor delırcem uykum kalmadı hıc sizler napıyorsunuz???

ya kızlar sütün devamlılığını sağlamak ,ve arttırmak için beslenme çok önemliymiş.az önce uzman tv de dinledim,emziren annelerin tıpkı hamileliklerindeki gibi iyi ve dengeli beslenmeleri gerekiyormuş.özellkle et tavuk balık.ve 6 öğün yemek gerekiyormuş.
iyi güzel de öyle bi gün geliyorki ben tualete bile gitmeye zaman bulamezken bu eti tavuğu balığı nasıl vakit bulucamda pişiricem sürekli!!yada nereye kadar vakit ayııcam bunları pişirmek için?

sütü çok olanlar
sizler böylrmi besleniyorsunuz*

kızlar bebekleriniz gece gündüzü ayırt etmeye basladımı bizimki 2 3 gibi sabah olmus gibi uyanıyor delırcem uykum kalmadı hıc sizler napıyorsunuz???

bizim henz bi düzene girmedi canım..ama beniki genelde gündüz pek uyumuyor gibi ama yinede hiiç belli olmuyor.sabahladığım pek olmadı benim ama uyumasdığı zamanlar 3-3.30 u bulmuştu gece.bugünde gündz uyumadı mesela.şuan uyuyo.bende yatıyım biraz diyorum ama nasıl olsa uynıcak diye yatamıyorum...

ayy ucuz atlatmıssın canım en korktugum sey bu bılıyor musun ..uyku cok baska bırsey we yorgunuz artık uyuyunca kalkamayabılıyoruz...eşin görmedı mı canım 4te ewde yok muydu...ben de esıme hep dıyorum bak emzırıyorum bızı ızle dıye ama nerdeee ...tamam dıyıp sızıyor..bırsey olsa bedelını nasıl ödeyecekler acaba ..şakası yok kı bunun...Allah korusun..

evde ama biz eşimle aynı odada yatnmıyoruz .ben çocuklayım.bazen o yatak odasında yatıyor ben salonda,bazende tam tersi..

VİVA emzırırken nıye mıden bulanıyor kı ,bebenın poh kokusu mu burnuna gelıyor acaba:)))
SIMARIK -VİVA kaka yapamayınca termometrenın ucunu zeytınyagına batırıp hafıften uyarınca oluyormus..bu arada sen oyuncak demıssın sımarık neden oyuncak werıyorsun bebegıne zararlı cnaım ne ayıcıgı sımdıden kızz??
BUKLEEE aynen dedıgın gıbı benımkının de huylar degıstı ustelık en berbatı da masaj ıstıyor sırtına öyle uyuyor öglenlerı:))
HACER mamaya kızmadı mı doktor ne guzel ben de werecegım artık yaa zorlanıyorum...

slm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll

valla iyim demek isterdim ama çok yorgunum hep yorgunum, çok terliyorum banyo yapmaya bile halim yok. Göğüslerim çok sızlıyor , belim felaket ağrıyor. Amma iç kararttım demi:))Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…