- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.481
canım iyiyiz,biraz ishal sorunumuz var ama başka hiçbir sıkıntımız yok, doktorada götüresim gelmiyor,galiba benim yediklerimden kaynaklı,Enicem nabion fistiqim bebis nasil sen nasilsin. Of ozledim sizi qiremiorum artik eskisi qibi ya
topiqe bakmayi birak wc ye bile qidemiorum uf uf
sen nasıl oldun,yaralar nası oldu?
saol tecrubelerın ıcın ..şansına neler gelmıs basına da yaa..bana da sırayla degısık bır huylar cıkıyor bebegımde ,yakında cıldırmazsam yasayacagım ..şimdi de ınatla uyumuyor gaz cıkarttı ama hala bakıyor mal mal off....walla sigara ıcıcem hatta fırsat buulursam bır odaya kapanıp paketı bıtırcem ....!!!!!!!!!!
mens adet olmanın diger ismi canımfatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?
fatıh nereye baglı?Ben okurken Kolej'de yasıyordum cok guzel bır yerdı..Kızılaya 5 dakıka:))
mens ne demek canım??bakalım ılk kım YANLISLIKLA hamıle kalacak:)))
ben de artık cocuk uyusa da asla uyumak ıstemıyorum uykum kacıyor we nasılsa uyandıracak dıye ınadıma oturuyorum salonda ıs buluyorum kendıme..!!!!
bu arada KONAK dedıgın sey nedır canım?
ben tamamen salaklastım artık ben ben degılım ...kocamla kanka degıl kardes bıle olduk artık elıme elını suremem bana haram:))
işte buna ben de kıl oluyorum ben yatınca yatsa kalkınca kalksa olmuyor mu yani..ben de tektım bgn onunla butun gun hiç uyumadıgı yetmedı hala uyumadı ...offffffffff...
konakta bebegin kafa derisinde pulpul dökülmeler oluyor o,kepek gibi başlıyor,ama tedbir almazsan kabuklaşıyormuş
siz kocalarınıza yazık degilmi,valla iki gün sonra aldatıyor beni diye çıkmayın karşıma
titreyin ve kendinize gelinnnnnn
canım bizim kızda bazen avuç dolusu kusuyor,bence çok yemekten oluyorKızlarr az önce çoooookkkkk korktum ..Kızımın ağzında emzik wardı ve kusmuğu gelmiş ..Emziği atamadı
ve resmen gözumun önunde bogulacaktı emzıgı cıkartmasaydım(((((((
bu ikinci oldu yaa cıldıracagım;
daha önce de bır sabah emzırmıstım yatıyordu emzıgı fırlattıgı gıbı agzından burnundan kusmuklar taşmıstı ve cok korkmustu
yıne cok korktu yawrum benım((
burnu da tıkalı gıbı ...
şu olaydan sonra ben zaten asla uyuyamam onu ızlemek zorundayım...
ne yapacagımı sastım kaldım bu kusmalarını...
we kusunca en beterı refleks olarak dırek kafasını yukarı cewırıyor yanı tam yutacak sekle gelıyor((
sızın bebeklerde war mı böyle sorunlar...
ben asla uyuyamam artık..burnunun tıkalı olması da benı gerıyor..
şu an cok mutsuzum sabaha kadar oturmaya ugrasacagım.....
dün en fazla 2-3 dk emdi ve hiç kusmadı,bende şaşırdım
siz mamada veriyorsunuz ya çok geliyor sanırım
bizimkide kafayı hemen kaldırıyor ama ben geri egip agzında biriktirdigi sütü akıtıyorum, yoksa aynısı bizdede oldu,bide balgam sıkıştırıyo kuzumu,bogulacak gibi oluyo
neden bizi kıskandırıyosun ya bukleeeankarada hava süper topikten ankaralılar hacer ve sendin sanırım buluşalım kızlar ya
benimkide yapıyo aynısını emziği tutmadığı halde uyku arası emerken ağzında kalan sütle yattığı yerde tıkanıyo havaya kaldırmazsanda kendini bi türlü kurtaramıyo ne zaman düzelir acaba?
valla okadar imreniyorm ki aynı şehirde olanlara
yok canım bende tıkanma,acaba kilomu etkiliyor senisize bişey sorcam kızlar.
sezeryan olanlar,sizdede yürürken,merdiven çıkarken,yada biraz tempolu iş yaparken tıkanma oluyor mu?
benim göğsüm daralıyor bazen.Bi arkadaşım anestezinin vucuda göre ağır yapılmasından kaynaklanabilir demişti.
sizlerde var mı?:18:
kaç kilon kaldı??
bu kızlar parmagında oynatacak bizi anlaşıldıkızlar bizim evde kadın çekişmesi varr bugünnnnnn..
resmen inatlaşıyor benimle..... sabah tuvaletini yapamıyor diye nazlandı neyse 10 a kadar cektim nazını sonra uyumak istiyorum diye huysuzlaştı 11 de,neyse uyutayım dedim,emmek istedi verdim..normalde 10 dk sürer en uzun emmesi 20 dk emdi..bu arada 10 da da emip yapmıştı kakasını..
ee o kadar emince löppp kustu..şimdi hem altını değiştirdim,hem üstünü başını koydum koltuga,sallanan oyuncaklarını da astım yanına,resmennnnnnnnnn BENİ DENEDİİİİİ...
IKINI MIKINI YAPIYOR,GOZLERİ ACIYOR FALTAŞI GİBİ GELİYOR MUYUM DİYE,SONRA YİNE IKINI MIKINI KAFAYI CEVİRİYOR BENİ ARIYOR SONRA IHHHH LI UZUN BİR AGLAMA NUMARASI SONRA KAFAYI OYUNCAKLARA CEVİRİP ELİYLE DOKUNURKEN SIZDI.........
bu kız benimle oynamaya başladııııı..ama o kova ise ben boğayım daha inadım :))))))
bu arada bir soru daha gecen gün bir gün kakasını yapamadı,cok ıkındı,ertesi günü kakasında kalem ucu kadar kan gördüm babasına gösterdim o göremedi bile sarsuk kocam,o derece kücük yani,ondan sonra 2 gün kakası temiz ama ben korktum,annem ıkınmaktan makatını zorlamıştır dedi.....acaba gitsem mi dr a ??? 2 gündür birşey yok amaaaaaa.... eşimde göremeyince dr ne pinpirik demesin diye çekindim gitmeyeeeeeee ..napsamm sizce?
canım kakada kan damar damarsa o normalmış,
ama damla şeklindeyse doktora götür
bende bikere gördüm damarsıydı
on dk sonra tekrar baktım kırmızı degil,turuncuya dönmüştü(kaka uzmanı oldum iyice)
emzirirken veya süt sağarken mideniz bulanıyomu ??
bende olmyor canım açlıktanmı oluyor acaba