2012 Şubat Anneleri

ENİCE neden sütyen takmıyorsun kız walla daha da sarkar..zaten süt doluyken bomba gibiyiz,boşalınca balkabagına dönuyoruz:)))

HACER aynen bu kılolar benı de delırtıyor hergun bakıyorum 70 hep aynıııı...

BBYee gecmıs olsun hala öyle mısın ? kalkan falan kullanıyor musun..hangı kremı werdı yoksa lansınohu yenı mı kullanacaksın kız?

kızlar yemek yapamadım ama bgn eşim sabah 6da yattıgım ıcın bana tolerans tanıycak uyuyacagım bırazdan o bakacak bebege:))

yok canım ya hala gecmedı neyapıcagımı sasırdım doktor bu seferde asedatmı nedır öle bı rmerhem verdı mavı sarı kutu rengı bununla ıyı olucagın ınanıyorum dedı ama ben ınanamıyorum artıkkalkan almadım canım ama hatamı yapıyorum yoksa o parayı vermelimiyim bılemedım sen nasıl gusel herseyyy

valla iyim demek isterdim ama çok yorgunum hep yorgunum, çok terliyorum banyo yapmaya bile halim yok. Göğüslerim çok sızlıyor , belim felaket ağrıyor. Amma iç kararttım demi:))Sen nasılsın?

bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu

Mememdeki çatlak lar gecmeyınce aklıma bacagımdakı catlaklar geldı onlarla ugrasıyım barı dedım ama ne surucem ne yapıcam ıblemedım bıseyler yapan varmı?

bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu

merhaba bizimde 40 mız oldu bugün. benimde göğsümde çatlak vardı, bepanten merhem kullanıyodum iyi geliyodu ama bebeğim emince çatlak kapanmıyodu.kan geldiği bile çok oldu. meme ucu aldık. o göğsümü emzirirken meme ucunu kullandım, bepantene devam ettim, birde emdikten sonra biraz skıp süt akıtıp kuruttum 35 gündür geçmeyen yara 2 günde geçti. deneyin derim .

benm de hala geçmedi ama azaldı bepanthen sayesinde.
kalkan kullandım ben de ama çok etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna almışım dedim yani

saol bu sekılde denıyım bepantem kullnıyorum ama sureklı emdıgı ıcın gecmedı ama bneımkı o gugus ucunu almıyor ya

kalkan kullandım ben de ama çok etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna almışım dedim yani

kalakn ben de almadım ya etkısnı gormezsem dıye bak sneınde etkıs olmmaıs bunu cekıcez bı sure arkdasım ya zamnaı gleınce gecıcıekk sanırımm

doğum yaptığımdan beri annemle birlikteyim yemekleri annem pişiriyor yani bebeğime sadece anne sütü veriyorum
ama bazen gün boyu açık çay içtiğimde bile inanılmaz sütüm oluyo sıvı tüketimi çok önemli bence

ben doğuma 107 ile girdim.97 ile çıktım ve diyet yapmaya mecburum.diyetisyene gidiyorum ve az yiyorum ama inanmazsınız (maşallah deyin)sütümde hiç azalma olmadı.sıvı alımın ihmal etmeyin yeter .ben gidip gelip su içiyorum.

slm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll

benim kızım 7 gün yapmadı doktora gittik fitlle yaptırdılar.daha sonra da 4 gün yapmadı 5.gün evde biz fitil yaptık.bugün yine 4.gün yapmadı.doktor bana da normal dedi.anne sütünün tamamını kullanıyor panik olma dedi.

canım muhakkak dolabımda tavuk oluyo ve bol bulgur pilavı yapıyorumm
hiçbişey yapamasam ateşe tavuk koyarım hemen yanına bulgurum olurr
gündüzleri uyuduğunda hemen yapıyorum yemeğimi
birde humana süt arttırıcı çay rezene çayı içiyorum
şimdi kuru dut yapıyorumm memnunum
4 litrede su içiyorumm
salatayı çok yiyorumm

Kiz madem oyle saliver gitsin belki kendiliginden olur hic onlem alma asilama felanmi yaptiriyosun

kızlar bebeğim 4 doğdu , 2 buçuk gunlukken sarılık çıktı ışık tedavısı aldı. 10. gununde tekrara ışık tedavısıne alındı.ve o gunden sonra kaka problemı başladı. 9 gune kadar yapmadığı oluyor. kaka problemınden sonra kusmalar başladı. anne sütü ile bezlıyorum.sütüm çok şükür ıyı.ancak şu anda yedığı herseyı bazen süt halınde bazen peynır halde su gını kusuyor. gaz durumuda cabası.doktora götürdüm. biogia ve zinko verdi. ona ragmen hiç birsey düzene gırmıyor. kaka için zeytın yağı içir dedi doktor onu da yapıyorum . ancak bır turlu yapmıyor. sabun veya fıtıle alıştırmakta istemıyorum. ıyıce kötu olmazsa vermıyorum fıtılı. allah askına aynı durumda olan var mı.(not:sarılık uzadı 40. gunden sonra geçti)

Son düzenleme:
meme başı yara ve çatlakları için sıra ile lansınoh, bepaenten ,garmastan ve madecassol kullanıyorum. ilk ikisi benı mahvetti. memelerımden kan aktı. bebeğim kan kustu.ancak garmastandan çoooook fayda gördum. yaralara %98 geçti. sol meme iyileşti. sağ meme içinde üçgen oluştu içe dogru. onun içinde şimdi madecassol kullanıyorum. en ıyısı garmastan .

ayrıca gece gunduz ayrımını sormuşsunuz. geceleri bebeğinizi loş işikta emzırın ve onu öpüp koklamayın. hemen geri yatırın . gunduzleri de bulunduğunuz odada onu tutun. odaısnda bırakmayın. konusun çook konusun. algı gelıştırıcı oyuncaklarla dıkkat toparlamaya çalışın. . kızımla bız bunu yaptık. ve artık geceleri 12,3 te ve 5 te kalıkıyor. sonrada gunduz perıyoıtları devam edıyor.umarım yardımcı olmuşumdur

benım de tam gecmıs degıl 1 gun ıyı 1 gun kötu cunkı hıcbırını duzenlı yapamıyorum tek lansınohu hemen sürüyorum en ıyı kalkan yarıyor cunkı sutyene degınce acımız we sızlama artıyor..daha önce bı topıcte krem surup göguslerı acık yattıklarını yazıyordu..bızım öyle sansımız olmayacagı ıcın ben de kalkanı takıyorum ...en önemlısı canım bebegın tum kahverengı kısmını agzına alması gögsunun...unutma bunu..bır de google a yaz PHILIPS AVENT EMZIRME REHBERİ dıye youtube tan cıkacak vıdeoları ızle..her konuyla ılgılı bır vıdeo emzırmenın tum ayrıntıları war ıcınde ..

geçmiş olsun kurtulmussun ne guzel ..hangı meme ucunu kullanıyorsun sen?Ben de sımdı aldım ama daha kullanmadım..bephantene de krem sürüyordum hep ,merhem hıc aklıma gelmedı..yıkamayı unutma o merhemı emzırmeden önce ok..

neden görmedın kı sütyene degmeyınce gecırıyor acısını kalkan..hem de emzırmedıgın zamanlarda sütün akarsa bırıktırıyorsun da bence her daim lazım olacak bırsey hatta ben kalkanla dısarı cıkıyorum hem meme uclarım da bellı olmuyor kıyafetten ..hem de bırıken sütlerı gıttıgım yerde bıberona dolduruyorum ..G

GÜNIŞIĞIM eşin en azından aynı odada kalsın ya da emzırırken cagır veya yanına gıt nasılsa cocuk aglamaz o sırada..Allah korusun yanı..Süt için ben de tam çözemedım nelerın yaradıgını ...Malt içecegı wardı ılk hafta ıctıgım o super süt yapıyordu
humananın cayını bos yere ıctıgıme ınanıyourm hıc etkısı yok sadece sıvı nıyetıne
tahın helvası
yeşillik bol bol ..hem zayıflarız hem süt arttırıyor

HUGOCUK 4 lt su cok zararlıymıs böbreklerı zehırlermıs dıkkat et bgn okudum..

geçmiş olsun bayagı zor gunler gecırmıssın(( kaka ıcın sıvrı uclu ateşölcerlerın ucuna zeytınyagı damlatıp hafıfce bebegın poposuna sokuluyor dıye bılıyorum tabıkı ucuna degdırerek...9 gun neden bekledın kı doktora götur 1 haftayı gectıgı anda ..Allah korusun bırsey cıkmasın..Zinco gaza da hıc yaramadı bızde de..Kusma benımkınde de war bezen yogurt gıbı bazen sulu kusuyor..ona çözum bulamadım..gece-gunduz ayrımına yanıt ıcın teşekkurler..ama bız hep gece konusuyoruz esımle ..(

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…