- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.501
slm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll
ENİCE neden sütyen takmıyorsun kız walla daha da sarkar..zaten süt doluyken bomba gibiyiz,boşalınca balkabagına dönuyoruz:)))
HACER aynen bu kılolar benı de delırtıyor hergun bakıyorum 70 hep aynıııı...
BBYee gecmıs olsun hala öyle mısın ? kalkan falan kullanıyor musun..hangı kremı werdı yoksa lansınohu yenı mı kullanacaksın kız?
kızlar yemek yapamadım ama bgn eşim sabah 6da yattıgım ıcın bana tolerans tanıycak uyuyacagım bırazdan o bakacak bebege:))
valla iyim demek isterdim ama çok yorgunum hep yorgunum, çok terliyorum banyo yapmaya bile halim yok. Göğüslerim çok sızlıyor , belim felaket ağrıyor. Amma iç kararttım demi:))Sen nasılsın?
bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu
bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu
merhaba bizimde 40 mız oldu bugün. benimde göğsümde çatlak vardı, bepanten merhem kullanıyodum iyi geliyodu ama bebeğim emince çatlak kapanmıyodu.kan geldiği bile çok oldu. meme ucu aldık. o göğsümü emzirirken meme ucunu kullandım, bepantene devam ettim, birde emdikten sonra biraz skıp süt akıtıp kuruttum 35 gündür geçmeyen yara 2 günde geçti. deneyin derim .
benm de hala geçmedi ama azaldı bepanthen sayesinde.
kalkan kullandım ben de ama çok etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna almışım dedim yani
ya kızlar sütün devamlılığını sağlamak ,ve arttırmak için beslenme çok önemliymiş.az önce uzman tv de dinledim,emziren annelerin tıpkı hamileliklerindeki gibi iyi ve dengeli beslenmeleri gerekiyormuş.özellkle et tavuk balık.ve 6 öğün yemek gerekiyormuş.
iyi güzel de öyle bi gün geliyorki ben tualete bile gitmeye zaman bulamezken bu eti tavuğu balığı nasıl vakit bulucamda pişiricem sürekli!!yada nereye kadar vakit ayııcam bunları pişirmek için?
sütü çok olanlar
sizler böylrmi besleniyorsunuz*
slm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll
ya kızlar sütün devamlılığını sağlamak ,ve arttırmak için beslenme çok önemliymiş.az önce uzman tv de dinledim,emziren annelerin tıpkı hamileliklerindeki gibi iyi ve dengeli beslenmeleri gerekiyormuş.özellkle et tavuk balık.ve 6 öğün yemek gerekiyormuş.
iyi güzel de öyle bi gün geliyorki ben tualete bile gitmeye zaman bulamezken bu eti tavuğu balığı nasıl vakit bulucamda pişiricem sürekli!!yada nereye kadar vakit ayııcam bunları pişirmek için?
sütü çok olanlar
sizler böylrmi besleniyorsunuz*
valla 4 aylık hamile gibiyim ben karnım öyle sarktıki,ama dikkatli giyinince yani sagı solu sıktırınca bişey kalmıyo gibi
gören hiç kilon kalmamş diyor,boydan kurtarıyorum sanırım ama kocam herşeyi görüyor
enazından yürümek lazım canım bak hemşire başlamış,bende bugün babamla bankaya gittim geldim şuan ayaklarım agrıyor,tam 1 haftadır çıkmamışım dışarııııı:26::26:
yook yawww, tedbirliyiz biz,hem ben tedavi olmadan hamile kalamıyorum
ama olursada aldıracak degilim
bitane daha pırtlatı veririm olur biterrr
yok canım ya hala gecmedı neyapıcagımı sasırdım doktor bu seferde asedatmı nedır öle bı rmerhem verdı mavı sarı kutu rengı bununla ıyı olucagın ınanıyorum dedı ama ben ınanamıyorum artıkkalkan almadım canım ama hatamı yapıyorum yoksa o parayı vermelimiyim bılemedım sen nasıl gusel herseyyy
merhaba bizimde 40 mız oldu bugün. benimde göğsümde çatlak vardı, bepanten merhem kullanıyodum iyi geliyodu ama bebeğim emince çatlak kapanmıyodu.kan geldiği bile çok oldu. meme ucu aldık. o göğsümü emzirirken meme ucunu kullandım, bepantene devam ettim, birde emdikten sonra biraz skıp süt akıtıp kuruttum 35 gündür geçmeyen yara 2 günde geçti. deneyin derim .
benm de hala geçmedi ama azaldı bepanthen sayesinde.
kalkan kullandım ben de ama çok etkisi olduğunu düşünmüyorum boşuna almışım dedim yani
kızlar bebeğim 4 doğdu , 2 buçuk gunlukken sarılık çıktı ışık tedavısı aldı. 10. gununde tekrara ışık tedavısıne alındı.ve o gunden sonra kaka problemı başladı. 9 gune kadar yapmadığı oluyor. kaka problemınden sonra kusmalar başladı. anne sütü ile bezlıyorum.sütüm çok şükür ıyı.ancak şu anda yedığı herseyı bazen süt halınde bazen peynır halde su gını kusuyor. gaz durumuda cabası.doktora götürdüm. biogia ve zinko verdi. ona ragmen hiç birsey düzene gırmıyor. kaka için zeytın yağı içir dedi doktor onu da yapıyorum . ancak bır turlu yapmıyor. sabun veya fıtıle alıştırmakta istemıyorum. ıyıce kötu olmazsa vermıyorum fıtılı. allah askına aynı durumda olan var mı.(not:sarılık uzadı 40. gunden sonra geçti)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?