- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.521
Sen neden cvp vermıyorsun kusmusun bana özelden de yazdım(
merhaba bizimde 40 mız oldu bugün. benimde göğsümde çatlak vardı, bepanten merhem kullanıyodum iyi geliyodu ama bebeğim emince çatlak kapanmıyodu.kan geldiği bile çok oldu. meme ucu aldık. o göğsümü emzirirken meme ucunu kullandım, bepantene devam ettim, birde emdikten sonra biraz skıp süt akıtıp kuruttum 35 gündür geçmeyen yara 2 günde geçti. deneyin derim .
ySen neden cvp vermıyorsun kusmusun bana özelden de yazdım(
merhaba bizimde 40 mız oldu bugün. benimde göğsümde çatlak vardı, bepanten merhem kullanıyodum iyi geliyodu ama bebeğim emince çatlak kapanmıyodu.kan geldiği bile çok oldu. meme ucu aldık. o göğsümü emzirirken meme ucunu kullandım, bepantene devam ettim, birde emdikten sonra biraz skıp süt akıtıp kuruttum 35 gündür geçmeyen yara 2 günde geçti. deneyin derim .
ya kızlar sütün devamlılığını sağlamak ,ve arttırmak için beslenme çok önemliymiş.az önce uzman tv de dinledim,emziren annelerin tıpkı hamileliklerindeki gibi iyi ve dengeli beslenmeleri gerekiyormuş.özellkle et tavuk balık.ve 6 öğün yemek gerekiyormuş.
iyi güzel de öyle bi gün geliyorki ben tualete bile gitmeye zaman bulamezken bu eti tavuğu balığı nasıl vakit bulucamda pişiricem sürekli!!yada nereye kadar vakit ayııcam bunları pişirmek için?
sütü çok olanlar
sizler böylrmi besleniyorsunuz*
sende aynı ben gibi bu süt olayına takmış durumdasınneyi nasıl yapsamda arttırsam diye gayretteyim bende hazır üstüne birde kilo aldım olmuyor anacığım olmuyor ne yaparsam yapim çoğalmıyor gitgide dahada azalıyor sanki üstelik her iki saatte birde emzirmeye çalışıyorum.Artık bebekte farkında çok acıktığında memeyi almıyor basıyor yayagarayı:18:Süt olacak olursa kardeş sadece bol su içsen bile olur..Benim arkadaş doğru düzgün yemek bile yemezdi su ve meyvesuyuyla sütü taşardı.Takmıyayım diyorum ama bazen süt olayında kendimi çok yetersiz hissediyorum.Öyleki bazen nefret ediyorum kendimden
ben doğuma 107 ile girdim.97 ile çıktım ve diyet yapmaya mecburum.diyetisyene gidiyorum ve az yiyorum ama inanmazsınız (maşallah deyin)sütümde hiç azalma olmadı.sıvı alımın ihmal etmeyin yeter .ben gidip gelip su içiyorum.
neden kızsın kıız çocuk ölsünmü açlıktan yok sütüm napıyım adii kaynanam yüzünden kesildi hakkımı hiiiç helal etmicem ona...VİVA emzırırken nıye mıden bulanıyor kı ,bebenın poh kokusu mu burnuna gelıyor acaba:)))
SIMARIK -VİVA kaka yapamayınca termometrenın ucunu zeytınyagına batırıp hafıften uyarınca oluyormus..bu arada sen oyuncak demıssın sımarık neden oyuncak werıyorsun bebegıne zararlı cnaım ne ayıcıgı sımdıden kızz??
BUKLEEE aynen dedıgın gıbı benımkının de huylar degıstı ustelık en berbatı da masaj ıstıyor sırtına öyle uyuyor öglenlerı:))
HACER mamaya kızmadı mı doktor ne guzel ben de werecegım artık yaa zorlanıyorum...
canım yaa peçeteyi katlıyorum ben sivrice zeytin yağına batırıp poposuna iti veriyorum sonra bezi kapatıp spor yaptırıyorum bisiklet hareketi felan 15-20dk sürmüyor hemen yapıyor ama ara sıra çay kaşığıyla ağzınada veriyorum bağırsaklarına çok faydalıymış bide öyle dene istersen bir kaç gün sürekli yap ben 1 gün yapmasa hemen yapıyorumslm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll
Bende kizimi uyuttum, en kolay yemek ne varsa ocaga koydum, makinaya camasir attim 3 makina camasir birikti elimi biseye surtutmuyorki cadi kizim, bayanlar 3 defadir kakasini yaptiginda yesil cikiyor bayaga yesil bileniniz varmi nedenini?
bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu
günaydın annişler... benim sıpam yine hiç uyumadı sırt ağrısından ölüyorum...
neden kızsın kıız çocuk ölsünmü açlıktan yok sütüm napıyım adii kaynanam yüzünden kesildi hakkımı hiiiç helal etmicem ona...
canım yaa peçeteyi katlıyorum ben sivrice zeytin yağına batırıp poposuna iti veriyorum sonra bezi kapatıp spor yaptırıyorum bisiklet hareketi felan 15-20dk sürmüyor hemen yapıyor ama ara sıra çay kaşığıyla ağzınada veriyorum bağırsaklarına çok faydalıymış bide öyle dene istersen bir kaç gün sürekli yap ben 1 gün yapmasa hemen yapıyorum
karnı ağırdığı zaman yeşil yapıyolarmış ohh sen ne güzel uyutmuşsun ben sabahtan beri uğraşıyorum yok hala uyumadı bizimkinin uyku problemi var dalıp uyumuyo hep huzursuz mık mık hep söylniyo hep sallıycaksın ne zaman geçicek bu günleri çok merak ediyorum
Bende kizimi uyuttum, en kolay yemek ne varsa ocaga koydum, makinaya camasir attim 3 makina camasir birikti elimi biseye surtutmuyorki cadi kizim, bayanlar 3 defadir kakasini yaptiginda yesil cikiyor bayaga yesil bileniniz varmi nedenini?
ggunaydın kızlaaarrr resmen kalkalı 2 saAT oldu kızım gazından dolayı dewamlı aglıo ve kahvaltı yapmak ıs-tı-yo-ruuuummmmmmmmmmmmm.................bu gaz hanı sadece gece oluyordu neden bızım butun gun yaaa...üstelık o aptal 40.tan sonra daha da azdı offfff
ggunaydın kızlaaarrr resmen kalkalı 2 saAT oldu kızım gazından dolayı dewamlı aglıo ve kahvaltı yapmak ıs-tı-yo-ruuuummmmmmmmmmmmm.................bu gaz hanı sadece gece oluyordu neden bızım butun gun yaaa...üstelık o aptal 40.tan sonra daha da azdı offfff
karnın agrısı degıl canım aclıktan yesıl olur bılıyorum
canım yeşil kaka aç kaldıgının göstergesi olarak yazıyor bır kac yerde dıkkat et doymuyormu yoksa bebegın??? ben sana ılgılı yazıyıda hemen atayım...
selam nasılsın canım ben doğum yaptığımdan beri girmiyorum nete nasıl gidiyo şu gaz lafından bıktım artık uykusuzluktan aptal gibiyim dün doktora gittik yine inş.bu sefer işe yarar bilmediğimiz bi çok şey varmış inş.faydasını görürüm artık resmen depresyondayım. senin bebek nasıl?sen nasılsın?
alla alla ciddimi ya ben mamada veriyorum doymuyomu hala bizimki yoksa arada kakasını yeşil yapıyo çünkü,iyi oldu bak söylediğin ama çok mama veripte obezite yapmak istemiyorum çocuğu
selam canım allah kolaylık versın bende aynı durumdayım bı ayagım anakucagında cok zor gırıyorum artık nete neler varmıs bılmedıgınız doktorun soyledıgı yazarmısın belkı bızede faydası olur
elma81 özellikle gaz için öğrendiğin bişeyler varmı bıde ılaç ne kullanıyrsunn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?