2012 Şubat Anneleri

Sen neden cvp vermıyorsun kusmusun bana özelden de yazdım (

Yawrum qormedim ozur yaa
cocuk kucaqimda surekli valla cvp bile yazamiorum coqu zaman
okuyorum takip ediorum ancak. Sana kusermiyim kusum benim oyyy ummmah.

Benim derdimemi care yok bitek amlamiorum. Kesake yara olacak kadar emzirebilsemde catesine baksam. Ama benim kizim meme delisi olmasina raqmen ben malesef emzirirken duyduqum o siziya dayanamadiqim icin sagarak veriorum. Gunde 4kez 50cc fala cikior iste. O sizi olmasa qece qunduz emziririm ama kahretsin qikimi cikarmadan doqurmama ramen o kör olasi siziya nedense dayanamiorum. Yata olutsada sagamam die korkup emzirmeye dewam etmiorum aqliorum resmen. Gecer gecer sen emzir diolar ama asla dayanamiorum ve inamyrm qececqine

Sen neden cvp vermıyorsun kusmusun bana özelden de yazdım (
y
Yawrum qormedim ozur yaa
cocuk kucaqimda surekli valla cvp bile yazamiorum coqu zaman
okuyorum takip ediorum ancak. Sana kusermiyim kusum benim oyyy ummmah.

Benim derdimemi care yok bitek amlamiorum. Kesake yara olacak kadar emzirebilsemde catesine baksam. Ama benim kizim meme delisi olmasina raqmen ben malesef emzirirken duyduqum o siziya dayanamadiqim icin sagarak veriorum. Gunde 4kez 50cc fala cikior iste. O sizi olmasa qece qunduz emziririm ama kahretsin qikimi cikarmadan doqurmama ramen o kör olasi siziya nedense dayanamiorum. Yata olutsada sagamam die korkup emzirmeye dewam etmiorum aqliorum resmen. Gecer gecer sen emzir diolar ama asla dayanamiorum ve inamyrm qececqine

sende aynı ben gibi bu süt olayına takmış durumdasın neyi nasıl yapsamda arttırsam diye gayretteyim bende hazır üstüne birde kilo aldım olmuyor anacığım olmuyor ne yaparsam yapim çoğalmıyor gitgide dahada azalıyor sanki üstelik her iki saatte birde emzirmeye çalışıyorum.Artık bebekte farkında çok acıktığında memeyi almıyor basıyor yayagarayı:18:Süt olacak olursa kardeş sadece bol su içsen bile olur..Benim arkadaş doğru düzgün yemek bile yemezdi su ve meyvesuyuyla sütü taşardı.Takmıyayım diyorum ama bazen süt olayında kendimi çok yetersiz hissediyorum.Öyleki bazen nefret ediyorum kendimden

kızlar humana still tee baya işe yerıyor birde aktardan içinde rezene gibi 4 farklı otun bulunduğu bi karışımı sıcak suya atıp içiyorum birde en iyi sütü ılık su yapıyormuş 3 lt içmek gerekiyormuş,bnmde doğumdan sonra kabızlık problemim oldu tuvalete cıkamıyorum 3-4 gün normal doğumdan dolayı makatta çatlak sorunum oldu o geçti şimdide bu kabızlıktan basur oldum offf çok zor ya daha önce hiç kabızlık yaşamazdım ben

nasıl bi beslenme programı uyguluyorsun canım,zahmet olmazsa yazarmısın...

günaydın annişler... benim sıpam yine hiç uyumadı sırt ağrısından ölüyorum...

neden kızsın kıız çocuk ölsünmü açlıktan yok sütüm napıyım adii kaynanam yüzünden kesildi hakkımı hiiiç helal etmicem ona...

slm kızlar,
bebeğim bugün4. gün oldu kakasını yapmıyor. normalde günde5-6 kez yapardı.. doktorlar 1 hafta bile yapmayabileceğini söylüyor ama içim hiç rahat değilll
canım yaa peçeteyi katlıyorum ben sivrice zeytin yağına batırıp poposuna iti veriyorum sonra bezi kapatıp spor yaptırıyorum bisiklet hareketi felan 15-20dk sürmüyor hemen yapıyor ama ara sıra çay kaşığıyla ağzınada veriyorum bağırsaklarına çok faydalıymış bide öyle dene istersen bir kaç gün sürekli yap ben 1 gün yapmasa hemen yapıyorum

Bende kizimi uyuttum, en kolay yemek ne varsa ocaga koydum, makinaya camasir attim 3 makina camasir birikti elimi biseye surtutmuyorki cadi kizim, bayanlar 3 defadir kakasini yaptiginda yesil cikiyor bayaga yesil bileniniz varmi nedenini?

Bende kizimi uyuttum, en kolay yemek ne varsa ocaga koydum, makinaya camasir attim 3 makina camasir birikti elimi biseye surtutmuyorki cadi kizim, bayanlar 3 defadir kakasini yaptiginda yesil cikiyor bayaga yesil bileniniz varmi nedenini?

karnı ağırdığı zaman yeşil yapıyolarmış ohh sen ne güzel uyutmuşsun ben sabahtan beri uğraşıyorum yok hala uyumadı bizimkinin uyku problemi var dalıp uyumuyo hep huzursuz mık mık hep söylniyo hep sallıycaksın ne zaman geçicek bu günleri çok merak ediyorum

bende öle canım herkes var bır yorgunluk yalnızmı kalıyorsun senındemı goguslerın catlak cok zor ya te benım gecmedı işte 45 gun oldu

Sol göğsümün ucu nasıl desem böyle bi kısmı yerinden ayrılıyor gibi.ilk günden beri böyle. Tam düzelcek gibi oluyor , oğlum emdikten sonra gene eski haline dönüyor. Çok sızlıyor.

Evet ben yalnızım , annemler gideli çok oldu. Tek başıma bütün gün bebekle öyle kafayı yicem sanırım.

Merhaba sende ben gibi mama ile büyütüyosun galiba bir sorum olacak sana hangi mamayı kullanıyosun acaba ben sma kullanıyorum ama bilemiyorum aptamil mi kullansam kararsız kaldım.

ggunaydın kızlaaarrr resmen kalkalı 2 saAT oldu kızım gazından dolayı dewamlı aglıo ve kahvaltı yapmak ıs-tı-yo-ruuuummmmmmmmmmmmm.................bu gaz hanı sadece gece oluyordu neden bızım butun gun yaaa...üstelık o aptal 40.tan sonra daha da azdı offfff

karnın agrısı degıl canım aclıktan yesıl olur bılıyorum

canım yeşil kaka aç kaldıgının göstergesi olarak yazıyor bır kac yerde dıkkat et doymuyormu yoksa bebegın??? ben sana ılgılı yazıyıda hemen atayım...

canım ılaç ne verıyorsun sankın ol cok zor bılıyorum bızımde aksamları azıyor malesefff

selam nasılsın canım ben doğum yaptığımdan beri girmiyorum nete nasıl gidiyo şu gaz lafından bıktım artık uykusuzluktan aptal gibiyim dün doktora gittik yine inş.bu sefer işe yarar bilmediğimiz bi çok şey varmış inş.faydasını görürüm artık resmen depresyondayım. senin bebek nasıl?sen nasılsın?

alla alla ciddimi ya ben mamada veriyorum doymuyomu hala bizimki yoksa arada kakasını yeşil yapıyo çünkü,iyi oldu bak söylediğin ama çok mama veripte obezite yapmak istemiyorum çocuğu

selam canım allah kolaylık versın bende aynı durumdayım bı ayagım anakucagında cok zor gırıyorum artık nete neler varmıs bılmedıgınız doktorun soyledıgı yazarmısın belkı bızede faydası olur

alla alla ciddimi ya ben mamada veriyorum doymuyomu hala bizimki yoksa arada kakasını yeşil yapıyo çünkü,iyi oldu bak söylediğin ama çok mama veripte obezite yapmak istemiyorum çocuğu

evet bır ıkı yerde boyle okudum ben bırıncısı elımde bır kıtap var onda yazıyor bebekk beslenmesı ve bakımı cıhangır ertekın yazarı 2. nette bı yazıydı ama bulamadım bulunca atıcma dıkkat edın yavruslar ac kalmasın

canım mesala bizimkinin sürekli hırıltısı var burnu tıkalı gibi sesi gripli gibi bende çocuk üşüttü diye düşünüyorum o yine reflüden kaynaklanıyomuş küçücük bebekte reflü olacağı hiç aklıma gelmezdi.sonra dik oturur pozisyonda tutun diyo ağız ve mide de seviye farkı olsunki yani kafa yukarda kalıcak mide aşşağıda ozaman kusmaz diyo ağzına bi acı su geliyomuş.sürekli ağlıyo kucağa alınca duruyo bizde diyoruzki kucağa alıştı o gene yavrum dik tutunca ağzına o sıvı gelmeyip yakmadığı için genzini rahatlıyomuş.yatağının baş kısmını yüksek tutun dedi doktor,arada oturur durumda olsun bu oturuş kas gelişimine engel değil merak etmeyin dedi.ben hem emziriyorum hem mama veriyorum sütüm yetmiyo 3 saatte bir mama veriyorum ağlıyo diye ,ara da da emziriyorum ama sütüm yok denecek kadar az yinede bi damlada olsun gitse içine iyi diyorum.doktor mekanik bişeymi bu dedi her ağladığında bebek acıktığı için ağlıyo diye mama verdiğimizde o acı sıvı geri gidiyomuş sonra ikiye katlanıp çıkıyo dedi rahatsız oluyomuş.bilmiyorum inş.bunların yapmanın ve ilaçların ve mamayı değiştirmesinin faydasını görürüm.çok yoruldum artık.45 gündür artık bayılcam hiç uyumuyo bakalım nasıl olcak.sizinkiler nasıl gaz durumu bizimki bir sürü çıkartıyo ama gaz çıkartması karın ağrısının olmıycağı anlamına gelmezmiş.bende diyorum bukadar gaz çıkartıyo neden hala ağlıyo bide bebekleriniz kaç kilo oldular?

elma81 özellikle gaz için öğrendiğin bişeyler varmı bıde ılaç ne kullanıyrsunn?

canım bize biogaia diye bi ilaç verdi o hiç yaramadı sonra sağlık ocağından metsil verdiler oda banamısın demedi şimdi sab simplax diye bi ilaç verdi dün bakalım bu napıcak akşam diğer akşamlara göre biraz daha iyiydi mamada değişti bakalım mamanın içine zantac diye bi şurup verdi sabah akşam onu kullanmaya başladık inş.yararı olur.dün başladık ama biraz daha kullanmak gerek faydasını anlamak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…