- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.561
ben aptamil kullanıyorum ama çok gazlı diye son zaman aptamil comformil kullanıyorum işe yaradı çok memnunumMerhaba sende ben gibi mama ile büyütüyosun galiba bir sorum olacak sana hangi mamayı kullanıyosun acaba ben sma kullanıyorum ama bilemiyorum aptamil mi kullansam kararsız kaldım.
yok ya o gergınken ben de süt kalmıyor ne yedım ne ıctım gercekten ..sinirim bozuldu!!
onu salonda koltuga yatırdım mutfaga gıdınce ana kucagına koydum (arabada kullanılandan )
ama dewamlı kusuyor yanında durmam lazım
bır de emzıgı düşünce hemen wermemı beklıor ben de konusmak ıstemıyorum yoruldum artık şaklabanlık yapmaktan yatmak ıstıyorum yatmıyor kı
slm ..kızlar geçmişi okuyamadım hiç..
çok acil göğüs ucu kullananlar memmusunuz.
hangi markayı kulanyıyorsunuz
nerden alabilirim..
göğüs uçlarım çtladı .canım çok yanıyor.özellijede sağ göğsüm.bebanten sürüyorum.
o nu sürünce göğüs ucunu takıp yıkamadan emzirilmiyor dimi ,yıkamak lazım.
SLM ANNISLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR
Ana kucagı yanı puset adı herneyse nasıl kullnıyorsunuz benım oğlan sankı onda rahtsız oluyor ıkı bukluk duuryor gıbı benım anakucagım bebek arabsın bır parcası ıksı bır yanı ayrı bır anakucagımı alsam ya herkes anakucagını kullnıyor ben nedne kullnamıyorumm
Sagol canim, olabilir usutmus falan annede usutunce olurmuskarnı ağırdığı zaman yeşil yapıyolarmış ohh sen ne güzel uyutmuşsun ben sabahtan beri uğraşıyorum yok hala uyumadı bizimkinin uyku problemi var dalıp uyumuyo hep huzursuz mık mık hep söylniyo hep sallıycaksın ne zaman geçicek bu günleri çok merak ediyorum
Yok ac degil hem meme hem mama aliyor,karnın agrısı degıl canım aclıktan yesıl olur bılıyorum
canım yeşil kaka aç kaldıgının göstergesi olarak yazıyor bır kac yerde dıkkat et doymuyormu yoksa bebegın??? ben sana ılgılı yazıyıda hemen atayım...
Bende oyleydim, uykusuz kalinca cok bitkin ve sinirli oluyorum, aynen cok zir her tarafa yetismek zorunda oldugun bir misyon var uzerimizdeuykusuzluktan bayılcam dıye korkuyorum
bır de ben uyku delısı bır ınsandım okuldan gelınce bıle uyurdum öglenden sonra
şimdi oyle bırıktı kı bırı bıraksa 3 gun aralıksız wcye bıle gıtmeden uyurum ama artık sansım yok(
yemek yapmayı da hiiiç sewmıyorum ve ıstemıyorum
kadın olmak ne agır yük kızlar yaa
bebeğim şuan uyuyor.yarım saattir onu izledim koltuğa yatırmıştım.ve bişey dikkatimi çekti ara ara arka arkayav ağzıyla emme hareekerti yaparak uyuor.çok şaşırdım,çok değişik geldi bana.sanki meme emiyormuş gibi bi hareketi var.daha önce hiç rastlamamıştım.sizlerde farkettinizmi bebeklerinizde.
ahh hep öyle canım..benimkide muhabett bekliyo artık resmen..hep konuşucam onunla..sürekli konuşuyorum zaten yanındayken ama nereye kadar..bende artık mutfağa falan alıyorum bebişimi..beni izliyor,bende bi yandan yemek yapıyorum,bi yandan onunla konuşuyorum..
ben aptamil kullanıyorum ama çok gazlı diye son zaman aptamil comformil kullanıyorum işe yaradı çok memnunum
slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum ......herkes doğurmuştur artık heralde....önceden hep değişik hamilelik sorunlarından bahsediliyodu....şimdi herkesin sorunlarını aynı sanırım uykusuzluk...gaz sancıları...vs.....bende de aynı seyler Allah hepimize sabır ...güç ve kolaylıklar versin...bu kadar sorunun arasında gercekten zaman cok cabuk geciyo 2 ay olacak doğum yapalı ama dün gibi hala....ve bu arada 2 aydır kapı dısarı cıkmadım sıkıntıdan patlıyorum havalar düzelsede bir yarımn saat olsun cıksam ne güzel olacak.....sizler ne yapıypsunuz cok merak ediyorumm
bennebileyim
enice
nihle
vivaalesta
benim_olan
juweline
adese
elefera
bukle
bbye
pomak
nasılsınız kızlar .....nasıl gidiyo
canım bize biogaia diye bi ilaç verdi o hiç yaramadı sonra sağlık ocağından metsil verdiler oda banamısın demedi şimdi sab simplax diye bi ilaç verdi dün bakalım bu napıcak akşam diğer akşamlara göre biraz daha iyiydi mamada değişti bakalım mamanın içine zantac diye bi şurup verdi sabah akşam onu kullanmaya başladık inş.yararı olur.dün başladık ama biraz daha kullanmak gerek faydasını anlamak için.
canım selam ben de ondan kullanıyorum aynen cocugun boynu bükük duruyor ..herkesın kullandıgı ew ıcın özel olan ana kucakları salıncak gıbı olanlar war ..
saol canım ben meme sorunu yasıyorum malesef 45 gundur gecmedı sutum var emzemyıorum sagamıyorum yara oluyor neyapıcagımı sasırdım enbuyuk sorunum bu ve uykusuzluk tabıkı öle gecıyor gunlerrr BUGUN BENIM DOGUM GUNUM ALLAHIMDAN TEK ISTEDGIMM MEMELERIM GECSINNNN sen nasılsın bıtanemm bebsın nasıll?
CANIM BEN CHICCONUN kullanıyordum iyi gıbıydı en azından bebek meme ucuyla temas etmemıs oluyor ..ama sut gelmeyınce bayagı cekıyor o zaman acıtıyor ama yara lmuyor..en son phılıps awent cok ıyı dıye duydum ..aldım ama henuz deneyemedım bence ondan al ..daha guzel görunuyor we anne kokusunu da lıyormus bebek..bephantene mutlaka yıka canım öyle emzırme ..ama lansınoh warsa onu yıkamadan emzırebılıyorsun yumusatıyor gögsu ama yaralarımı hıc gecırmedı(bızım kadere bak hem sütümüz az,hem memeler yara ya (
canım doktor sana hangı mamayı önerdı,önceden ne kullanıyordun...
bebeğim şuan uyuyor.yarım saattir onu izledim koltuğa yatırmıştım.ve bişey dikkatimi çekti ara ara arka arkayav ağzıyla emme hareekerti yaparak uyuor.çok şaşırdım,çok değişik geldi bana.sanki meme emiyormuş gibi bi hareketi var.daha önce hiç rastlamamıştım.sizlerde farkettinizmi bebeklerinizde.
canım ben ilk önce aptamil 1 kullandım baktım çocuğun sürekli bağırsaklarından ses geliyo hipp 1 aldım organik çok yaradı ama işte bu reflü sorunu çıkınca dün değiştirdi doktor bu aptamilin kusan bebekler ve gaz sorunu olanlar için diyet mama diye bişey verdi koyu kıvamlı üstünde yazıyodu şuan tam aklımda değil canım bebekte ayağımda olduğu için bakamadım kalkınca bakarım iyi geldi çıkaramıyo ve tok tutuyo.sürekli hıçkırıyodu burnu tıkalı gibi davranıyodu.sen ne kullanıyosun
saol canım ben meme sorunu yasıyorum malesef 45 gundur gecmedı sutum var emzemyıorum sagamıyorum yara oluyor neyapıcagımı sasırdım enbuyuk sorunum bu ve uykusuzluk tabıkı öle gecıyor gunlerrr BUGUN BENIM DOGUM GUNUM ALLAHIMDAN TEK ISTEDGIMM MEMELERIM GECSINNNN sen nasılsın bıtanemm bebsın nasıll?
simdi ev için ayrımı alıcaz yasatıcı o zamn bunu evded ekullanbırlısnız demsıtı 750 tl para verdım öel böle dıye sımdı hıc bısey yaramayınca uzuldum ya hemde cok degıstrsemmı acaba sneın kı hangı marka canım benımkı bak buuEki Görüntüle 377684
canım ben ilk önce aptamil 1 kullandım baktım çocuğun sürekli bağırsaklarından ses geliyo hipp 1 aldım organik çok yaradı ama işte bu reflü sorunu çıkınca dün değiştirdi doktor bu aptamilin kusan bebekler ve gaz sorunu olanlar için diyet mama diye bişey verdi koyu kıvamlı üstünde yazıyodu şuan tam aklımda değil canım bebekte ayağımda olduğu için bakamadım kalkınca bakarım iyi geldi çıkaramıyo ve tok tutuyo.sürekli hıçkırıyodu burnu tıkalı gibi davranıyodu.sen ne kullanıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?