2012 Şubat Anneleri

Merhaba sende ben gibi mama ile büyütüyosun galiba bir sorum olacak sana hangi mamayı kullanıyosun acaba ben sma kullanıyorum ama bilemiyorum aptamil mi kullansam kararsız kaldım.
ben aptamil kullanıyorum ama çok gazlı diye son zaman aptamil comformil kullanıyorum işe yaradı çok memnunum

Allah hepimize sabır güç kuvvet versın bebeklerımızide bır an once duzene soksun uyku gaz sorunlarını yok etsın sutu olmayanlara sut herseyden once herkese saglık versın kızlar
bugunler gececek bızımde yavrularımız kosup oynucak gazını kendı cıkarcak bızımle aynı yemeklerı yıcekler sabredelım bugunler bıdaha ıstesekde gerı gelmıcek guzel yanların tadını cıkarmaya calısın hergun resım cekın bebegınızın vıdeosunu cekın anılar cok degerlı ben 1 ay oncesını bıle unutmsum bakıyorum resımlere a boylemıydı dıyorum dogdugunda zaman su gıbı gecıyor...

SLM ANNISLERRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Ana kucagı yanı puset adı herneyse nasıl kullnıyorsunuz benım oğlan sankı onda rahtsız oluyor ıkı bukluk duuryor gıbı benım anakucagım bebek arabsın bır parcası ıksı bır yanı ayrı bır anakucagımı alsam ya herkes anakucagını kullnıyor ben nedne kullnamıyorumm

CANIM BEN CHICCONUN kullanıyordum iyi gıbıydı en azından bebek meme ucuyla temas etmemıs oluyor ..ama sut gelmeyınce bayagı cekıyor o zaman acıtıyor ama yara lmuyor..en son phılıps awent cok ıyı dıye duydum ..aldım ama henuz deneyemedım bence ondan al ..daha guzel görunuyor we anne kokusunu da lıyormus bebek..bephantene mutlaka yıka canım öyle emzırme ..ama lansınoh warsa onu yıkamadan emzırebılıyorsun yumusatıyor gögsu ama yaralarımı hıc gecırmedı(bızım kadere bak hem sütümüz az,hem memeler yara ya(

canım selam ben de ondan kullanıyorum aynen cocugun boynu bükük duruyor ..herkesın kullandıgı ew ıcın özel olan ana kucakları salıncak gıbı olanlar war ..

slm kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyodum ......herkes doğurmuştur artık heralde....önceden hep değişik hamilelik sorunlarından bahsediliyodu....şimdi herkesin sorunlarını aynı sanırım uykusuzluk...gaz sancıları...vs.....bende de aynı seyler Allah hepimize sabır ...güç ve kolaylıklar versin...bu kadar sorunun arasında gercekten zaman cok cabuk geciyo 2 ay olacak doğum yapalı ama dün gibi hala....ve bu arada 2 aydır kapı dısarı cıkmadım sıkıntıdan patlıyorum havalar düzelsede bir yarımn saat olsun cıksam ne güzel olacak.....sizler ne yapıypsunuz cok merak ediyorumm
bennebileyim
enice
nihle
vivaalesta
benim_olan
juweline
adese
elefera
bukle
bbye
pomak
nasılsınız kızlar .....nasıl gidiyo

Sagol canim, olabilir usutmus falan annede usutunce olurmus
Yok ac degil hem meme hem mama aliyor,
Bende oyleydim, uykusuz kalinca cok bitkin ve sinirli oluyorum, aynen cok zir her tarafa yetismek zorunda oldugun bir misyon var uzerimizde

ben aptamil kullanıyorum ama çok gazlı diye son zaman aptamil comformil kullanıyorum işe yaradı çok memnunum

benim kizimda yalanci emzik almiyor ama uyurken emiyor bisey varmis gibi bende farkettim, bende aliyorum iyi duruyor sizinki benimki herseyden cabuk sikiliyor, o uyanikken bisey yapamiyorum hep yarim kaliyor cunku, bende gaz ve kabizlik sorunu var diye pre aptamilden aptamil conformile gectim 3 gundur bende suan icin rahatim diger mamalar bebegi sikiyor midesini hazmida zor

saol canım ben meme sorunu yasıyorum malesef 45 gundur gecmedı sutum var emzemyıorum sagamıyorum yara oluyor neyapıcagımı sasırdım enbuyuk sorunum bu ve uykusuzluk tabıkı öle gecıyor gunlerrr BUGUN BENIM DOGUM GUNUM ALLAHIMDAN TEK ISTEDGIMM MEMELERIM GECSINNNN sen nasılsın bıtanemm bebsın nasıll?

canım doktor sana hangı mamayı önerdı,önceden ne kullanıyordun...

canım selam ben de ondan kullanıyorum aynen cocugun boynu bükük duruyor ..herkesın kullandıgı ew ıcın özel olan ana kucakları salıncak gıbı olanlar war ..

simdi ev için ayrımı alıcaz ya satıcı o zamn bunu evded ekullanbırlısnız demsıtı 750 tl para verdım öel böle dıye sımdı hıc bısey yaramayınca uzuldum ya hemde cok degıstrsemmı acaba sneın kı hangı marka canım benımkı bak buuEki Görüntüle 377684

doğum günün kutlu olsun ...bebişinle nice senelere inşallah...bende idare ediyorum herkes gibi uykusuzum ....benimde tek istegim memelerimdeki acının gecmesi ...ya bide cok sık emmek istiyo benimki krem sürüyorum emzirdikten sonra daha bi işe yarayamadan tekrar emzirmek zorunda kalıyorum ....benimkinin midesi delik heralde sürekli emmek istiyo ...emerken cok gazı oluyo uzun uzun ememiyo ondan sanırım....bide kakasını yaparken zorlanıyo ...onunla ugrasıyoruz biraz ..onun dışında pek sorunumuz yok ...cok şükür (maasallah)...ama böyle gidecek degil bir kac aya hersey düzene girer inşallah sabretmek lazım...

sağol canım..ben lansinohu zaten başından beri kullanıyorum..kaç tüp bitirdim bilmiyorum bile.bunu kullandığım halde çatladı uçları.hiç fAYdasını göreemedim ben.ilk zamanlardada olmuştu bebantenle geçirmiştim.şimdi yine oldu.bebantem sürüyorum,yıkıyorum tabi ..zor oluyo..
tavsiye ettiğin uçları bi deniyim bende..çook acım vaarr çookk..

Nasıl gaz çıkarılır?
Çocuğun gazını çıkarmak için poposunun hemen üzerine belinin altına elle masaj yapmak ve rutin hareketlerle vurmak gerekir. Çocuğun canının acımaması için elin iç kısmının kullanılmaması, ele yay şekli verilerek içeride hava biriktirip yastık görevi yapılması önemlidir.

bunu anlamadım kızlar nasıl yanı yay seklı??

BERFINBILGEN ,,--YESIL KAKA konusu:Lüzumundan fazla yedirilirse de yeşil renkte kaka yapacaktır. Eskilerin dediği gibi yeşil kaka yapan çocuk, ayaklarını üşütmüş anlamına gelmez.
İshal harici yeşil kaka yapan çocuk 'çok yemek yiyor' anlamına gelir. Bu durumda ishal sancısı gibi bir hazımsızlık sancısı oluşacak ve bebek ağlayacaktır. Bu durumu çözmek çok daha zordur. Çünkü gaz çıkarmak iyi gelmeyecektir

Son düzenleme:
canım doktor sana hangı mamayı önerdı,önceden ne kullanıyordun...

canım ben ilk önce aptamil 1 kullandım baktım çocuğun sürekli bağırsaklarından ses geliyo hipp 1 aldım organik çok yaradı ama işte bu reflü sorunu çıkınca dün değiştirdi doktor bu aptamilin kusan bebekler ve gaz sorunu olanlar için diyet mama diye bişey verdi koyu kıvamlı üstünde yazıyodu şuan tam aklımda değil canım bebekte ayağımda olduğu için bakamadım kalkınca bakarım iyi geldi çıkaramıyo ve tok tutuyo.sürekli hıçkırıyodu burnu tıkalı gibi davranıyodu.sen ne kullanıyosun

ewet bayılıyorum o seklıne dewamlı vıdeoya cekmeye calsıyorum cok tatlı yaa:)))

HAZELİMMM çok teşşekkurler ıyı olmaya calısıyorum herkes gıbı gaz sorunu war..
ben onun canının yanmasından gerılıyorum sütüm de azalıyor o zaman cok üzülüyorum(Sen nasılsın umarım sorun yoktur?

slm elmacim. Bende aptamil 1 kullanioum. Aynen hickirior ve hiriltisi var doktor serumfizyolojik verdi ama damlattiqimda hernekadar rahat uyusada sabah yine oluor. Mamanin tam adini rica ediorum senden cnm. Simdiden tskler.

sen nasıl hem emzırmeyıp hem sagmıyorsun o zaman sütün agrı yapmıyor mu gögsune???taşmıyor mu o zaman ??dogum gunun kutlu olsunnn...:)

benımkı de boyle canım ıcıne takılıyor arabaya monte oluyor graco dıye bır marka ama herkesınkı ew tipi olandan ..200 TL cıvarı we 3 ay kullanılıyor sanırım masraf olmasın dıye alamadık

canım ben de aynı sen gıbı aptamıl 1 ve sonra hıpp aldım demek ondan mı dewamlı kusuyor benım ufaklık yahu...o mamanın adına bakar mısın hacerın dedıgındendır kesın..bır dahakıne de ona geceyım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…