- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.601
evet doğruya bide sanki 5-6 aylık bebek gibi kucağıma alırken ayaklarını basıyo
bunuda sormak istedim var mı bebişleri böyle şeyler yapan?
varsa yazın kızlar merak ettim
gidip uyutayımda yazarsanız bakarım cevaplarınıza daha sonra
Saat 11 de mamasini verdim altini degistim uyudu yerine yatirdim yarim saat uyudu kalkti suan ayagimda uyutmaya calisiyorum dalip dalip uyaniyor saniye surmuyor, bu gece sabaha kadar oturucaz belli oldu gunduz derin derin uyudu saat 6 dan 11 e kadar uyutmadik ama kar etmedi, off kizlar bu uyku duzeni ne zaman normale donucek hayatimdan bezdim valla
evet doğruya bide sanki 5-6 aylık bebek gibi kucağıma alırken ayaklarını basıyo
bunuda sormak istedim var mı bebişleri böyle şeyler yapan?
varsa yazın kızlar merak ettim
gidip uyutayımda yazarsanız bakarım cevaplarınıza daha sonra
Gunaydin bayanlar, sabah saat 7 ye kadar uyumadi sonra uyudu 11 dogru kalkti, kahvalti ettirmedi yine zaten yemek yedirtmedigi icin 40 kg dustum 50 kgdan vucudum sinyal vermeye basladi artik 1 dilimi zar zor yiyorum oe mukellef sofra hazirlamak yok tepside peynir bal uyanikken surekli agliyor durmuyor, ne yazikki 3 ay degil 4 ayda gece uykulari zamani uzar anne rahat edermis, gundux az uyur artik kendi kendine oyalanir oyuncakla oynarmis yani 4 ayi beklicez ama benim bunye 1 ay buna dayanirmi sanmam
Gunaydin bayanlar, sabah saat 7 ye kadar uyumadi sonra uyudu 11 dogru kalkti, kahvalti ettirmedi yine zaten yemek yedirtmedigi icin 40 kg dustum 50 kgdan vucudum sinyal vermeye basladi artik 1 dilimi zar zor yiyorum oe mukellef sofra hazirlamak yok tepside peynir bal uyanikken surekli agliyor durmuyor, ne yazikki 3 ay degil 4 ayda gece uykulari zamani uzar anne rahat edermis, gundux az uyur artik kendi kendine oyalanir oyuncakla oynarmis yani 4 ayi beklicez ama benim bunye 1 ay buna dayanirmi sanmam
dayan canım bak bende iğne ipliğe döndüm 73 kiloyum sadece :)))
nedense kilo verdirmedi bu çocuk bana diycem ama akşamları 3 tabak yemek yersem zor,
çünkü gündüz doğrudüzgün beslenemiyorum. akşam eşim işten gelince yemek hazırlayıp saldırıyorum
eşim hızımı alamayıp koltuk ve döşemeleri de yiyeceğimden korkuyo :)))
ya benimde anlayamadığım şey bu.okadar ukusuzluk yorgunluk,fırsat buldukça yemek yiyoruz vs..niye kilo veremiyoruz..bukadar strese şuan tığ gibi olmamız lazım..veremiyoruz bari kilo almayalım..ben çok hızlı yemeye başladım,birini yutmadan ddiğer lokmaya geçiyorum.ondanmı acaba.
bende de yok aysebahar ben de sildi mi dıye dusundum ...kızz sen yegenı postalamayacak mıydın ıkıncı dönemee...ne oldu kı??canım kızın uyusa da butun gun uyanık da olsa gece farklı olabılıyor ..mesela dunden öncekı gunduz hıc uyumamıstı gece hıc uyumadı..ertesı gun delı gıbı uyudu gunduz emıp emıp yattı..gece de sızdı..bellı olmuyor walla...
..
maaşallah canım pekı ıkı sey ögrendı demedın mı ?ikinci ne??Benım zillim de emzıgını ıkı elıyle sıkıca tutuyor:)))maaşallah canıma..
günaydın kızlar
siz de hala mısafır gelmesın ıstıyor musuuz??ben resmen gelen olursa kendı yemegını kendı yapsın modundayım kımseyı ıstemıyorum emrıvakı gelen de kendı ugrassın weya dısardan alırım dıyorum banane yaa butun gun bebekle ugrasıp bır de mısafır nasıl agırlanır ki ..
bır de cok kıskanıyorum ben kızımı sızde de war mı bu???Biri gelıp kucagına alıyorsa içim gidiyor
hemen wer de emzıreyım falan dıyorum ..
kafasına göre gelmek ısteyen özellıle de aksam gelceklerse mutlaka ekiyorum bırsey bulup..
banane yaa ben de aksam esım gelınce uyuyorum sonucta ınsanlar anlayıssız mı ben mı beceremedım acaba???
aşısı olanlara bol şans dılıyorum
VİVA gercekten ben de cok tırsıyorum bakalım neler yaşayacagız bu aşıda..Walla pronex mı ne bır fıtıl ve calpol surup ıkısınden bırını gıtmeden içirince rahat etmıslerdı haberın olsun unutma ...bır de 3 gun banyo yaptırmayacagız mutlaka yıkayıp götur..kolay gele sana..ben de sen gıbı aksama ne bulsam yıyorum dun pızza almıstık normalde ben 2 dılım yer gerısını kocama bırakırdım sımdı onunkılerı bıle yedım şoktayım..misafırlıkte de cocuklu bır arkadasımıza gıtmıstık benım guzel kızım aglamadı uyudu ama cocuk kızımın ustune bınecektı resmen ..bır daha da gıtmek ıstemem!!!
BERFİNBİLGEN 40 kılo muuu ama bu cok azzz...saglıgın tehlıkeye gırer dıkkat et sen cocuk beslıyorsun cnaım mutlaka fırsat bul ,warsa ana kucagına koy we ye bırseyler..sütün ıyı gelıyor mu buna ragmen??Walla ben de senle sabahladım aynı sekılde ..ne zaman uyuycakları hıc bellı degıl yenı kalktık hemen sızdı oys ben onunla uyuycaktım ama hemen sımdı de degıl..eşin yardımcı olmuyor mu hıc??
Hamile kalmadan once 43 kg dum hameligimde (7ayda dogdu) 10 kg aldim onu birden veripte dahada asagi dusunce bunyem sarsildi resmen, aksam gelince yemek yiyip1-2 saat yatiyorum o kadar, ne tv ne bisey kalmadi artik dis dunyayla bagim kesildi resmen aktivite falan hic yok
GÜNİŞIGIM aynı sekılde ben de dun eşim salı uyumama ızın werdı dıye ona bırakmayayım dedım aldım ..yemegı gece yapabıldım 2 saat yemek yaparken bana baktı bön bön benım gözlerden uyku fıskırıyordu o cok relax rahat izliyordu ,emzık dustukce de ıhh ıhhh dıye benı delırtti kızlarr...ben de ınadıma 2ye kada uyanmadım uyansa da odadan cıkartmadım gece lambasıyla odada yattık walla banane yaa..ben de ınsanım sonucta..
ayy korktugum gibi olmadı , sadece bizim hanfendi 9.30 taki yat saatini 10.30 yaptı artık galiba ... bu arada BUKLE maşallah sıpana hakikaten dönmesi şaşırttı beni :)) sırtüstü donuyorsa bu şimdiden 6 aylıkken yürür heralde :)))
bu arada kızlar bizim yine kakamızda nokta kan vardı,dr a gittik tahlil falan derken kızımda inek sütüne alerji cıktı ,bana koca bir diyettttt tüm süt olan hersey yasakk.. bakteri olmadıgına sevindim ama ben ne yicem bulgur mercimek bilmem ne gaz yapar diye yemiyordum,şimdi süt olan hersey yasak.. ben heralde sıfır bedene düşerim .... eridim bittim ..
ya sizde bulgur falan yemiyor musunuz ? acaba süt mü sadece gaz yapıyor bebeigme bugün bulgur yesem mii ?? bulgur pilavı da yaptım denesem mi kızım kıvranır mı aceppp ???
Ben sevmedigimden yemiyordum sut yaptini bilmiyordum, dr bir yazosinda anneden gaz gecer olayi yokmus sadece anneye zarari olur rahatsiz eder bebegi etkilemez diyordu, bende yogurt salatalik soguk sut iciyorum bebegimi etkilemiyor, bu arada bir arkadas sutumu sormus emziriyorum ama sutum yeterli degil mama aliyoruz zaten bir gogsumu hic almadi tek gogus veriyorum, kuvozde kaldigi icin on gun dogdugunda emziremedim izin vermediler orda mama verdiler sagip goturdum ama gelmedi cocugun cekmesine benzemiyor makine zaten cok sisti o yuzden mama ve tek goguse kaldik onuda ne kadar emer bilmiyorum mumkun oldukca veriyorum ben ama bilmiyorum tabi
walla gecen gun ben gaz yapanları okudum da hıcbırsey yememek lazım gıbı bırsey:
kuru baklıyatlar (mercımek,nohut,kuru fasulye,bulgur tarzı...)
süt ve süt ürünlerı
ws ws
bulunca yollarım way halımıze wayy...
ELMAa mamanın adı yazmamıssın kı:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?