2012 Şubat Anneleri

evet doğruya bide sanki 5-6 aylık bebek gibi kucağıma alırken ayaklarını basıyo
bunuda sormak istedim var mı bebişleri böyle şeyler yapan?
varsa yazın kızlar merak ettim
gidip uyutayımda yazarsanız bakarım cevaplarınıza daha sonra

Saat 11 de mamasini verdim altini degistim uyudu yerine yatirdim yarim saat uyudu kalkti suan ayagimda uyutmaya calisiyorum dalip dalip uyaniyor saniye surmuyor, bu gece sabaha kadar oturucaz belli oldu gunduz derin derin uyudu saat 6 dan 11 e kadar uyutmadik ama kar etmedi, off kizlar bu uyku duzeni ne zaman normale donucek hayatimdan bezdim valla

maaşallah yakında yürümeye baslar o zaman senın oglan:=))
benımkı yıkarken fıleyı ıkı elıyle tutuyor ters cewırdıgım anda ayagıyla da basmaya calısıyor kacmak ıcın :))))))
kuzularımıza maaşallah cok tatlılar yaa kafasını tutanlar war mı kızlar benımkı basladı kafa tutup havaya bakıyor ızlıyor sonra da yorulup güm dıye kafayı bırakıyor:)))
bır de benı dövüyor ama bunun sebebını hala anlamadım ,çok asabı olacak çoook:))))) emzırırken bazen sakın ama bazen elıyle bır cakıyor anlatamam aglarken gecen gun arka arkaya 5-6 kere dövdu benı yuh dedım sımdıden dayagını da yedım :)))

sizinkıler nasıl kızlar?????Bukle bu arada eşin özluyor mu,anlamıs mı degerını daha var mı zamana ıhtıyacı:)

sorma canım o hiç öyle olmuyor yok gunduz yorun uyumasın kı gece uyusun yok yanı hatta gecen gun resmen 2-3 saat gunduz uykusuyla 5e kadar dikti benı gece..ertesı gunse uyumasına ızın werdım o gun daha rahatca erkenden uyudu ..anlam weremıyorum bu işe pek..ne yapsak olmuyor ..bazen banyo yapsa bıle hıc uyumuyor sınır oluyorum ...bgn hıc ıs yaptırmadı gazdan mı bılmem hep mızır mızır dawrandı emzıgı dustukce wermemı ıstedı yanından ayrıldıgım anda agladı mutfakta da ızlemedı hep huzursuzdu...dedım gece yemek yapayım artık ..basladım 23.30da yemege hanfendı 15 dakıka uyudugu anda aglayarak kalktı aldım yanıma mutfaga 2ye kadar manyak manyak benı ızledı emzık dustukce de ıstemeye dewam ettı delı danam yaa..dedım kızım yemek ögrenmeyı bu kadar ısteme ılerde ögrenırsın gıt uyu ..yok ööylee baktı durdu ...çıldırdım ..2 dakıkada bır emzık wermeye ugrastım aralarda da aglama krızlerıyle kucaaga aldım offf sımdı de sinirden ben uyuyamıyorum nasılsa kalkar bırazdan dıye...

Son düzenleme:
Biz hala oturuyoruz 5 dk bile gozumu kirpmadim, yatagina yatirdim olmadi kucagima aldim olmadi 3 saattirde ayagimda salliyorum ,daliyor ama 3 dk hop uyaniyor ayaklarim gitti resmen cok sikildim artik, sabrim ve psikolojim yerlerde

Son düzenleme:
Arkadaşlar günaydın gerçi ben 3 ten beri ayakta olduğum için bana öğlen oldu...Sağolsun paşamın tamamen huyu değişti huysuzdu dahada huysuz oldu ne uyumak biliyo nede doymak offf offf hamilelik günlerimi mumla arıyorum...Baktım şimdide uyumuyo soktum banyoya güzelce banyo yaptırdım şimdi uyudu eşek sıpası...Sizlere bi bakayım dedim yazdıklarınıza ara ara bakıyorum ama yorum yazamıyorum...Ayyy bugün bide yaz temizliğine başlayacağım artık paşamla kaç güne kaç aya biter bilmem:)))Neyse hepinizi öpüyorum unutmayın beni ha:))

Kısss nerelerdesin ssen cadı aradım dün açmadın insan bi geri dönerdi
Canım yazdığın herşey emredede var ayaklarını basıyo ittiriyo dönüyo popo üstü kaydırıyo kendini fırlamaya benimki normaldir

selam kızlar

yarın sabah aşıya gitcez ama nasıl tırsıyorum anlatamam
inşallah rahat geçer
ve tabi 3-4 gün zor oluyomuş ateşi çıkabilirmiş o yüzden çok korkuyorum

kendimi atacak yer arıyorum
insan ve sohbet arıyorum
ama bütün arkadaşlarım çalışıyor maalesef
dün akşam arkadaşlarımıza gittik ama bide bavul hazırlayıp gittik :)))
aslında çok zor çok yorucu
ağlamasından iki laf edilmiyo
ve ben o kadar sersem gibiyimki
eve dönünce eşimede söyledim
hiç birşey hatırlamıyodum inanın ne konuştuk bilmiyorum,
mal mal dinledim bişeyler söyledim ama yok ben eski ben değilim kesinlikle ((

Gunaydin bayanlar, sabah saat 7 ye kadar uyumadi sonra uyudu 11 dogru kalkti, kahvalti ettirmedi yine zaten yemek yedirtmedigi icin 40 kg dustum 50 kgdan vucudum sinyal vermeye basladi artik 1 dilimi zar zor yiyorum oe mukellef sofra hazirlamak yok tepside peynir bal uyanikken surekli agliyor durmuyor, ne yazikki 3 ay degil 4 ayda gece uykulari zamani uzar anne rahat edermis, gundux az uyur artik kendi kendine oyalanir oyuncakla oynarmis yani 4 ayi beklicez ama benim bunye 1 ay buna dayanirmi sanmam

dayan canım bak bende iğne ipliğe döndüm 73 kiloyum sadece :)))
nedense kilo verdirmedi bu çocuk bana diycem ama akşamları 3 tabak yemek yersem zor,
çünkü gündüz doğrudüzgün beslenemiyorum. akşam eşim işten gelince yemek hazırlayıp saldırıyorum
eşim hızımı alamayıp koltuk ve döşemeleri de yiyeceğimden korkuyo :)))

bende bitmiş tükenmiş durumdayım.....
tam 4 e 20 vardı hala uyumamıştı....
tam olarak ağlamıyorda öyle mırın kırın bişeyler,beşiğinde ağlamaya başlıyo,kucağımda susuyo...ben artık anlayamıyorum..eşimi kaldırdım dedim yarım saat sen idare et bi yarım saatçik uyuyayım.tamam dedi gittim yattım.allahtan uyutmuş.gelmi diyorki bana uyudu işte bak,sen uyutamıyorsun diyo.deli olucam.eşimde yattı tam yarım saat sonra uyandı.hep böyle geçti dün gece.öyle sabahladık.şimdi yıkadım,emzirdim,kucağımda uyuyor.uyanır diye bırakmaya korkuyorum.bir yığın işim var.ütüm,temizlik yapmak istiyorum,şöyle köşe bucak..

ya benimde anlayamadığım şey bu.okadar ukusuzluk yorgunluk,fırsat buldukça yemek yiyoruz vs..niye kilo veremiyoruz..bukadar strese şuan tığ gibi olmamız lazım..veremiyoruz bari kilo almayalım..ben çok hızlı yemeye başladım,birini yutmadan ddiğer lokmaya geçiyorum.ondanmı acaba.

aynen bende bütün bütün yutuyorum
hatta doğumdan bu yana kabızlık çekiyorum

şuan vücudum resmen zorlanıyor, uykusuzluk açlık yada aşırı yemek, sinir stres hepsi üstüste

günaydın kızlar
siz de hala mısafır gelmesın ıstıyor musuuz??ben resmen gelen olursa kendı yemegını kendı yapsın modundayım kımseyı ıstemıyorum emrıvakı gelen de kendı ugrassın weya dısardan alırım dıyorum banane yaa butun gun bebekle ugrasıp bır de mısafır nasıl agırlanır ki ..
bır de cok kıskanıyorum ben kızımı sızde de war mı bu???Biri gelıp kucagına alıyorsa içim gidiyor
hemen wer de emzıreyım falan dıyorum ..
kafasına göre gelmek ısteyen özellıle de aksam gelceklerse mutlaka ekiyorum bırsey bulup..
banane yaa ben de aksam esım gelınce uyuyorum sonucta ınsanlar anlayıssız mı ben mı beceremedım acaba???

aşısı olanlara bol şans dılıyorum
VİVA gercekten ben de cok tırsıyorum bakalım neler yaşayacagız bu aşıda..Walla pronex mı ne bır fıtıl ve calpol surup ıkısınden bırını gıtmeden içirince rahat etmıslerdı haberın olsun unutma ...bır de 3 gun banyo yaptırmayacagız mutlaka yıkayıp götur..kolay gele sana..ben de sen gıbı aksama ne bulsam yıyorum dun pızza almıstık normalde ben 2 dılım yer gerısını kocama bırakırdım sımdı onunkılerı bıle yedım şoktayım..misafırlıkte de cocuklu bır arkadasımıza gıtmıstık benım guzel kızım aglamadı uyudu ama cocuk kızımın ustune bınecektı resmen ..bır daha da gıtmek ıstemem!!!

BERFİNBİLGEN 40 kılo muuu ama bu cok azzz...saglıgın tehlıkeye gırer dıkkat et sen cocuk beslıyorsun cnaım mutlaka fırsat bul ,warsa ana kucagına koy we ye bırseyler..sütün ıyı gelıyor mu buna ragmen??Walla ben de senle sabahladım aynı sekılde ..ne zaman uyuycakları hıc bellı degıl yenı kalktık hemen sızdı oys ben onunla uyuycaktım ama hemen sımdı de degıl..eşin yardımcı olmuyor mu hıc??

GÜNİŞIGIM aynı sekılde ben de dun eşim salı uyumama ızın werdı dıye ona bırakmayayım dedım aldım ..yemegı gece yapabıldım 2 saat yemek yaparken bana baktı bön bön benım gözlerden uyku fıskırıyordu o cok relax rahat izliyordu ,emzık dustukce de ıhh ıhhh dıye benı delırtti kızlarr...ben de ınadıma 2ye kada uyanmadım uyansa da odadan cıkartmadım gece lambasıyla odada yattık walla banane yaa..ben de ınsanım sonucta..

ayy korktugum gibi olmadı , sadece bizim hanfendi 9.30 taki yat saatini 10.30 yaptı artık galiba ... bu arada BUKLE maşallah sıpana hakikaten dönmesi şaşırttı beni :)) sırtüstü donuyorsa bu şimdiden 6 aylıkken yürür heralde :)))

bu arada kızlar bizim yine kakamızda nokta kan vardı,dr a gittik tahlil falan derken kızımda inek sütüne alerji cıktı ,bana koca bir diyettttt tüm süt olan hersey yasakk.. bakteri olmadıgına sevindim ama ben ne yicem bulgur mercimek bilmem ne gaz yapar diye yemiyordum,şimdi süt olan hersey yasak.. ben heralde sıfır bedene düşerim .... eridim bittim ..

ya sizde bulgur falan yemiyor musunuz ? acaba süt mü sadece gaz yapıyor bebeigme bugün bulgur yesem mii ?? bulgur pilavı da yaptım denesem mi kızım kıvranır mı aceppp ???

selam kızlar şöyle bi geçmişi okudumda benim sıkıntılarımı yazmama hiç gerek kalmamış bende bi bizmi böyleyiz diyodum uykusuzluk yemek yememe yense bile hızlı hızlı misafir konuları herşey aynıymış ya ne zaman düzelicez acaba şuan zorla uyuttum ve uyanıcak diye korkuyorum okadar yavaş yazıyorumki.
BENNEBİLEYİM canım dün mamanın ismini sormuştun anca cevap verebiliyorum YEMEK BORUSUNA BESİN GERİ KAÇIŞI OLAN BEBEKLER İÇİN diye yazıyo kutunun üstünde ben faydasını gördüm valla 3 günde tabi ilacın etkisi oldu yada bebeğim bana artık acıdıağlamıyo
öyle hızlı yemek yaptımki ben bile şaşkınım ayrıca bulgur pilavı için yesemmi diyen arkadaşım bennerdeyse hergün yiyiyorum hergün çok iyi süt yapıyo hiç korkma çocuğa gaz yapmıyo

Ben sevmedigimden yemiyordum sut yaptini bilmiyordum, dr bir yazosinda anneden gaz gecer olayi yokmus sadece anneye zarari olur rahatsiz eder bebegi etkilemez diyordu, bende yogurt salatalik soguk sut iciyorum bebegimi etkilemiyor, bu arada bir arkadas sutumu sormus emziriyorum ama sutum yeterli degil mama aliyoruz zaten bir gogsumu hic almadi tek gogus veriyorum, kuvozde kaldigi icin on gun dogdugunda emziremedim izin vermediler orda mama verdiler sagip goturdum ama gelmedi cocugun cekmesine benzemiyor makine zaten cok sisti o yuzden mama ve tek goguse kaldik onuda ne kadar emer bilmiyorum mumkun oldukca veriyorum ben ama bilmiyorum tabi

Dun gece sabah 7 ye kadar uyutmadi sonra 4 saat uyudu kalkti hepsi o bu saat oldu hala uyumadi aksam ustune dogru uyucak uykusunu alip yatmasi gereken saatte kalkicak yine sabahlicaz anlasilan offf ya offf

o zaman benim bebegim alerjiden ötürü öyle.. bende yediklerim dokunur diye herşeyi kesmiştim.. meger kesmediklerim dokunuyormuş :)) her akşam bir kase yogurt yiyordum,ee sabahları bir tek peynir ekmek yerim ben bir de margarin demek ondan gaz oluyormuş... gerci benim bebegim cok gazlı degil şükürler olsun,öyle aglama falan yok amaa... yine de problem yaniiii.... canım kızımda kanı da görünce canımdan can gitti,sütüm kesilcekti üzüntüden yahuuu,icim rahatladı... bebegim sütü sindiremiyor 3 yaşına kadar inek sütü ve ürünlerinden uzak durcakmışızz

walla gecen gun ben gaz yapanları okudum da hıcbırsey yememek lazım gıbı bırsey:
kuru baklıyatlar (mercımek,nohut,kuru fasulye,bulgur tarzı...)
süt ve süt ürünlerı
ws ws
bulunca yollarım way halımıze wayy...

ELMAa mamanın adı yazmamıssın kı:))

Son düzenleme:

canım aptamil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…