- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.581
slm elmacim. Bende aptamil 1 kullanioum. Aynen hickirior ve hiriltisi var doktor serumfizyolojik verdi ama damlattiqimda hernekadar rahat uyusada sabah yine oluor. Mamanin tam adini rica ediorum senden cnm. Simdiden tskler.
benımkı de boyle canım ıcıne takılıyor arabaya monte oluyor graco dıye bır marka ama herkesınkı ew tipi olandan ..200 TL cıvarı we 3 ay kullanılıyor sanırım masraf olmasın dıye alamadık
canım ben de aynı sen gıbı aptamıl 1 ve sonra hıpp aldım demek ondan mı dewamlı kusuyor benım ufaklık yahu...o mamanın adına bakar mısın hacerın dedıgındendır kesın..bır dahakıne de ona geceyım ben de..
canım bizimkinde hıçkırık kusma burunda tıkanıklık hissi hırıltı sanki üşütmüş gibi bebek kucaktayken rahat yatarken rahatsız şikayetlerin sonunda reflü teşhisi koyduktan sonra mamayı değiştirdi direk mamadan kaynaklanıyo demedi.bunu söyliyimde sizi yanıltmış olmıyım yanlış bişey yapmayalım yavrularımıza öle değiştirdi yani mamayı ve nekadar dik tutabiliyosanız okadar iyi dedi.yatarken ağzına ve genzine acı su gibi geliyomuş o yüzden kusuyomuş ve huzursuz olup uyumuyomuş doktorun söylediği
canım benım bıldıgım butun bebeklerde hırıltı,kusma,tıkanıklık falan war zaten
reflu de cogu bebekte oluyormus
ben de uzman tvde ızlemıstım ama dık tutamadan cocuk kusuyor hemen
cunkı ben yatarak emzırıyorum elımde tutmuyorum..
senın yanında kım war cnaım kımınle bakıyorsun bebegıne..neler yaptın gunlerdır yoktun ..en son doguma gunler kala harala gurele yazısıyorduk burda senle:=))
selam kızlar
uyuttum oğlumu geldim
çok değişik şeyler öğrendi son 2 günde
söylesem dalga geçersiniz diye korkuyorum
selam kızlar
uyuttum oğlumu geldim
çok değişik şeyler öğrendi son 2 günde
söylesem dalga geçersiniz diye korkuyorum
bgn de yemek yok pizzaya kaldık iyi mi...
arkadaşlar öncelikle bebişlerinizi güle güle büyütün.
sizlere bir sorum olacak bebişler günde kaç kere ve ne aralıklarla uyuyorlar. yani uyanık kaldıkları süre ne kadar ve sakince duruyolar mı.
lçokk yoruldumson 1 saattir aralıksız aglıyor oglum ne yapsam susturamadım gozunden yas geldı artık off resmen krızı tutuyor gunde en az 1 2 kez yapıyor sunu ne yapıcagımı sasırsım denemedıgım yontem kalmadı yanımda bırı olsa beraber çarsafa koyar sallardık ama tekım kendım yapmaya calıstım onuda yemedı cocuk ya siz dede oluyormu kriz anında napıosunuz resmen dunyayla ılıskıyı kesıyor gozu kapalı basbas bagırarak kıpkırmızı kesılıyor
çokk yoruldumson 1 saattir aralıksız aglıyor oglum ne yapsam susturamadım gozunden yas geldı artık off resmen krızı tutuyor gunde en az 1 2 kez yapıyor sunu ne yapıcagımı sasırsım denemedıgım yontem kalmadı yanımda bırı olsa beraber çarsafa koyar sallardık ama tekım kendım yapmaya calıstım onuda yemedı cocuk ya siz dede oluyormu kriz anında napıosunuz resmen dunyayla ılıskıyı kesıyor gozu kapalı basbas bagırarak kıpkırmızı kesılıyor
hoşgeldin canım yaaa dalga geçmeyiz söyle lütfen paylaş bizle
aa söylemeden gitmiş... merak ettim napıyoo hayta :))
çokk yoruldumson 1 saattir aralıksız aglıyor oglum ne yapsam susturamadım gozunden yas geldı artık off resmen krızı tutuyor gunde en az 1 2 kez yapıyor sunu ne yapıcagımı sasırsım denemedıgım yontem kalmadı yanımda bırı olsa beraber çarsafa koyar sallardık ama tekım kendım yapmaya calıstım onuda yemedı cocuk ya siz dede oluyormu kriz anında napıosunuz resmen dunyayla ılıskıyı kesıyor gozu kapalı basbas bagırarak kıpkırmızı kesılıyor
ah canım valla ne günlerdi dimi boştuk rahat rahat yazıyodukşimdi wc ye gitmeye vakit yok yanımda şimdi kimse yok ama annem sık sık gidip geliyo ben çok yorulduğumda sağolsun yanımda. kayınvalidemde burdaydı geçen hafta gitti ama inan yalnızlık daha rahat bence :)sen neler yapıyosun nasıl gidiyo annelik
yaa ayşebahar dan haber var mı ??
facede de yok arkadaş listemde..acaba sildi mi yoksa face ten mi cıktı ???????
oğlum ağlayınca gitmek zorunda kaldım kusura bakmayın kızlar
oğlumu yüzüstü yatırdın bugün tv ye bakıyodum kafamı bi çevirdim resmen kendini döndürmüştü düz.. inanamadım yüz üstü koydum tekrar yine düz çevirdi kendini erkenmiş halbu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?