- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.621
maaşallah yakında yürümeye baslar o zaman senın oglan:=))
benımkı yıkarken fıleyı ıkı elıyle tutuyor ters cewırdıgım anda ayagıyla da basmaya calısıyor kacmak ıcın :))))))
kuzularımıza maaşallah cok tatlılar yaa kafasını tutanlar war mı kızlar benımkı basladı kafa tutup havaya bakıyor ızlıyor sonra da yorulup güm dıye kafayı bırakıyor:)))
bır de benı dövüyor ama bunun sebebını hala anlamadım ,çok asabı olacak çoook:)))))emzırırken bazen sakın ama bazen elıyle bır cakıyor anlatamam aglarken gecen gun arka arkaya 5-6 kere dövdu benı yuh dedım sımdıden dayagını da yedım :)))
sizinkıler nasıl kızlar?????Bukle bu arada eşin özluyor mu,anlamıs mı degerını daha var mı zamana ıhtıyacı:)
sorma canım o hiç öyle olmuyor yok gunduz yorun uyumasın kı gece uyusun yok yanı hatta gecen gun resmen 2-3 saat gunduz uykusuyla 5e kadar dikti benı gece..ertesı gunse uyumasına ızın werdım o gun daha rahatca erkenden uyudu ..anlam weremıyorum bu işe pek..ne yapsak olmuyor ..bazen banyo yapsa bıle hıc uyumuyor sınır oluyorum ...bgn hıc ıs yaptırmadı gazdan mı bılmem hep mızır mızır dawrandı emzıgı dustukce wermemı ıstedı yanından ayrıldıgım anda agladı mutfakta da ızlemedı hep huzursuzdu...dedım gece yemek yapayım artık ..basladım 23.30da yemege hanfendı 15 dakıka uyudugu anda aglayarak kalktı aldım yanıma mutfaga 2ye kadar manyak manyak benı ızledı emzık dustukce de ıstemeye dewam ettı delı danam yaa..dedım kızım yemek ögrenmeyı bu kadar ısteme ılerde ögrenırsın gıt uyu ..yok ööylee baktı durdu ...çıldırdım ..2 dakıkada bır emzık wermeye ugrastım aralarda da aglama krızlerıyle kucaaga aldım offf sımdı de sinirden ben uyuyamıyorum nasılsa kalkar bırazdan dıye...
annişler nerdesinizz :) ben bebişimi kocişe verdim geldim.sormak istediğim birşey var.saçlarım belıme kadar uzadı ve beyazlarım çıktı.boyatma konusunda herkes her doktor farklı şeyler söylüyor ortada kesın bırşey yok.boyatmaktan vazgeçtım.kestırmeyede kıyamıyorum ama bu uzunlukta elıme koluma dolanıyo uyurken rahatsızlık verıyor bende kısalsın dıye röfle yaptırmak istiyorum.bununda bı zararı varmı?bılıyorsanız bana yazın lütfen
artık kendımı zor tutuyotum.
cocuk ısı bana gore degılmıs.
dayanamıyorum.
dun yasadıklarımı anlatım sıze.
ablam geldı sabah tutturdu kuafore gıdelım dıe.
saat 1 gıbı evden cıktık hava soguk ve yagmur attırıyordu.
ama cok sıkı gıydırdık ve pusetıne koyduk. sogutan yana bı problem yoktu( en azından ole sanıyorum)
kuaforde bbı cılvelı bıo kıkırdek oldukı herkesın gozdesıydı. neyse ısım 4 5 saat surdu.
aksam eve geldık yemek zar zor yedım ve saat ortalama 8,30 cıvarı oldu
nıhle aslı bı basladı aglamaya yırtıyor ortalıgı.
9 a kadar salladım ıllalah dedırttı
artık saclarımı yollmaya basladım esım aldı elım tıtremeye baslayınca.
ac deıl gazı yok altı temız.
daha ne olabılırkı artık uykusu sıkıstırmaya basladı. tam 3 saat durmadan agladı katılırcasına kardı komdumu cgrdım o ılgılendı bu surec ıcınde
1 saat kadar
o nıhleyı oynatıyor karnını ovuyor falan
calpol ıcırdım. zeytın yagı ıcırdım kabızlıgı ıcın yok yok yokkkkk....!
oturdum bende agladım onu ole gorunce ılkkez bu kadar aglıyordu.
en snunda acıle goturelım dedık son kez emdıreyım dedım
aldım mememe zorla hem salladım hem emdırdı olece uyudu
gozyaslarıyla aglıyordu resmen yuzu gozu kızardı meger nazar degmıs okuduktan snra uyudu cocugum.
kızlar kızım cok nazar alıyo bunun ıcın ne yapmak lazım
sımdıde uyumuyo ve aglıyor ara ara cıldıracam esımde yok evde.
dayanamıyorum.
ama cok sıkı gıydırdık ve pusetıne koyduk. sogutan yana bı problem yoktu( en azından ole sanıyorum)
kuaforde bbı cılvelı bıo kıkırdek oldukı herkesın gozdesıydı. neyse ısım 4 5 saat surdu.
daha ne olabılırkı artık uykusu sıkıstırmaya basladı. tam 3 saat durmadan agladı katılırcasına kardı komdumu cgrdım o ılgılendı bu surec ıcınde
1 saat kadar
gozyaslarıyla aglıyordu resmen yuzu gozu kızardı meger nazar degmıs okuduktan snra uyudu cocugum.
dayanamıyorum.
1 saat kadar
sıkıldım artık yaaa..canım bu sebepsiz ağlamalar benım bebeğimdede çok oluyor dediğin gibi gözlerınden yaş geliyor.benımde elım ayağım tıtrıyo sıkıntıdan kendımı zor kontrol edıyorum.dua edıyorum allahım eşimin nöbetlerıne denk gelmesın naparım ben dıye.canım bebeklere çabuk nazar değer bol bol oku her kucağına aldığında uyuduğunda oku boyle koruyabılırsın ancak.ben pek fazla kalabalığa çıkarmıyorum nazar değmesın dıye.benım oğlumun saçları çok gür her gören hayret edıyo ve bız o akşam kesın bı ağlama krızı yaşarız.eşim okur ben okurum saatler sonra yorgun düşer uyur yavrum.
bende okuyayım kopyalarmısın okunacak kısmı cnm..tatlım benimkide nazardan sıkıntıdan 2 gün uyumadı annem anladı nazar dedi
babam kalem suresinin son ayetlerini okudu geçti kuzum düzeldi
sende muhakkak oku
ben ezbere bilmiyorum netten yazdım okuyorum birileri görünce ayetel kürsi felak nas sürelerinide okuyorum
bugün arkadaşlar sevdi hemen okudum duayıı
saç açıcıların, boyaların hepsi tehlikeli madde statüsünde işlem görür, taşınır ve depolanır..
hamilelikte ve emzirirken uzak durulması gerekir. çünkü içlerinde çok ciddi kimyasal maddeler vardır. bunlar da bir şekilde vücudunuza ve dolayısıyla bebeğinize geçer. çok az miktarlarda bile geçse, şu an zararları ile ilgili kimse size kesin bir açıklama yapamaz...
siz kendinize bir açıklama yapın... kanser vakaları neden bu kadar arttı? çünkü her yerden kimyasallara boğuluyoruz.
şampuanımızdan tutun da bulaşık deterjanına kadar her şeyle vücudumuza kimayasalları sokuyoruz.
bu yüzden zaruri ihtiyaç dışında her türlü kimyasaldan kaçınmanızı öneririm..
internetten araştırabilirsiniz.. bunların hepsinin MSDS formları vardır. bu şekilde ihraç/ithal edilir ya da üretilirler. MSDS formları da tehlikeli maddeler içindir
Nihleeeeeeeemmmmmmm mjkkkkksSs sana Hayatimin kadini Hizir acilim benim jkljkljklnaber yawrum iyimisn benim asil burnu havada teyzoSum napio iyimi. Nazarlarami qeemisss beenim qul pamuqummm oyyyy okur onu taaaa buralardan teyzeSi bisiiiciqi kalmaz yerim onun popoSunu ben :)
Huqocuk qozun aydin canim qule qule buyut iyisin ins :)
qiza sanada merhaba :)
herkeSe merhaba
minik canavarim uyuyo ya ondan bu keyif
qece kriz saati qelsin saclarim eletrik yemis qibi havalanicak yine eminim :d
Nihleeeeeeeemmmmmmm mjkkkkksSs sana Hayatimin kadini Hizir acilim benim jkljkljklnaber yawrum iyimisn benim asil burnu havada teyzoSum napio iyimi. Nazarlarami qeemisss beenim qul pamuqummm oyyyy okur onu taaaa buralardan teyzeSi bisiiiciqi kalmaz yerim onun popoSunu ben :)
Huqocuk qozun aydin canim qule qule buyut iyisin ins :)
qiza sanada merhaba :)
herkeSe merhaba
minik canavarim uyuyo ya ondan bu keyif
qece kriz saati qelsin saclarim eletrik yemis qibi havalanicak yine eminim :d
ferayım cıldırmak uzereyım. ınan artık boguluyorum. yanlız olmak berbat bıse
oku valla sen lohusasın demı hala dua et yav. aglamaktan bı hal oluyo aslı yaa..
sımdı daldı galıba ayagımda sallıyorum. yarım saatten fazladır ee ee dıyorum daha yenı gozlerı kapandı kı hala dalmıs deıl.
sen ne yapıyorsun koca gozlu boncukum nabıyo
saaol yaffrim
bugün kırkımızda çıktı çok şükürrr
gferayım cıldırmak uzereyım. ınan artık boguluyorum. yanlız olmak berbat bıse
oku valla sen lohusasın demı hala dua et yav. aglamaktan bı hal oluyo aslı yaa..
sımdı daldı galıba ayagımda sallıyorum. yarım saatten fazladır ee ee dıyorum daha yenı gozlerı kapandı kı hala dalmıs deıl.
sen ne yapıyorsun koca gozlu boncukum nabıyo
saaol yaffrim
bugün kırkımızda çıktı çok şükürrr
neden kimse yok yaeskiden yazmaya yetiştiremezdik ya bazen hamile halimi özlüyorum yaffff şişir göbeği gerine gerine gez hiç göbekti kiloydu derdi yoktu ohh ne güzeldi yat kalk gez kafana göre tabi şaka biyanada allaha şükürler olsunki bebeklerimiz sağ sağlim kucağımızda allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
annişler nerdesinizz :) ben bebişimi kocişe verdim geldim.sormak istediğim birşey var.saçlarım belıme kadar uzadı ve beyazlarım çıktı.boyatma konusunda herkes her doktor farklı şeyler söylüyor ortada kesın bırşey yok.boyatmaktan vazgeçtım.kestırmeyede kıyamıyorum ama bu uzunlukta elıme koluma dolanıyo uyurken rahatsızlık verıyor bende kısalsın dıye röfle yaptırmak istiyorum.bununda bı zararı varmı?bılıyorsanız bana yazın lütfen
dayanamıyorum.
1 saat kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?