2012 Şubat Anneleri

aferım o kadına helal olsun valla...
benım boncukum guzel kılo almıs. masallah subhanallah.
yenı resımlerını koy yaa goreyım ..
hırsızlıktan haber varmı gıden gıttımı yoksa. mubarek temelden ev cıksa onuda alıp goturecekmıs resmen .
eve gectınmı annendemısın yıne...
opuyorum kocaman.

buklem kendıne gelmıssındır zıra ben boyatınca saclarımı kendıme guvenım arttı nedense
bazen o kadar bunalıyorum ve yoruluyorum kı anlatamam
helekı basım agrıdıgında aglamasına daha cok dayanamıyorum.
rabbım sabır versın hepımıze..
dun telefondan cektıgımız vıdeolara baktım da nıhle aslı nın ay ne tatlıymıs o zmnlara donesım geldı
cocuklar buyudukce dertlerı de artıyor

kızlar selam
şimdi aşıdan geldik

o kadar çok ağladı ki yavrum anlatamam
gözünden yaşlar damladı
zaten gergindim
gece rüyama girmişti

sabahta gergin kalktım
herkesi dövesim vardı
şuanda hala öyleyim
eve döndük oğlum uyuyo
ama bakalım 3 gün nasıl geçecek ??
eve girdim anneme ve kedime saldırdım herkesi kovaladım

bu arada bende saçlarımı boyamıştım geçen hafta
kendim boyadım organik boyayla
boyanın içinde sadece bitkisel yağlar var
ama tabi normal boya gibi rengi olmuyo
yalandan kendimi kandırıyom işte
düşünün tırnaklarımı bile kaç gündür bi kesiim diyip vakitsizlik ve dalgınlıktan kesemiyodum
çok iğrencim çoookkkkk
ama ne kadar dibe batsakta anneyim ben
onun için herşey feda olsun
herkes 4. ayı bekle hepsi geççek diyo
bekliyoss bakalımm

ya bide aysebahara nooldu
noolur bi ulaşın telefonu varsa
çok merak ediyorum benn

ıyıdır cnm sen nasılsın.

iyi be canım iyi diyelim iyi olsun bugünümüze şükür ben uzun zamandır giremiyorum çok bizimki huysuz bi bebek fırsat olmuyodu bide evde annem kayınvalidem olunca pc nin başına geçmek pek mümkün olmadı.canım geçmişe baktımda kızın nazar olmuş çok dikkat et kimi çocuğun yıldızı düşük olurmuş çok dikkat et yada ben sana bişey söyliyim belki komik gelir ama kitaplarda nazar ayetleri varya onları kes yada fotokopi çektir katla bişeye dik omzuna tak kızının biz öle çare bulduk yada ben öle inanmak istedim.benim oğlumda senin kız gibi krize giriyo biri geldiğinde yada gittiğimde bunu bana bi hoca söyledi iyi geldi yapmak istersen sana bi fikir.nekadarlık oldu nihlecik büyümüştür

vivacım nasılsın geçmiş olsun ya çokmu acıyo bende çok korkuyorum bu aşıdan ateş düşürücü falan vermedinmi gitmedin daha iyi oluyomuş öle diyolar

agrı kesıcı ates dusuruccu vermedı mı dr cnm. ben gıtmeden once ve 6 saat snrasında tekrar ıcırmıstım surubu.
cok sukur bısecık olmadı
sakın yıkama 3 5 gun bı sorun yasamassın ben ınanmassın 1 hafta snra yıkadım korkumdan
rabbım sabırlar versın hepımıze
bende aylar snra daha 2 gun once kendımı guzel hıssettım. bakım yapınca esım bıle sasırdı gorunce
aysebahar bence cocuklardan fırsat bulamıyor onda gelemıyor olsa gerek.

denenem lazım acılen.. cok tsk ederım
2 ay 1 haftası doldu cnm bugun

Son düzenleme:
vivacım nasılsın geçmiş olsun ya çokmu acıyo bende çok korkuyorum bu aşıdan ateş düşürücü falan vermedinmi gitmedin daha iyi oluyomuş öle diyolar

calpol verdim aşıdan sonra 1 çay kaşığı
akşam ateşi 38.5 in üzerine çıkarsa paranox fitilin yarısını vercem
özellikle son aşıyı yaparken katıldı oğlum. zaten her şeye ağlayan bi bebek kendisi
başına yastık koymazsam bile ağlar yani düşünün :)))
10 gün yıkamam ben bunu :)))

biraz kilo versem bende güzel hissetcem kendimi
aysebaharın iki çocuğu hastalanmıştı en son
o yüzden de merak ediyorum
forumda en çok bulunan arkadaşlarımızdan biriydi
ne yapar ne eder girer diyodum ben
((

selam kızlar dedim uyandı yazacağım inşallah

öyle uzun uzun cümleler yazdırırlar mı analarına :)))

vücudumun en güzel yeri göğüslerimdi bana göre
şuan yere bakıyolar
ve terliyo altları

o kadar sarktılar ki inanamıyorum
arada kaldırıp havalandırıyorum
sütyenim öyle bi ıslanıyoki terden, başlarda sütüm akıyo zannediyodum

bu arada yavrum 5900 kg olmuş
boyuda 59 cm
ellerinizden öper

kızlar bizde haftaya vurdurucaz aşısını gözüm korktu şimdi
çok mu canları yanıyo?
ateş ağrı yapıyo mu çok?
banada kabus oldu şimdi

ben geldiiiim...
sıpa oğlumun aşısını yaptırdım çok ağladı ama şimdi uyuyor umarım ateşlenmez...
kızzz buklee geldinmi ankaraya

hayırlısı ıle bısecık olmaz bende cok korkmustum ama bıse olmuyormus sadece yıkama cok sıcakta durmasın ayaklarına ve omuzuna dıkkat et
yeterlı.
telı de kapalı :S
oy masallah subhanallahh sıpayaaaa....
buyumus annesı yaaa..
teysesı yer yumuk yumuk ellerınııı
cnm sutyenını hıc cıkarma sutyen ttakmassak daha cok sarkarmıs..
kızlar bizde haftaya vurdurucaz aşısını gözüm korktu şimdi
çok mu canları yanıyo?
ateş ağrı yapıyo mu çok?
banada kabus oldu şimdi

aglaması kotu oluyo balım ya.. pes pese 3 tane olunca...
ates ıcın onlem alınca bısecık olmuyo cnm korkma

ben geldiiiim...
sıpa oğlumun aşısını yaptırdım çok ağladı ama şimdi uyuyor umarım ateşlenmez...
kızzz buklee geldinmi ankaraya

hayırlısı ıle ıns bısecık olmaz

geldim canım 1 hafta oldu hemde
görüşelim hacerim yazmıştım daha öncede

canım emre hastaydı günlerdir, şükür bugün biraz iyi... hiç giremedim girdiğimdede birkaç mesaj anca okuyup çıktım takip edemedim, çok sevinirim nerdesin ben keçiörendeyim kalk gel birgün sabahtan hem çıkar gezeriz

kızlar ben yine size bişey sorucam aranızda bilen varmı bilmiyorum ama ben yeni öğrendim bebeği yıkarken sırtını ovalayıp sırtındaki o siyah dikenleri çıkarttınızmı bana komşum söyledi inanmadım 40 çıkana kadar yapıp bu zamana kadar bitmesi gerekiyomuş ben yeni öğrendim ve şok oldum hakkatten sırtını ovaladım avucumun içiyle birsürü çıktı onlarda sırtını batıp ağlamasına sebep oluyomuş bizimki çok ağlıyodu onu hergün yapıyorum şimdi ve yavaş yavaş dökülmeye başladı ve iyi geldi oda acı veriyomuş onlara nazar değmesin ama sabah 9 dan beri uyuyo yavrum rahatladı.gülmeyin saçma gelmesin ama paylaşmak istedim görümcem 20 gün oldu doğum yapalı onada söyledim onun kızındanda çıkmış ve sonra çok güzel uyudu dedi.inanıp yaparsanız cevaplarınızı bekliyom heee bakalım siznkiler nasıl olcak

emzirirken falan kolunun üstüne yatıyolaryaaaa mecburen o zaman çok ağladı mı nihle
en büyük korkum o benim emzirirken ağlarsa üstünü değiştirirken falan
ayy resmen kabus ya

epey uzağız canım fatihteyim ben beni bırakacak birini bulursam gelicem hangi günler müsait oluyosun yaz ona göre plan yapalım

canım hergün müsayitim ne zaman istersen...biraz büyük olsalardı dışarda buluşurduk ama havaların düzeni yok batıkente felan bırakan olursa ordan tek dolmuş burası...bir daha böyle fırsatımız olmaz gelmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…