- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.881
canım benim kzıda terliyor ama kokmuyor,terlemesi normal,ter bezleri çalışmaya başladı1.kızımın sacları terlemeye ve ter kokmaya basladı ıslak oluyor dısarı cıktıgımızda..ustunu cok sıkı da gıydırmıyorum atesı de yok ..nedendır sızce??
2.Kusmaları aşırı arttı we genelde her yemekten sonra gaz cıkartacakken bır anda kusuyor full yedıkleırnı üstüne de kafasını dewamlı sırt üstü cewırıyor yanı refleks olarak .
.dun de öyle yaptı emzıgı agzındayken ..ben delırecegım uykularım haram artık ızlemek zorunda hıssedıyorum kendımı savunmasız ve hep aynı sacma hareketı tekrarlıyor..
sizde de war mı bunu yapan..(( hatta 40 kontrolume gıderken orda bı cocuk doktoruna da danısayım hemen dıyorum veya acıle gıdıyım dıyorum esım de gulerler emınım dıyor kusmak her bebekte war dıyor benı delı edıyorrrr...
kızım bgn de fecı kusuyor üşüttük mu bılmıyorum ama kusup kusup tekrar yenek ıstemesıylke saatı 4 ettık hala ne doyabıldı ne rahatlayabıldı..koltuk üstüm başım sacım onun heryerı kusmuk dolu öylece oturuyorum ..bgn kocama kılım duymadı bıle kızın aglamalarını ökuz gıbı uyuyorrrrrrr immmdaaattttttt.....
ben odasını 2-3 ay sonra ayıracam canım,şuan o odada kız kardeşim var, o gidince düşünüyorum,ama 3 ayda ayırabilirsen çok rahat edersinnoldu yahu ? sen en neşeli kk üyesiydinn.. hayrola tatlım ?
bu arada begenip durmayın kızlar yazın napacaksınız oda işini ? ne zaman düşünüyorsunuz ??
geçmiş olsun canım,ben basur olmadım ama kabızlık sorunum çok oluyor,yogurt öneririm sana ben çok faydasını gördümkızlar ya bnde basur başlangıcı var normal doğum yaptım,hiç kabız olmamıştım hergün çıkardım tuvalete ama artık haftada 1 yada 2 çıkıyorum ve kanamalar oluyor hergün kayısı yiyorum ama geçmedi hep böyle mi kalacak ya?
kızlar ya bnde basur başlangıcı var normal doğum yaptım,hiç kabız olmamıştım hergün çıkardım tuvalete ama artık haftada 1 yada 2 çıkıyorum ve kanamalar oluyor hergün kayısı yiyorum ama geçmedi hep böyle mi kalacak ya?
canım ben de öyle demek ıstedım yan yatırıyorum ama anıden sırtustu dönuyor kafasını yukarı cevırıyor kusarken ve ögurme sesı falan gelıyor kosarak yetısıyorumm cıldırcammm(((((((
Kızlar merhaba benimde doğumum normalde şubattı ama 20 gün erken gelince ocak 25 oldu ama bu sayfayı hep takio ettiğim için alışkanlık olmuş artık ..
Herkesi tbrk eder allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. şu anda 2 aylık bebişim ama 4 defa enfeksiyon geçirdi hatta 1 haftalıkken 10 gün yoğun bakımda yattı efe'm.. 10 gün ayrı kaldım yani .. Varmı bu şekilde sürekli enfeksiyonla uğraşan
kızlar bır de birşey soracagım;
ben dısarı cıkacagım gece süt sagıp hazır edıyorum dolaba koyuyorum
sonra da cıkıyoruz
eger emzırme sansım olmayan bır ortamdaysak o sütü verıyoruz..
ama havalar ısındı
sagılan süt oda sıcaklıgında 8 saat muhafaza edılıyor
ama arabada kalorıfer yanarken sanmıyorum dayanıklı olsun..
bu yuzden sıze de sorayım dedım
siz nasıl koruyorsunuz sagdıgınız sütü dısarda??
boşa gıtmesıne hıc dayanamıyorum zaten sütüm az oldugu ıcın..n
napsam bılemedım..
bir de pazar gunu dısardayken bır yere oturduk
kucagıma almamla mememe saldırması bır oldu napacagımı sasırdım:)))
size de öyle oluyor mu :)
agzını actı mememe döndu bakıyor ,kafa sag sol yapıyor koptum resmen yaa:))
kundakla guvende hissediyomuş bebekler 3-4 aylık olana kadar yapın diyolar ama nasıl yapılıyo bilmiyorum sen nereden baktın kız? benimki elleriyle kendini uyandırıyo habire.
gercekten mi ? nasıl alıştırdınız bu duruma ? bende bunu merak ediyorum.. hayır ilk zamanlar memede uyuyorlar ..ya dabenim kucagımda uzanarak uyurdu şimdi koltukta beşikte yalnız uyumayı da ögrendi..tabi lopp diye uyumuyor mıyy mıyy yapıyor aglamadan,ben gitmiyorum uyuyor,beni gordugu an aglar zatennn.. ama eşim ben olmadıgımda sallardı:)) ya da gazı oldugunda hic unutmuyorum bir gün bir baktım ayagında sallıcakmıs yuhh dedim :)) ama alışmadı eşime ragmen..
ben gazı oldugunda omzuma koyup gazını cıkarark uyuttum ya da bacaklarına hareket yaparken uyudu.. en fazla cok zor durumdaysa emzirme pozisyonunda elimi allttan poposuna vurarak uyuyor.. yani bir sey olmalı bu kadar sallanmayı isteyecek kadar ???
gercekten mi ? nasıl alıştırdınız bu duruma ? bende bunu merak ediyorum.. hayır ilk zamanlar memede uyuyorlar ..ya dabenim kucagımda uzanarak uyurdu şimdi koltukta beşikte yalnız uyumayı da ögrendi..tabi lopp diye uyumuyor mıyy mıyy yapıyor aglamadan,ben gitmiyorum uyuyor,beni gordugu an aglar zatennn.. ama eşim ben olmadıgımda sallardı:)) ya da gazı oldugunda hic unutmuyorum bir gün bir baktım ayagında sallıcakmıs yuhh dedim :)) ama alışmadı eşime ragmen..
ben gazı oldugunda omzuma koyup gazını cıkarark uyuttum ya da bacaklarına hareket yaparken uyudu.. en fazla cok zor durumdaysa emzirme pozisyonunda elimi allttan poposuna vurarak uyuyor.. yani bir sey olmalı bu kadar sallanmayı isteyecek kadar ???
bnmki cok gazlıydı ilk zamanlar o kadar sancısı oluyodu ki anca sallanınca rahatlıyodu, birde sezeryan sonrası bnm cok ağrım oldu 10 gün kucağıma bile alamadım doğru düzgün. o arada kaynanam da sürekli kollarında sallaya sallaya uyuttu. bu da iyice alıştı işte gaz bitti sallanma kaldı başımıza. ilk zamanlar meme de emmedi, o yüzden onu da bilmiyorum memede uyuyarak alışır mıydı acaba sallanmamaya... :S dr.a mı sorsam napsam bu işi...???
valla bizim bebe ilk 1 hafta sarılıktan dolayı sürekli uyudu.
bizde dedik millet amma abartıyo bebek bakmakta ne varmış.
fekatttt 1 hafta sonunda sarılık geçipte gerçek yüzüyle tanışınca dünyamız bir anda tepetaklak oldu.
sabah 5 lere kadar durmaksızın ağlayıp kendini yırtıyodu. omuzda gezdirme, ayakta sallama, çarşafta sallama, kucakta pışpışlama, kendi haline bırakıp morarmasını bekleme, beşikte sallama vs vs gibi tüm metotları denememiz sonucu en sağlıklısının kol sağlığımız açısından ayakta sallama olduğuna karar verdik :)))
sanırım senin bebe uykuya programlı doğmuş, maalesef bizimki uykunun ne işe yaradığı bilmiyo :)))
ben geldimmmm... kızlar gaz çıkarmaktan kurtuldum benim oğlan kendisi çıkartıyor artık yattığı yerde gaaaag diye bir ses çıkıyor şok oldum tesadüfmü dedim ama sabahtan beri 5 kez yaptı normalmi sizce...anacım cahillik başa bela çocuk ne yapsa kendimi buraya atıyorum hemen viva bizimkiler aynı gün aşı olmuştu sen yıkadınmı? ben daha yıkamadım korkudan... benimkide beşikte sallanmadan uyumuyor doğduğundan beri benimkide buna programlı
canım bence o senin gerginliğinden oluyor,az cok okudum senin yazdıklarını icinde bulundugun durum hicte kolay degil.. eminim senin duyguların ona yansıyordur.. yani eli öpülesi kadınlardansın..bu durumda ruh saglıgını koruyabiliyorsun ya süpersin,eşin kıymetini bilsin ... ben depreşmiştim şimdiye kadarrr
canım çok çok saol
dün akşam hüngür hüngür ağlıyodum evde
dayanamıyorum artık diye
ekonomik açıdan da sıkıntılı günler yaşıyoruz herşey üstüste gelince bünye zortluyor tabi
ama naapalım neşeye vuruyoruz ,binlerce şükürler olsun yinede oğlum için
stres hormonları anne sütüyle bile bebeğe geçiyomuş
relaks olalım hepimiz :)))
nasıl olacaz nasıl düzelecez biz
iyice depresyona girdim yanlızlıktan fenalık geçirecem yakında
yalnızlık çok zor gerçekten
eşim dışardaydı akşam
arkadaşlarıyla buluştu
bende herzamanki gibi bebekleydim
o kadar çok ağladı ki sinir krizi geçirtti bana
dayanamadım yatağa ters bi şekilde fırlattım biraz
canım çaresizce kaldı yüzükoyun
şaşkınlıktan ağlaması bile kesildi
nasıl içim acıdı anlatamam
özür diledim durdum
bazılarının yıllarca hasretini çekip gözyaşları döktüğü bebeklere sahibiz biz
katlanılmaz olsada sabretcez
onlarda büyüyüp gurur duyacağımız evlatlarımız olcak
inşallah.......
sepet beşik kullanıyoruz ama şimdi küçük gelmeye başladı
hemde anneme falan giderken kullanırım diye yeni bir yatak almak istiyorum
normalde odası var ama ben 6 aya kadar yatırmak istemiyorum orda
neyse soruma geceyım bu park yataklar kullanıslımı sonradan oyun parkı oluyorlarmış
içlerinde yatak var mi bir model begendim aslında indirimli 450 ye geliyor
uzaktan kumandalı ısık ve sesını ayarlıyosun titresimi falan var
pahalımı yoksa fiyatlar oyle mı
ben hiç memnun kalmadımmm
hormonlardan iniş çıkışlar yaşıyoruzz ben artık dayanamadımm bugün koşu için ayakkabı aldımm yarından itibaren spora başlıyorumm yoksa iyice depresyona giricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?