2012 Şubat Anneleri

Ben park yatak kullaniyorum cok memnunum kullanisli, ben civil magazasindan aldim 180 tl fiyatlar o degil par yataklar daha uyguna var ayni yatak haric satiliyor yataklari yaklasik ebatina gore 45-60 arasi degisiyor, benimkinde donencede var titresim ve donenceyi cok seviyor

bilgilendirme için sağol canım şimdi bakıyorum
fiyatlar uygunmuş zaten 3 ay falan yatıcak

bunu beğendim mesela yeni gelmiş fiyatıda iyi
ama hiç bilgilendirme yok titreşimi varmı yada bu 60 120 lerde ne zamana kadar yatılıyor
bazıları 3 yaşına kadarmış
tatilde falan taşınabilirmi katlanıyor mu
hiç bilgi yok ben sarıyerdeyim mağazaları bana çok uzak

Biz hala oturuyoruz sabaha kadarda yolumuz var, gunduz fosur fosur uyudu uyandirmak istedim uykusunu almasin diye uyanmadi bir turlu gecede uyumak bilmez ya bu nedir yeter artik ben cok sikildim artik, hangi ayda 4 mu 6 mi ne zan duzene giriyorsa o ay gelsin artik biktim herseyden

Internetten alabilirsin orda beyaz bisey var o titresim muzik iste, benimki buyuk tasinabiliyor hepsi katlaniyor ve cantasi var, 2 kademeli uzun sure yatabiyor ayarliyprsun

yanı nasıl bır yastık kullanmam lazım henuz kucuk degıl mı canım yastık ıcın??Ya ben genelde yatarak emziriyorum cunkı hem gögsumu dogru tutuyor o zaman,hem de benım dınlendıgım ve uzanabıldıgım tek zaman emzırme zamanım oluyor:))

ayy benımkı de öyle kalkıyor we dogal olarak da çişimi bıle yapamadan dayıyorum memeyı agzına ...rezalet yaa..:)) ben sagdıgım sutu dısarda nasıl muhafaza ederım dıye sormustum aslında ..yanı soguk kalmasını nasıl saglarım ,malum yaz geldı ısınıp bozulmasın 3 -4saat arabada durunca..

benım kızm da özgur kız,asla elını tutturmuyor ve baglatmıyor ..emzırırken bıle zaptedemıyorum şebeği:))kafası da ıkı yana yatırmaya ugrasıyorum ama maalesef sırt ustu hız yatırmadım sivri kafa oldu ..onu yapmam ıcın 24 saat bakmam gerek ne yapacagımı bılemedım ..Bu arada Park yatak ben de ebebek magazasından almıstım hem de söyledıgın özellıklerın hepsı var we sadece ve sadeceee 105 TL...Yanı süper ucuz..Ama dönence kendımız alcaz resmen yataktan pahalşı ,işte bunu anlamadık:)))ama 3 yıl kullanırsın 2 katlı oluyor ama yataklar ıcınde degıl ayrı alıyorsun ..

Kızlar bu mesajım tam algılanamadıgını anladım tekrar sorayım dedım cunkı anlatamadım gibi geldı bana ..Ben dısarı cıktıgımda soguk dolaptan aldıgım sütümü nasıl koruyabılırım sonucta yazın arabada ısınacak ,ama o surede ıcıremedıysem ya bozulur da anlamazsam dıye cok korkuyorum ..yanı sütümü soguk tutmam lazım dısarda ..ne yapmalıyım kı??

he bide benim bebeğin tek kulağı katlanmaktan kepçe oluyo
naapcam

sizde varmı böyle bir sorun

Evet bende var benımkının alt kulak memelerı öne dogru kıvrılıyor ,üstelık benımki bır de kız bebek yaa..Kızın gelecegıyle oynuyorum gıbıme geldı:)Bir kere bantlamayı denedık cıkartırken cok rahatsız oldu cok agladı yapamadım bır daha ..Ama yamuk kulaklı oldugunda bana daha fazla sinirlenecegını dusunursek asla istemem estetık bozulma yasatayım zawallıma( bantlayacagım ınsallah yakında:)

Sapka tak bantlama canim, internette gormustum bende mama icin istiyorum sicak su sutsun tam tersi, biberon termoslar var hem biberon olarak kullaniyorsun hem istedigin sekilde muhafaza ediyorsun, ben bir kac eczane ve magazaya sordum kalmamis internetten alicam, seninde isini gorebilir arastir istersen, bu saat oldu biz hala ayaktayiz

bunun iğnesiz versiyonunu bende deniyorum artık, emniyetli iğnem yok nerde satılıyor ki onlar?

cnm aynı benimkini tarif etmişsin. bu şımarığınki melek bebek zaten. ona bakıp moralimi bozmicam artık, bizimkiler anormal değil, onunki normal üstü. buna karar verdim en son

cnm artık yavaş yavaş gazı kendileri çıkarıcak, normaldir yani. bnmki senden 2 hafta küçük ama ara ara çıkarıyo şimdiden.

cok haklısın aslında hamileliğini nasıl gecirdigin o zamanki uyku düzenin baya yansıyo bebeğe. bende geceleri erken yatar uyurdum sabaha kadar, şimdi bebeğimde öyle ama gündüz iş yeri acayip yoğun deli gibi koşuşturmaca vardı, şimdi gündüz uyutmakta cok zorlanıyorum. sanki sese harekete alışmış gündüz hep gürültü istiyor, evde uyumuyor ama markete falan cıkalım bayılıyor direk

vivaya bende hayranım nasıl başa çıkıyor allah sabır versin, biz 1 damla bebekle canımız cıkıyor esimle beraber, o bir de annesine bakmaya nasıl yetişiyor walla helal olsun..

soğuk tutarsan nasıl içireceksin ki ama??

Gunaydin selamlar herkese. Minislere opucukler.
Kizlar dun inanilmaa zor bi qun qecirdim. Kizim onceki aksamdan beri kakasini yapamiordu dun sabah z.yaqi surdum cikaramadi azbisi icirdim ise yaramadi. Taaki aksam 5ekadar kollarim koptu salla salla oyala dik tut derken. Nasil sancilanio nasil ikiniodu yawrum ya Sabun surduk biraz poposuna azda olsa rahatladi bi iki saat uyudu ama uyaniinca yine basladi feryada..
Sup die bi fitil verdi eczaci abla onu attik yarim doz allaha sukur rahatladi bebeqim.
Sizdede oluomu bunlar ya
cok korktum ve inanilmaz qerildim firlatip aticaktim yemin ediorum ya. Nezaman qecicek bu zorlu surec kizlar ya
Fitili kullanan arkadaslar varmi bikere attim rahatladi die atmadim daha. Atmam qerekirmi?

viva ben de senin hayranlarındanım walla bunalınca aklıma seni getiriyorum bana güç veriyosun :)

hormonlardan iniş çıkışlar yaşıyoruzz ben artık dayanamadımm bugün koşu için ayakkabı aldımm yarından itibaren spora başlıyorumm yoksa iyice depresyona giricem

walla süpersin, keşke bebeği bırakıcak biri olsa da bend e azcık yürüyüşe çıkabilsem.

viva korkma o kadar bebekler aslında sandıgımızdan daha kuvvetli,hatta mağara döneminden kalma içgüdüleri ve refleksleri var. arada azıcık sert davranınca kendilerine geliyolar üzülme hiç :)

günaydın cnm geçmiş olsun bebişine. anne sütünde kaka yapmaması sorun olmuyo ama mamayla besliyosan kakasını yapmalı yoksa rahatsız eder. ben daha hiç fitil kullanmadım ama poposuna z.yağı sür, fitil de gerekirse kullan nasılsa kakayla atacak onu çekinme bence. rahatlasın yeterki. ben gaz için içirdiğim suruplardan sonra ishal oluyodu biraz. belki öyle bişi de deneyebilirsin ne biliim.

selam kızlar
artık zayıflama zamanı diye düşünüp hırs yaptım
diyetisyene gittim
bebeğim sadece anne sütü alıyo diyet yapabilir miyim dedim
liste verdi sütündede azalma olmaz dedi
bi kaç gün deniycem azalırsa bırakırım zaten

sizler nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…