- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.121
benim bebegimde aynını yaptı emzırırken diger elinle sırtına piş piş yap sakinleşiyo biraz
baya faydalı eşim yaptıgında patır patır yapmıştı. rahatlayınca oglum hemen uyumuştu
yıne de doktoruna sor ona göre karar wer canım zaten herkes battı batacagı kadar..daha da bırsey almak gelmıyor ınsanın ıcınden haklısın ..
Canim cok saol tek tek yazmissin tsk ederim yordum seni ya :)
acilirsa resimler bakmaya calisicam simdi ama qayet hos anlatmissin anladim qibi qibi. Ins kolunu budunu cikarmam kizcemin :))))))
yapıyorum ama yok abartıyor artık .
kucagıma alıp susturup devam etmeye veya esıme verıp susturunca vermesıne ragmen
asla almıyor..
Kafayı yiyeceğim,en emzirmem gereken saatte almıyor yaa
sonucta uyuyunca zaten doluyor bıraz süt
onun yuzunden her gece sagmak zorunda da kalmaya basladım
rahat yatamıyorum ki
acaba sütüm bıtıp de mı vuruyor onu anlayamadım ..
ohh ne güzel rahatlamıştır yavrucakçok tşk ler iyiki nete girmişimde bunu görmüşüm bende bu masajı yaptım on dkya pıtır pıtır yaptı maşallah..
cnm yardımcı olabilirsem ne mutlu anne olunca annelik içgüdüsüyle sanki benim bebegim zorda gibi yardım etmek istiyorum
gögsünü almadıgında sag bak süt varmı yokmu diye varsa sıkıntıdan bazen bebeklerde çok sıkılıyo rahat bırak. saate baglı kalma aç olsa emer zaten bazen dinlerdin migdesini.. sag sütünü at dolaba ilerde yetmiyormuş zaten süt çıkarır verirsin
ohh ne güzel rahatlamıştır yavrucak
kızlar bebekler 2 aylk oldu dimi hepinizin
bu ay 3 tane aşısı ve kalça usg sı var sanırım
kilolar boy durumlarınız nasıl kontrole gideniniz var mı?birde sadece anne sütümü veriyorsunuz sizde?
Buklee qecmis olsun hem uzulmene uzuldum hemde endisen yerini huzura biraktiqi icin sewindim canim.
Az once benim cadaloza ruzqar sesi yapiodum aqzimla hafifte islik calar qibi sesler cikariodum durmadan qulucukler atioduaklima sen qeldin
Ruzqara karsi ilqisi var benim hatunun bilemiore yaniiiiiiPpPp
Gecmis olsun canim ya rahatladin.ben kestim d vitaminni bizim bingildak kuculmus baya gunese cikariyom onun yerine:)
Kızlar öncelıkle şunu söyleyeyim ..Doktorum emzirenlere kesınlıkle dogum kontrol hapı kullanmayın dıyor bılesınız..Sakın kullanmayın..
Soruma gelince;
Şimdi ben ikinci çocugumu ara vermeden yapmayı çok istiyordum,
Ama eşim sınavı tam geçemedi,yükün fazlası zaten bana kaldı
Ayrıca lohusalıktan mı bilmem eşimin her hareketine kıl oluyorum ..
Doktorum da 1,5 yıl bekle en az dedı sezeryandan dolayı ...
Ben de size şunu sormak istiyorum :
Ben dogumda zaten 20 kg aldım ,daha 12 kg vereceğim..
hatta hedefım 20 kılo verebılmek ..
ee 1 yılda 20 kılo werebıldım dıyelım ,
o saatten sonra siz tekrar hamıle kalıp kılolar almaya
ve bu asamaları bastan yasamaya cesaret eder mıydınız??
Gözumde o kadar büyüyor ki bu durum ...
Şimdiden kafam allak bullak oldu ..
Siz ne düşünürsünüz??
kartanem tesekkürler güzel paylasımın icin
kızlarr bende dr a gittim, son inek sütü diyetimden sonra evde baygınlık geciriyordum neredeyse... gaz yapan seyleri kesip bir de süt ürünlerini kesince yiyecek bir sey bulamayan ben aclıktan olecektim :))) yeşillik yemekten her dakika tuvalete giden ben bebegimi de aynı yaptımm...
dr a gittik kansızlıgım tekrar baslamıs,bu arada reglendim... sonra cocuk dr una da gidelim dedik.. dr cuk bize cok güzel acıklamalar yaptı...annenin yedigi bebege gaz yapmaz dedi,eger sütte gazın olsaydı gögsün patlardı,sen hic gögsü patlayan kadın duydun mu dedi ?? ilk zamanlar denk geliyor dedi,bir de sen yediginde stres yapıyorsundur acaba bebege gaz yapar mı diye bebege stres hormonu yüklediginden bebegin gazı oluyordur dedi... onu yeme bunu yeme sen de ölürsün,sen ölürsen bebekte dedi allah korusunnn...
eger yediklerimiz bagırsaklarımız harici bir yere gaz yapsaydı,ilk önce kana yapardı dedi ,damarlarımız patlardı dedi..bagırsakların amacı bu dedi ayrıstırma ,sen herseyi ye ic ama oralin iyi olsun dedi... inek sütüne de fazla hassasiyeti yok sadece süt ve yogurt yeme dedi...onun yerine et ye dedi.. gaz sancısı ne kadar sürüyor dedi ben en fazla yarım saat dedim,snra cıkartıyor dedim adam bana güldü,bu yüzden mi bu kadar ac kalıyon dedi , bazı bebekler kendilerini parcalıyor dedi, bırak o kadar olsun dedi..
ve ben kurtuldummm... artık rahat rahat yimak yiyecegim inşşş :))
bugün yimak acılısı yapıyorum yasasın yemek yemekkkkkkkkkkkkkkkkk :)))
eski kilomun da aşagısına indim bir haftada......
bir de ben ezelinden beri cok su icerim dr 3 lt yi gecme dedi,sen o yüzden zayıflıyorsun o yüzden kansız kalıyorsun dedi,onun yerine sıvı al corba ic meyve sık iç dedi.... böbreklerinde yetmez snra dedi... haberiniz olsun fazla su zararmışşş...ama ben öyle dedikten sonra bile 2 lt ictim ee sabahta ictim 2 büyük bardak 3 oldu ben icmeden duramam kiiiiiii .. nasıl olacak bilmiyorummm
yapıyorum ama yok abartıyor artık .
kucagıma alıp susturup devam etmeye veya esıme verıp susturunca vermesıne ragmen
asla almıyor..
Kafayı yiyeceğim,en emzirmem gereken saatte almıyor yaa
sonucta uyuyunca zaten doluyor bıraz süt
onun yuzunden her gece sagmak zorunda da kalmaya basladım
rahat yatamıyorum ki
acaba sütüm bıtıp de mı vuruyor onu anlayamadım ..
kartanem tesekkürler güzel paylasımın icin
kızlarr bende dr a gittim, son inek sütü diyetimden sonra evde baygınlık geciriyordum neredeyse... gaz yapan seyleri kesip bir de süt ürünlerini kesince yiyecek bir sey bulamayan ben aclıktan olecektim :))) yeşillik yemekten her dakika tuvalete giden ben bebegimi de aynı yaptımm...
dr a gittik kansızlıgım tekrar baslamıs,bu arada reglendim... sonra cocuk dr una da gidelim dedik.. dr cuk bize cok güzel acıklamalar yaptı...annenin yedigi bebege gaz yapmaz dedi,eger sütte gazın olsaydı gögsün patlardı,sen hic gögsü patlayan kadın duydun mu dedi ?? ilk zamanlar denk geliyor dedi,bir de sen yediginde stres yapıyorsundur acaba bebege gaz yapar mı diye bebege stres hormonu yüklediginden bebegin gazı oluyordur dedi... onu yeme bunu yeme sen de ölürsün,sen ölürsen bebekte dedi allah korusunnn...
eger yediklerimiz bagırsaklarımız harici bir yere gaz yapsaydı,ilk önce kana yapardı dedi ,damarlarımız patlardı dedi..bagırsakların amacı bu dedi ayrıstırma ,sen herseyi ye ic ama oralin iyi olsun dedi... inek sütüne de fazla hassasiyeti yok sadece süt ve yogurt yeme dedi...onun yerine et ye dedi.. gaz sancısı ne kadar sürüyor dedi ben en fazla yarım saat dedim,snra cıkartıyor dedim adam bana güldü,bu yüzden mi bu kadar ac kalıyon dedi , bazı bebekler kendilerini parcalıyor dedi, bırak o kadar olsun dedi..
ve ben kurtuldummm... artık rahat rahat yimak yiyecegim inşşş :))
bugün yimak acılısı yapıyorum yasasın yemek yemekkkkkkkkkkkkkkkkk :)))
eski kilomun da aşagısına indim bir haftada......
bir de ben ezelinden beri cok su icerim dr 3 lt yi gecme dedi,sen o yüzden zayıflıyorsun o yüzden kansız kalıyorsun dedi,onun yerine sıvı al corba ic meyve sık iç dedi.... böbreklerinde yetmez snra dedi... haberiniz olsun fazla su zararmışşş...ama ben öyle dedikten sonra bile 2 lt ictim ee sabahta ictim 2 büyük bardak 3 oldu ben icmeden duramam kiiiiiii .. nasıl olacak bilmiyorummm
selam kızlar kafayı yemek üzereyim üç çocukla oyüzden hiç aça hiç gelemiyorum buraya da hepinizi çok özledim çokta merak ediyorum neler paylaşıyorsunuz dye ama takip edemiyorum
RABBIM Yardımcın olsun cnm ben bı tanesı ıle bas edemesken sen 3 bırden ustelık 2sı ufak
aglamasına sınır oluyorum resmennnnn
kızlar mamada aptamil comformili denicem gaz kabızlık için doktorlar öneriyormuşş
onu bende merak ediyorum
kızlar mama verdikten sonra su verin dedi mi size doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?