- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.301
ben almasada veriyorum kucagına,al yeter bıktım deip kucagına atıyorum,uyutana kadarda bakıyor bende nete takılıyorum
ben anaysam,oda baba
evet sıvısını çekip parçalar yukarıda kalıyor,oda poposuna yapışıyor,ben hem care hemde aktif prima kullanıyorum,bitince huggıes alıcam bakalım o nasıl
kızlar bide bimin bezini kullananlar memnunmuş hemde ucuz diyorlar,ben kullanmadım cesarette edemiyorum ama kullanan varmı
canım bizimki çene istiyor,ben altını degiştirip yarım saat kadar oynuyorum sonra dönencenin altına yatırıyorum aglayana kadar duruyor 20-30 dk kadar sonra alıp gezdiriyorum artık yarım saat bi saate uyuyor,
çok şükür uykusuda iyi 1-2 saat uyuyor gündüz,ve uyandıgında aynı şey tekrarlıyor,
sende bi uyarıcı al bebegine,oyun halısından çok insan memnun sende bi araştır
benimki düne kadar çok kötüydü devamlı ağlıyo kıvranıyodu gündüzleri kabus gibiydii çok yoruluyodumm
nasılki mama değişti bugün benim sıpa çok iyi
öğlen verdim mama sütüm yetmemişti sonra hemencik kakasını yaptı çok rahatladı gazınıda çıkartıyo pırt pırt hemde hiç ıkınmıyo ağlamıyo rahat çıkarttı
ay bunca zaman boşuna eziyet çektirmişim yavrumaa
şimdi kuzu gibi
amaaaaaa bu seferde oyun istiyo laf istiyo kucak istiyo etrafa bakınıyooo
yatmıyo
Bayanlar salincak var onda donence var, yataginda ayri donence var en fazla 5-7 dk duruyor sonra basiyor cigligi, konusma desen laflarin agzinda kaliyor yine ciglik, gezdir hosuna gidiyor ama ben 40 kg kaldim gucum yok en fazla 5 dk dayanabiliyorum belim agriyor yoruluyorum, gazida yok miz miz bir cocuk memnuniyetsiz, ne zaman kendi kendilerine oyalanmayi ogrenip su aglamayi kesiceklerbenimkide 20 gündür düzene girdi aynı seninki gibiydi ne yapsam susmuyordu.. banyo yaptır emzir gezdir konuş biraz rahatlar.. belki bi sıkıntısı vardır benimki hep gazdan aglıyordu.. bide oyun halısı al ben playskool ikili oyun arkadaşım almıştım 20 günlüktü o zaman o sıralar pek faydası olmadı ama 20 gündür onunla hareket edip oynarken yorulup uyuya kalıyo tabiii bu her zaman işe yaramıyo ama olsun. sende onun dikkatini çekecek olan bi oyuncak al.
ay mamayı yenı aldım bı ay sonra belkı denerım degısmeyı ama degısırsem hero baby kullanırım.bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alıpta tahrıs olması var ya pısık olursa onunla nasıl ugrasayım denemıcem ben.
alsın babası ısı ne.
huggıesı bende mrak edıyorum.
ay bılemedım kafam cok karısık bu tatıl konusunda
hem cok ıstıyorum
hemde bebekle nasıl olur onu dusunuyorum.
bende güvenemiyorum ama şu mama işine dönmesin bez işide pahalısı iyisidir diyoruz
işte bende cesaret edemiyorm,huggies i denicem ama onu kullananlarda hep memnun
kendını yenıledı cunku.
hguggıesı dene bakayım
gecen alacaktım aktıf bebek aldım sonra care kullanmıcam artık buyudu
cok nazık deıl derılerı
aktıf bebekde guzel
ama huggıese baktım gecen esım dedı begenmessen atacaksın bılıyorum o zmnda ısraf oldugu ıcın tartısırız bılesın dedı
bıldıgınden sasma dedı bılemıyorum ya aslında fıyatlarındada faark yokkkı
ıslak mendıl pampers , huggıes veya dalın kullanıyorum cok memnunum.
bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alsın babası ısı ne.
ay bılemedım kafam cok karısık bu tatıl konusunda
hem cok ıstıyorum
hemde bebekle nasıl olur onu dusunuyorum.
alanya mayısta ısınır hemde çok seviyorum
turizm mezunu olarak öneririm kızlar gitmediyseniz gidilesi bi yer
hangı otel onuda soyle barı bıraz hazırcı oldum ama ıdare et cnm yaa ::
Bayanlar salincak var onda donence var, yataginda ayri donence var en fazla 5-7 dk duruyor sonra basiyor cigligi, konusma desen laflarin agzinda kaliyor yine ciglik, gezdir hosuna gidiyor ama ben 40 kg kaldim gucum yok en fazla 5 dk dayanabiliyorum belim agriyor yoruluyorum, gazida yok miz miz bir cocuk memnuniyetsiz, ne zaman kendi kendilerine oyalanmayi ogrenip su aglamayi kesicekler
valla ne diyecem bilemedim allah yardımcı olsun canim
aynen canım katılıyorum sana nasıl bakıyorlardı bilmiyorum biz bi tanesiyle başa çıkamıyoruz çocuk bakmak çok sabır işiSagol canim, tek yardimci biri olmadan bakmak cok zor, eskiler 6-7 tane cocuk nasil yapiyolar pes, gerci tek degillerdir mutlaka ama yinede zor zor zor
Hayirdir insallah Tum topic Bebelac tanitim yuzu olmus sanki :)
Odeqilde sizin bana qareziniz va sanirim.
Yaw topicte ilk aptamili birakip ucuz vede deqerleri diqerleriyle ayni die Bebelaca qecen sonrasindada Bu mama bizi mahvetti Kizim deli qibi ikinior piposu kipkirmizi kiyametleri koparior ama yaptiramioruz die feryat fiqan eden ve ilk kez Bebelac yuzunden bebeqimi acile qoturduqumu burdan yazan bendim.
Adaletmi simdi tum topiqin bebelaca qecmesi :d
Bukadar kisi aptamilden sikayetciyse ve bebelactan memnunsa vardir elbet bi hikmeti.
Iyide ozaman bizim ikinmalarimiz Bebelactan deqilde donemsel bir sikismamiydi dersiniz?
Suan aptamil kullaniorum ve her qece humananin iyiqeceler cayindan 50 ml veriorum birde 2qunde bi 2cay kasiqi kimyon veriorum. Allaha sukur doymasada emziriorumda artik. Bir qun yaparsa kakasini diqer qun yapmior. Ve hak verirsinizki aptamile verilen paraya icim qidior kutunun dibini qorucem die odum kopuor. Bikac qun siz deneyin bakalim bizimki qibi sikayetleriniz olmazsa Bebelactan tekrar qecis yapayim bende ohalde napim..
Belki o 2-3 qunluk kabus mamadan deqil herhanqi qibi bir deqisimden surecten kaynaklidir ne diosunuz?
Ins memnun kalirsiniz hepimiz icin uzuluorum mamaya ozelliklede pahalisi buysa iyiside budur mantiqiyla aptamile verilen paraya. Rabbim yardimcimiz olsun..
yaa kızlar sızın kocalarınız gelınce bebelere mı bakıyor da AKSAM topıc yogun oluyor????
ben neden hep kacırıyorum kafayı yıyecegım ...
çok mutsuzum kızlar
eşim tam bir mal !!!
şeytan dıyor kı cık bu saatte
git bır dükkan bul
al bır sıgara
iç bütün gece butun paketı !!!!!!
yaa ben gecen gun mayo bakıyım dedım deee 44 beden sana olur deyınce kadın ohaa dedım vazgectım ..napcaz bız yaaaaaaaa...
NİHLE ve HEMŞİRE tatıl cok ıyı gelır bebege de koruyucu kullanın
cok da dusunecek bırsey yok
bence otelde en önemlısı temızlık olmalı
yorumları da oku ..yemekler önemlı ..
öyle orman bahce ıcınde odadı olanlar
genelde böcek sorunu oluyor
bunlara dıkkat et.bebe var sonuctaa..
BUKLEEE sen ve ben cınnet getırcez bu kocalardann...
FERAY senın kocanla aran duzeldı mı,senı de aramıza katayım mı:=)
Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor
ayy canım yaa sabah 7 de kalktı ve daha şimdi uydu tam uyuyo kalkıyorum sonra uyanıp mızmızlanıyo sürekli. bende elimi hiç bi işe sürmüyorum bazen yemek bile yiyemiyorum. inş tez zamanda düzene girerler
benimkide böyle....( 7.30 da uyandı.10 a kadar uyumadı.10 dan 11.30 a kadar uyudu şimdi bu saat oldu yok uyku yok.şuan dizlerimde yatıyor ..hep ilgi istiyor,hep mız mız lanıyor.hiç bişey yapamaz oldum artık.aşıdan sonra daha beter oldu..nezaman uyur allah bilir..gündüz uykularımız yok denecek kadar az..
arkadaşım sanki benim oglanı anlattın... aynı fabrikadan imal edilmiş gibi hepsi aynı
bende konuşmaktan sıkıldım altını açarken bile bnm oglum ne güzel çiş yapmış kaka yapmış diye konuşuyorum başlıyor gülmeye sıpaların hoşuna gidiyo bizi yormak ama ne zaman dinlenmek istesen yada iş yapacak olsan basıyo çıglıgı....
enice bende duydum bimin bezini kullanıp memnun kalan çokmuş ama hiç denemedimmm ama merak ediyorumm iyiyse onu kullanırım daha iyi
ay mamayı yenı aldım bı ay sonra belkı denerım degısmeyı ama degısırsem hero baby kullanırım.
kendını yenıledı cunku.
hguggıesı dene bakayım
cok nazık deıl derılerı
aktıf bebekde guzel
ama huggıese baktım gecen esım dedı begenmessen atacaksın bılıyorum o zmnda ısraf oldugu ıcın tartısırız bılesın dedı
hangı otel onuda soyle barı bıraz hazırcı oldum ama ıdare et cnm yaa ::
Klas Dom Hotel, Mahmutlar | Alanya Otel | Antalya Otelleri, Tatil Keşfet
bak bakalım bi uygun bi yer demiştin çalıştım bak burda
hey gidi günler bankacılığı bıraksam mı acaba
bende duydum bımın ABLAM kullanıoyo ama onun kızı buyuk
alsın babası ısı ne.
Ben huggies kullaniyorum memnunum simdiye kadar bi sikintim olmadi ins.bundan sonrada olmaz.
BI BAKIM TSK CNMMay mamayı yenı aldım bı ay sonra belkı denerım degısmeyı ama degısırsem hero baby kullanırım.
kendını yenıledı cunku.
hguggıesı dene bakayım
cok nazık deıl derılerı
aktıf bebekde guzel
Klas Dom Hotel, Mahmutlar | Alanya Otel | Antalya Otelleri, Tatil Keşfet
bak bakalım bi uygun bi yer demiştin çalıştım bak burda
hey gidi günler bankacılığı bıraksam mı acaba
ben vurdurmucam cnm her ıkı turlude rıskı var en azından vurdurmam da bagısıklık sıstemı gelısıryaa bu rota aşısına çok kafam takıldı
internette baktım biraz
kiminin çocuğu aşıdan sonra bağırasak düğümlenmesi olmuş
kimi aşıdan sonra da virüs kapmış işe yaramıyo diyo
valla çok zorlanıyorum
naapcam ben(
benım fıkrım tabı kesınlıkle vurdurma demıyorum
korun tası gıbı bırde allah koruusun zehırlı ıshal olur bınde bırde olsa senı bulur snra deme bı nıhle vardı onun yuzunden oldu dıye:))
Ben huggies kullaniyorum memnunum simdiye kadar bi sikintim olmadi ins.bundan sonrada olmaz.
o acık yesıl olandanmı
Nihle eylul diyor bana mantikli geldi bebisler biraz buyuumus olur zaten ucretsiz izin yazdircam eylulde uygunda olur iyifikir
Sizin bebeginiz gunduzleri duruyormu, benimki hic durmuyor biraz uyuyup kalkiyor gun ici keyifli ani toplam 10 dk onun disinda surekli mizmiz aglama, aglama sesinden biktim artik cok huysuz bir cocuk hic birseyden memnun olmuyor, sizinkiler nasil gunduzleri, elimi biseye surdurtmuyor
bende gelımmı:))
yer arıyorum baslamaya zaten..
gecen ablamdan bı tane aldım ıctım valla :18::18:
koruyucu derken gunes kremımı.
bak bocekler aklıma gelmedı.
varsa oyle guzel olan ve orta hesaplı oteller benı bulun
gel kız gellfark etmez ortamı ıyı olsun sorun deıl mevkıı..
ben hep evlere gıttım otele gıtmedım o yuzden bıraz tedırgınım..
beklıyorum haberlerını.
olmadı ozelden yaz bı ara.. lınklerı at ben bakarım cnm.
tskler..
hoşgeldın aramıza:))
wayy sen de bendensın ha dayanamadın mı,pekı o bır taneden sonra sınırlendıgın anda canın cektı mı??
evet gunes kremı ,bır de bebelerı koydukları ufak havuz falan belkı
ayy eşimle küsüm ya hala soramadım o otelı,
ama ben bakarken uygun ve ıyılerı sana da lınk atacagım haftaya falan
fırsat bulursam..kac tl aralıgında ıstersın??
ben almasada veriyorum kucagına,al yeter bıktım deip kucagına atıyorum,uyutana kadarda bakıyor bende nete takılıyorum
ben anaysam,oda baba
evet sıvısını çekip parçalar yukarıda kalıyor,oda poposuna yapışıyor,ben hem care hemde aktif prima kullanıyorum,bitince huggıes alıcam bakalım o nasıl
kızlar bide bimin bezini kullananlar memnunmuş hemde ucuz diyorlar,ben kullanmadım cesarette edemiyorum ama kullanan varmı
canım bizimki çene istiyor,ben altını degiştirip yarım saat kadar oynuyorum sonra dönencenin altına yatırıyorum aglayana kadar duruyor 20-30 dk kadar sonra alıp gezdiriyorum artık yarım saat bi saate uyuyor,
çok şükür uykusuda iyi 1-2 saat uyuyor gündüz,ve uyandıgında aynı şey tekrarlıyor,
sende bi uyarıcı al bebegine,oyun halısından çok insan memnun sende bi araştır
ben de huggies denedım guzel ama çişi çekmıyor o da ..
ben kocamın kucaga atıyorum zaten ama önceden susturuyordu,şimdi bılgısayarda falan takılıyor ..
10 dk gecemeden bebegın zırlamasını duyuyorum offfff bılerek yaptıgını dusunuyorum salak işte!
Dönenceyle bebegı tek bırakabılıyor musunuz benımkı sırt üstü 2 dk dursa bogulcak gıbı oluyor
ben asla tek bırakamam kı onu sırt üstü..ne yapsam??
bir de DÖNENCE olarak nerden ne kadara aldınız??fikir verır mısınız???
44 beden diyen tezgahtar yaşıyomu hala ???
ben prima-3 uyu ve oyna alıyorum 50li paket 12.99 tl
daha uygun alternatifler hakkında bilginiz varsa deneyebilrim
walla yaşıyor ,kadındı zaten..
erkek dese oyardım eskıden olsa ama kım ne dese herkesı haklı buldum,
yanı 36 beden bıkınıden 44 beden mayoya gectıysem
aldıgım 20 kılonun 12sı duruyorsa
hatta kendımı şişkoyum artık evde oturayım
yazın cıkmıyım dıye falan bunalttım..:)))
ulan bu kocam da tam küscek zamanı buldu
şimdi pohpoh lazım bana oysa ki...
Ben huggıes ve prıma care 5 yıldızlı koruma kullandım
ama fıyat tam bılmıyorum ,fekat molfıx denıyım dedım
berbattt ...
sakın denemeyın ewde ,:))))haşır husur sesı
tenıme batıyor resmen kızımı dusunemıyorum
selam kızlarrr,
Bu arada bizim perş günü KARMA AŞIMIZ var
kızlar yaptıranlar ne önerır
ateşi olmaması için ne yapayım gıderken ve gelınce????
daha da huy değiştirecekse
lütfen iyi degıssın
40ından beri berbat sancılarla yasıyor mınnosum((
Bu saat oldu hala oturuyoruz 5 saattir gozunu kirpmadi ve ben 6 saattir salliyorum biktim artik, hani bi laf vardir copsuz uzum diye, en guzeli copduz uzum olmakmis galiba
Kızlar ;
kızımın kusmuğu çok ağır kokmaya başladı
nedenı nedır,fikri olan var mı???
DÖNENCE tavsıyenız var mı,ucuz bısey ıstoyorum..
Bu saat oldu hala oturuyoruz 5 saattir gozunu kirpmadi ve ben 6 saattir salliyorum biktim artik, hani bi laf vardir copsuz uzum diye, en guzeli copduz uzum olmakmis galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?