2012 Şubat Anneleri

Bayanlar salincak var onda donence var, yataginda ayri donence var en fazla 5-7 dk duruyor sonra basiyor cigligi, konusma desen laflarin agzinda kaliyor yine ciglik, gezdir hosuna gidiyor ama ben 40 kg kaldim gucum yok en fazla 5 dk dayanabiliyorum belim agriyor yoruluyorum, gazida yok miz miz bir cocuk memnuniyetsiz, ne zaman kendi kendilerine oyalanmayi ogrenip su aglamayi kesicekler

valla ne diyecem bilemedim allah yardımcı olsun canim

slm valla ne yapdıysam gündüzleri 35dk fazla uyutamadım onada memede uyuyor çekdim mi oda uyanıyor oyun halısına koydum 6 biledim 7 dk susdu sonra başladı kıvranmaya aldırış etmemeyeyim diyorum git gide sesinin debisisini arttırıyor kucagına al sohbet et benimle diyor ben ki fazla konuşmayan biri olarak epeyy bir yol katetdim sayılır.Kızlar ben spinal yöntemiyle dogum yapmışdım hani şu belden uyşdurmalı olan bende hatrı sayılır bir bel agrısı var sabahları felaket oluyorum bazen gece bile kalkıp klidorda dolaşıyorm sizlerde böyle bir sorun yaşayanınız var mı? birde BİM bezlerinden bahsetmişsiniz bebek bezini bilmem ama orkidinden hiiiiç beyenmedim orkid dedim ama orkid markasını kasdetmedim BİM kendi ürünü olan bezden bahsedyrm

bebelacın kabız yapacağını düşünmüyorum çünkü posalı bi mama değil

şeytana uymayalım

44 beden diyen tezgahtar yaşıyomu hala ???

ayy canım yaa sabah 7 de kalktı ve daha şimdi uydu tam uyuyo kalkıyorum sonra uyanıp mızmızlanıyo sürekli. bende elimi hiç bi işe sürmüyorum bazen yemek bile yiyemiyorum. inş tez zamanda düzene girerler

bizde aynıyız
ne yazdıysanız aynen yaşıyorum

enice bende duydum bimin bezini kullanıp memnun kalan çokmuş ama hiç denemedimmm ama merak ediyorumm iyiyse onu kullanırım daha iyi

ben prima-3 uyu ve oyna alıyorum 50li paket 12.99 tl
daha uygun alternatifler hakkında bilginiz varsa deneyebilrim

vivacımm çok şükür kurtulduk kabızlıktan
meğer oğlum o yüzden huzursuzmuş ağlarmış gündüzleri
bugün çok iyi
gündüz hiç uyumayan oğlum bugünn güzel güzel uyuduu

yaa bu rota aşısına çok kafam takıldı

internette baktım biraz
kiminin çocuğu aşıdan sonra bağırasak düğümlenmesi olmuş
kimi aşıdan sonra da virüs kapmış işe yaramıyo diyo

valla çok zorlanıyorum
naapcam ben (

selam kızlarrr,
yorucu bir gün sonrası ve kızımı uyutmayı 4-5 saattır deneyerek
sonunda topıge kavustum:)
misafırler hiç de annemın dedıgı gıbı evı merak etmedıler
bebegı ellemedıler
cok ıyılerdı ..sagolsunlar
zaten annem yapmıstı böreklerı de ...
şükür hiç ugrasmadan kurtardım günü..
kızım ilk kez birilerinin yanında gaz sancısını cektı
herkes onu kıvranırken gördu
annem bıle sasırdı neyı var bunun dıye
tabı gece görmuyor kızımın hallerını...
doktora gidince soracagım baska çözum ıstıyorum..

hee bu arada kocamla da küstüm dün geceden berı
bgn de mısafırler gıdınce 5ten ıtıbaren uyu kalk emzır alt al uyu
yaptık kızımı da odaya aldım..
kocam da kendı capında etrafı toplamıs
yemek yemıs..
ve baska odaya yatmıs ..!!!
ohh ıyı oldu ..
kızım o stres olmadan ılk kez huzurlu bakarak uyumaya calısıyor
cok memnunum..
onun ürettiği stres gaza sebep oluyor
siz de sakin olun kızlar bebegınız uyumadıgında ..
5 saattır uyutmaya ugrastım son kalıdrdıgımda..
ama oksayarak sarılarak severek
öyle tatlı daldı kı uykuya..

Bu arada bizim perş günü KARMA AŞIMIZ var
kızlar yaptıranlar ne önerır
ateşi olmaması için ne yapayım gıderken ve gelınce????
daha da huy değiştirecekse
lütfen iyi degıssın
40ından beri berbat sancılarla yasıyor mınnosum((

Nihle eylul diyor bana mantikli geldi bebisler biraz buyuumus olur zaten ucretsiz izin yazdircam eylulde uygunda olur iyifikir

ayy ben eylüle kadar asla dayanamam tatılsız kızlar cok uzun yaw..ama kılo vermek ıcn de ,bebegın toparlanması ıcın de cok mantıklı..

Aynı anlattıgınız gıbı hatta bazen kendımı suclu hıssedıyordum bebegıme gereken ılgıyı veremıyorum dıye ,ama sonra baktım hepımız bıkkınız artık saldım ben de..bu hafta bıkac kez de gunduz full uyudu hatta emerken 5 dk gecmeden uyudu o daha da kötuydu benım ıcın ..bıze de hıcbırsey yaramıyor..ne olsa öburunu ıstıyoruz..bıkac gundur eskısı gıbı yıne uyumuyor ,gazı da gunduzlerı zıyarete gelıyor zaten hep..

Kızlar ;
kızımın kusmuğu çok ağır kokmaya başladı
nedenı nedır,fikri olan var mı???

DÖNENCE tavsıyenız var mı,ucuz bısey ıstoyorum..

Bu saat oldu hala oturuyoruz 5 saattir gozunu kirpmadi ve ben 6 saattir salliyorum biktim artik, hani bi laf vardir copsuz uzum diye, en guzeli copduz uzum olmakmis galiba

Bu saat oldu hala oturuyoruz 5 saattir gozunu kirpmadi ve ben 6 saattir salliyorum biktim artik, hani bi laf vardir copsuz uzum diye, en guzeli copduz uzum olmakmis galiba

o ne demek ki??? tek yek mi demek ..gercekten bekarlık sultanlıkmıs haklısın ben de katılıyorum ..Sana bu arada tavsıyem eger sallamaya alıstırdıysan hacer kendı sallayan besık alıp kurtulmustu tavsıye ederım cnm...

Bu arada hala gecen yaz gıttıgımız otelın adını arıyorum kızımla ugrastım sonra da yatamadım kafama takıldı Allah'ım yakında adımı bıle unuturum böyle dewam edersem!!!

doğum sonrası ilşkiye girmekten korkan var mı?
sezeryan oldum dogum zamanı hemsıre acılmama bakarken canım cok yandı korktum sonrasında
o korku bu korku devam edıyor ılıskıye gırerken kendımı sıktıgım ıcın olmuyor
nasıl atlatıcam bunu bılmıyorum esım zamanla gecer dıyor ama bu sekılde gecmez herhalde
bıseyler yapmam lazım kafama cok takıyorum

Kızlar ;
kızımın kusmuğu çok ağır kokmaya başladı
nedenı nedır,fikri olan var mı???

DÖNENCE tavsıyenız var mı,ucuz bısey ıstoyorum..

ben bundan aldım canım hamileyken almıştım çok abartılı bişey istemiyodum ya işe yaramazda bakmazsa diye memnunum az bişey oyalanıyo hiç olmazsa

burda kasteetiğin eşin mi bebeğin mi? bazen sinirden stresten olmadık şeyler düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…