- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.321
Kızlar ;
kızımın kusmuğu çok ağır kokmaya başladı
nedenı nedır,fikri olan var mı???
DÖNENCE tavsıyenız var mı,ucuz bısey ıstoyorum..
usutmus olabılırmı??
usuten ebbegın kusmugu kokar derler kocakarılar..
doğum sonrası ilşkiye girmekten korkan var mı?
sezeryan oldum dogum zamanı hemsıre acılmama bakarken canım cok yandı korktum sonrasında
o korku bu korku devam edıyor ılıskıye gırerken kendımı sıktıgım ıcın olmuyor
nasıl atlatıcam bunu bılmıyorum esım zamanla gecer dıyor ama bu sekılde gecmez herhalde
bıseyler yapmam lazım kafama cok takıyorum
Nihlee acik yesil paketi hepsiburadadan sparis vermistim toplu son paket bitince 3 numaraya gecicem.memnunum.
sezeryan oldum dogum zamanı hemsıre acılmama bakarken canım cok yandı korktum sonrasında
nasıl atlatıcam bunu bılmıyorum esım zamanla gecer dıyor ama bu sekılde gecmez herhalde
vivacımm çok şükür kurtulduk kabızlıktan
meğer oğlum o yüzden huzursuzmuş ağlarmış gündüzleri
bugün çok iyi
gündüz hiç uyumayan oğlum bugünn güzel güzel uyuduu
viva ben de çok kararsızım yaptırıp yaptırmamkta ama sanırım yaptırcam.
Kızlar ;
üşütmüş derler canım bizde,annemler falan..
Bu saat oldu hala oturuyoruz 5 saattir gozunu kirpmadi ve ben 6 saattir salliyorum biktim artik, hani bi laf vardir copsuz uzum diye, en guzeli copduz uzum olmakmis galiba
benim hikayeme gelıcek olursak dün gece birden boynum kitlendi eşimi uyandırdım nerdeyse aglıcaktım esıme soyledım hafıf masaj yapıp sıcak havlu koydu hala aynı durumda gecmedı
galıba oglum aglayınca bırden kalktıgımda ıncıttım bılmıyorum
bu arada 2 gundur mehmetım cıglık atarak uyanıyor yanı aglayarak uyanmak degıl sankı korkuyor ellerını kocaman acıyor yavrum dua edıyorum devamlı ama ınsallah gecer sızde varmı bu sorun?
gaza gelınce tam gaz devam edıyoruz artık hıcbır ılaca ınancım kalmadı dun bı tanıdıgım kımyon ver dedı o oyla kurtulmus dunden berı verıyorum gaz cıkarıyor bıraz ama bı kac gune bellı olur sanırım aglaması bıtmedı yalnız oldugumda bakamıyorum nerdeyse kayınvalıdem gelıyor ama onunda annesı babası hasta hergun olamıyor tabı ve malesef mehmet cok agladıgında battanıyede sallanmaya alıstı cunku kendını yırtıyordu sadece oyle susturabıldık napalım sımdı yalnızım umarım o kadar aglamaz .......
benim hikayeme gelıcek olursak dün gece birden boynum kitlendi eşimi uyandırdım nerdeyse aglıcaktım esıme soyledım hafıf masaj yapıp sıcak havlu koydu hala aynı durumda gecmedı
bu arada 2 gundur mehmetım cıglık atarak uyanıyor yanı aglayarak uyanmak degıl sankı korkuyor ellerını kocaman acıyor yavrum dua edıyorum devamlı ama ınsallah gecer sızde varmı bu sorun?
gaza gelınce tam gaz devam edıyoruz artık hıcbır ılaca ınancım kalmadı dun bı tanıdıgım kımyon ver dedı o oyla kurtulmus dunden berı verıyorum gaz cıkarıyor bıraz ama bı kac gune bellı olur sanırım aglaması bıtmedı yalnız oldugumda bakamıyorum nerdeyse kayınvalıdem gelıyor ama onunda annesı babası hasta hergun olamıyor tabı ve malesef mehmet cok agladıgında battanıyede sallanmaya alıstı cunku kendını yırtıyordu sadece oyle susturabıldık napalım sımdı yalnızım umarım o kadar aglamaz .......
yaa kızlar sızın kocalarınız gelınce bebelere mı bakıyor da AKSAM topıc yogun oluyor????
ben neden hep kacırıyorum kafayı yıyecegım ...
çok mutsuzum kızlar
eşim tam bir mal !!!
şeytan dıyor kı cık bu saatte
git bır dükkan bul
al bır sıgara
iç bütün gece butun paketı !!!!!!
Gecmıs olsun canım öncelıkle benım EYMENIMDE CIĞLIKLAR ATARAK UAYNIYOR SENINKI GIBI VE SONRA DAKIKALARCA AGLIYORR ben de okuyorum ama aglaması uzn suruyor ve bır tulru susmuyor nasıl susutyorum bılıyormsun sac kurutma makınasınla acıyorum ve susuyor sonrada uyuyorr :))
Juwellune milupaningece cayi var onu bi dene banada burdan ark.lar soyledialdim kullaniyorum bakalim cok sakinlestiriyomus gazina iyi geliyomus sindirimi duzenliyo zaten icinde anason rezene papatya felan var
Gecmıs olsun canım öncelıkle benım EYMENIMDE CIĞLIKLAR ATARAK UAYNIYOR SENINKI GIBI VE SONRA DAKIKALARCA AGLIYORR ben de okuyorum ama aglaması uzn suruyor ve bır tulru susmuyor nasıl susutyorum bılıyormsun sac kurutma makınasınla acıyorum ve susuyor sonrada uyuyorr :))
Aynen anlattıklarını ben yasadım sezeryan oldum ama o sabah sancım vardı denemk ıstedım normal dogumu ama acılmam yoktu ama tabı ebe baygı yokladı dusnuyordum sneın gıbı neyapıcam dıye olmuyordu cunku gecenler ilşki degıl amacımız öle bır oynasma sonucu oldu ve benım canım yanmadı :)))korkma ben de kendımı sıkıyordum ebe gelıyordu aklıma o anda dusunsene ne alaka ıse ama dedgım gıbı ben ılk gece teorısnı kullnadım oynasmak:))öncelık:))
bbyemmmmm nabion kusum nasiiiisin mjkkkSs :)
canım dönenceler pekte ucuz degil,biz bi magazadan almıştık 25 tl
Kızlar ;
vivam yapma böyle, moalini yüksek tut,bikaç aya inşallah rahatlıcaz sabret,biliyorum çok zor günler geçiriyorsun biz bu halimizle yorulurken seni düşünemiyorum bile ,allah yardımcın olsun ama kendini bırakmakızlar ben hergün ağlamaya başladım
kendimden korkuyorum daha kötü olucam diye
bide gece bayılacak gibi oldum uzandım biraz
eşim ilgilendi bebekle ama yinede 1 saat sonra ben aldım yine elime
ağlamasından anlıyorum çünkü ne istediğini
ama hiç iyi değilim
sonunda patladım sanırım
naapıcam bilmiyorum
canım hiçbişey yapmak istemiyor
eskiden yaz geliyo gezcez tozcaz diye umutlanırdım
ama şuan hiiç dışarı çıkma isteğimde kalmadı
bitik durumdayım((
bizimkide çıglık çıglıga uyanıyor,memede almıyor,aynı tarif ettiğin gibi,napacagımı şaşırıyorum gazdan diyorduk biz ama başka nedeni olabilirmikibenim hikayeme gelıcek olursak dün gece birden boynum kitlendi eşimi uyandırdım nerdeyse aglıcaktım esıme soyledım hafıf masaj yapıp sıcak havlu koydu hala aynı durumda gecmedı
ya şımarık bizi anlatıyor gibisin sende,valla yardım etmese eşim daha iyio şeytanın cocugu olmadıgı icin cok biliyorrr galiba :)) sen seytanı dinleme bekara karı bosamak kolaydır , seytan senin icin kötü rehber :))
ben baksın istemiyorum ama bakıyor...cünkü kızımı kucagına aldıgı gibi sallıyor adam da sallama tiki varcocuk emdikten sonra sallanınca kusuyor sinir ediyor beniiii... aglamayan duran cocugu sallıyor.. geceleri uyanıyor bizim bebek kendi kendine takılıyor ama benim kocam gidiyor sallıyorr,ya cocuk uyurr uyandıgında bizim gibi cabuk dalamıyorr o diyorum ..bunu sallarken görünce bir gülücükkk gösterme kendini diyorum dinlemiyor beni uyuzzz kocamm
bir bez baglamayı iyi yapıyor....
yardım etmemesi daha iyi düzenini bozmaz işte... bizimki de şuan yarı uyuyor yarı kaka yapıyorrr :))) gittim demin uyurken optum gözleri fırlattı poposundan da pırtlattı,pırt iyi geldi kakaya devam ediyor arada gözleri acıyorrsırıtıyor yatıyor
ayy ya bu aralar gülme krizine giriyorum bu cok apti hareketler yapıyor yaacok komik mimikleri var gaz cıkartırken falan... boyle elleri kibarca sıkıyor ittiriyor cok kibar gaz cıkartıyor bana benzemiş galiba ehliyet alırken egitimlerde hoca direksiyonu tutarken bu araba cok lüks bir restaurant degil,tugba catal bıcak kullanır gibi tutma direksiyonu demişti snra ellerime bir baktım hakikaten direksiyon ince bardakmıs kırılcakmıs gibi tutuyordumm..
dişciye gittim dolgu yapılcak bir tane ama bir türlü yaptıramadım.. lohusayken gel dedi..ben şimdi gittim,4 saat emzirmemen lazım dedi o zaman gece uykusundayken gelmem lazım dedimimkansız 3 saatte bir emiyor dedim.. biberon kullanır sagdıgımdan veririm diye düsünmüs lohusayken o yüzden cagırmıs..ama bizimki biberonu almadıgı icin sadece temizlettim.. ama o bile iyi geldi cok hos oldu yawww güzelleştimm sanki
uff neyse ben gideyim kitap okuyayım bugünlerde cenem düşük,kahkahalarım fazla allah sonumu hayır etsin
bu arada gecen gün benim kızım 12 de yattıoha felan oldukkk yani mız mız halde de degildi gülücükler oyunlar öyle... ama bana zor geldi ben uyku saatimi gectigimde agresif oluyorum da :)))
kızlar nasılsınız???
Sabah kızımı emzırdım sonra altını degıstırıyordum
bır anda öyle bır kustu kı
alt acmadan suratıma kadar geldı kusmukları
burnundan agzından fıskırdı resmen..
kafayı yıyecegım ..
bu an'ı doktora göstermek ısterdım..
cunkı ne zaman kustu desem
normal demelerınden bıktım..
bu nasıl normal kızlar yaa sonra da devamlı kustu
tamamını cıkartana kadar..
üstelık bır ara peynır gıbı de kustu ..
kızlar nasılsınız???
Sabah kızımı emzırdım sonra altını degıstırıyordum
bır anda öyle bır kustu kı
alt acmadan suratıma kadar geldı kusmukları
burnundan agzından fıskırdı resmen..
kafayı yıyecegım ..
bu an'ı doktora göstermek ısterdım..
cunkı ne zaman kustu desem
normal demelerınden bıktım..
bu nasıl normal kızlar yaa sonra da devamlı kustu
tamamını cıkartana kadar..
üstelık bır ara peynır gıbı de kustu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?