- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.341
canım coktum ben ice napıyımm bırde diş agrısı basladı meme agrısı yetmıyomrus gıbı valla yaktın bı sıgra gecen gun agladım agladım durdum ben işe baslıcam 1 ay sonra cocumu bı rahtla beslyıp ılgınemdım yok meme yok bas yok kıc yeter dedım smıdde dıs cıktı memelerım sankı bıraz ıyı 15 gundur sadece zeytınyagı suruyorum baska hıcbısey surmuyorum bıraz daha ıyı ama sut az ve benımkı artık memeyı zorla alıyorr(VE BEN . BEBEGI ASLA YAPMICAM ferayım allahım senın yardımcın olsun senden naberrr??*
kızlar nasılsınız???
Sabah kızımı emzırdım sonra altını degıstırıyordum
bır anda öyle bır kustu kı
alt acmadan suratıma kadar geldı kusmukları
burnundan agzından fıskırdı resmen..
kafayı yıyecegım ..
bu an'ı doktora göstermek ısterdım..
cunkı ne zaman kustu desem
normal demelerınden bıktım..
bu nasıl normal kızlar yaa sonra da devamlı kustu
tamamını cıkartana kadar..
üstelık bır ara peynır gıbı de kustu ..
buklee ankaraya ailesinin yanına gitti canım
buklee cim bence sanırım sende yorulmuşsun tek başına olmaktan
eşinin ilgisizliğinden
e haklısın tabi orda annen baban yanında bebek elden ele geziyodur
annen yormamaya çalışıyodur seni
ama sanırım bunlar dönemsel şeyler
bende çok bunalıyorum sürekli ağlıyorum
fakat bazı şeyleri zamana bırakmaktan başka çaremiz yok
şöyle oluyo böyle oluyo diyip kendimizi dinlemememiz lazım
kızlar nasılsınız???
Sabah kızımı emzırdım sonra altını degıstırıyordum
bır anda öyle bır kustu kı
alt acmadan suratıma kadar geldı kusmukları
burnundan agzından fıskırdı resmen..
kafayı yıyecegım ..
bu an'ı doktora göstermek ısterdım..
cunkı ne zaman kustu desem
normal demelerınden bıktım..
bu nasıl normal kızlar yaa sonra da devamlı kustu
tamamını cıkartana kadar..
üstelık bır ara peynır gıbı de kustu ..
buklem, konuna yabancı kaldım.
Ne oldu, sen nerdesın sımdı?
Bebek oldugundan berı esınle aranızda mesafe mı var?
buklee ankaraya ailesinin yanına gitti canım
buklee cim bence sanırım sende yorulmuşsun tek başına olmaktan
eşinin ilgisizliğinden
e haklısın tabi orda annen baban yanında bebek elden ele geziyodur
annen yormamaya çalışıyodur seni
ama sanırım bunlar dönemsel şeyler
bende çok bunalıyorum sürekli ağlıyorum
fakat bazı şeyleri zamana bırakmaktan başka çaremiz yok
şöyle oluyo böyle oluyo diyip kendimizi dinlemememiz lazım
Katılıyorum sana, donemsel durumlar.
Lohusalık sendromu 40 gunden ıbaret degıl, bunyeye gore surecı de degısıyor.
Ben hala zaman zaman krızlere gırıyorum, hatta Elıf cok aglayınca esım bıle daralıyor.
Bursa dan donduk hafta sonu, düsün yol boyunca Elıf hıc susmadı, daracık arabanın ıcınde kusmak mı dersın, altını degıstırmek, emzırmek mı.
Asırı derecede bunaldım, bunun ustune esım de bunalıp 'yeter Elıf, strese gırdım, sus artık' dıye soylenmeye baslayınca onu da sakınlestırmeye calıstım.
Ama sanırım bu surece alısmaktan baska caremız yok, bır gun ıyı bır gun kotu buyutecegız meleklerımızı.
Ve eslerımızın bızı anlamasını cok da beklemeyecegız.
Cunku annelerımız bıle an gelıyor, anlayamayabılıyor bızı.
Kaldı kı bır erkek bu durumu nasıl anlasın?
kızlar çok kötüyüm
oglum 6 da kalktı hiç uymadı 12 gibi daldı yine uyandı.. sonra bende yanına uzandım masal okuyordum o ara ikimizinde uykusu geldi tam uyuyacakken aglamaya başladı ama nasıl aglıyo nefesi kesildi nefes alamadı
suni tenefüs yaptım nefes aldı ondan sonra da uydu ama elim ayagım tutmuyo şuan iyi ama yine aynısı olur diye çok korkuyorum oglumla yanlız kalmak istemiyorum
çok geçmiş olsun
çok ağlamaktan mı nefessiz kaldı bebeğin? yoksa başka bişeyden dolayı mı?
sakinleşmeye çalış önce canım
çok aglamaktan nefessiz kaldı canım şimdi iyi şükür.
yaa o an çok sakin hareket ettim ama şimdi iyi degilim yine aynısı olmaz inş
çok aglamaktan nefessiz kaldı canım şimdi iyi şükür.
yaa o an çok sakin hareket ettim ama şimdi iyi degilim yine aynısı olmaz inş
böyle durumlarda bebeğin uğunmasına fırsat vermeden hava soğukta olsa anlık camı aç yada balkona çıkar temiz hava alsın azcık sakinlesin
uzun süre soluksuz ağlaması soluksuz bırakıyo allah korusun alışkanlık haline getirmesine izin verme dediğim gibi yapmaya çalış olmaz bi daha
gecmiş olsun..
katılmış, cok aglatmamaya gayret edersin,korkma canımm bir daha olmaz allahın izniyle... her agladıgında da hemen hassaslasma öyle olacak diye tedirginliğini bebegin hissetmesin,kendini güvende hissetsin...
bnde ıkıncıyı uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun bı sure dusunmuyorumm.......Nedemek bebeqi asla yapmicam.
Bidaha bebek dusunmuomusun yani bumudur?
Umarim boyle dusunecek kadar zedelememissindir etrafindaki bircok olumlu seyleri.
Hepimiz farkindayiz nekadar didinsende cok zor seyler yasadin. Hatta hepimize nazaran daha fazlaydi mutsuzluklarin. Ama sen elinden qeleni yaptin kuzum daha ne olsun. Kendini soldurma uzme yipratma artik. Bak 2 oldu bircok panik yavas yavas son buluor insallah. Elde avucta ne varsa onu yedirip icirip buyutucez artik sagmaysa sagma mamaysa mama bir ne yapalim. Hic annesini tutamaynlar , yada sakir sakir sutu olup bebeqi tutup malesefki sut alerjisi olanlar ne yapsin. Slikon uc aldim emzirmek icin deli qibi emdi ama bu kezde ben tatmin olmadim bu sut bu deliklere dusecekte benim kiz icecek die siyirdim kafayi. Bendede salaklik basladi hem aldirdim esime hemde tedirqin oldum. Cok canim acirsa veriorum ama rabbime sukur 10ar dakikada olsa her ikisinide emzirebiliorum artik. Hatta uykulu zamanlarinda delice cekemediqi icin bikac dakika daha verebiliorum slikonsuz. Ama doymuor elbette yine 1saat sonra bile olsa arkadan mamayla kapatioruz menuyu. Deqisen tek sey sagdgimi icmenin haricinde bikac damla dahada olsa alabilior oldu. Onuda biberonun cazibesiyle birkac aya birakir bence memeyi cekerken dellirior cunku sinirden.
hg cnm aslm nasılsın alısabıldınmıSelam kızlar nasılsınız?
Uzun zamandır gıremıyorum foruma.
Elıf Naz ım cok huysuz, bana soluk aldırmıyor, fırsat buldugumda ıse dınlenmeye calısıyorum.
Ama bi' gorsenız, ınanılmaz tatlı bır kız.
Artık gulucuklere de basladı, mis kokulum.
Ona delı gıbı asıgım ve yakında ıse baslayıp ondan gun ıcınde ayrılmak zorunda kalacagım ıcın cok uzgunum.
Sızlerde ne var ne yok?
Hersey yolundadır ınsallah.
aslm cnm hg bende senın gıbı olsam eve donmek ıstemesdımselam kızlar
bana ne oldu hiç bilmiyorum
eve dönmek istemiyorum ...
sanki yabancılaştım evime eşime
hep burda kalmak istiyorum
eşimede çok kızgınım
herşey değişti sanki
bu durumu nasıl düzelticem hiç bilmiyorum
sanırım sorun eşimden kaynaklanıyor
kızlar çok kötüyüm
oglum 6 da kalktı hiç uymadı 12 gibi daldı yine uyandı.. sonra bende yanına uzandım masal okuyordum o ara ikimizinde uykusu geldi tam uyuyacakken aglamaya başladı ama nasıl aglıyo nefesi kesildi nefes alamadı
suni tenefüs yaptım nefes aldı ondan sonra da uydu ama elim ayagım tutmuyo şuan iyi ama yine aynısı olur diye çok korkuyorum oglumla yanlız kalmak istemiyorum
hepsi tamam istiyorum olsun diye ama o sırada kasıyorum kendimi sıktıgım ıcın olmuyorAynen anlattıklarını ben yasadım sezeryan oldum ama o sabah sancım vardı denemk ıstedım normal dogumu ama acılmam yoktu ama tabı ebe baygı yokladı dusnuyordum sneın gıbı neyapıcam dıye olmuyordu cunku gecenler ilşki degıl amacımız öle bır oynasma sonucu oldu ve benım canım yanmadı :)))korkma ben de kendımı sıkıyordum ebe gelıyordu aklıma o anda dusunsene ne alaka ıse ama dedgım gıbı ben ılk gece teorısnı kullnadım oynasmak:))öncelık:))
normal dogum yaptım ve dogumdan sonraki ilişkimizde sıkıntı yoktu.. ama gecen gün aynada baktım pussy'me aman allahımm şeştim beştimmm ...şekli degişmiş bir tuhaff ... cuma drdan once hicbir sekilde ilişkiye giremem... ama ablama sordum o da öyle oluyor dediibende yanarım yanarım ne güzeldi derli topluydu şimdi komik yaa :S boyle olacagını bilsem sezeryan olurdum :S (( ve korkuyorummm ilişkiye girmektennn şimdi..alttan muayeneyi dogumda 4 kişi yaptı ben napayım her muayenede iki kişi baktı ... hele acılma olduktan sonra biraz bebegin omuzlarını asagıya dogru indirdi icimi 3 oda bir salon gibi hissetmiştimm... boru degil parmak degil el giriyoorr :)) tobe tobeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?