2012 Şubat Anneleri

canım bu söyledıklerını denemeden önce
doktorunla konus bence
ben balayı zamanında öylydım
kas gevsetıcı kullanmıstım..
gecen gun kullanacaktım bir okudum
prospektuste ''emzırenler ya ılacı ya emzırmeyı bırakın'' yazıyordu
aman dıkkat diyim ..

Herkese merhaba.benimde 2 şubat doğumlu gökçe isminde bir kızım var.2 tanede oğlum var.formu hamileliğimden beri takip ediyorum.ancak kullanıcı adımı hatırlayamadığım için yazamıyordum.güzel paylaşımlar diliyorum.

hadi bakalım güzel bi yere benziyo

bu arada herkeste mutsuz bi ruh hali o yüzden anlıyorum seni
herşey üstüme üstüme geliyo sanki

bılmıyorum cnm belkı bı degısıklık olur gercı o zmna kadar sınır stresımız azalır da.

of of sorma zaman cbk gecsın ıstıyorum ıyıcee yoruldum durmadan aglıyo

elefera cım sevgiler, denk gelemedik evlilik yıldönümünüzü kutluyorum bebişi ısırıyom popişinden :)))

canım çok geçmişolsun, benim bebeğimde katılıyo. ben temiz hava aldırıyorum veya yapamayacak durumdaysan yüzüne üfleyebilirsin. benimkine iyi geliyo. ağlarken nefes alamadıkları için karbondioksit sıkışması oluyomuş vücutlarında ondan katılıyolar. temiz hava alırsa düzelir hemen

ah canım yaa bizimkide aniden bi çığlıkla başlayıp saatlerce susmuyo, ayaklarını tepiyo

selam ve tebrik ediyorum 3 çocuk annesi biri olarak seni
bize bunların geçeceğini söyle lütfen !!!

canım benım boyle dusunup daha da moralını bozma sakın
guzel seyler dusun
guzelce konusmayı dene esınle anlat duygularını
senı cok ıyı anlıyorum
benım esımde pek bakmıyor yada baktıgında asabı oluyor
ama sozlerıyle sevmesıyle motıve edıyor benı
takdır edıyor benı
ınsana o bıle yetıyor cok cok ıyı anlıyorum senı
guzel dusun guzel olsun hersey
bebegınde guzel bır ortamda buyusun
hersey duzelır merak etme sen yeterkı kın besleme

yarın doktoru arayıp konusucam sagol canım

mrb arkadaslar...oncelıkle bebeklerınız hayırlı uzun mutlu omurlu olsunlar...ben eylulde ıns dogum yapacagım.sızler yenı dogum yaptınız.normal dogum yapan var mı? korkum aslında cok az ama yıne de sormak ıstedım.oglum olacakmıs:) erkek ısmı de arıyorum...

inş tekrarlamaz canım

vivaalesta senin bebişte de mi oluyo... peki sürekli oluyormu....sagol önerin için canım

slm kızlar,napıyosunuz?biz cuma günü 2. ayımızı dolduruyoruz ve aşımız var inş sorunsuz geçer tedirginim biraz ve 3 tane aşı olduğu için düşünüp duruyorum kızımın ağlamasına dayanamıyorum ya,buarada 2.ayına girdiğimiz için doktor kontrolünede gitmek gerekiyor di mi?doktor neye bakıyor acep,1.ayımızda gitmedik dra çünkü heryer kar altındaydı yollar bile kapalıydı

inş tekrarlamaz canım

vivaalesta senin bebişte de mi oluyo... peki sürekli oluyormu....sagol önerin için canım

ilk aşı yapılırken oldu o zaman farkettik.
normaldede ağlamaya başlıyo mesela, herşey normal, sonra gitgide ses artıyo. tutki bakamadın iyice baarıyo, eğer hala kucağıma almadıysam katılmaya başlıyo, rengi kırmızıdan mora dönmeye başlıyo, sesi azalıyo derken bi anda sesi kesiliveriyo ki o tehlikeli zaman işte.

yapmamız gereken o noktaya gelmeden müdahale etmek.
ama herzaman edemiyorum bazen tuvaletteyken başlıyo ağlamaya, veya altını değiştirirken gazdan ağlıyo mesela ama ben altını bezlemeyi bitirmeden kucağımada alamıyorum üstüme işemesin diye. hızlı olmassam bezlerkende katılmaya başlayabiliyo hemen yüzüne üfleyip sakin sakin konuşup vakit kazanmaya çalışıyorum yapcak bişey yok :)))

cnm ben normal doğum yaptım öncelikle şunu söyleyeyim doğumun kolayı yok ama sezeryanda uzun süre ağrı çekiyosun normal doğumda en fazla 1 gün süren şiddetli ağrılar

Baba evi sultanlikmis ooh dert tasa yoktu o zaman olsa bile simariklikmis bahsettigim buydu

Vivacim seninle ayni sirun ve psikolojiyi yasiyoruz sei okudukca kendimi goruyorum beni tarif ediyorsun sanki

benim oülum aþýdan sonra çoookkkk deðiþti..çok huysuzlaþtý,hiç uyumaz oldu.ben aþýdan sonra eve gelince hafif ateþlenmeye aþladýðý an yarým fitil verdim.o yetti zaten,baþka gerek kalmadý çok þükür.
Aynen benim kizda asidan sonra dengesi degisti baglantisi nedir bilemiyorum, stresimiz aynen cocuga geciyor hissediyor bende tahammulsuz oluyorum oyle olunca daha cok huysuzlasiyor, benim kiz 2 gun uyumadi uyutmadi bugun anneme birakip eve geldim bugece bi guzel dinlenip sabah gidip alicam birgun bile bal kaymak gibi geliyor valla:)

bizdede gündüz uyku yok.akþam eþim uyuttu onda hemen uyudu.ama gündüzden uykusuzdu.eþim de diyorki sen uyuturken çok sinir stres yapýyorsun,sakin olmuyorsun ,sabretmiyorsun hiç diyor.o yüzden uyumuyormuþ.ee bütün ne yaþadýðýmý blimiyor ki,uzaktan konuþmak kolay tabi.[/QUOTE]

kusma olayini sor mutlaka usarak kg alimi geri kalmasin, valla canim bunca zouktan sonra bende dusunmuyorum tek kalsin

Son düzenleme:
sevsim sen nerelisin nerde oturuyosun

fotoları gördüm oğlun aynı sana benziyo :)))

o müzik aletleri nedir öyle :)))

:)) Gerçekten bana mı benzettin sevindim çünkü genelde babaya benzetiyorlar.
Canım ben Nevşehirliyim ama Lüleburgazda yaşıyoruz.

Ordaki müzik aletleri buzdağının görünen kısmı:)) Babamızın hobisidir de müzik, ben de poz vermek için kullanıyorum:)) ben de senin profiline baktım ama şu zaman tünelini hala çözemedim:))

bende nevşehirliyim uçhisarlı
ama istanbulda yaşıyorum
acaba dedim eşin müzik öğretmeni olabilir mi :)))
ne güzel bir hobi valla bebişte müzikle büyür hem

yaa bende çözemedim zaman tünelini, düzeltmeye çalışıyorum olmuyo

aynıısı bende de 2 gece önce oldu pztsı gece kızım yatmayınca eşimle tartıstık ..
sonra ıkısı de uyudu
ama ben gel gör kı uyuyamadım!!
ne mumkun uyumak ...
çıldırdım ..
saat 5 gibi butun apartmanı ınletecek sekılde
hıckıra hıckıra
iç çeke çeke delı gıbı agladım
aptal eşim geldı yat artık dıyo..
yatamıyorum defol gıt dedım ..
o konustukca daha da agladım
duramadı gözyaslarım ..
ertesı gune mısafırler vardı ve ben sabah 7de şişmiş korkunc gözlerle
zar zor uyudum..((
o kadar dolduk kı artık aniden patlıyoruz demekki..

öyle olmuyor kı canım..
en azından 2 kelıme yetecek ama nerdee
onun yuzunden tekrar sıgara bıle ıctım!!!
inada bindirdi işi,hiç taviz vermıyor..
benım kadar emek verdıgıne ınanıyor bebege..
çıldıracagım yaa benle esıt göruyor kendı yaptıgını ..
bir de oda degıstırdı tam oldu..
gıcık inat pisliğin teki!!!
nefretım hergun artıyor..
bgn ewın ıcınde sadece bbekle konustuk dusunsene..
en azından senınkı ılgılı davranıyor sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…