- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.381
aynıısı bende de 2 gece önce oldu pztsı gece kızım yatmayınca eşimle tartıstık ..
sonra ıkısı de uyudu
ama ben gel gör kı uyuyamadım!!
ne mumkun uyumak ...
çıldırdım ..
saat 5 gibi butun apartmanı ınletecek sekılde
hıckıra hıckıra
iç çeke çeke delı gıbı agladım
aptal eşim geldı yat artık dıyo..
yatamıyorum defol gıt dedım ..
o konustukca daha da agladım
duramadı gözyaslarım ..
ertesı gune mısafırler vardı ve ben sabah 7de şişmiş korkunc gözlerle
zar zor uyudum..((
o kadar dolduk kı artık aniden patlıyoruz demekki..
Cildirmak uzereyim..!
Kizim buqun oqleden sonra hic uyumadi sallaya sallaya helak oldum.
Bende sizin qibi sinirden siqara ictim..!
Buarada hafta sonu ewime qeciorum artik bebeqime yalniz bakicam ve esimle iliskiye qirmeyide hic istemiorum bunca sitresin icinde bide onun qonlunu yapamam.
Gonlunu yapmak diorum ewet cunku bazi deqerlerin yerlerini deqistirdim tipki benimde eski yerimde olmadiqim qibi. Off off aklim olsa ewlenmezdim o derece. Bazen bosanmak ve sifirdan baslamak bile qelior aklima. Ama ikinci cocuk fikri henuz cok uzak. Cunku anladimki bebeqimi yalniz buyutucem. Mamayla bez almak babalik deqil malesef. Onuda ben yapayim oda ortada babayim die dolassin hadi bakalim ozaman..
ah be canım
fiziksel olarakta ruhsal olarakta bitiğim ben
kendimi tanıyamıyorum artık maalesef((
hayatta hep yalnız olduğumuz gibi kadın olmak başka bir yalnızlık zaten
sabahın 5inde yazmışsın mesajı, uyutmadımı yoksa bebiş(
mrb arkadaslar...oncelıkle bebeklerınız hayırlı uzun mutlu omurlu olsunlar...ben eylulde ıns dogum yapacagım.sızler yenı dogum yaptınız.normal dogum yapan var mı? korkum aslında cok az ama yıne de sormak ıstedım.oglum olacakmıs:) erkek ısmı de arıyorum...
Cildirmak uzereyim..!
Kizim buqun oqleden sonra hic uyumadi sallaya sallaya helak oldum.
Bende sizin qibi sinirden siqara ictim..!
Buarada hafta sonu ewime qeciorum artik bebeqime yalniz bakicam ve esimle iliskiye qirmeyide hic istemiorum bunca sitresin icinde bide onun qonlunu yapamam.
Gonlunu yapmak diorum ewet cunku bazi deqerlerin yerlerini deqistirdim tipki benimde eski yerimde olmadiqim qibi. Off off aklim olsa ewlenmezdim o derece. Bazen bosanmak ve sifirdan baslamak bile qelior aklima. Ama ikinci cocuk fikri henuz cok uzak. Cunku anladimki bebeqimi yalniz buyutucem. Mamayla bez almak babalik deqil malesef. Onuda ben yapayim oda ortada babayim die dolassin hadi bakalim ozaman..
şimdiden hayırlı doğumlar sizede.. normal doğurucam diye o kadar çok heveslenip son anda mecburi sezeryan olan biri olarak Allah gönlüne göre doğumlar versin diyorum.. herşey hayal ettiğin gibi ilerler umarım yoksa üzücü oluyo.. erkek bebek ismine gelince bizim doğum listemize bakabilirsin belki beğendiğin olur.. bi erkek annesi olarak o kadar çok aklım karışıktı ki seninde aklını bulandırmak istemem
işte kurmaya çalıştığım cümleler bunlardı feraycım hayy azını öpeyim kuzumişi deliliğe vurmak istiyorum.. bu paragrafta kurduğun her cümlenin altına imzamı atarım o derece katılıyorum.. bi farkla ben çalışıyorum doğum izinmdede kurumum her ay düzenli maaşımı yatırıyo yani sgkdan paramı toplu almıyorum rahatım.. bezide kendim alıyorum mamada almadan sütümle besliyorum .. benimkinin hiç babalık hakkı olmuyo sanırım.. bu sonuca mı varmalıyım acaba
Sanirim varmaliyiz :)
Ben hamileliqim boyunca qik bile demedim. Ne bisi istedim nede mizmizlanip hayiflanip ewin isini yemeqini ihmal ettim. Herseyim ayniydi tek farklilik karnimin sisikliqiydi. Ama bazen dusunuorumda oyle zoruma qiden seyler oluoki..
Hatirliomusun ezqim son haftalarda nasil kasinioduk seninle sabahlara kadar hart hart. Caresizde dus alioduk. Ben son haftalarimda okadar sismistimki dus basliqina uzanamior yada yere eqilip banyoda tabureye oturarak bile yikanamiordum. Ayaktada inanilmaz yoruluordum haliyle. Esime neolur 5dk yanimda ol korkuorum duserim die qel qoz kulak ol dediqimde coqu zaman mactan sonra yapalim kimi zaman tabi karicim ama son qunlerimde bunlar yerini ' Cok abartosun bi hamile sensin sanki feray 'a birakti :)
neresini anlatayim bir suru dokuntu iste. Ne lohusalik nede sitres qayet iyiyim ben ve su aralar mantiqima yatan tek sey bu ewliliqi boyle surdurmek istemediqim. Esim dunya iyisi namazinda niyazinda qayet sosyal duyqusal espirili vede yakisikli. Ama yetmior iste. Icinde yatan odunu ben oyle bo qoruorumki uzaklastikca uzaklasiorum. Su ewlilik proqramina cikanlarada qibta eder oldum. Yillarca dul halleriyle babalarinda oturup yada yalniz baslarina takilip calisip cocuklarini buyutmusler. Ne erkek korkusu ne yemek temizlik telasi ne qece vazifeleri... Esek qibi calisip bey qibi yemisler sonrada artik yeter ewlenmek istyrm sartlarimda bunlar diolar. Ew is araba hic deqilse emekli maasi vs. Vs... Icim kapkaranlik hakkimizda hayirlisi..
bende nevşehirliyim uçhisarlı
ama istanbulda yaşıyorum
acaba dedim eşin müzik öğretmeni olabilir mi :)))
ne güzel bir hobi valla bebişte müzikle büyür hem
yaa bende çözemedim zaman tünelini, düzeltmeye çalışıyorum olmuyo
elefera cım sevgiler, denk gelemedik evlilik yıldönümünüzü kutluyorum bebişi ısırıyom popişinden :)))
canım çok geçmişolsun, benim bebeğimde katılıyo. ben temiz hava aldırıyorum veya yapamayacak durumdaysan yüzüne üfleyebilirsin. benimkine iyi geliyo. ağlarken nefes alamadıkları için karbondioksit sıkışması oluyomuş vücutlarında ondan katılıyolar. temiz hava alırsa düzelir hemen
ah canım yaa bizimkide aniden bi çığlıkla başlayıp saatlerce susmuyo, ayaklarını tepiyo
selam ve tebrik ediyorum 3 çocuk annesi biri olarak seni
bize bunların geçeceğini söyle lütfen !!!
herkes eşlerinden şikayetçi demek bütün erkekler de baba olmak soğuk duş etkisi yaratıyor şaka gibi geliyor galiba, hamilelik sürecinde tam idrak edemiyorlar ama kabul edin kızlar hamileliği biz yaşadığımız halde bebekler doğunca biz bile şaşkın şaşkın etrafta dolanıp şimdi bu bebek benimmi demedikmi onların böyle bocalayıp o ruh haliyle saçma sapan şeyler yapmaları normal ilk zamanlar tabi, bu durum sürdüğünde sinir bozucu oluyor gerçekten benimde eşim aynı durumdaydı şimdi şimdi biraz normalleşmeye başladı sıkı bir fırça yiyince oda hak verdi doğumu meme yaralarını bebeğin tamamen bana bağımlı olup sürekli benim uğraşmam gerektiğini unuttu, benim pisikolojimi unuttu, kendi içine çekilip halimi hatrımı bile sormaz oldu ki benim eşim bana dünyadaki herşeyden daha düşkündür bundan adım gibi eminim beni bu kadar sevdiğine inandıran eşim doğumdan sonra yabancı gibi oldu inanamadım bense doğumdan sonra dünyanın en duyarlı eşi en şevkatli babası olmasını bekliyordum ama hiçbiri olmadı sabrettim anlamaya çalıştım onu sanki ben çok iyi durumdaymışım gibi ama iyileşmeye başladı herşey zamanla, şimdi gün geçtikçe yoluna giriyor birşeyler düzelmek için zaman gerekiyor moralinizi bozmayın ve yalnız hissetmeyin herkes aynı durumda belliki
düzelicek mi yani? inanmak istiyorum
tabii düzelecek düzelmeseydi etrafta bu kadar evli çift olurmuydu herkes çocuk olduktan sonra aynı şeyleri yaşıyordur mutlaka ee bizde zamane anne babaları bunalımlar bocalamalar daha uzun sürüyor :)) düzelecek herşey meraketme beni bir bilsen dünyanın en karamsar insanlarından biriyim ben bile düzeleceğine inanıyorum düzeliyorda göreceksin
Sanirim varmaliyiz :)
Ben hamileliqim boyunca qik bile demedim. Ne bisi istedim nede mizmizlanip hayiflanip ewin isini yemeqini ihmal ettim. Herseyim ayniydi tek farklilik karnimin sisikliqiydi. Ama bazen dusunuorumda oyle zoruma qiden seyler oluoki..
Hatirliomusun ezqim son haftalarda nasil kasinioduk seninle sabahlara kadar hart hart. Caresizde dus alioduk. Ben son haftalarimda okadar sismistimki dus basliqina uzanamior yada yere eqilip banyoda tabureye oturarak bile yikanamiordum. Ayaktada inanilmaz yoruluordum haliyle. Esime neolur 5dk yanimda ol korkuorum duserim die qel qoz kulak ol dediqimde coqu zaman mactan sonra yapalim kimi zaman tabi karicim ama son qunlerimde bunlar yerini ' Cok abartosun bi hamile sensin sanki feray 'a birakti :)
neresini anlatayim bir suru dokuntu iste. Ne lohusalik nede sitres qayet iyiyim ben ve su aralar mantiqima yatan tek sey bu ewliliqi boyle surdurmek istemediqim. Esim dunya iyisi namazinda niyazinda qayet sosyal duyqusal espirili vede yakisikli. Ama yetmior iste. Icinde yatan odunu ben oyle bo qoruorumki uzaklastikca uzaklasiorum. Su ewlilik proqramina cikanlarada qibta eder oldum. Yillarca dul halleriyle babalarinda oturup yada yalniz baslarina takilip calisip cocuklarini buyutmusler. Ne erkek korkusu ne yemek temizlik telasi ne qece vazifeleri... Esek qibi calisip bey qibi yemisler sonrada artik yeter ewlenmek istyrm sartlarimda bunlar diolar. Ew is araba hic deqilse emekli maasi vs. Vs... Icim kapkaranlik hakkimizda hayirlisi..
aaa hemşerimiymişiz yani çok şaşırdım. eşim kimya mühendisi ama ben ingilizce öğretmeniyim:))
Bazen şikayet ediyorum ama gene de ben de memnunum evde müzik olmasından, bazen kafam kaldırmıyor ama:))
Resimlerinden anladığım kadarıyla bebekten önce çok aktifmişsin sanırım, o yüzden şimdi evde tıkılı kalmak zor geliyordur sana anlıyorum. Burası küçük bi yer ama gene de biz de evde pek durmazdık her etkinliğe katılırdık, hatta bi dönem koroya gitmişliğimiz ve sahneye çıkmışlığımız var::)) gerçi eşim hala devam ediyor da, ben tıkıldım kaldım evde bunalıyorum bazen ama alışmaya çalışıyorum.
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebeklerinizin göz renklerş değiştimi?benim kızımın göz rengini birtürlü anlayamadık.kimi mavi diyor kimi yeşil.ama gri gibi görünüyor.ışığa göre değişiyor.oğullarımın hiç biyle değildi.ikiside doğduğundan beri kahverengiydi.ne zaman belli olacak acaba gerçek göz rengi.sizinkilerin belli oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?