2012 Şubat Anneleri

merhaba cıcegı burnunda annişler .. ben temmuz annesıyım .. seyy soracaktım da azcık komık olcak .. normal dogum zor muuu ??
sımdı kedı yavrusu dogurmuyosun bebek cıkarıyosun dıyen annelere hak verıyorum ama ben korkıuyorummm

ben sezeryan oldum
gayet kolaydı
ama sonraki 1 hafta karın ağrısı ve gaz şikayetlerin oluyo

doğum ne ki diorum şimdi
asıl doğduktan sonrası var
yüzlerce kez söylediler de amannnnnn dedim
abartıyolar

bol bol gez, uyu benden tavsiye
sevdiğin herşeyi doya doya yap
asıl doğumdan sonra başlıyo herşey

doktoruna güven doğumdan korkmana gerek yok
illa normal doğurcam diye inat etme ayrıca
burda ısrarcı olupta sıkıntı yaşayanlar oldu
zaten seni yönlendirecektir doktorlar
hiç sıkma canını :)))

benim kızımında aynen öyle.yeşilede benziyor maviyede griyede.daha değişeceği kesin ama merak ettim işte.sağlıkla büyüsünlerde hiç önemli değil aslında.

Canim ben sezaryen oldum 9 ay boyunca normal dogum yapacaktim guyaa buadaki bircok arkadas ayni seyi yasadisen her ikisinide hazirl kendini belli olmuyor basta cok agladim sezaryen olcamdiye ama o alttan muayeneye biledayanamayan bennasil normal doguracaktim oda supheli zaten sonuctan memnunumcok sukur sanada hayirli dogumlar diliyorum

bende 9 ay boyunca normal doğum yapacağımı sanıyordum.ancak son anda sezeryana alındım.iki oğlum normal doğumla oldu.ama sezeryan bana daha zor geldi.çünkü normal doğumda bence iyileşme süresi daha kısa oluyor.bende sağlıkçıyım.sezeryan sonuçta bir ameliyat.hayırlı doğumlar diliyorum.

tsk ederım bılgılendırdıgınız ıcın Allah sag saglım dogurmayı nasıp etsın hepımıze . doguranların da gozu aydın . bebek bakmak gercekten cok zormus herkes dıyor kı karnında tasırken sen nereye bebek oraya aglamaz hastalanmaz mızmızlanmaz .. ama doguncaaa goruceksın dıyorlar bende haaahh dogsun da bana arkadas olsun dıyorumm . gALIBA cok ıddaalı konusuyorumm

herkes eşinden dert yanmışş
aman kızlar sakin olun aslında değişen pek bişey yok bize öyle geliyo
hormonlar tavan yapıyo bazen zamanla düzelicez
o evlilik programlarına annem yüzünden bende bakmak zorunda kalıyodum
kırkım çıkana kadar hergün izleye izleye alışmıştım artık
valla açık açık istiyorlar evi olsun arabası olsun parası olsun karakteri sağlam olsun iyi olsun yakışıklı güzel olsun deyip oturup bekliyorlarr
bende diyodum biz nelere katlanıyoruz bunlarr katlanmıyo herşeyi hazır bekliyo ayağına diyodum
aman deyim izlemeyin onları fazla
bu arada hakan bey evlendimi bilen varmı

kızlar baştan beri sütüm yetersizdi kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorduk hem emziriyordum hemde mama veriyordum başlarda bir sorun yoktu memeyide emiyordu biberonuda alıyordu hatta memeyi bırakmasın diye avent biberon aldım başlarda sütümü sağıp veriyordum ama sonra vazgeçtim emdiğini emsin gerisini mamayla takviye ederim dedim bir süre böyle devam etti ama son zamanlarda biberonu almaz oldu sadece meme emmek istiyor emziriyorum arkasından mama vermeye çalışıyorum almıyor ağlıyor ağzına dökülenide çıkarıyor yine meme veriyorum susuyor doyuyormu anlamıyorum geçen gün sağlık ocağına götürdüm tarttırdım kilo almıştı hemşireye anlattım durumu mama verme doyuyordur dedi ama ben nedense inanmak istemiyorum ama anlamıyorum eskiden resmen anne sütü takviyesi yapıyorum çocuk mama çocuğu oldu diye üzülüyordum çünkü emzirmeyi hep çok istedim bir anda sütüm arttıdamı doymaya başladı yoksa bu çocuk açmı biberonu almaktansa aç kalmayımı tercih ediyor aranızda böyle bir sorunu olan varmı

Cix uyumuor ya allaha sukur aqlayip ciqirmasi yok ama koy beni ayaqina 3qun kalkmam ses etmem ama uyumam der qibi tipki. Bundan sonra boylemi olucak ya

Cix uyumuor ya allaha sukur aqlayip ciqirmasi yok ama koy beni ayaqina 3qun kalkmam ses etmem ama uyumam der qibi tipki. Bundan sonra boylemi olucak ya

Onun niyeti evlilik deil kiz:)bide hugo ben iki gundur neler cektim o bebelac mahfetti eni resmen kizim ikigundur kabizdi yine ustelik bi ikindi makati mosmor oldu gece boyu ikinmaktan uyumadi ne yaptiysam yapmadi kakasini mamada almadi deli oldum sabahladim resmen milupadada yapmiyorduda bu kadar perisan etmiyordu nasil ikindigini anlatsam nefessiz kaliyordu yaa tekrar bugun comformil verdim yapti kakasini bi rahatladi cock anlatmam.

demekki bu mamalar her bebişte farklı etkiler yapıyo. doğrusunu tecrübe ederek bulacaz
hakana gelen taliplerinde hepsi fıstık gibi maşallah :)

Ayaga alistimi oyle benim kizimda oyle huysuzlugunun gectigi tek yer ama ne bacak ne topuk kaliyor belli bir sure sonra, hemsire, bende pre aptamil kullaniyodum cinformile gectim gaz icin super ama kaka sorununu ilkten iyi geldi sonra yine ayni, hala kullaniyorum, bebegimi birde sirtini gogsume dayiyorum yanagi yanagim kisik sesle mimi mini bir kus, kirmizi balik, birgun birgun bir cocuk gibi cocuk sarkilarini soyluyorum nasil dinliyor bayiliyor bir sure oyalaniyor, bazende ninni saniyor sarkilari uyuma moduna geciyor:)

kız biz seninle aynı gün mü dogurduk ? 13 subat ta mıydı senin dogum da ???

ilk ay soydu her yerine bakı,kalca icin ultrason istedi, kilosuna boyuna baktı , gözüne kulagına baktı,aşısını yaptı :)) asısı bedava bu arada ...saglık ocagıyla ugrasmayın derim.. 5 lira enjeksiyon parası alıyor sadece... acıkcası ben ilk ay iki yere gidecegimize hastanede yaptırırım dedimmmm...her yerde soy cocugu zor oluyor...bir de hastaneler saglık ocakları zaten mikrobik,iki kapı yapmalıyım dedim...
ama bu ay aşımızı saglık ocagı yapacakmıs,bu aşıyı devlet hastanelere vermiyormus...

vaayy hemşo vayyy :)))
evet ben yerimde durmam pek
doğumdan 1 gün önce bile fink fink geziyodum

yaa bu okullardaki ingilizce eğitimi çok kötü
ezberci
vat is dis
dis is e pensıl
şikayetçiyim !!!!

canım facete senin adın ne kayıtlı mısın acaba bende merak ettim muhabbetiniz ortasına girdim amaaaaa

lacivertti , yosun yeşili oldu şuan gri..bazen yine yosunlaşıyorrr annemin gözleri yeşil bakarsın yeşil kalır diye umut ediyor eşim ama bence tamamen benim gözlerim pörtt pörtt bakıyorr gozler koca kocaa bi de duygusal is like me :)))

ben güzel bir dogum gecirdim,psikomu da oyle hazırlamıstım iyi oldu hersey polyana olmaya baslarsan iyi bir dogum elde edersin ama yok cok nazlıysan hic bulaşma derimmm... dogum hikayemi oku istersen moral olabilürrr

bence doyuyordur... ac olsa alırr mamayı .. biberonu alıyorken bırakması olmaz gibime geldiiiiiii

he bu arada kızlar... size tavsiyem var..

yemegi su eski güvec tencerelerde yapın derim..her seyi cigden atıyorsunuz ,yemekte cok lezzetli oluyor..vaktinizde sizin oluyor..

onu kavur bunu erit ugrasmıyorsun... patates,türlü,taze fasülye,kuru fasülye,nohut her bir sey oluyorrr... ıspanak falan denemedim tabii :)) o kadar da tembel degilimmm

Kızlar aranızda bu aşıyı yapdıranınız varmı? Neler düşünüyorsunz bu aşı hakkında

canım ben yaptıracam, bişey olursa çok vicdan azabı çekerim
buarada hoşgeldin aramıza kızlarımızda adaşmış
ve kızın 1 gün büyük kızımdan 1 gün daha bekleseymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…