- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.401
merhaba cıcegı burnunda annişler .. ben temmuz annesıyım .. seyy soracaktım daazcık komık olcak .. normal dogum zor muuu ??
sımdı kedı yavrusu dogurmuyosun bebek cıkarıyosun dıyen annelere hak verıyorum ama ben korkıuyorummm
bizimki doğduğunda lacivertti şimdi gitgide açılıyor
mavi yeşil gri hepsine benziyo
teşhis koyamadık çünkü ben ela, babası yeşil, dedesi mavi gözlü :)))
6. ayda oturmuş oluyomuş renk
daha değişir bence
merhaba cıcegı burnunda annişler .. ben temmuz annesıyım .. seyy soracaktım daazcık komık olcak .. normal dogum zor muuu ??
sımdı kedı yavrusu dogurmuyosun bebek cıkarıyosun dıyen annelere hak verıyorum ama ben korkıuyorummm
Canim ben sezaryen oldum 9 ay boyunca normal dogum yapacaktim guyaa buadaki bircok arkadas ayni seyi yasadisen her ikisinide hazirl kendini belli olmuyor basta cok agladim sezaryen olcamdiye ama o alttan muayeneye biledayanamayan bennasil normal doguracaktim oda supheli zaten sonuctan memnunumcok sukur sanada hayirli dogumlar diliyorum
buqun ne qnduz uyudu bidamla nede simdi uyuyor. Anlamadimki ne olduqunu. Naparsa yapsin qeceyi hic sasirmazdi ama bisi oldu bebeqime
herkes eşinden dert yanmışş
aman kızlar sakin olun aslında değişen pek bişey yok bize öyle geliyo
hormonlar tavan yapıyo bazen zamanla düzelicez
o evlilik programlarına annem yüzünden bende bakmak zorunda kalıyodum
kırkım çıkana kadar hergün izleye izleye alışmıştım artık
valla açık açık istiyorlar evi olsun arabası olsun parası olsun karakteri sağlam olsun iyi olsun yakışıklı güzel olsun deyip oturup bekliyorlarr
bende diyodum biz nelere katlanıyoruz bunlarr katlanmıyo herşeyi hazır bekliyo ayağına diyodum
aman deyim izlemeyin onları fazla
bu arada hakan bey evlendimi bilen varmı
valla açık açık istiyorlar evi olsun arabası olsun parası olsun karakteri sağlam olsun iyi olsun yakışıklı güzel olsun deyip oturup bekliyorlarr
bende diyodum biz nelere katlanıyoruz bunlarr katlanmıyo herşeyi hazır bekliyo ayağına diyodum
Sütün artmıştır canım , bebek emdikçe artıyor sen niye mamada ısrar ediyorsun ki , bence verme.[/QUO
keşke öyle olsaa ama daha az önce yine mama verdim ve 90 ml mamayı bir güzel midesine indirdi hemde hiç ses çıkarmadan, bu çocuk benimle dalga geçiyor ya hunim nerde benimmm
Onun niyeti evlilik deil kiz:)bide hugo ben iki gundur neler cektim o bebelac mahfetti eni resmen kizim ikigundur kabizdi yine ustelik bi ikindi makati mosmor oldu gece boyu ikinmaktan uyumadi ne yaptiysam yapmadi kakasini mamada almadi deli oldum sabahladim resmen milupadada yapmiyorduda bu kadar perisan etmiyordu nasil ikindigini anlatsam nefessiz kaliyordu yaa tekrar bugun comformil verdim yapti kakasini bi rahatladi cock anlatmam.
Cix uyumuor ya allaha sukur aqlayip ciqirmasi yok ama koy beni ayaqina 3qun kalkmam ses etmem ama uyumam der qibi tipki. Bundan sonra boylemi olucak ya
Onun niyeti evlilik deil kiz:)bide hugo ben iki gundur neler cektim o bebelac mahfetti eni resmen kizim ikigundur kabizdi yine ustelik bi ikindi makati mosmor oldu gece boyu ikinmaktan uyumadi ne yaptiysam yapmadi kakasini mamada almadi deli oldum sabahladim resmen milupadada yapmiyorduda bu kadar perisan etmiyordu nasil ikindigini anlatsam nefessiz kaliyordu yaa tekrar bugun comformil verdim yapti kakasini bi rahatladi cock anlatmam.
slm kızlar,napıyosunuz?biz cuma günü 2. ayımızı dolduruyoruz ve aşımız var inş sorunsuz geçer tedirginim biraz ve 3 tane aşı olduğu için düşünüp duruyorum kızımın ağlamasına dayanamıyorum ya,buarada 2.ayına girdiğimiz için doktor kontrolünede gitmek gerekiyor di mi?doktor neye bakıyor acep,1.ayımızda gitmedik dra çünkü heryer kar altındaydı yollar bile kapalıydı
vaayy hemşo vayyy :)))
evet ben yerimde durmam pek
doğumdan 1 gün önce bile fink fink geziyodum
yaa bu okullardaki ingilizce eğitimi çok kötü
ezberci
vat is dis
dis is e pensıl
şikayetçiyim !!!!
merhaba arkadaşlar bişey sormak istiyorum bebeklerinizin göz renklerş değiştimi?benim kızımın göz rengini birtürlü anlayamadık.kimi mavi diyor kimi yeşil.ama gri gibi görünüyor.ışığa göre değişiyor.oğullarımın hiç biyle değildi.ikiside doğduğundan beri kahverengiydi.ne zaman belli olacak acaba gerçek göz rengi.sizinkilerin belli oldumu?
kızlar baştan beri sütüm yetersizdi kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorduk hem emziriyordum hemde mama veriyordum başlarda bir sorun yoktu memeyide emiyordu biberonuda alıyordu hatta memeyi bırakmasın diye avent biberon aldım başlarda sütümü sağıp veriyordum ama sonra vazgeçtim emdiğini emsin gerisini mamayla takviye ederim dedim bir süre böyle devam etti ama son zamanlarda biberonu almaz oldu sadece meme emmek istiyor emziriyorum arkasından mama vermeye çalışıyorum almıyor ağlıyor ağzına dökülenide çıkarıyor yine meme veriyorum susuyor doyuyormu anlamıyorum geçen gün sağlık ocağına götürdüm tarttırdım kilo almıştı hemşireye anlattım durumu mama verme doyuyordur dedi ama ben nedense inanmak istemiyorum ama anlamıyorum eskiden resmen anne sütü takviyesi yapıyorum çocuk mama çocuğu oldu diye üzülüyordum çünkü emzirmeyi hep çok istedim bir anda sütüm arttıdamı doymaya başladı yoksa bu çocuk açmı biberonu almaktansa aç kalmayımı tercih ediyor aranızda böyle bir sorunu olan varmı
Kızlar aranızda bu aşıyı yapdıranınız varmı? Neler düşünüyorsunz bu aşı hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?