- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.421
iyi akşamlar kızlar bugün idrar tahlilimizi verdik pazartesi sonuç alacagız inşallah tekrar bakteri çıkmaz
canım ben yaptıracam, bişey olursa çok vicdan azabı çekerim
buarada hoşgeldin aramıza kızlarımızda adaşmış
ve kızın 1 gün büyük kızımdan 1 gün daha bekleseymiş
inş canım bişeycik kalmamıştır merak etme..
bende vurdurucam o aşıyı kafam rahat olsun istiyorum
hoşbulduk canım bende yapdırmayı düşünyorum internetden biraz araşdırayım dedimde domuz DNA sından yapılıyormuş diye gördüm canım sıkıldı dinimizde domuz hertürlü haram kılınıyor ne yapacagımı bilemedim kızçelerimizin adaş olmalarına sevimdim ama adaş olduklarını ve dogum tarihine varıncaya kadar bilmene şaşırdım nerden buldun bu bilgiyi? profilimde daha paylaşmdım
kızlar baştan beri sütüm yetersizdi kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorduk hem emziriyordum hemde mama veriyordum başlarda bir sorun yoktu memeyide emiyordu biberonuda alıyordu hatta memeyi bırakmasın diye avent biberon aldım başlarda sütümü sağıp veriyordum ama sonra vazgeçtim emdiğini emsin gerisini mamayla takviye ederim dedim bir süre böyle devam etti ama son zamanlarda biberonu almaz oldu sadece meme emmek istiyor emziriyorum arkasından mama vermeye çalışıyorum almıyor ağlıyor ağzına dökülenide çıkarıyor yine meme veriyorum susuyor doyuyormu anlamıyorum geçen gün sağlık ocağına götürdüm tarttırdım kilo almıştı hemşireye anlattım durumu mama verme doyuyordur dedi ama ben nedense inanmak istemiyorum ama anlamıyorum eskiden resmen anne sütü takviyesi yapıyorum çocuk mama çocuğu oldu diye üzülüyordum çünkü emzirmeyi hep çok istedim bir anda sütüm arttıdamı doymaya başladı yoksa bu çocuk açmı biberonu almaktansa aç kalmayımı tercih ediyor aranızda böyle bir sorunu olan varmı
inşallah canım kafam rahatlıcak, yoksa başka tedavi uygulanacak
zaten igne degilmiş agızdan damla şeklinde veriyorlarmış
agızdan ama damla şeklinde degil yanlış görmediysem yanaga enjekde ediliyorkuzumdan daha çok ben aglıyorum
hoşbulduk canım bende yapdırmayı düşünyorum internetden biraz araşdırayım dedimde domuz DNA sından yapılıyormuş diye gördüm canım sıkıldı dinimizde domuz hertürlü haram kılınıyor ne yapacagımı bilemedim kızçelerimizin adaş olmalarına sevimdim ama adaş olduklarını ve dogum tarihine varıncaya kadar bilmene şaşırdım nerden buldun bu bilgiyi? profilimde daha paylaşmdım
alara hg aramıza tatlım..
yok yanak olurmu hıc agızdan damla olarak verıyorlarmıs.
fıkrınıze karısmak gıbı olmasın ben vurdurmucam..
canım ben seni alpgok la karıştırmışım,aklım başımdan gitti bu sıpa beni bugün çoook yordu çoook
kız biz seninle aynı gün mü dogurduk ? 13 subat ta mıydı senin dogum da ???
ilk ay soydu her yerine bakı,kalca icin ultrason istedi, kilosuna boyuna baktı , gözüne kulagına baktı,aşısını yaptı :)) asısı bedava bu arada ...saglık ocagıyla ugrasmayın derim.. 5 lira enjeksiyon parası alıyor sadece... acıkcası ben ilk ay iki yere gidecegimize hastanede yaptırırım dedimmmm...her yerde soy cocugu zor oluyor...bir de hastaneler saglık ocakları zaten mikrobik,iki kapı yapmalıyım dedim...
ama bu ay aşımızı saglık ocagı yapacakmıs,bu aşıyı devlet hastanelere vermiyormus...
evet canım bnde 13 şubatta doğum yaptım yarında aşımız var,ben muşta yaşıyorum burda hastane sıkıntısı var devlet hastanesi inanılmaz pis ve çok kalabalık 1tane özel hastane var orda doğum yaptım 3 günlükken doktora sarılık için götürdüm başkada çıkmadık,aşılar için sağlık ocağından arıyorlar bnde oraya gidiyorum cnm hastanede yapıldığını bile bilmiyordum
valla kafam karışık ama drumuz
diş çıkarırkende ağrısı az olur dedi
öyle bi iyi yanı daha var sanırım
gerekli olduğunu düşünüyorum zaten yakında devlet karşılayacakmış o aşıyı
özel aşı olmayacak 1 yıla kadar yani
kızlar ne aşısından bahsediyorsunuz?nezaman vuruluyormuş bebişler?
bende karıştırdım bi an bi gökçe gördüm ama kiminde bilemedimbi sürü taze anne olduk baksana
bide takip edip yazmayanlar var sanırım.. nedense artık
rotarix aşısı canım
ishal için yapılan özel bi aşı en kısa zamanda vurdurmamız lazımmış zamanı geçiyomuş sanırım daha doğrusu etkisi azalıyomuş..
en kısa zamanda yaptırıcam ben..
oğlum ağlıyo kaçıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?