- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.441
bende karıştırdım bi an bi gökçe gördüm ama kiminde bilemedimbi sürü taze anne olduk baksana
bide takip edip yazmayanlar var sanırım.. nedense artık
kızlar,
çoğunuzu okudum su anda ve hak werdım
aslında dedıgınız gıbı bu gecıcı bır sürec de olabılır..
ben mesela sızın gıbı evden cok anlayan bırı de olmadım hıc
çalısıyorum ve yarım gunde gelsem de uyurdum
yemegı son anda yetıstırırdım
hamılelıgım hıc yemek temızlık yapmadan gectı ..(annem teyzem vs yaptılar)
hatta esım en son kavgamızda ben hızmet etmek ıcın mı evlendım dedı((
hiç ütü de yapmadım..
hatta su anda bı kere bıle bebegımın ütüsünü yapmadım(annem ve eşim yaptı)
bunları bilerek de eşimi suçlamak bıraz sacma gelıyor belkı
ama yıne de düşününce hala kendımı haklı göruyor olmam bır savunma mekanızması sankı..
yanı herkes esimin ne kadar anlayıslı sabırlı oldugunu göruyor
bır de aılemın oldugu apartmandayım 1,5 yıldır falan..
annemlere cay servısı bıle yapar hıc gocunmaz..
bunu dusununce ben desem kı : ''bosanacagım'' ..
ailem asla ızın vermez ve hemen benı suclu bulurlar..
tamam eşim süper sabır taşı ..
nerdeyse 10 aydır cınsellık de yok..
e bu durumda adam benı napsın haklı da..
ama buzdagının görunmeyen kısmı da bu dönem cıkttı
dıyorum ya kızlar..
benim tarafımda da eve gelınce televızyonu,arabaya bınınce radyoyu acan..
sohbet etmeyen ...derdını paylasmayan ..
birşeylerı ıstemese de ,kızsa da anlatmadıgı cok bellı olan ..
o anlatmadıkca da ben kura kura ne hale geldım düşünün..
belkı de en azından bır hızmet beklıyordu ..artık pes etti..bılmıyorum..
hatta o kadar doldum kı ıcımden konusmaktan bıktım dıyebılırım ..
ne yapacagımı hıc bılmıyorum ..
ama hanı sıızn gıbı gercekten kadınlık görevımı tam yapmıs olsam mı buna hakkım vardı,
yoksa ılgılenmesı gereken ugrasması gereken ben mıyım
bılemedım pek..
hemsıre dedıgın kadın gıbı erkegını kendı ellerıyle uzaga ıtmıs olmaktan da korkuyorum
(çünki artık midesiz pislik kadın dolu etraf ve en 5 para etmez adama bıle dunyanın en süperi gibi davranan ahmak kadınlar var)!!!
ama dıger yanım da defolsun gıtsın banane dıyor..
delı gıbı sevıyorum ama bu sekılde de yapamıyorum ..
son 2,5 aydır herşey allak bullak
sız ne tavsıye edersınız kızlar..
kızlar biz dr dan geldikkk...
1. kızım 850 gr almış ,boyu 4 cm uzamıs,gecen aya göre düşük... dr iyi dedi ama benim icim rahat degil... sütüm var akıyorr ama bu cocuk bu kadar emiyor ya da yaramıyor mu.. acaba süt diyetine girdigimden kalitesi mi düştü ??? sizin bebekler 2. ay kac kilo aldı ???
2. jinekologuma da gittim cok geyik yaptık..biz iade etmeye geldik dedim o da paketi acmıssınız alamayız dedi siz cıkarttınız paketten falan diye gülüştükkk.. bana şaşırdılarr ben seni mi dogurtmustum dedilerr..alttan muayene iyi gecti anlamadım bile ilk defa :))) fazla alısmısım dogumda herhall... smear testi yaptırdıkk....snra benim oramdaki durum odemmişyeni dogum yaptın onlar yavas yavas gidecek dedi ne bekliyorsun dedi icim rahatladıııııı........
ama kilo olayı sinir bozucu
biz ayın 6sında gittik 2.ay kontrolümüze 1ayda 1530gr almıştı 4cm uzamıştı
ama henüz fırsat bulup jinekologuma gidemedim önümüzdeki ay bebeğimi götürdüğümde jinekologumada giderim artık odaları karşılıklı çocuk drumuzla zor olmaz..
BENNEBİLEYİM bişey demiyorum canım
haklısın ,bence hepimiz haklıyızz
az önce doktorumda evliliklerde eşler arası iletişimden şiddetli geçimsizlikten bahsediliyodu bakabildin mi yada rastgeldin mi?
sadece anne sütüyle nasıl becerdin tatlımmm... masallah ...
ben simdi emzirdim ikinci memeyi de teklif ettim emmiyorr..benim gibi cıtı pıtı olacak galippa
evet canım sadece anne sütüyle besledim..
ama benim obur 2.memeyi teklif ettiğimde hiç hayır demiyor..
karnı tok olsa bile oynaya oynaya emiyo..
süreklide kontrol ediyorum sütüm yeterli mi diye ama emdikçede artıyo sanırım
iyice göbeğime indi çünkü
sen koca bir sopa istiyorsunnn..
eşin bu kadar anlayışlı bu kadar sana hizmet ederken sen nasıl onu istemezsin...
benim eşimde aynı senin eşin gibi,hatta evin türkmeni diyorum ona :)) hani yatılı yabancı temizlik elemanlarına benzettigimden öyle diyorumm :))
o eve geldikten sonra herseyi o yapar,ben temizligi hsonuna bırakmam ama o yine yapmak ister zor durdururum..ütüye hic el sürmedim sayılır.. arada oylesine yaptım..ben bir yemek yapar,bir büyük temizligi yaparım,sofra o gelmeden hazır olur..geldikten sonra o toparlar, o temizler, camasırlara yarı o yarı ben bakarım.. herseyi bebek olduktan sonra ayagıma ister oldumaskımmmmm sunu getir sevgilim soyle yap....ayy beceriksiz diye de dalgayla hakaret ederim..her kızgınlıgımı gülerek yaparımm cunku kırıcı olmak istemiyorum kocama..tek sorunumuz yegeniydi onu da bana hak vererek atlattı.. bizi hsonları doyana kadar gezdirir... oglen bana yemek getirir
amaaaaaaaaaaaaaaa bunları karsılıksız yapmaz....ben hamileleigimde kotu oldugumda bile arsızlık saygısızlık yapmadım..cinsel hayatımızda zoraki degil isteyerek hep devam etti.. snraaa onu hep ailemin yanında takdir ederimmm ... kendi ailesine karsı ben bir eksiysem onu iki artı gosteririm... lohusalıgımda bile o gelmeden eve üstümdeki kıyafetleri degistiririmm...dısarı cıktıgımızda oyle süslenirimki beni hem kıskanır hem gururla taşırrr... kapıyı ona hep ben acardım simdi azra emerken falan oyle olmuyor arada....sabahları yolcu ederimmm akşam icin randevu cizerimmm :)) bir de arkasından arabayla uzaklasana kadar camdan bakarım..şimdi kızımla bakıyoruzzz...
kızdıgımda küstügümde fazla uzatmammm ... dün aksam mesela dısarı cıktım,o da meraklandı..geldim eve aldıgım OK yi paket yapıp verdim eline sürpriz diyeespiriyle davet ettim onuuuu :))) sana sapka aldım dedimm...ki korkuyordummm oramı gorunce sasırmıstımm.. tırsmıstım ama feda ettim
herkes esinle yas farkından dolayı esin sana deger veriyor diyor amaaaaa degil bende ona deger verdigimden veriyorrrrrr ...
bencil olma ne kadar alıcıysan o kadar verici olmak zorundasın..tek taraflı mutluluk bir zaman sonra biterr..eşine deger verrr boyle iyi kocan var sımarıklık etmee
benim sütler de pedlere gidiyor,tişörtlere cıkıyorkızım nimeti cope atıyor benimki oyle emme meraklısı degil sütüm tazyikli allahtan yoksa oyle uzun uzun ememezdi kızım benim gibi tez canlı..5 - 10 dk da işini bitiriyor.. ama sütümü sagarken bende bakıyorum 5 dk da 100 ml falan doluyorr..fıskırarak geliyor..
heralde benim kızımın fizigi bünyesi boyle olacak.. dr en az 500 gr almalı dedi..ama gecen aya göre az büyüdügünü gorunce şaşırdım işte..... amann ac kalsa emer heralde hanfendii
kızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin
kızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin
bencede aç kalsa emer bide her ay aynı istikrarla almayabilirlermiş
bi daha ki ay çok alır bakarsın dediğin gibi 500grın altında almasın yeter
nasıl ishal yani çok mu?
rengi nasıl iyice bi kontrol et
bi de çok küçük götür istersen bi içinde rahat etsin
Vivacim bisey olmaz insallah bol bol emzir sivi kaybi oluyo cunku.gecmis olsun.bizimkide hemkabiz hem soguk almis yaniyor(
sen koca bir sopa istiyorsunnn..
eşin bu kadar anlayışlı bu kadar sana hizmet ederken sen nasıl onu istemezsin...
benim eşimde aynı senin eşin gibi,hatta evin türkmeni diyorum ona :)) hani yatılı yabancı temizlik elemanlarına benzettigimden öyle diyorumm :))
o eve geldikten sonra herseyi o yapar,ben temizligi hsonuna bırakmam ama o yine yapmak ister zor durdururum..ütüye hic el sürmedim sayılır.. arada oylesine yaptım..ben bir yemek yapar,bir büyük temizligi yaparım,sofra o gelmeden hazır olur..geldikten sonra o toparlar, o temizler, camasırlara yarı o yarı ben bakarım.. herseyi bebek olduktan sonra ayagıma ister oldumaskımmmmm sunu getir sevgilim soyle yap....ayy beceriksiz diye de dalgayla hakaret ederim..her kızgınlıgımı gülerek yaparımm cunku kırıcı olmak istemiyorum kocama..tek sorunumuz yegeniydi onu da bana hak vererek atlattı.. bizi hsonları doyana kadar gezdirir... oglen bana yemek getirir
amaaaaaaaaaaaaaaa bunları karsılıksız yapmaz....ben hamileleigimde kotu oldugumda bile arsızlık saygısızlık yapmadım..cinsel hayatımızda zoraki degil isteyerek hep devam etti.. snraaa onu hep ailemin yanında takdir ederimmm ... kendi ailesine karsı ben bir eksiysem onu iki artı gosteririm... lohusalıgımda bile o gelmeden eve üstümdeki kıyafetleri degistiririmm...dısarı cıktıgımızda oyle süslenirimki beni hem kıskanır hem gururla taşırrr... kapıyı ona hep ben acardım simdi azra emerken falan oyle olmuyor arada....sabahları yolcu ederimmm akşam icin randevu cizerimmm :)) bir de arkasından arabayla uzaklasana kadar camdan bakarım..şimdi kızımla bakıyoruzzz...
kızdıgımda küstügümde fazla uzatmammm ... dün aksam mesela dısarı cıktım,o da meraklandı..geldim eve aldıgım OK yi paket yapıp verdim eline sürpriz diyeespiriyle davet ettim onuuuu :))) sana sapka aldım dedimm...ki korkuyordummm oramı gorunce sasırmıstımm.. tırsmıstım ama feda ettim
herkes esinle yas farkından dolayı esin sana deger veriyor diyor amaaaaa degil bende ona deger verdigimden veriyorrrrrr ...
bencil olma ne kadar alıcıysan o kadar verici olmak zorundasın..tek taraflı mutluluk bir zaman sonra biterr..eşine deger verrr boyle iyi kocan var sımarıklık etmee
vivacım geçmiş olsun,bikaç gün sürerse götür doktora,devamlı kontrol et,dün doktora sordm ishal olup renkte degişirse getir dedi
benebileyim valla sen dayaklıksın,benim kocada hç konuşmaz anlatmaz ama ben konuştururum devamlı ne yaptın ne ettin derim oda anlatmak zorunda kalır,biraz sende bitiyor,kocanada yazık bugün bi açılış yap,sen bunalımdasın ama oda bunalıyor olabilir
Şımarık benim kızda az kilo aldı ama doktor normal çok iyi dedi,bence sütümüzün kalitesi düştü,ilk ay annem vardı neler yediriyordu bana,şimdi ne bulursam onu yiyorum
gökçede en fazla 5 dk emiyor sonra sıkıyor dudaklarını açmıyor,daha hiç ikinci meme yapmadık
bukleee naptın çocuga sen annenin yanındasın tabi bugünlerin kıymetini bil,kaç kilo oldu ogluşun
hemşire canım geçmiş olsun,iyi yapmışsın aşıları yaptırmamakla,inşallah biran önce atlatır
Saol enicecim ya su yaz gelsingelsin dedik hastaliksiz kisi atlatalim diger kisa buyurler ins. Dedik ama kismet iste gider ayak soguk aldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?