2012 Şubat Anneleri

Gunaydin bayanlar, saat 5 de nobet tutmus muhabbet etmissiniz ben kacirdim bebisler uyumamis anlasilan ne zaman duzene giricekler aranizde duzene giren varmi hic varsa kac ayda

bende karıştırdım bi an bi gökçe gördüm ama kiminde bilemedim bi sürü taze anne olduk baksana
bide takip edip yazmayanlar var sanırım.. nedense artık

evet benim kızımın adı gökçe.evet sizi takip ediyorum ama 3tane çocuk olup ikiside okula gidince pek yazmaya vaktim olmuyor haliyle.

dün akşam kayınvalideme gittik yemeye..eşimin ablaları çocukları hepsi oradaydılar kızım elden ele elden ele !...çok seviyorlar biliyorum ama içim gidiyor o kadar kalabalık içinde ordan oaraya dolaşmasına birde o çocuklar sevcez diye çocuğun tepesinde anneleri uyarıyor ama anlamıyorlarki offf tahammül edemiyorum hele birden başımızdan bir hastalık geçti daha 23 günlüktü 1 hafta hastahanelerde hatırlamak bile istemiyorum allahım deli olcam kızımı kimsenin eline vermek istemiyorum uzunnca bir süre götürmem avuçlarını yalarla aa bu ne canım kafam bozuk akşamdan beri

Kiz daha adam ne yapsin milletin koasi icip icip gelir aldatir uzatir ayagini hizmet beklerv.s beterin beteri var ha tabi kendi secimin esini taniyarak bilerek evlenmissin ama oda iyi performans gostermis.sana sonuna kadar katiliyorum bizim begenmeyip burun kivirdigimiza kimisi pas pas oluro sinir bozucu.her evlilikte inis cikislar vardir bence esin degerini biliyo senide seviyo.10 aybi erkek icin cok uzun bi zaman kiz bizimkide zor dayandi:)

Kizlar kizim hasta cok fena oksuruyor atesi var asisi dundu yapmadikhaftaya erteledik hastaligi azmasin diye icim gidiyor yavv o kadar hastacocuk gordum insanin cigeri cok farkli oyle halsizki aglamiyor bile mirildaniyo sesi cikmiyo gozlerini tam acamiyo
yavrum

sen koca bir sopa istiyorsunnn..

eşin bu kadar anlayışlı bu kadar sana hizmet ederken sen nasıl onu istemezsin...

benim eşimde aynı senin eşin gibi,hatta evin türkmeni diyorum ona :)) hani yatılı yabancı temizlik elemanlarına benzettigimden öyle diyorumm :))

o eve geldikten sonra herseyi o yapar,ben temizligi hsonuna bırakmam ama o yine yapmak ister zor durdururum..ütüye hic el sürmedim sayılır.. arada oylesine yaptım..ben bir yemek yapar,bir büyük temizligi yaparım,sofra o gelmeden hazır olur..geldikten sonra o toparlar, o temizler, camasırlara yarı o yarı ben bakarım.. herseyi bebek olduktan sonra ayagıma ister oldum askımmmmm sunu getir sevgilim soyle yap....ayy beceriksiz diye de dalgayla hakaret ederim..her kızgınlıgımı gülerek yaparımm cunku kırıcı olmak istemiyorum kocama..tek sorunumuz yegeniydi onu da bana hak vererek atlattı.. bizi hsonları doyana kadar gezdirir... oglen bana yemek getirir

amaaaaaaaaaaaaaaa bunları karsılıksız yapmaz....ben hamileleigimde kotu oldugumda bile arsızlık saygısızlık yapmadım..cinsel hayatımızda zoraki degil isteyerek hep devam etti.. snraaa onu hep ailemin yanında takdir ederimmm ... kendi ailesine karsı ben bir eksiysem onu iki artı gosteririm... lohusalıgımda bile o gelmeden eve üstümdeki kıyafetleri degistiririmm...dısarı cıktıgımızda oyle süslenirimki beni hem kıskanır hem gururla taşırrr... kapıyı ona hep ben acardım simdi azra emerken falan oyle olmuyor arada....sabahları yolcu ederimmm akşam icin randevu cizerimmm :)) bir de arkasından arabayla uzaklasana kadar camdan bakarım..şimdi kızımla bakıyoruzzz...

kızdıgımda küstügümde fazla uzatmammm ... dün aksam mesela dısarı cıktım,o da meraklandı..geldim eve aldıgım OK yi paket yapıp verdim eline sürpriz diye espiriyle davet ettim onuuuu :))) sana sapka aldım dedimm...ki korkuyordummm oramı gorunce sasırmıstımm.. tırsmıstım ama feda ettim

herkes esinle yas farkından dolayı esin sana deger veriyor diyor amaaaaa degil bende ona deger verdigimden veriyorrrrrr ...

bencil olma ne kadar alıcıysan o kadar verici olmak zorundasın..tek taraflı mutluluk bir zaman sonra biterr..eşine deger verrr boyle iyi kocan var sımarıklık etmee

kızlar biz dr dan geldikkk...

1. kızım 850 gr almış ,boyu 4 cm uzamıs,gecen aya göre düşük... dr iyi dedi ama benim icim rahat degil... sütüm var akıyorr ama bu cocuk bu kadar emiyor ya da yaramıyor mu.. acaba süt diyetine girdigimden kalitesi mi düştü ??? sizin bebekler 2. ay kac kilo aldı ???

2. jinekologuma da gittim cok geyik yaptık..biz iade etmeye geldik dedim o da paketi acmıssınız alamayız dedi siz cıkarttınız paketten falan diye gülüştükkk.. bana şaşırdılarr ben seni mi dogurtmustum dedilerr..alttan muayene iyi gecti anlamadım bile ilk defa :))) fazla alısmısım dogumda herhall... smear testi yaptırdıkk....snra benim oramdaki durum odemmiş yeni dogum yaptın onlar yavas yavas gidecek dedi ne bekliyorsun dedi icim rahatladıııııı........

ama kilo olayı sinir bozucu

biz ayın 6sında gittik 2.ay kontrolümüze 1ayda 1530gr almıştı 4cm uzamıştı

ama henüz fırsat bulup jinekologuma gidemedim önümüzdeki ay bebeğimi götürdüğümde jinekologumada giderim artık odaları karşılıklı çocuk drumuzla zor olmaz..

BENNEBİLEYİM bişey demiyorum canım
haklısın ,bence hepimiz haklıyızz
az önce doktorumda evliliklerde eşler arası iletişimden şiddetli geçimsizlikten bahsediliyodu bakabildin mi yada rastgeldin mi?

sadece anne sütüyle nasıl becerdin tatlımmm... masallah ...

ben simdi emzirdim ikinci memeyi de teklif ettim emmiyorr..benim gibi cıtı pıtı olacak galippa

sadece anne sütüyle nasıl becerdin tatlımmm... masallah ...

ben simdi emzirdim ikinci memeyi de teklif ettim emmiyorr..benim gibi cıtı pıtı olacak galippa

evet canım sadece anne sütüyle besledim..
ama benim obur 2.memeyi teklif ettiğimde hiç hayır demiyor..
karnı tok olsa bile oynaya oynaya emiyo..
süreklide kontrol ediyorum sütüm yeterli mi diye ama emdikçede artıyo sanırım
iyice göbeğime indi çünkü

benim sütler de pedlere gidiyor,tişörtlere cıkıyor kızım nimeti cope atıyor benimki oyle emme meraklısı degil sütüm tazyikli allahtan yoksa oyle uzun uzun ememezdi kızım benim gibi tez canlı..5 - 10 dk da işini bitiriyor.. ama sütümü sagarken bende bakıyorum 5 dk da 100 ml falan doluyorr..fıskırarak geliyor..

heralde benim kızımın fizigi bünyesi boyle olacak.. dr en az 500 gr almalı dedi..ama gecen aya göre az büyüdügünü gorunce şaşırdım işte..... amann ac kalsa emer heralde hanfendii

Kizlarimiz adas bizimkide azra:) masallah buyutmussun bebisini:)

kızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin

bencede aç kalsa emer bide her ay aynı istikrarla almayabilirlermiş
bi daha ki ay çok alır bakarsın dediğin gibi 500grın altında almasın yeter

kızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin

nasıl ishal yani çok mu?
rengi nasıl iyice bi kontrol et
bi de çok küçük götür istersen bi içinde rahat etsin

Vivacim bisey olmaz insallah bol bol emzir sivi kaybi oluyo cunku.gecmis olsun.bizimkide hemkabiz hem soguk almis yaniyor (

kakasının rengi normal
ama sulu
bide çok değil ama sabahtan beri 3 kez yaptı
ne bilim tedirgin oldum ben

orda olduğunuzu bilmek bile rahatlatıyo insanı
çok saolun kızlar :)

Kac yas fark var simarik???? bizimde fark var esimle aramizda

vivacım geçmiş olsun,bikaç gün sürerse götür doktora,devamlı kontrol et,dün doktora sordm ishal olup renkte degişirse getir dedi

benebileyim valla sen dayaklıksın,benim kocada hç konuşmaz anlatmaz ama ben konuştururum devamlı ne yaptın ne ettin derim oda anlatmak zorunda kalır,biraz sende bitiyor,kocanada yazık bugün bi açılış yap,sen bunalımdasın ama oda bunalıyor olabilir
Şımarık benim kızda az kilo aldı ama doktor normal çok iyi dedi,bence sütümüzün kalitesi düştü,ilk ay annem vardı neler yediriyordu bana,şimdi ne bulursam onu yiyorum
gökçede en fazla 5 dk emiyor sonra sıkıyor dudaklarını açmıyor,daha hiç ikinci meme yapmadık
bukleee naptın çocuga sen annenin yanındasın tabi bugünlerin kıymetini bil,kaç kilo oldu ogluşun
hemşire canım geçmiş olsun,iyi yapmışsın aşıları yaptırmamakla,inşallah biran önce atlatır

Saol enicecim ya su yaz gelsingelsin dedik hastaliksiz kisi atlatalim diger kisa buyurler ins. Dedik ama kismet iste gider ayak soguk aldi:))

Saol enicecim ya su yaz gelsingelsin dedik hastaliksiz kisi atlatalim diger kisa buyurler ins. Dedik ama kismet iste gider ayak soguk aldi:))

canım sen nerdesinki dışarımı çıkardın,ben 1 haftadır çıkaramıyorum güneş var ama aşırıda rüzgar var
inşallah çabucak atlatır kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…