- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.461
canım sen nerdesinki dışarımı çıkardın,ben 1 haftadır çıkaramıyorum güneş var ama aşırıda rüzgar var
inşallah çabucak atlatır kuzu
sen koca bir sopa istiyorsunnn..
eşin bu kadar anlayışlı bu kadar sana hizmet ederken sen nasıl onu istemezsin...
benim eşimde aynı senin eşin gibi,hatta evin türkmeni diyorum ona :)) hani yatılı yabancı temizlik elemanlarına benzettigimden öyle diyorumm :))
o eve geldikten sonra herseyi o yapar,ben temizligi hsonuna bırakmam ama o yine yapmak ister zor durdururum..ütüye hic el sürmedim sayılır.. arada oylesine yaptım..ben bir yemek yapar,bir büyük temizligi yaparım,sofra o gelmeden hazır olur..geldikten sonra o toparlar, o temizler, camasırlara yarı o yarı ben bakarım.. herseyi bebek olduktan sonra ayagıma ister oldumaskımmmmm sunu getir sevgilim soyle yap....ayy beceriksiz diye de dalgayla hakaret ederim..her kızgınlıgımı gülerek yaparımm cunku kırıcı olmak istemiyorum kocama..tek sorunumuz yegeniydi onu da bana hak vererek atlattı.. bizi hsonları doyana kadar gezdirir... oglen bana yemek getirir
amaaaaaaaaaaaaaaa bunları karsılıksız yapmaz....ben hamileleigimde kotu oldugumda bile arsızlık saygısızlık yapmadım..cinsel hayatımızda zoraki degil isteyerek hep devam etti.. snraaa onu hep ailemin yanında takdir ederimmm ... kendi ailesine karsı ben bir eksiysem onu iki artı gosteririm... lohusalıgımda bile o gelmeden eve üstümdeki kıyafetleri degistiririmm...dısarı cıktıgımızda oyle süslenirimki beni hem kıskanır hem gururla taşırrr... kapıyı ona hep ben acardım simdi azra emerken falan oyle olmuyor arada....sabahları yolcu ederimmm akşam icin randevu cizerimmm :)) bir de arkasından arabayla uzaklasana kadar camdan bakarım..şimdi kızımla bakıyoruzzz...
kızdıgımda küstügümde fazla uzatmammm ... dün aksam mesela dısarı cıktım,o da meraklandı..geldim eve aldıgım OK yi paket yapıp verdim eline sürpriz diyeespiriyle davet ettim onuuuu :))) sana sapka aldım dedimm...ki korkuyordummm oramı gorunce sasırmıstımm.. tırsmıstım ama feda ettim
herkes esinle yas farkından dolayı esin sana deger veriyor diyor amaaaaa degil bende ona deger verdigimden veriyorrrrrr ...
bencil olma ne kadar alıcıysan o kadar verici olmak zorundasın..tek taraflı mutluluk bir zaman sonra biterr..eşine deger verrr boyle iyi kocan var sımarıklık etmee
YA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum
Kiz daha adam ne yapsin milletin koasi icip icip gelir aldatir uzatir ayagini hizmet beklerv.s beterin beteri var ha tabi kendi secimin esini taniyarak bilerek evlenmissin ama oda iyi performans gostermis.sana sonuna kadar katiliyorum bizim begenmeyip burun kivirdigimiza kimisi pas pas oluro sinir bozucu.her evlilikte inis cikislar vardir bence esin degerini biliyo senide seviyo.10 aybi erkek icin cok uzun bi zaman kiz bizimkide zor dayandi:)
benim sütler de pedlere gidiyor,tişörtlere cıkıyorkızım nimeti cope atıyor benimki oyle emme meraklısı degil sütüm tazyikli allahtan yoksa oyle uzun uzun ememezdi kızım benim gibi tez canlı..5 - 10 dk da işini bitiriyor.. ama sütümü sagarken bende bakıyorum 5 dk da 100 ml falan doluyorr..fıskırarak geliyor..
heralde benim kızımın fizigi bünyesi boyle olacak.. dr en az 500 gr almalı dedi..ama gecen aya göre az büyüdügünü gorunce şaşırdım işte..... amann ac kalsa emer heralde hanfendii
Venim zaten bir gogsumu hic almadi tek gogusten 24 saatte 75-100 cc anca cikiyor cok az yinede veriyorum o yuzden mama veriyorum mecburen, o kadar sut arttiran cay komposto iciyorum ama ben tam beslenemedigim icin olmuyor, vivacim, bende bi kere ilk zamanlar oyle olunca aramistim dr cok sik yapip kaka miktari bezden cikicak kadar artmamissa ishal olarak kabul etmiyoruz ama yinede takip et demisti, sende takip et, ayrica dr tlf falan yokmu ozele gidiyorsan ara danis aklinda kalmasinkızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin
biz ayın 6sında gittik 2.ay kontrolümüze 1ayda 1530gr almıştı 4cm uzamıştı
ama henüz fırsat bulup jinekologuma gidemedim önümüzdeki ay bebeğimi götürdüğümde jinekologumada giderim artık odaları karşılıklı çocuk drumuzla zor olmaz..
BENNEBİLEYİM bişey demiyorum canım
haklısın ,bence hepimiz haklıyızz
az önce doktorumda evliliklerde eşler arası iletişimden şiddetli geçimsizlikten bahsediliyodu bakabildin mi yada rastgeldin mi?
vivacım geçmiş olsun,bikaç gün sürerse götür doktora,devamlı kontrol et,dün doktora sordm ishal olup renkte degişirse getir dedi
benebileyim valla sen dayaklıksın,benim kocada hç konuşmaz anlatmaz ama ben konuştururum devamlı ne yaptın ne ettin derim oda anlatmak zorunda kalır,biraz sende bitiyor,kocanada yazık bugün bi açılış yap,sen bunalımdasın ama oda bunalıyor olabilir
Şımarık benim kızda az kilo aldı ama doktor normal çok iyi dedi,bence sütümüzün kalitesi düştü,ilk ay annem vardı neler yediriyordu bana,şimdi ne bulursam onu yiyorum
gökçede en fazla 5 dk emiyor sonra sıkıyor dudaklarını açmıyor,daha hiç ikinci meme yapmadık
bukleee naptın çocuga sen annenin yanındasın tabi bugünlerin kıymetini bil,kaç kilo oldu ogluşun
hemşire canım geçmiş olsun,iyi yapmışsın aşıları yaptırmamakla,inşallah biran önce atlatır
BENNEBİLEYİM eşini anlattığın yazıyı okudum da , tebrik ettim eşini gerçekten. yanlış anlama beni ama takip ettiğim kadarıyla eşine biraz haksızlık ediyormuşun gibime geliyor benim. Neler yaşadığınızı tabi ki bilemem ama senin anlattıklarına bakınca biraz daha alttan alman gerekiyor diye düşündüm. Çok güzel bir evliliğin var bence, bir de alttan alıp yumuşak davranmayı dene , eşinin konuşup paylaşmamasından şikayetçisin bunu onunla konuştun mu peki?
VİVA ben de memnun değilim bu ingilizce derslerinden , yeni sistem ne getirir bilemiyorum belki daha güzel olur belki de olmaz. Bu arada çok geçmiş olsun , götürdün mü doktora?
Rotaviüsü aşısı kaç doz? ben 3 diye biliyordum ama doktorumuz 2 doz yapacaz dedi ben de salak gibi adama sormadım çünkü o arada oğlumu giydirmekle ya da daha doğrusu giydirememekle meşguldüm:)))
ne yapayım yanı canım acılıs derken??küstük biz ıkı gundur ben de konusmuyorum o kadar dır dır olmama ragmen sustum:))
Kizlarrrrr hafaa sonu kendi ewime qeciorum saolsun annem epey yoruldu bizim yuzumuzden.
Acilis macilis demissiniz ne is :)
kim yapio acilisi bennebileyimmi voovvv
Biz 44 qunluk olduk bu ay cikinca 2 ay olcak ins
Hamileliqimin ilk qununden beri qorusemedik esimle. Simdi bebeqin sitresiyle cinler tepemde diede eminim hic yaklasamicak qaribim kiyamam :)
Ne diosunuz ewe qectiqimde bende acilis yapayimmi yoksa nisanin cikmasinimi bekleyeyim Epey oldu oda cok sitrese qirdi icten ice eziliorum sanki booyle dusununce. Ne diosunuz cok kararsizim :s
YA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum
kız git sımarıgın aldıgı gibi bir hediye al:,ver kocana buzlar erir gider,koçişlere küsülmezküsülsede 2 günü gçmez
ilk aşı yapılırken oldu o zaman farkettik.
normaldede ağlamaya başlıyo mesela, herşey normal, sonra gitgide ses artıyo. tutki bakamadın iyice baarıyo, eğer hala kucağıma almadıysam katılmaya başlıyo, rengi kırmızıdan mora dönmeye başlıyo, sesi azalıyo derken bi anda sesi kesiliveriyo ki o tehlikeli zaman işte.
yapmamız gereken o noktaya gelmeden müdahale etmek.
ama herzaman edemiyorum bazen tuvaletteyken başlıyo ağlamaya, veya altını değiştirirken gazdan ağlıyo mesela ama ben altını bezlemeyi bitirmeden kucağımada alamıyorum üstüme işemesin diye. hızlı olmassam bezlerkende katılmaya başlayabiliyo hemen yüzüne üfleyip sakin sakin konuşup vakit kazanmaya çalışıyorum yapcak bişey yok :)))
:)) Gerçekten bana mı benzettin sevindim çünkü genelde babaya benzetiyorlar.
Canım ben Nevşehirliyim ama Lüleburgazda yaşıyoruz.
Ordaki müzik aletleri buzdağının görünen kısmı:)) Babamızın hobisidir de müzik, ben de poz vermek için kullanıyorum:)) ben de senin profiline baktım ama şu zaman tünelini hala çözemedim:))
bende nevşehirliyim uçhisarlı
ama istanbulda yaşıyorum
acaba dedim eşin müzik öğretmeni olabilir mi :)))
ne güzel bir hobi valla bebişte müzikle büyür hem
yaa bende çözemedim zaman tünelini, düzeltmeye çalışıyorum olmuyo
kızlar baştan beri sütüm yetersizdi kızım doğduğundan beri mama takviyesi yapıyorduk hem emziriyordum hemde mama veriyordum başlarda bir sorun yoktu memeyide emiyordu biberonuda alıyordu hatta memeyi bırakmasın diye avent biberon aldım başlarda sütümü sağıp veriyordum ama sonra vazgeçtim emdiğini emsin gerisini mamayla takviye ederim dedim bir süre böyle devam etti ama son zamanlarda biberonu almaz oldu sadece meme emmek istiyor emziriyorum arkasından mama vermeye çalışıyorum almıyor ağlıyor ağzına dökülenide çıkarıyor yine meme veriyorum susuyor doyuyormu anlamıyorum geçen gün sağlık ocağına götürdüm tarttırdım kilo almıştı hemşireye anlattım durumu mama verme doyuyordur dedi ama ben nedense inanmak istemiyorum ama anlamıyorum eskiden resmen anne sütü takviyesi yapıyorum çocuk mama çocuğu oldu diye üzülüyordum çünkü emzirmeyi hep çok istedim bir anda sütüm arttıdamı doymaya başladı yoksa bu çocuk açmı biberonu almaktansa aç kalmayımı tercih ediyor aranızda böyle bir sorunu olan varmı
Selam kızlar,
bgn kızımın 2.ay kontrolü ve aşıları oldu...
tam da sayfada size anlatacagım konuyu gördum..
doktorum dun rota virüs aşısından bahsetti..
zehirli ishali önlemek için yapılan bir aşıymış..
zehirli ishalın sonuclar,bu aşının yan etkilerinden çok daha fazlaymış..
Bu aşı ilk çıktıgı zaman en öenmlı yan etkisi
binde bir bebekte görülen
bağırsak düğümlenmesi ve iç içe geçmesiymiş..
ama o aşı toplatılmıs ve daha az yan etkileriyle tekrar piyasaya sürülmüş..
doktorum binde bir bağırsak düğümlenmesı vs yan etkıler mi,
yoksa yüzde bir görulen zehırlı ıshal mı dersenız tercıh sizin dedı..
Ben kesınlıklle yaptıracagım ..
Allah korusun sonra pişman olmak istemem..
Maliyeti de çok değil..
Bennebileyimmmmmm
Ayni rumuzun qibi durma mewzunun karsisinda kalk bi silkelen benim azimli hirsli hatunum :)
qec enistenin karsisina Höhöyyytttt sen kime kusuoSun efendiiii efendiiiii die salqila mutluluk hormonlariniPpPpPp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?