2012 Şubat Anneleri

YA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum

canım sen nerdesinki dışarımı çıkardın,ben 1 haftadır çıkaramıyorum güneş var ama aşırıda rüzgar var
inşallah çabucak atlatır kuzu

Evet iste hava serinliyo hemen ne bilim sarip sarmaliyorum arabayla cikiyorum her yere ama daha dogrusu bi annemlere bi cafeye oturmaya felan gidiyoz hafta sonu bi yere gittigimiz yok kapmis bi yerden esim soguk almisti ondan bulasti sanirim.

kız sen ne ıyıymıssın işi biliyon valla ben öyle olsam heralde eşim popomdan ayrılmazdı:)) ben ne kapı actım ne kavaltı hazırladım bgne kadar ...pek kötuyum ben yaa eşim dese kı ayrılalım dıyecek lafım yok benım walla ama yenı dank etti bu aralarda işte..dedım kı zaten adama pek bırsey yaptıgım yok ne buldum da bunuyorum dedım ..paylasmak ıstedım cok ıyı gaz werdın özelden gaza dewam etmenı beklıyorum):))

YA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum

canım ıhlamur iç evini bolbol havalandır,ama merak etme emziriyorsan bebege hiçbişey olmuyor
bende grip oldum kızıma hiçbişey olmadı şüküür

Kizlar kizim hasta cok fena oksuruyor atesi var asisi dundu yapmadikhaftaya erteledik hastaligi azmasin diye icim gidiyor yavv o kadar hastacocuk gordum insanin cigeri cok farkli oyle halsizki aglamiyor bile mirildaniyo sesi cikmiyo gozlerini tam acamiyo
yavrum

sagol canım haklısınız daha dıkkatlı davranmalıyım ama cınsel acıdan hala kendımı hazır hıssetmıyorum hatta ılk gece yasayacak gıbı korku ve heyecan da var..hem de istek yok ama ..
bu arada çoooookkkkk gecmıs olsun sen de mı dun aşı yaptırdın ???Doktoru aradın mı ya da o calpol veya paranox verdın mı??

kızlar bebeğim ishal dün öğleden beri
korkuyorum
normalde yaşanan şeylermi bunlar
yoksa hemen alıp doktoramı götüriim
noolur bişey söyleyin
Venim zaten bir gogsumu hic almadi tek gogusten 24 saatte 75-100 cc anca cikiyor cok az yinede veriyorum o yuzden mama veriyorum mecburen, o kadar sut arttiran cay komposto iciyorum ama ben tam beslenemedigim icin olmuyor, vivacim, bende bi kere ilk zamanlar oyle olunca aramistim dr cok sik yapip kaka miktari bezden cikicak kadar artmamissa ishal olarak kabul etmiyoruz ama yinede takip et demisti, sende takip et, ayrica dr tlf falan yokmu ozele gidiyorsan ara danis aklinda kalmasin

ayy yakalayamadım kı ..neler dıyordu ??kılosu da maasallah

BENNEBİLEYİM eşini anlattığın yazıyı okudum da , tebrik ettim eşini gerçekten. yanlış anlama beni ama takip ettiğim kadarıyla eşine biraz haksızlık ediyormuşun gibime geliyor benim. Neler yaşadığınızı tabi ki bilemem ama senin anlattıklarına bakınca biraz daha alttan alman gerekiyor diye düşündüm. Çok güzel bir evliliğin var bence, bir de alttan alıp yumuşak davranmayı dene , eşinin konuşup paylaşmamasından şikayetçisin bunu onunla konuştun mu peki?

VİVA ben de memnun değilim bu ingilizce derslerinden , yeni sistem ne getirir bilemiyorum belki daha güzel olur belki de olmaz. Bu arada çok geçmiş olsun , götürdün mü doktora?

Rotaviüsü aşısı kaç doz? ben 3 diye biliyordum ama doktorumuz 2 doz yapacaz dedi ben de salak gibi adama sormadım çünkü o arada oğlumu giydirmekle ya da daha doğrusu giydirememekle meşguldüm:)))

Kızlar ,
ben de 2.ay kontrolumuze dun gıttım
aslında 2 haftada 280 gram aldıgında cok uzulmustum ya,
ama ılk 2 hafta 700 cıvarı aldıgını unutmusum..
yanı en son 1kilo almıs 1 ayda şükür
doktorum hiç takma dedı ...
bir de kızlar orada hasta bebekler vardı
mesela dogustan kalp sorunu yasadıkları vs
o kadar şükretmelıyız kı,bebeklerımızın herşeyı tam dıye
neler neler var yanı
sadece gaz ıcın bu kadar üzülmemıze degmez ..
beterlerı görüp dua etmelıyız bence..
artık daha az yakınmaya uzulmeye calısacagım ..
onun dısında artık kanguru takabılecegımı söyledı ..
rota virusunu anlattı ve bır brosur verdı
aşılarmızı olduk ...
bebeklerın en cazgırı da benım kızmıs, doktor dedı cazgır dıye:))

ne yapayım yanı canım acılıs derken??küstük biz ıkı gundur ben de konusmuyorum o kadar dır dır olmama ragmen sustum:))

Aslında haklısınız kızlar,
eşim çok bıle dayandı ..
ben ıyı bır eş olamadım ,olamıyorum belkı de..
özelden fikir veren olursa dinlerım ..
sizlerı de bu konuyla (topıkle alakasız bır şeyle) sıkmak ıstemem ..
onunla konussam da o hep öyleydı
bgn ne yaptın soruma ıkı kelıelık cevap verırdı
ben de butun gece anlatırdım adan z ye..
o konuda yapılarımız cok farklı
o ben erkegım ayrıntılı anlatamam dıyor,
ben de ben kadınım yüzeysel gecemıyorum dıyorum:)
aslında çok iyi bır ınsan ama yapım geregı sevdıgını bellı edemeyen bırıyım(
bılmıyorum sankı kopuyor bu aralar bagımız tamamen bıttı gıbı gelıyor..

Kizlarrrrr hafaa sonu kendi ewime qeciorum saolsun annem epey yoruldu bizim yuzumuzden.
Acilis macilis demissiniz ne is :)
kim yapio acilisi bennebileyimmi voovvv
Biz 44 qunluk olduk bu ay cikinca 2 ay olcak ins
Hamileliqimin ilk qununden beri qorusemedik esimle. Simdi bebeqin sitresiyle cinler tepemde diede eminim hic yaklasamicak qaribim kiyamam :)
Ne diosunuz ewe qectiqimde bende acilis yapayimmi yoksa nisanin cikmasinimi bekleyeyim Epey oldu oda cok sitrese qirdi icten ice eziliorum sanki booyle dusununce. Ne diosunuz cok kararsizim :s

kız yazık valla adamlara işkence ediyorsunuz siz,onlardada can var nefis var

gecmıs olsun ben de gecen hafta grıptım...
normalde grıp gecmez dıyorlardı ,
ama doktorum sütten gecmıs bellı kı dedı
bebegımın halsız olmasını ,kilo alamamasını anlatınca
maske takabılırsın dıycem ama
dun doktorum her türlü gecer dedıgı ıcın tam da bırsey dıyemıyorum
istersen doktora bır sor

VİVA cok gecmıs olsun
nerden anladın ıshal oldugunu
yeşil mi kakası ,ne durumda???
ben de bu konuda fikirsizim ,
istersen doktorunu ara bır sor bakalım
için rahatlasın ..

Bennebileyimmmmmm
Ayni rumuzun qibi durma mewzunun karsisinda kalk bi silkelen benim azimli hirsli hatunum :)
qec enistenin karsisina Höhöyyytttt sen kime kusuoSun efendiiii efendiiiii die salqila mutluluk hormonlarini PpPpPp

kız git sımarıgın aldıgı gibi bir hediye al:,ver kocana buzlar erir gider,koçişlere küsülmezküsülsede 2 günü gçmez

hahaa şu halımde benı cok guldurdun sagol enıce:)))
ben öyle hedıye alamam kı
ODUN ve ÖKÜZüm ben ,erkek gıbı duygu yoksunuyum yahu
yoksa ben de isterdım cılvelı olmak
şirine olmak ama nerdeee..
tam kabzımal gıbıyım ben ..
bır mektup dösedım bgn
içimdekılerı yazayım dedım madem anlatyamıyorum
annaaa tam 7 sayfa tuttu a4 kagıtla
bılmıyorum önce bır çözelım de
acılısta sızı bılgılendırırım de zor ..

canım çok sagol yaa valla içimi rahatlattın ben tek bizde oldu sanmıştım....

kızlar bende aksaraylıyım aynı topraktan sayılırız

canım doyuyordur benimde sütüm azdı ilk zamanlar mama verdim sonra emip uyuyordu mama almadı doktora gittigimizde doyuyo demişti bende bi daha hiç mama vermedim... aç olsa zaten içer mamasını.. bide sütü çektikçe geliyo bende yok sanıyordum onceden

canım bende yaptırıcam aşıyı bilgi için teşekkürler..

eşin konusuna gelince haksız sayılmazsın ama haklı da sayılmazsın. benim eşimde seninki gibi ama bende senin gibi katlanamıyorum hormonlardan olsa gerek ben bazen patlıyorum bazen susuyorum. bu durumlarda geçecek neler geçmiyo ki onlar degişti ama biz daha çok degiştik her hareketi batıyo bana da ama inş geçecek bu durumlar...

Bennebileyimmmmmm
Ayni rumuzun qibi durma mewzunun karsisinda kalk bi silkelen benim azimli hirsli hatunum :)
qec enistenin karsisina Höhöyyytttt sen kime kusuoSun efendiiii efendiiiii die salqila mutluluk hormonlarini PpPpPp

yok ben bılmem beyım bılır:))
walla daha bıraz zaman gerek bana
dedım ya aılemle aynı apartmandayız dıye
herkes duydu kavgamızı
rezıl ettı benı alt kattakılere
üsttekı yabancılaraaa...
cok zor su anda ..
ama ders wereyım derken celp almıyım dıye de tırsmaya basladım
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…