- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.481
YA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum
ağzını kapatıp emziriyosunYA GRİP OLDUM BEN YAAA..ne yapacam .emziriyorum diye nasıl geciricegimi bilmiyorum...Bİ TAVSİYESİ OLAN VAR MI ...oğlusumua bulasacak diye cokk korkuyorum
BENNEBİLEYİM eşini anlattığın yazıyı okudum da , tebrik ettim eşini gerçekten. yanlış anlama beni ama takip ettiğim kadarıyla eşine biraz haksızlık ediyormuşun gibime geliyor benim. Neler yaşadığınızı tabi ki bilemem ama senin anlattıklarına bakınca biraz daha alttan alman gerekiyor diye düşündüm. Çok güzel bir evliliğin var bence, bir de alttan alıp yumuşak davranmayı dene , eşinin konuşup paylaşmamasından şikayetçisin bunu onunla konuştun mu peki?
VİVA ben de memnun değilim bu ingilizce derslerinden , yeni sistem ne getirir bilemiyorum belki daha güzel olur belki de olmaz. Bu arada çok geçmiş olsun , götürdün mü doktora?
Rotaviüsü aşısı kaç doz? ben 3 diye biliyordum ama doktorumuz 2 doz yapacaz dedi ben de salak gibi adama sormadım çünkü o arada oğlumu giydirmekle ya da daha doğrusu giydirememekle meşguldüm:)))
gecmıs olsun ben de gecen hafta grıptım...
normalde grıp gecmez dıyorlardı ,
ama doktorum sütten gecmıs bellı kı dedı
bebegımın halsız olmasını ,kilo alamamasını anlatınca
maske takabılırsın dıycem ama
dun doktorum her türlü gecer dedıgı ıcın tam da bırsey dıyemıyorum
istersen doktora bır sor
VİVA cok gecmıs olsun
nerden anladın ıshal oldugunu
yeşil mi kakası ,ne durumda???
ben de bu konuda fikirsizim ,
istersen doktorunu ara bır sor bakalım
için rahatlasın ..
canım bende yaptırıcam aşıyı bilgi için teşekkürler..
eşin konusuna gelince haksız sayılmazsın ama haklı da sayılmazsın. benim eşimde seninki gibi ama bende senin gibi katlanamıyorum hormonlardan olsa gerek ben bazen patlıyorum bazen susuyorum. bu durumlarda geçecek neler geçmiyo ki onlar degişti ama biz daha çok degiştik her hareketi batıyo bana da ama inş geçecek bu durumlar...
kaka sarı normal
sadece sulu baya bi
saolasın canım ilgin için
yok ben bılmem beyım bılır:))
walla daha bıraz zaman gerek bana
dedım ya aılemle aynı apartmandayız dıye
herkes duydu kavgamızı
rezıl ettı benı alt kattakılere
üsttekı yabancılaraaa...
cok zor su anda ..
ama ders wereyım derken celp almıyım dıye de tırsmaya basladım:)))
sagol canım bılmıyorum işte
karmakarısıgım
normalde aynen dewamdım hep stresımı yansıtıyordum da
bı anda bana bırsey oldu
hanı bı dur dedım kendıme ya noluyor dedım
sızınle de paylastım kı belkı degısmeme yardımcı olup durttunuz benı
herkese cok teşekkur ederım
çaba sarf etcem ınsallah ..
biz degıstık ama hamıleyken nasıl ılgılendıyse
aynısından ıstıyorum ,çok mu??
sonucta butun gunu bebekle gecırıyorum kendıme vakıt ayıramıyorum
bır yere gıdemıyorum
kötuyum işte..
senın bebegın aglama krızıne o gun cevap yazamadım
kızımdan zaman bulamadım
..
bahsettıgın aglama bızım ıkıncı gunde olmustu
kosarak hemsıreyı cagırmıstık ve normal demıstı
mosmordu
ben de aglamıstım cıgerım yanmıstı
o gun hıssetmıstım anne oldugumu ..
ama doktor da normal dedı
hatta bırakın o anda o aglamaktan nefesı keıslırı gıbı oluyor
ama bırakınca zaten dewam edıyor demıstı
ılk asısında öyle morardı kızım o da hiiç takmadı bıle
bekledı
gercektne kızım aynen aglamaya dewam ettı
bırsey olmadı
ilk defa olunca panik oldum ama sonradan.... annelik çok zormuş ben sezeryan dogum yaptım ayaga kalktıgım ilk andan beri oglumla hep kendim ilgilendim yanımda tek eşim vardı zaten kimse yoktu eve geldigimde o kadar agrım oldugu halde kalkıp her ihtiyacını karşıladım eşime dedim ki az bi hasta olsam annem şu işi yap dese hastayım diye yatardım ama şimdi o kadar agrım var ama yine de kalkıp bakıyorum bebegime dedim bende anne oldugumu o an hissettim..
Gerçekten zor durumdayız yaa ben bu kadarını beklemıyorudum
şaşkınım ..
en ufak şeyde kafayı yıyoruz bırsey olacak dıye
ben panık bır tip oldum
kımsenın sewmesını bıle ıstemıyorum
dun mısafırlıkteydık
bı kız geldı ufak ..bebegı sevıyor
hemen bakıyorum aman yaklasmasın elını uzatmasın dıye..
şaştım kendıme..
elımde olsa gerı alcam rahmımde kalsın walla:))
FERAY sen haklısın bu tartısmada.
özellıkle aılemın yanında yapılanlar benım ıcın 2 kat hata olarak geri gelıyor
sen ne karar werdın acılıs bgn mu:))
rabbim yavrularımızı bize bagişlasın acılarını göstermesin.
ilk yarumuz o yüzden daha çok korumaya çalışıyoruz bizde alışacagız zamanla...
bence de feray haklı.. bide bu erkek tarafının biz bakamıyormuşuz gibi igneleyerek soruyorlarya sinir oluyorum
vivacım geçmiş olsun,bikaç gün sürerse götür doktora,devamlı kontrol et,dün doktora sordm ishal olup renkte degişirse getir dedi
benebileyim valla sen dayaklıksın,benim kocada hç konuşmaz anlatmaz ama ben konuştururum devamlı ne yaptın ne ettin derim oda anlatmak zorunda kalır,biraz sende bitiyor,kocanada yazık bugün bi açılış yap,sen bunalımdasın ama oda bunalıyor olabilir
Şımarık benim kızda az kilo aldı ama doktor normal çok iyi dedi,bence sütümüzün kalitesi düştü,ilk ay annem vardı neler yediriyordu bana,şimdi ne bulursam onu yiyorum
gökçede en fazla 5 dk emiyor sonra sıkıyor dudaklarını açmıyor,daha hiç ikinci meme yapmadık
bukleee naptın çocuga sen annenin yanındasın tabi bugünlerin kıymetini bil,kaç kilo oldu ogluşun
hemşire canım geçmiş olsun,iyi yapmışsın aşıları yaptırmamakla,inşallah biran önce atlatır
ayy yakalayamadım kı ..neler dıyordu ??kılosu da maasallah
Benım eşimin aılesı oyle degıl ,hem de uzaktaLAr şükür..cok akrabası da yok
ama kaynanam yaklasık 20 gundur hıc aramadı
ben mı aramalıyım kızlar yaa
sonucta bebegım war arayıp sorması gerekmez mı
cok sacma degıl mı??
Gerçekten zor durumdayız yaa ben bu kadarını beklemıyorudum
şaşkınım ..
en ufak şeyde kafayı yıyoruz bırsey olacak dıye
ben panık bır tip oldum
kımsenın sewmesını bıle ıstemıyorum
dun mısafırlıkteydık
bı kız geldı ufak ..bebegı sevıyor
hemen bakıyorum aman yaklasmasın elını uzatmasın dıye..
şaştım kendıme..
elımde olsa gerı alcam rahmımde kalsın walla:))
FERAY sen haklısın bu tartısmada.
özellıkle aılemın yanında yapılanlar benım ıcın 2 kat hata olarak geri gelıyor
sen ne karar werdın acılıs bgn mu:))
rabbim yavrularımızı bize bagişlasın acılarını göstermesin.
ilk yarumuz o yüzden daha çok korumaya çalışıyoruz bizde alışacagız zamanla...
bence de feray haklı.. bide bu erkek tarafının biz bakamıyormuşuz gibi igneleyerek soruyorlarya sinir oluyorum
Benım eşimin aılesı oyle degıl ,hem de uzaktaLAr şükür..cok akrabası da yok
ama kaynanam yaklasık 20 gundur hıc aramadı
ben mı aramalıyım kızlar yaa
sonucta bebegım war arayıp sorması gerekmez mı
cok sacma degıl mı??
kızlar merhaba. ara ara gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama acıkcası çok aranıza katılamıyorum. kızlar süt sağan var mı aranızda. benım göguslerımde ucu olmayan süt damarlarım varmış. mastıt dıye 2 aydır kullanmadığım antıbıyotık kalmadı. ancak en son ultrasonda ıkı tane süt damaımın memeye gelen ucu yokmuş. hıçbır cerrahı işlem de yapılamıyormuş. emzırdığım sürece bu acıları çekmek zorundaymışım. memeyı sağdığım zaman dah az acı çekıyorum. sizlerden memeyı sağan varmı. sagınca sızınde süt mıktarınız azalıyor mu ??
kızlar merhaba. ara ara gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama acıkcası çok aranıza katılamıyorum. kızlar süt sağan var mı aranızda. benım göguslerımde ucu olmayan süt damarlarım varmış. mastıt dıye 2 aydır kullanmadığım antıbıyotık kalmadı. ancak en son ultrasonda ıkı tane süt damaımın memeye gelen ucu yokmuş. hıçbır cerrahı işlem de yapılamıyormuş. emzırdığım sürece bu acıları çekmek zorundaymışım. memeyı sağdığım zaman dah az acı çekıyorum. sizlerden memeyı sağan varmı. sagınca sızınde süt mıktarınız azalıyor mu ??
Kizlarimiz adas bizimkide azra:) masallah buyutmussun bebisini:)
bencede aç kalsa emer bide her ay aynı istikrarla almayabilirlermiş
bi daha ki ay çok alır bakarsın dediğin gibi 500grın altında almasın yeter
nasıl ishal yani çok mu?
rengi nasıl iyice bi kontrol et
bi de çok küçük götür istersen bi içinde rahat etsin
Kac yas fark var simarik???? bizimde fark var esimle aramizda
vivacım geçmiş olsun,bikaç gün sürerse götür doktora,devamlı kontrol et,dün doktora sordm ishal olup renkte degişirse getir dedi
benebileyim valla sen dayaklıksın,benim kocada hç konuşmaz anlatmaz ama ben konuştururum devamlı ne yaptın ne ettin derim oda anlatmak zorunda kalır,biraz sende bitiyor,kocanada yazık bugün bi açılış yap,sen bunalımdasın ama oda bunalıyor olabilir
Şımarık benim kızda az kilo aldı ama doktor normal çok iyi dedi,bence sütümüzün kalitesi düştü,ilk ay annem vardı neler yediriyordu bana,şimdi ne bulursam onu yiyorum
gökçede en fazla 5 dk emiyor sonra sıkıyor dudaklarını açmıyor,daha hiç ikinci meme yapmadık
bukleee naptın çocuga sen annenin yanındasın tabi bugünlerin kıymetini bil,kaç kilo oldu ogluşun
hemşire canım geçmiş olsun,iyi yapmışsın aşıları yaptırmamakla,inşallah biran önce atlatır
kız sen ne ıyıymıssın işi biliyon valla ben öyle olsam heralde eşim popomdan ayrılmazdı:)) ben ne kapı actım ne kavaltı hazırladım bgne kadar ...pek kötuyum ben yaa eşim dese kı ayrılalım dıyecek lafım yok benım walla ama yenı dank etti bu aralarda işte..dedım kı zaten adama pek bırsey yaptıgım yok ne buldum da bunuyorum dedım ..paylasmak ıstedım cok ıyı gaz werdın özelden gaza dewam etmenı beklıyorum):))
büyümemiş gibime geldi ama ablamla konustuk normal dedi,rahatlattı..
ama cok iştahlı olmucak galippa :)) bu kısa emmelerle :))bu bebek beni sevmiyor mu ya ne emiyor ne kucagımda duruyorr...ama gülümsüyoorr ...(
15 :S
benim kimsem yoktu sayılır,ama şimdi süt ve ürünleri yasak ya kalitesi düsmüs olabilir... aynıı işte 5-10 dk.. galiba fazla haşir neşirligi sevmiyorlar işlerini bitirip cekiliyorlar...
önecelikle geçmiş olsun ..
bende sağıyorum ama bebeğime şuan için vermek niyetiyle değil
iznim bittiğinde kullanmak için..
o yüzden sürekli sağmıyorum bebeğim tüm gün sadece anne sütü alıyor o uyuduğunda sağıyorum 100-150ml kadar buzluğa atıyorum bu şekilde bi azalma olmuyor.. ama emzirmeyip sadece sağıldığında azaldığını söylüyolar ne kadar doğru bilemem
önecelikle geçmiş olsun ..
bende sağıyorum ama bebeğime şuan için vermek niyetiyle değil
iznim bittiğinde kullanmak için..
o yüzden sürekli sağmıyorum bebeğim tüm gün sadece anne sütü alıyor o uyuduğunda sağıyorum 100-150ml kadar buzluğa atıyorum bu şekilde bi azalma olmuyor.. ama emzirmeyip sadece sağıldığında azaldığını söylüyolar ne kadar doğru bilemem
canım konuyla alakasız ama hangi marka süt sağma makinası almıştın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?