- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.501
canım ayın 6sında 5700dü
ama dahada ağırlaştığını düşünüyorum
şiddetli geçimsizlik sadece kavga etmek değildir bazende suskun kalmaktır diyodu
bende düşündüm taşındım aynı bizi tarif ediyo
dedim şımarık gibi bi hediyeyler istanbula dönüş yapayım belki düzelir adam ha ne dersin?
bence de erkekleri düzeltmek kolay yeter ki sevgi bitmesin... :)) mesela sabah banyonun aynasına seni seviyorum yazın ...yastıgına seni cok seviyorum yazınn :))
ben bir yere kalmaya en fazla 2 günlügüne giderim..buzdolabında yemegini ve kvaltısını en kolay sekilde hazırlayabilecegi sekilde sunarımm.. o akşam icin masaya tabagını bardagını peceteyle ters koyup servisini acar giderim.. tabii her yere not yazarım.. kvaltılıkları tek tek almasın diye tepsiye dizerim.. her yasadıgı an icin notlar yazarım ,hepsinde sevgi sozcukleri olur bunu onu baglamak ıcın degil onu mutlu etmeyi sevdigim icin yaparım... sonra aksam salya sümük arar beni sonra ben de aglarım, iki gün kalacaksam bile ertesi gün gelirim :))) 3 gün onsuz uyudugum olmadı.. allahım bozmasın.. aslında olmalı ama yapamıyorum...
var ya misafirlige annemlere falan da özlesin diye gidiyorum yoksa bana kalsa hıc ayrılmam dibindenn :))
muhabbete gelince bende iğneden iplige kadar anlatırım :)) o oyle degildir klasiktir :)) bana gülerr..ben gülerim cok mu konusuyorum diye :)) ama dedikodu yapmayı severizz :)) mesela onun memleketinden bir haber geldi mi aaa sana manyak bir haberim var diye ballandırır...bende aynı sekildeee ballandırırım....... işte biri biriyle cıkıyormusss, gibi acımasız olmayan dedikodularrr...
:)) eşleri renklendirmek icin boyamak gerekiyorrrrr...
ailesi daha dogrusu kardesleri eşim icin önceden offlardı pufflerdi şimdi cok neşeli cok canlı bakıyor diyorlar, ben bunu duydugumda gururlanıyorum tabiiii ....onu mutlu etmek güzelll..... ben onun icin bu kadar erkenden cocuk yaptım ,falan..
mesela sıkıntım oldugunda da haklı cok yanım var...yegenini bir yıl daha kalsın dediginde hayır diyememiştim,hayır diyememe gibi bir sorunum var,sonra anlattım ki ben anlatmadan anlamasını beklemiştim ama olmadı o yüzden eşime cok kızmıstım..ama anlatınca tamam dedi hicbir problem yapmadı... diretmedi..
tabi bizde arada atısıyoruz kızısıyoruz ama unutturacak cok nedenimiz var...
canım benımkı de hep sarı ve sulu yapıyor yoksa o yuzden mı kılo almıyor
ıshal mı bu daa...
kızlar merhaba. ara ara gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama acıkcası çok aranıza katılamıyorum. kızlar süt sağan var mı aranızda. benım göguslerımde ucu olmayan süt damarlarım varmış. mastıt dıye 2 aydır kullanmadığım antıbıyotık kalmadı. ancak en son ultrasonda ıkı tane süt damaımın memeye gelen ucu yokmuş. hıçbır cerrahı işlem de yapılamıyormuş. emzırdığım sürece bu acıları çekmek zorundaymışım. memeyı sağdığım zaman dah az acı çekıyorum. sizlerden memeyı sağan varmı. sagınca sızınde süt mıktarınız azalıyor mu ??
lansinoh manuel..
normaldede bebek kakası sulu oluyo zaten
beimki dünden beri sıradışı bi şekilde sulu
dolayısıyla normadir bebeğinin kakası, zaten bi değişiklik olunca farkediliyo merak etme
eğer sağmazsan ve bebekte emmezse göğüslerin bu kadar sütün yettiği için süt üretmez
o yüzden fazlasını mutlaka sağmalısınki dahada üretsin
sağarken göğsüne masaj yap sıkıp bırak,bi süre sonra o kanallar açılıyo zaten
bendede aynısı var
ama bazen bi gıcırdıyo sağarken bebeğimi uyandırıyo sesi sinir oluyorum
şiddetli geçimsizlik sadece kavga etmek değildir bazende suskun kalmaktır diyodu
bende düşündüm taşındım aynı bizi tarif ediyo
dedim şımarık gibi bi hediyeyler istanbula dönüş yapayım belki düzelir adam ha ne dersin?
kızlar merhaba. ara ara gırıp yazdıklarınızı okuyorum ama acıkcası çok aranıza katılamıyorum. kızlar süt sağan var mı aranızda. benım göguslerımde ucu olmayan süt damarlarım varmış. mastıt dıye 2 aydır kullanmadığım antıbıyotık kalmadı. ancak en son ultrasonda ıkı tane süt damaımın memeye gelen ucu yokmuş. hıçbır cerrahı işlem de yapılamıyormuş. emzırdığım sürece bu acıları çekmek zorundaymışım. memeyı sağdığım zaman dah az acı çekıyorum. sizlerden memeyı sağan varmı. sagınca sızınde süt mıktarınız azalıyor mu ??
çook geçmiş olsun umarım hemen düzelir okurken bile içim titredi ...Kizlar kizim hasta cok fena oksuruyor atesi var asisi dundu yapmadikhaftaya erteledik hastaligi azmasin diye icim gidiyor yavv o kadar hastacocuk gordum insanin cigeri cok farkli oyle halsizki aglamiyor bile mirildaniyo sesi cikmiyo gozlerini tam acamiyo
yavrum
sadece anne sütüyle nasıl becerdin tatlımmm... masallah ...
ben simdi emzirdim ikinci memeyi de teklif ettim emmiyorr..benim gibi cıtı pıtı olacak galippa
erkekleri gecelim de :) uyku düzeniniz oturdu mu ? bizim bir tek geceler aynı,gündüzleri farklı oluyorr.. bir gün sabahtan ikindiye kadar uyuyor bir gün ogleden aksama kadar uyuyor..
sizin bebişler kac saat uyuor ne zaman uyuyor ??
kızlar görüntülü bebefonları araştırdım biraz bilgisi olan varmı yazsın lütfen
DXE 2.4G Kablosuz 2.4" LCD Bebek Monitörü - Kamera + 2 Yönlü Ses - Bebek Monitör ve Güvenlik ürünleri sahibinden.com'da - 81284338
birde ben bunu buldum nasıl?
maşallah size ne kaynatmışsınız okuyamadım hepsini... bennebileyim senin saçını başını yolarım vallahi...sen benim yerimde olsan ne yaparsın tek başıma temizlik çamaşır ütü yemek (enaz iki çeşit) ve hiç uyumayan bir sıpacık dünden beri sadece 2.5 saat uyudum ve eşim bunu bile bile akşam odasına gidip bir güzel uyucak ...biz oğlumla başka odadayız çünkü sinirleniyor çocuk ağlayıncaneyse diyeceğim seninde biraz fedakarlık yapma vaktin gelmiş bence canım arkadaşım...
çook geçmiş olsun umarım hemen düzelir okurken bile içim titredi ...
buklee rüzgar deniz'in ağlamasını beklemiyorki her ıhh dediğinde dayıyor bir güzel ...
HACER sana katılıyorum
keşke kocalar 1 hafta boyuncaa yerımıze gecse de görseler ebelerını:=)))
ŞIMARIK sana maaşallah her konuda süpersın
asla bu kadar ihya etmeye uğrasamam ben..
hem de ugrassam ben bıle garıpserım kendımı kız
o nasıl şaşırır hee..
yas farkınız maaşallah ve sen onda baba sefkatını,
o da sende genclıgını buldugundan diri tutuyorsunuz sanırım..
bırseyı merak ettım eşin daha önce evlenmıs mı hıc canım??
ıkıncı eşler cok kıymetlıdır bilirsin:=)))
VIVA o zaman bı ac telefon doktora be yaa
öyle oturmasana kızz..
su anda dewam mı kakalar sulu mu??
gündüz çok degişken ama akşam 9 yada 10 da uyuyo 1:30da kalkıyo emiyo sonra 3:30 kalkıyo en son 6 da kalkıp uymuyo tabii beni çıldırtıyo
aynı gibiyiz..aynen gündüz degisken gece uykusu da hemen hemen benziyor bizimkine... 9.30 ya da 10.30 gece 3.15 sabah 6 yada 6.30 :)) biz 6.30ta kalkıyoruz zaten iyi oluyorr... ama o uyumaya salonda devam ediyorr :)) ama haftasonu uyuyoruz üçümüz 9.30 a kadarr..
benım kızımda aynıı perıyottaa uyuyor:))
maşallah dıyeyım .sütun guzelmış. canım neyle sağıyorsun . ben el ponpası ıle sağıyorum. bazen 30 bazen 60 çıkıyor tek gogusten. değişiyor mıktarı.o yuzden makına almayı düşünuyorum.
cnm öncelikle geçmiş olsun. allah yardım etsin sana... bende sagıyorum azalma oluyo diyorlar ama bende azalma olmadı günde 1 veya iki kere sagıyorum zaten normalde emiyo.. yaa hiç mi yokmuş senın derdine çare
maleseff hıç yokmuş bır tarafıma egılerek gezıyoprum . vermkten de vazgeçmek istemıyorum.care arıyorum acısını azaltmak için
bence de erkekleri düzeltmek kolay yeter ki sevgi bitmesin... :)) mesela sabah banyonun aynasına seni seviyorum yazın ...yastıgına seni cok seviyorum yazınn :))
ben bir yere kalmaya en fazla 2 günlügüne giderim..buzdolabında yemegini ve kvaltısını en kolay sekilde hazırlayabilecegi sekilde sunarımm.. o akşam icin masaya tabagını bardagını peceteyle ters koyup servisini acar giderim.. tabii her yere not yazarım.. kvaltılıkları tek tek almasın diye tepsiye dizerim.. her yasadıgı an icin notlar yazarım ,hepsinde sevgi sozcukleri olur bunu onu baglamak ıcın degil onu mutlu etmeyi sevdigim icin yaparım... sonra aksam salya sümük arar beni sonra ben de aglarım, iki gün kalacaksam bile ertesi gün gelirim :))) 3 gün onsuz uyudugum olmadı.. allahım bozmasın.. aslında olmalı ama yapamıyorum...
var ya misafirlige annemlere falan da özlesin diye gidiyorum yoksa bana kalsa hıc ayrılmam dibindenn :))
muhabbete gelince bende iğneden iplige kadar anlatırım :)) o oyle degildir klasiktir :)) bana gülerr..ben gülerim cok mu konusuyorum diye :)) ama dedikodu yapmayı severizz :)) mesela onun memleketinden bir haber geldi mi aaa sana manyak bir haberim var diye ballandırır...bende aynı sekildeee ballandırırım....... işte biri biriyle cıkıyormusss, gibi acımasız olmayan dedikodularrr...
:)) eşleri renklendirmek icin boyamak gerekiyorrrrr...
ailesi daha dogrusu kardesleri eşim icin önceden offlardı pufflerdi şimdi cok neşeli cok canlı bakıyor diyorlar, ben bunu duydugumda gururlanıyorum tabiiii ....onu mutlu etmek güzelll..... ben onun icin bu kadar erkenden cocuk yaptım ,falan..
mesela sıkıntım oldugunda da haklı cok yanım var...yegenini bir yıl daha kalsın dediginde hayır diyememiştim,hayır diyememe gibi bir sorunum var,sonra anlattım ki ben anlatmadan anlamasını beklemiştim ama olmadı o yüzden eşime cok kızmıstım..ama anlatınca tamam dedi hicbir problem yapmadı... diretmedi..
tabi bizde arada atısıyoruz kızısıyoruz ama unutturacak cok nedenimiz var...
erkekleri gecelim de :) uyku düzeniniz oturdu mu ? bizim bir tek geceler aynı,gündüzleri farklı oluyorr.. bir gün sabahtan ikindiye kadar uyuyor bir gün ogleden aksama kadar uyuyor..
sizin bebişler kac saat uyuor ne zaman uyuyor ??
maşallah size ne kaynatmışsınız okuyamadım hepsini... bennebileyim senin saçını başını yolarım vallahi...sen benim yerimde olsan ne yaparsın tek başıma temizlik çamaşır ütü yemek (enaz iki çeşit) ve hiç uyumayan bir sıpacık dünden beri sadece 2.5 saat uyudum ve eşim bunu bile bile akşam odasına gidip bir güzel uyucak ...biz oğlumla başka odadayız çünkü sinirleniyor çocuk ağlayıncaneyse diyeceğim seninde biraz fedakarlık yapma vaktin gelmiş bence canım arkadaşım...
çook geçmiş olsun umarım hemen düzelir okurken bile içim titredi ...
buklee rüzgar deniz'in ağlamasını beklemiyorki her ıhh dediğinde dayıyor bir güzel ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?