2012 Şubat Anneleri

bence de erkekleri düzeltmek kolay yeter ki sevgi bitmesin... :)) mesela sabah banyonun aynasına seni seviyorum yazın ...yastıgına seni cok seviyorum yazınn :))

ben bir yere kalmaya en fazla 2 günlügüne giderim..buzdolabında yemegini ve kvaltısını en kolay sekilde hazırlayabilecegi sekilde sunarımm.. o akşam icin masaya tabagını bardagını peceteyle ters koyup servisini acar giderim.. tabii her yere not yazarım.. kvaltılıkları tek tek almasın diye tepsiye dizerim.. her yasadıgı an icin notlar yazarım ,hepsinde sevgi sozcukleri olur bunu onu baglamak ıcın degil onu mutlu etmeyi sevdigim icin yaparım... sonra aksam salya sümük arar beni sonra ben de aglarım, iki gün kalacaksam bile ertesi gün gelirim :))) 3 gün onsuz uyudugum olmadı.. allahım bozmasın.. aslında olmalı ama yapamıyorum...

var ya misafirlige annemlere falan da özlesin diye gidiyorum yoksa bana kalsa hıc ayrılmam dibindenn :))

muhabbete gelince bende iğneden iplige kadar anlatırım :)) o oyle degildir klasiktir :)) bana gülerr..ben gülerim cok mu konusuyorum diye :)) ama dedikodu yapmayı severizz :)) mesela onun memleketinden bir haber geldi mi aaa sana manyak bir haberim var diye ballandırır...bende aynı sekildeee ballandırırım....... işte biri biriyle cıkıyormusss, gibi acımasız olmayan dedikodularrr...

:)) eşleri renklendirmek icin boyamak gerekiyorrrrr...

ailesi daha dogrusu kardesleri eşim icin önceden offlardı pufflerdi şimdi cok neşeli cok canlı bakıyor diyorlar, ben bunu duydugumda gururlanıyorum tabiiii ....onu mutlu etmek güzelll..... ben onun icin bu kadar erkenden cocuk yaptım ,falan..

mesela sıkıntım oldugunda da haklı cok yanım var...yegenini bir yıl daha kalsın dediginde hayır diyememiştim,hayır diyememe gibi bir sorunum var,sonra anlattım ki ben anlatmadan anlamasını beklemiştim ama olmadı o yüzden eşime cok kızmıstım..ama anlatınca tamam dedi hicbir problem yapmadı... diretmedi..

tabi bizde arada atısıyoruz kızısıyoruz ama unutturacak cok nedenimiz var...

rabbim sevginizi, mutlulugunuzu,muhabbetinizi ve huzurunuzu daim etsin. maşallahallah nazarlardan saklasın canım

canım benımkı de hep sarı ve sulu yapıyor yoksa o yuzden mı kılo almıyor
ıshal mı bu daa...

normaldede bebek kakası sulu oluyo zaten
beimki dünden beri sıradışı bi şekilde sulu
dolayısıyla normadir bebeğinin kakası, zaten bi değişiklik olunca farkediliyo merak etme

eğer sağmazsan ve bebekte emmezse göğüslerin bu kadar sütün yettiği için süt üretmez
o yüzden fazlasını mutlaka sağmalısınki dahada üretsin
sağarken göğsüne masaj yap sıkıp bırak,bi süre sonra o kanallar açılıyo zaten

lansinoh manuel..

bendede aynısı var
ama bazen bi gıcırdıyo sağarken bebeğimi uyandırıyo sesi sinir oluyorum

erkekleri gecelim de :) uyku düzeniniz oturdu mu ? bizim bir tek geceler aynı,gündüzleri farklı oluyorr.. bir gün sabahtan ikindiye kadar uyuyor bir gün ogleden aksama kadar uyuyor..

sizin bebişler kac saat uyuor ne zaman uyuyor ??

kakası benimki de arada oyle sulu oluyor bişi olmazz yahu... bence ishal degildir,gozlerine bak gozlerinden anlarsın ishalse biraz yorgundur aşallah seninkinin gozleride pekguzelmiş faceten baktımm

ben gıcırdamayı farketmedim fazla uzun sürmedigi icin..ama memnunum.. pekte sagmıyorum üşeniyorum aslında emzirdikten sonra sagıp gogsu sıfırlamak lazım..bir de gece 5 saat uyudugu vakit kalkıp sagmalıyım cok akıyorrr ama ugrasamıyorum püfff...

Son düzenleme:

yap kızzz sonra bana da sonucu anlat:=)))ben yapamam heralde:))ewet o hep susuyordu
artık ben de sustum
süper susturucu özellıgı var adamın
artık hiiç konusmuyorum bıle..

gecmıs olsun,hastalıgın neyden kaynaklıymıs peki..
nasıl fark ettin canım???
ben sağıyorum gece uyuyamayınca falan
cunkı en cok sütüm yatarak oluyor..
ama azalttıgını düşünmuyorum
iyi bence sagmak..
zaten söyledıgın hastalık sütün memende kalmasından olmuyor mu?
yanlıs mıyım?

maşallah size ne kaynatmışsınız okuyamadım hepsini... bennebileyim senin saçını başını yolarım vallahi...sen benim yerimde olsan ne yaparsın tek başıma temizlik çamaşır ütü yemek (enaz iki çeşit) ve hiç uyumayan bir sıpacık dünden beri sadece 2.5 saat uyudum ve eşim bunu bile bile akşam odasına gidip bir güzel uyucak ...biz oğlumla başka odadayız çünkü sinirleniyor çocuk ağlayınca neyse diyeceğim seninde biraz fedakarlık yapma vaktin gelmiş bence canım arkadaşım...
çook geçmiş olsun umarım hemen düzelir okurken bile içim titredi ...

sadece anne sütüyle nasıl becerdin tatlımmm... masallah ...

ben simdi emzirdim ikinci memeyi de teklif ettim emmiyorr..benim gibi cıtı pıtı olacak galippa

buklee rüzgar deniz'in ağlamasını beklemiyorki her ıhh dediğinde dayıyor bir güzel ...

gündüz çok degişken ama akşam 9 yada 10 da uyuyo 1:30da kalkıyo emiyo sonra 3:30 kalkıyo en son 6 da kalkıp uymuyo tabii beni çıldırtıyo

HACER sana katılıyorum
keşke kocalar 1 hafta boyuncaa yerımıze gecse de görseler ebelerını:=)))

ŞIMARIK sana maaşallah her konuda süpersın
asla bu kadar ihya etmeye uğrasamam ben..
hem de ugrassam ben bıle garıpserım kendımı kız
o nasıl şaşırır hee..
yas farkınız maaşallah ve sen onda baba sefkatını,
o da sende genclıgını buldugundan diri tutuyorsunuz sanırım..
bırseyı merak ettım eşin daha önce evlenmıs mı hıc canım??
ıkıncı eşler cok kıymetlıdır bilirsin:=)))

VIVA o zaman bı ac telefon doktora be yaa
öyle oturmasana kızz..
su anda dewam mı kakalar sulu mu??

ben bundan aldım bende gitti.......dan aldım ama 225 ti kacırma... sadece tek sorun bizim ev uzunlamasına yani boyle kutu gibi degill up uzunn odalar yanyana..karsı karsıya degil.. o yüzden yatak odasından salona cekmiyor ama cocuk odasından salona cekiyor :))) o yüzden cocuk odasında uyutuyorum gunduzleri , aksamları biz yatmadan orada uyuyorr..

ama ablamın kamerası da cekmemişti sorun bizim evde.. güzell ben banyoya giriyorum ,işimi yapıyorum rahat yanii...bir de kamerayı benim bedenimden bisey sanıyor galiba uyanır uyanmaz kamreya bakıyor :)) bende ona telsizden kızımmm diyorum gülüyorr :)) sarjı cok iyi gidiyor...

haklısın canım
ama maalesef küsüz
normalde her dk mesajlasırdık
3gundur tık yok
çok sinirliyim..
o da baska odaya gıttı
ben de alıyoruym cocugu 9-10da uyuyorum
yemek de onla yemıyorum
kendı alıp yıyo cok kızgınım ona yaaa
aılem de butun kavgaları duyuyor
bebek uyumadıgı bı gece 5te kavga ettık
o kadar sus dedım bagırıp durdu
nerdeyse gelecekmıs babam dusun..
:26::26:
ben de sucsuz sayılmam ama bu kez coook kızgınım
mektup yazdım vercem:))) oda yazmıs

est.. ne süperi ? severek yaptıgım icin,biraz da polyana oldugum icin oyle gozukuyorr...
gerci benim gecmişim berbattı ,ben bu aile ici yasamın ozlemi icinde büyüdüm ve şimdi hicbir sey eksik olsun istemiyorumm
yok canım sevgilisi bile olmamışş.. bir iki tane olmuşş.. benim bile onun yasına göre daha fazla oldu :))hepsi adamı delirtmiş..bir de eşim tekstil sektorunde tanıdıgı kadınlar kaba saba işgüzar,beni buldu saf :)) tabiii kacırmadı,kandırdı.. dün azraya masal okuyor bir kız varmıs,sonra bir adam onu kandırmıs ,almıs kacırrmıs,sonra senin gibi güzel kızları olmusss :))) diye devam ediyorrr.....

baba sevkati mi bilmem ama ben erkekleri bayanlara göre daha hassas buldugumdan onda sevkati buldugum acıkk :)) ama ben daha farklı bir erkek hayal etmiştim, daha rolcu olsa iyi olurdu...bana daha nazik davranmasını isterdim acıkcası.. daha centilmen olsaydıııı daha iyi olurdu... soyle arabadan inerken kapımı acsa,benle yürürken beni onunden gecirse yol verse..boyle bir sevgilim vardı ama eminim onunla olsaydım tek sevgilisi ben olmazdım heralde..yarı zenci yarı beyaz melezdi,zengindi de ,bana fazla geldi :)) sahibine bıraktımm ama herkes korkuyor galiba benim gibi halenn bekarr oysa evlilik meraklısı...asuman krauzeyle cıkmıs bir ara :))) yani ucuk bir dunyada benim dunyam ona bodrum gibi gelirdi :))))

gündüz çok degişken ama akşam 9 yada 10 da uyuyo 1:30da kalkıyo emiyo sonra 3:30 kalkıyo en son 6 da kalkıp uymuyo tabii beni çıldırtıyo

aynı gibiyiz..aynen gündüz degisken gece uykusu da hemen hemen benziyor bizimkine... 9.30 ya da 10.30 gece 3.15 sabah 6 yada 6.30 :)) biz 6.30ta kalkıyoruz zaten iyi oluyorr... ama o uyumaya salonda devam ediyorr :)) ama haftasonu uyuyoruz üçümüz 9.30 a kadarr..

benım kızımda aynıı perıyottaa uyuyor:))

milkway elektrikli pompa benim ki memnunum şimdilik ama işe başladığımda awentinkini alırım sanırım onun çekim gücü daha kuvvetliymiş sanırım

benim kafama yattı bu dediklerin
ilk evledindiğimizde adam hergün buzdolabına notlar yazardı
baktı bende tık yok anca dominant tavırlar böyle oldu
azcık senden ders alayım bakalım sonuçları nolcak

gündüz uyumuyor.. ama maşallah gece uykumuz süper örn:akşam 22:30da yatıp 01:30da kalkıyo güzel emiyo..sonra 04:00gibi kalkıyo emiyo..sonrada bi 7gibi kalkıyo o zaman geri pek uyumak istemiyo ama dediğim gibi maşallahı var..

hacer şahit oldu tabi
ıhh dese mememde bebe kızda hayretler içinde kaldı..
bi yudum içse kar diye göğüsümden ayırmıyorum
saolsun oğlumda hiç hayır demiyo

bebişler emdiği sürece arada süt sağmak faydalıymış çünkü bebişler süt bitince bırakıyo ama makinayla istediğim,iz kadar sağabiliyoruz
ama bebişler emmezse sadece sağma ile bir süre sonra süt bitermiş
hatta bebişlerii emzirirken eldiven giydirmeyin size dokunmasına izin verin diyorlar
ben eldivenleri çıkarttım emzirirken dokunuyo göğüslerime ellerini gezdiriyo kesinlikle etkili yöntem

ya bu kova burcu bebekleri ne garip ya
anlayamıyosun
1 haftadır öğlen uyutmak için sallıyorum mizk açıyorum olmuyo kapatıyorum olmuyo neler denedim ninni söyledim yok yok yok
gram uyumuyo öyle bakıyo
artık bugün pes ettim bıraktım hamağında ister uyu ister uyuma dedim gittim mutfağa yemek yapmaya 2 saat sallamıştım banamısın dememişti
kulağım odada baktım ses yok bi geldim bizimki emziği çıkartmış ağzından uyuyo
meğer kendisi uyumak istiyomuş sıpa
milletin bebekleri iki aylık olunca gülücükler atmaya başlar bizimkide kaşlarını çatıyo
gülücükte arada isterse o da
gayet ciddi sinirli ve arıza çıkartmak için bekliyo
öyle ellerine filan dokunamıyosun eldiven filan giydiremiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…