- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.521
ya bu kova burcu bebekleri ne garip ya
anlayamıyosun
1 haftadır öğlen uyutmak için sallıyorum mizk açıyorum olmuyo kapatıyorum olmuyo neler denedim ninni söyledim yok yok yok
gram uyumuyo öyle bakıyo
artık bugün pes ettim bıraktım hamağında ister uyu ister uyuma dedim gittim mutfağa yemek yapmaya 2 saat sallamıştım banamısın dememişti
kulağım odada baktım ses yok bi geldim bizimki emziği çıkartmış ağzından uyuyo
meğer kendisi uyumak istiyomuş sıpa
milletin bebekleri iki aylık olunca gülücükler atmaya başlar bizimkide kaşlarını çatıyo
gülücükte arada isterse o da
gayet ciddi sinirli ve arıza çıkartmak için bekliyo
öyle ellerine filan dokunamıyosun eldiven filan giydiremiyosun
kız bu bebekleri kendi hallerine bırakacan bende sallıyordum bugün hiç sallamadım yattıgı yerden uyuyorenicem yaffrim nasılsın
kucagıma almadan uyumuyordu bizimkide yada ben öyle sandım,bide bizimki emzik almıyordu, 2gündür alıyor ve kendi uyudu bugün ilk defaBen hiç uyutmaya çalışmıyorum , uykusu gelince kendi uyuyor. gece uyanıksa da bekliyorum uyumasını, kendi uyuyana kadar bakınıyor. sallamaya hiç alışmadı böylece.
Bizim gece gunduz uykularimiz hala duzensiz ne zaman duzelicek bilmiyorum hepiniz cok sanslisiniz maasallahlati var, ben eldivenleri 2 ay icinde cikarttim, kendi haline uyutan anneler bebekleriniz aglamiyormu, bizimki donenceyle oynsrken uykusu gelmisse basiyor cigligi kendi uyumuyor hic uykusu gelince agliyor sizlerinki nasil duruyor
ıyı akşamlar kızlarbenım koca bebeğimle mınık bebeğim uykuya daldılar bende kendımı buraya attım.ınşallah sızler ve bebeişlerınız ıyısınızdır
selam canım pek kimse yok benim kocada dışarıda kızımda uyuyor bende birileri gelsede sohbet etsek diye bakıyorum
bebişleri beklediğimiz zamanlar dolu dolu sohbetler ederdık burda 9 ayı burda geçirdım ben :)o zamanlar doğumdan sonrada herkes gırsın bebeişlerın fotolarını koyalım dıyoduk ama hiçde söylendığı gıbı olmuyomuş.bebişler olduktan sonra ınsan yemek yemeğe fırsat bulamıyo
valla öyle canım kimsenin fırsatı olmuyor,biz facede resim koyuyoruz ama buraya eklemiyoruz
giza senin bebek nekadarlık oldu tickerin 49. haftayı gösteriyor
Bizim gece gunduz uykularimiz hala duzensiz ne zaman duzelicek bilmiyorum hepiniz cok sanslisiniz maasallahlati var, ben eldivenleri 2 ay icinde cikarttim, kendi haline uyutan anneler bebekleriniz aglamiyormu, bizimki donenceyle oynsrken uykusu gelmisse basiyor cigligi kendi uyumuyor hic uykusu gelince agliyor sizlerinki nasil duruyor
valla öyle canım kimsenin fırsatı olmuyor,biz facede resim koyuyoruz ama buraya eklemiyoruz
canım evet o grup var ama biz facede arkadaşız kızlarla sana özelden attım mesajcanım fecedeki isim ne bı kaç tane çıktı 2012 şubat annelerı dıye
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı ben hala karar veremedim ne alacağıma. bi diyorum sırt çantası alayım rahat olur, e elbise falan giyince de mi onu takacam çok komik olur. siz ne kullanıyorsunuz?
genelde emerken uyuyakalıyor gaz sancısı tutarsa uyanıyor ama yok tutmazsa uyanmıyor. bazen de mızmızlanınca eğer karnının tok olduğunu biliyorsam emzik veriyorum öyle uyuyor bazen de kucağımda uyuyor. yani her zaman keyfine göre değişiyor. ama bu güne kadar hiç sallamadım, bebekten bebeğe değişir ama kıyaslamamak lazım. uyumasaydı hiç ben de sallardım ama sallamadan önce başka yollar denemek lazım galiba. geçen gün arkadaşım geldi o da hamile. dedi ki ben de sallanan beşik alacaktım , sallamaya o kadar odaklanmışım ki sallamadan bir bebeğin uyuyacağını bilmezdim dedi.
ekledim:)
ingilizce öğretmeniyim ben sen??
ben de bi sırt çantası bi de büyüüükçe bir kol çantası alcam sanırım. o bebek çantaları hiç hoşuma gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?