2012 Şubat Anneleri

Ben hiç uyutmaya çalışmıyorum , uykusu gelince kendi uyuyor. gece uyanıksa da bekliyorum uyumasını, kendi uyuyana kadar bakınıyor. sallamaya hiç alışmadı böylece.

enicem yaffrim nasılsın
kız bu bebekleri kendi hallerine bırakacan bende sallıyordum bugün hiç sallamadım yattıgı yerden uyuyor
canım sen hala eldiven kullanıyormusun at gitsin artık ben 1 aylıktan sonra hiç takmadım,ellemedigi yerim kalmadı artık
Ben hiç uyutmaya çalışmıyorum , uykusu gelince kendi uyuyor. gece uyanıksa da bekliyorum uyumasını, kendi uyuyana kadar bakınıyor. sallamaya hiç alışmadı böylece.
kucagıma almadan uyumuyordu bizimkide yada ben öyle sandım,bide bizimki emzik almıyordu, 2gündür alıyor ve kendi uyudu bugün ilk defa

Bizim gece gunduz uykularimiz hala duzensiz ne zaman duzelicek bilmiyorum hepiniz cok sanslisiniz maasallahlati var, ben eldivenleri 2 ay icinde cikarttim, kendi haline uyutan anneler bebekleriniz aglamiyormu, bizimki donenceyle oynsrken uykusu gelmisse basiyor cigligi kendi uyumuyor hic uykusu gelince agliyor sizlerinki nasil duruyor

valla canım bugüne mi özel yoksa hep böylemi gidecek bilmiiyorum,kucagımda hep yorulunca bıraktım baktımki duruyo ellemedim mırın kırın etti uyudu,şaştım kaldım bende

ıyı akşamlar kızlarbenım koca bebeğimle mınık bebeğim uykuya daldılar bende kendımı buraya attım.ınşallah sızler ve bebeişlerınız ıyısınızdır

ıyı akşamlar kızlarbenım koca bebeğimle mınık bebeğim uykuya daldılar bende kendımı buraya attım.ınşallah sızler ve bebeişlerınız ıyısınızdır

selam canım pek kimse yok benim kocada dışarıda kızımda uyuyor bende birileri gelsede sohbet etsek diye bakıyorum

selam canım pek kimse yok benim kocada dışarıda kızımda uyuyor bende birileri gelsede sohbet etsek diye bakıyorum

bebişleri beklediğimiz zamanlar dolu dolu sohbetler ederdık burda 9 ayı burda geçirdım ben :)o zamanlar doğumdan sonrada herkes gırsın bebeişlerın fotolarını koyalım dıyoduk ama hiçde söylendığı gıbı olmuyomuş.bebişler olduktan sonra ınsan yemek yemeğe fırsat bulamıyo

Son düzenleme:

valla öyle canım kimsenin fırsatı olmuyor,biz facede resim koyuyoruz ama buraya eklemiyoruz

genelde emerken uyuyakalıyor gaz sancısı tutarsa uyanıyor ama yok tutmazsa uyanmıyor. bazen de mızmızlanınca eğer karnının tok olduğunu biliyorsam emzik veriyorum öyle uyuyor bazen de kucağımda uyuyor. yani her zaman keyfine göre değişiyor. ama bu güne kadar hiç sallamadım, bebekten bebeğe değişir ama kıyaslamamak lazım. uyumasaydı hiç ben de sallardım ama sallamadan önce başka yollar denemek lazım galiba. geçen gün arkadaşım geldi o da hamile. dedi ki ben de sallanan beşik alacaktım , sallamaya o kadar odaklanmışım ki sallamadan bir bebeğin uyuyacağını bilmezdim dedi.

kızlar bebek bakım çantası aldınız mı ben hala karar veremedim ne alacağıma. bi diyorum sırt çantası alayım rahat olur, e elbise falan giyince de mi onu takacam çok komik olur. siz ne kullanıyorsunuz?

Kartanem senle de aynı topraktanız evet. topraaam:))

faceden tek tekeklemek zor oluyor. bu mesajı okuyan beni eklesin:))

sevim kalafatçıoğlu

canım fecedeki isim ne bı kaç tane çıktı 2012 şubat annelerı dıye
canım evet o grup var ama biz facede arkadaşız kızlarla sana özelden attım mesaj
kızlar bebek bakım çantası aldınız mı ben hala karar veremedim ne alacağıma. bi diyorum sırt çantası alayım rahat olur, e elbise falan giyince de mi onu takacam çok komik olur. siz ne kullanıyorsunuz?

canım bende almadım nıvea hediye vermişti ama kullanmıyorum ben onu sevmedim,addidas tan bi çanta aldım sırt çantası degil çok kullanışlı bişey spor, onu kullanıyorum

ben de sallamaya karsıyım ,kaynanam ılk haftalar yanımdaydı gecelerı sallıyordu ..
o gıdınce ben sallamadım
dedıgın gıbı her gece farklı olabılıyor henuz net bır çözumum yok ama
gazından dlayı ya yuzukoyun yan döndurerek yatırıp sırtını oksayarak
ya ayaklarını karnıma ,kafasını dızıme koyup karnını ovalayarak
ya emerken gögsumde (bunu gecelerı hıc yapmıyo amaa)
ya da ben yuzukoyun yatıp onu ustume alıp emzıgı dayayıp basını kolaltıma koyuyorum
ya da beşige koyup uyuma numarası yapıyorum:)))
hala dönence almadıkk ...
hangısını sececegıne o karar verıyor
tabı son uyutma sürecım en az 3 saat sürüyor..

bu arada faceten ekledım ekle ıstersen canım sımdı
çanta da ben sırt cantası aldım 4 gözu war yanlarınada da fıle gözlerı var okul çantasıydı
aama ben bıberonları da oraya koyuyorum
tam anne cantası oluyor
fakat elbıseyle berbat oluyor
onu da siyah bır taNE bi bebek markasının vardı ama unuttum
daha hıc onu kullanmadım
sen ne ögretmenıydın meslektasmısız
..

ekledim:)

ingilizce öğretmeniyim ben sen??

ben de bi sırt çantası bi de büyüüükçe bir kol çantası alcam sanırım. o bebek çantaları hiç hoşuma gitmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…