2012 Şubat Anneleri

kızlar gülben ergenin programını izleyebilirseniz izleyin bizim durumumuz konuşuluyor doğumdan sonra evlilikler ve eşler konusu

canım bencede erken dün yengeme gösterdim hemen çıkmaz ama erken çıkar dedi....
ohh ne güzel yapmışsın bende cumartesi günü eşime dedim erken gel çocuga bak ben dışarı çıkıcam dedim 6:30 çıktım dışarı nasılda yagmur yagıyo gittim alışveriş yaptım para harcayınca otomatik olarak rahatladım. kıyafet aldım 38 bedenden 40 42 devretmişim şok oldum... saat 8.30 geldim eve ama aklım dışardayken hep oglumda kaldı kendimi yine kötü hissettim. geldigimde uyuyordu sesimi duyunca hemen uyandı yavrum benim.

çok geçmiş olsun canım yaa rabbim korusun yavrularımızı ne yapacakları hiç belli olmuyo

kızlar,
biberonları ve sağma makınenızı nasıl temızlıyorsunuz??

ben her seferinde kaynar suya koyuyorum bazen bulaşık deterjanıyla yıkayıp yine kaynamiş suya koyuyorum ama hiç kaynatmıyorum...

bebeğinizin poposunu hala ılık su pamukla mı temizliyorsunuz.ıslak mendile geçtinizmi.

canım hala pamukla siliyorum ve sıkıldım artık ne zaman ıslak mendil denesem hemen kızarıyo popişi.

niye anneligi beceremiyesin bence hiç böyle düşünme aksine çok düşündüğümüz için böyle oluyo.... bence sen çok iyi annesin hepimiz öyleyiz. ama yorulduk tabii.. senin yanında 10 gün de olsa birileri varmış benm yanımda kimse yoktu ve hep ben ilgilendim eşim yardımcıda olsa çok yoruldum.. şuan hepimizde uykusuz ve yorgunuz bu günlerde geçecek inş.

kız sanada geçmiş olsun aman dikkat et...

neyle gıtceksınız cnm otobuslemı arabaylamı.
hadı hayırlı yolculuklar
alırsın bıkacbıse takma kafana cokda kılolu deılsın sende hee:))

kız siz ne becerikli hatunlarsınız,ben yemek yapsam ev temizlemem,ev temizlesem yemek yapmam
ya çok tembelim,yada çok rahatım[/QUOTE]

:) kızım uyuduğu sürece normla yaşama devam etmeye çalışıyorum.bebeği hayatımın öncüsü değil bır parcası halıne getırmeye çalışıyorum. bende çok yoruluyorum ama sağolsun esım çok destek oluyor. oyle olunca da stese gırmıyorum. topıce baktığımda çoğu arkads yorulmuş bence eşlerınıze bebeğin sadece sizin olmadığını uygun belkıde cılve ile anlatmanız lazım :))

neyle gıtceksınız cnm otobuslemı arabaylamı.
hadı hayırlı yolculuklar
alırsın bıkacbıse takma kafana cokda kılolu deılsın sende hee:))

eşimle arabayla gitcez canım,yol uzun otobüsle rezl oluruz
canım 5 kilo kaldı ama kıyafetlerin hiçbirine giremedin sabahtan beri onlarla ugraşıyorum
sinirlendim bıraktım topige gireyim dedim
benim gibi şişkolar var orda,stres atarım azcık

kız siz ne becerikli hatunlarsınız,ben yemek yapsam ev temizlemem,ev temizlesem yemek yapmam
ya çok tembelim,yada çok rahatım

:) kızım uyuduğu sürece normla yaşama devam etmeye çalışıyorum.bebeği hayatımın öncüsü değil bır parcası halıne getırmeye çalışıyorum. bende çok yoruluyorum ama sağolsun esım çok destek oluyor. oyle olunca da stese gırmıyorum. topıce baktığımda çoğu arkads yorulmuş bence eşlerınıze bebeğin sadece sizin olmadığını uygun belkıde cılve ile anlatmanız lazım :))[/QUOTE]

bence benim hayatım tamamen degişti,normale dönemiyorum
zaten temizlik yapmaktan nefret eden biri olark işimede geliyor bu durum,
saolsun kız kardeşim yapıyor onuda, ama iki ay sonra yok oda
eşime gelince saolsun yardım ediyor ama oda çok yogun çalışıyor kıyamıyorum, sabah 8 akşam 9 da geeldigi günler var
hafta sonlarıda erken kalkıp kzı alır uyurum ben,çok fedakar aslında eşim
yaww eş eş dedim özledim şimdii

ya çok tembelim,yada çok rahatım

:) kızım uyuduğu sürece normla yaşama devam etmeye çalışıyorum.bebeği hayatımın öncüsü değil bır parcası halıne getırmeye çalışıyorum. bende çok yoruluyorum ama sağolsun esım çok destek oluyor. oyle olunca da stese gırmıyorum. topıce baktığımda çoğu arkads yorulmuş bence eşlerınıze bebeğin sadece sizin olmadığını uygun belkıde cılve ile anlatmanız lazım :))[/QUOTE]

arkadaşım helal olsun sana tebrik ediyorum seni

maşallahın var canımmm
benimkide bugün iyi uyudu bende yemeğimi yaptım evi topladım salonu sildim banyomu yıkadımm

bence benim hayatım tamamen degişti,normale dönemiyorum
zaten temizlik yapmaktan nefret eden biri olark işimede geliyor bu durum,
saolsun kız kardeşim yapıyor onuda, ama iki ay sonra yok oda
eşime gelince saolsun yardım ediyor ama oda çok yogun çalışıyor kıyamıyorum, sabah 8 akşam 9 da geeldigi günler var
hafta sonlarıda erken kalkıp kzı alır uyurum ben,çok fedakar aslında eşim
yaww eş eş dedim özledim şimdii[/QUOTE]

ayy çok güldürdün beniii kıss

dün kayınpeder aradı evelsi gün bebeği sevmeye gelmişlerdi
size anlatmıştımya gelir gelmez kayınvalide oğlum için sarılık olmuş yine bu çocuk demişt, diye
neyse dünde kayınpeder aradı bana çocuğu doktora götürdünüzmü dedi bende yooo neden götürecezki dedim
annem gelecek onu beklliyorum eşim işten izin alamıyo mecbur annemle götürcez onun gelmesini bekliyorum çünkü
neyse kayınpeder dediki çocuğun kafasını hiç beyenmiyorum büyüyo dedi
nasıl dedim
çok ciddi bi rahatsızlık olabilir hemen götürün hiç beyenmiyorum dedi
bişey diyemedim öylece kaldımm
eşime dedim önemsemedi
bugün arkadaşım gelecek sağlık ocağına götürrcem bebeğimi doktora sorucam göstericem
bişey yok biliyorum ama yinede böyle söyleyip aklımı karıştırıyorlar
kilosunuda tarttırırım
birde doktordan calsiyum ve demir için ilaç isticem kendim için
yaa kusuyorlar diye dik yatıramıyorum kafasını sağa veya sola yatırıyorum
kafasının sağı solu düzlendi arkası sivri kaldı
çocuk doktorunu arıyamıyorum bunların böyle devamlı bişeyler söyleyip hasta demeleri filan çok aramıştık doktoru artık çekiniyorumm
sarılık olmuş deyip duruyorlarr
sarılığı geçti yok
gözleri bile geçti ısrarla aynı şeyi söylüyorlarr
doktor yok artık geçmiş diyo bunlar var diyo
doktor kafasının şekli düzelir zamanla diyo bunlar düzelmez diyo
kilosu iyi boya gidiyo mamada veriyorum emziriyorumda zaten süt memede bitince bırakıyo ağlıyo eğer doymadıysa memeyide almıyo veya 10 dakika sonra yine istiyo yetmediğinde mama veriyorum
günde 3 kere veriyorum mama iki güne kadar 120 ml içiyodu iki gündür sanırım sütüm arttı 20 ml filan içiyo
sonra ilk doğduğunda çok üşümüş doktor küveze koydu 1 gece yanımızda küvezde kaldı kayınvalide gördü küvezde eve gidince hasta olmuş çok ağlamış neymiş 37. haftada doğduğu için erken doğummuş ciğerleri gelişmemiş
yok diyoruz ondan koymadılar diyoruz o yine kendi dediğine inanıyo
çocuğun kusur bulunmadık hiçbir şeyi kalmadı doğduğu günden beri

cnm senin bebegin ne kadarlık aşı falan oldumu yani bunu sormamın nedeni aylık çocuk doktorun yada saglık ocagı boyunu kilosunu ve baş çevresini ölçüyo zaten anormal bi kafasında büyümü olsa söylerler. kafasını arkası sivri demişsin. benim küzenimin kafası uzunmuş resmen ama şuan çok düzgün bizimkiler derki düzelmese onun kafası düzelmezmiş büyüdükçe kafasının şeklide düzeliyo. sarılık kalmaz hem bu zamana kadar doktorun yok diyorsa yoktur ki.... ayy valla allah yardımcın olsun senin okurken ben darlandım. herşeyi doktorlardan iyi biliyorlar sanki boşver sen onları yinede kafana takma bence

slm bakıyorumda kalabalık yine hugocuk .... et gitsin çok biliyorlar varya öldüresim geliyor böylelerini... sinirlendim gene sabah sabah
doğrusu öğlen olmuş ama kızlar yaa ne olcak bu kilolar çok dertliyim zayıflayamıyorum 66'da kaldım daha 12 kilo var sporda yapamıyorum hiç halim yok yemiyorumda siz nasıl verdiniz

bence herkese tamam dee.. kendı bıldığını yap. sen emınsen hasta olmadığından evet goturdum bırseycığı yokmuş de geç .. ben öyle yapıyorum. bırde benım kızımda çok kusuyor mıde çıkış darlığından süphelenıyor doktorumuz. bu cumartesı konrolu var. benım kızımnda bası yanlara buyudu. sonra onu benım buyuk yastıklara vücüdünu hafıf dık kafasını düz sekılde yatırdım.hem uyurken kusmaları azaldı hemde kafası düzeldi.

dua et 66 sın ben 96 da kaldım :) hamıle olduğumda 87 idim. 98 oldum . doğum sonrası bebeğime sadece anne sütü verdım ama yınede 96 yım. bende ıkı gundur saglıklı sıksık ama az az beslenmeye basladım. daha yenı yalnız kaldım. ahh cevremdekıler ye ye süt olur dedıler. bu hale geldım.artık kendı basımayım :)) yasasın özgürlükkk

kızlar gülben ergenin programını izleyebilirseniz izleyin bizim durumumuz konuşuluyor doğumdan sonra evlilikler ve eşler konusu

ne diyodu canım ya tühh kaçırdım mı ben bu konu çok ilgilendiriyo beni

ne kadar gereksiz insanlar var ya Allahım nasılda dilleri varıp söyleyebiliyolar
dikkate bile alma dra götürsen bile arayıp hbr bile verme kudursunlar
içine kurt düşürüp geri çekiliyolar sinir oldum

hacer bu kaynanalar yetmiyomuş gibi bide kayınbabalar var sen haline şükret.. bide senle ben bi daha ki buluşmaya kadar anca zayıflamış olucaz sanırım

bende sadece emziriyorum diye ne bulsam yiyorum saolsun herkeste ye diyo .. ama teselli et kendini nasılsa hamile kalmadan öncede böyleydim çok kilo almadım de çık işin içinden ben öyle diyemiyorum işte malesef aaaaaaaa bu sen misin diyolar şokta millet

canım ne desin adam aslında hepimizin bildiği şeyler eşlerin karşılıklı olarak birbirlerina anlayış göstermesi gerek diyor ama erkeklere daha fazla iş düşüyor galiba dr dediklerinden bunu anladım duygusal dengesizlikler çok normalmiş hormonlardan dolayı cinsel isteksizlik olması çok normalmiş emziren anneler bir hormon salgılıyormuş ve bu hormon annenin tamamen bebeğine yönelmesine bebeğinden başka birşey düşünmemesine neden oluyormuş kilo konusunda bir kadın aradı 3,5 ay olmuş doğum yapalı ilk aylar zayıflıcam diye kendinizi zorlamayın dedi ne spor ne diyet hele bu ilk aylar çok erkenmiş zayıflamak için 7 8 aydan sonra o kilolarınız hızla gidecek dedi adam organlar bile yeni yeni yerli yerine geliyormuş

dünü 0 (sıfır) mamasız kaapatmıştık..emzirdim uyuttum,emzirdim uyuttum dün hep...
bugün 2 kere 60 cc lik mama verdim...yaaaa....offffff....((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ne olduki dünden beri,bugün birden sütümmü azaldı yine!yada dün hep aç uyudu yavrum...((((

gün içinde toplam verdiğin mama 120 cc mi canım.anlaymadım!!her öğündemi 120 lik veriyorsun??kaç kere veriyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…