2012 Şubat Anneleri

selam kızlar ben geldim bebeğimi sağlık ocağına götürdüm
aşı ölçüm takibini yapan hemşireyle görüştüm anlattım
dediki biz her muayenede kafasını ölçüyoruz anormal bişey olsaydı deriz
bişey yok bebeğinde dedi içim rahatladı
cuma günüde annem geleecek 2 aylık oluyo yarın
aylık kontrolune götürücez
şimdilik bu kadar
kimseyi arayıpta bişey demedim zaten inanmazlar
söylesem bile bize öyle gelmiyo var bi anormallik derlerr üstelerler daha çok sinirim bozulur en iyisi hiçbişey söylememek
sarılık meselesini sormadım çünkü yok zaten
ayrıca bunlardan sorun çıkarmasalar başka bişeyden çıkarırlar illa kulp bulurlar zira doğduğundan beri kusur bulunmadık bişeyi kalmadı

selam kızlar azcıkı okuyabıldım devamını gece okuycam dısarı cıkcaz gezmeye dayıya göturcez kızımı:))
ENİCE ben de sendenım ev ısı hıc ısıme gelmıyor,bır de tam gun calısan bırı olsam napardım acaba:)))
ben de hep annemlere ve esıme yaptırıyorum yemek temızlık ütüyü..işime cok gelıyor ..hıc sevmem ev işini temızlıgı..

GÜNIŞIĞIM süper yapmıssın bundan sonra yap bunu..hayır ben bakamam dıyecek değil ya,mesela pazar gunlerı esım kızımı sabah uyanırsa alır bıberon verır ben de 2ye kadar yatarım kahvaltı hazırlar cagırır ..
işte o pazarlar benım butun haftayı dayanıklı gecırmemı saglıyor..
bence kımse yok deme eşin bıle yeterlı ona görev ver ve rahatla..bak adam ne ıstersen alayım yıyecek demıs
haftada 2 gun böyle dısardan ıste en az..

slm kızlar benim bebişim çok güzel sesler çıkarıyor bayılıyorum o seslere babamızla sanki sohbet eder gibi konuşyor sizinkilerde çıkarıyor mu? kızlar birde ben sadece anne sütü veriyorum 2 haftadr kabızlık var 2 güne bir yapıyor sizce ne yapmalym?bebişim ıkınıyor ama yapamıyor kuzum

desene biz bu gidişle taktikleri zor uygularız hormonların gözü kör olmasın:)
ama ağzından bal damlıyo kilo konusunda pekala verenler nasıl vermiş erkenden bu kiloyu yahu:26:

canım bırak başının arkası sivri kalsın zeki olurmş bende çok üzülmüşdm senin gibi benim kuzumunkide öyle akrabalardan biri öyle dedi bakdım çevreme dogru hakketen çocuk dr.sordum bırak öyle kalsın dedi ama neye istinaden dedi onu bilmyrm

tatlım sivri olsun ne olurki ama onların demek istedikleri ciddi bir hastalığı var anlamında söylüyorlar
ama bişeyi yok oğlumun allahın izniyle

desene biz bu gidişle taktikleri zor uygularız hormonların gözü kör olmasın:)
ama ağzından bal damlıyo kilo konusunda pekala verenler nasıl vermiş erkenden bu kiloyu yahu:26:

off benim içimden taktik uygulamakta gelmiyor artık eşime çok kızgınım yine olgun tavırlar takınmaya çalışıyorum yok olmuyor, kızımda çok yaramaz kan ter içindeyim, ben hiç terlemezdim eskiden şişman olmak çok zor yaa ama dr öyle dedi işte onu duyunca kendimi avutmaya çalışıyorum bünye meselesi demek.. öff bünyemdende nefret ediyorum o zaman

kızlar bu forumda acd vıtamın kullnan varmı
bızım eskı doktorumuz gunde 10 damla demıstı
bugun cok guvendıgımız bır doktora basladık hayret ıcınde kaldı 10 damla kullanımı ıcın
cok fazla oldugunu ve zaten acd vıtamının tercıh edılmedıgını soyledı kullanan varsa farklı bır doktora danıssın derım

Eki Görüntüle 392844
sakın bişey deme
bu onları ciddiye aldığını gösterir ve konuşmaya devam ederler
relaks ol şekerim :)))

selam kızlar nasılsınız ya hiç görüşemiyoruz artık napıyosunuz

elmacık selam
sen naapıyosun asıl

bu arada bi işe yaramaz diye düşünüp kaale almadığım için ertelediğim korsemi aldım
ve 3 günde farketti karnım toparlandı
hatta şöye diyim korse göğüs altımdan bacaklarıma kadar
eşim bile dedi senin kalçan ufalmış mı ne diye
korse yokken dedi :)))

ama sakın gidipte o çamaşırcılarda satılan sert sert korselerden almayın
benimki kalın likralı penyemsi bişey
pazardan aldım
7.5 tl
hergün takmayı düşündüğüm için kendi bedenimde aldımki bi anda çok sıkıpta daraltmasın beni diye
zayıflayınca bi beden küçüğünü alırım daha sonra

fotosu yukarda
aynen böyle bişey

Son düzenleme:

bende bundan kullanıyorum çok rahat ve güzel toparlıyo

bende bundan kullanıyorum ama çok kalın yahu pantolonda giydimi vay halimize
bide taytta durmuyo üstünde kayıveriyo

bebeğinizin poposunu hala ılık su pamukla mı temizliyorsunuz.ıslak mendile geçtinizmi.

ben hep ıslak mendil kullanıyorum huggies veya dalin
devamlıda bebek yağıyla yağlarım hiç pişik olmaz yağlayınca gazını iyi çıkartıyo

Bayanlar bisey sorucam ben 125 lik cam biberon kullaniyorum ama olcegimiz artiyor yetmicek artik yeni biberon alicam tutmali plastik alicam kizimda tutabilsin diye ilerde baslar cinku, ben nuk ve bebe dorun kullaniyorum nuk guzel ama bebedor bi cins cami temizlenmesi daha zor, siz hangi marka kullaniyorsunuz memnunmusunuz? Birde sutu az olup mama verenler kac cc veriyorsunuz, benim kizim 5.070 120 cc veriyorum ama genelde 110 cc iciyor, gunde kac defa besliyosunuz ben 3 saatte bir gunde toplam 8 defa, gece ogunlerini kaldirip en son yatarken verip birde sabah vermeye alistirmam lazim yani aksam yatip sabaha kadar 3 aya girdi cunku duzen oturtmali kizim gecede saati geldimi kalkiyor cunku

Son düzenleme:
ENİCE adana ve hatayda kımlere gıdıyorsunuz aılelere mı canım?iyi yolculuklar,oradan da yazmaya devam et..kız benım de hıcbırseyım olmuyor hatta eskıden bol gelen bır kotum bacagımdan gecmedıgı anda ben bıttım anladım yanı..üstelık benım 15e kadar kg fazlam dewam yaa(

VİVA ben de o tarz dıze kadar korse aldım da ewde hala kombı yandıgından ve tayt gıydıgımden ölecek gıbı oluyorum patlıyorum terden onu gıyınce..sen nasıl rahat edıyorsun..?

PLAYDOH ayy ben de bgn bı ara dısarı yuruyus mesafesınde cıktım bı 30 dk yurudum ayy terden öldum kıyafetım ıslandı resmen terden ..dedım kı bu şişkolar nasıl yasıyorlarmıs ..ck zor çookk ..bu arada neden kocana sinir oldun,sen de mı aramıza katıldın ''kocasına kıl olan lohusalar dernegı'' KKOLD :)):)))

BERFİNBİLGEN ben de ıslak mendılle unı baby yenıdogan ve gecen gun de fresh'n soft un ıslak pamugunu kullandım onlar pişik yapmadı hıc şükür..Beslemeye gelınce ; ben genelde doktorumun tavsıyesıyle mamayı geceye cekmeyı basardım ..gecelerı önce meme verıp sonra da 100cc cıvarı mamayı dayayınca en az 5 saat uyuyor bunu kesfettıgımden berı cokı memnunum herkese tavsıye ederım harıka bırsey..bıberon da chıcco vardı berbat hıc sevmedım wee vardı plastıktı ..en son vıvanın tavsıyesıyle aldıgım phılıps avent cok kalıtelı ,herseyıyle kalıtelı bence onu alabılırsın ..

KARTANEM bence de en ıyısını yapmısız zaten bır kadın 1.KUAFÖRDE 2.ALISWERISTE çoook mutlu olur:)))

ARNAZAR cılveyle anlatın demıssın ya bıraz acsana konuyu ..bu konuyu dınlemek ısteyen bır grup var KKOLD kocasına kıl olan lohusalar dernegınden:)))

HUGOCUK senı cok ıyı anlıyorum bana bu senınkıler gıbı lafları dıyenler de kendı aılem benı cıldırtıyorlar aynı apartmandayız babam gelıyor yok bu üşütmüş,annem gelıyor naptın cocuga falan dıye dıye bırsey getırecekler basına şom agızlarıyla dıye korkudan öluyorum..dıyorum yeter artık yok ertesı gun aynı laflar..bıktımmmmmmm..yanı bence bunlara ne dense de ınatlar doktora guvenmıyor kendılerını uzman sanıyorlar bosweerrrr...9 ay da normal dogur dıye basımı yemıslerdı bın kere anlattım ıstemıyorum normal dıye ona bıle 9.ayda hala aynı sekılde devam ettıler düşün..

HACER süper ultra asabısın:))) tam benım gıbı ..küfüre baslamıssın artık ben de annem bı laf edıp gıdınce ... anneannen gene sacmaladı kızım boswweerr dıyorum kızıma arkalarından konusuyorum:))

BUKLEE artık gel ıstanbula da taktıklerı yapıp paylas burda :))

GÜNIŞIĞIM neden vardın mama canım ıkı gögsunu wwerdın mı agladıysa belkı gazı falandır sen aç sanıyorsundur bu kadar kılo alan bebege sutun nasıl yetmesın super anne:)))

ŞIMARIIKK nerdesın topıgın en geysası olarak bırcogunun sana ıhtıyacı var ,özellıkle KKOLD 'nin..(Bknz üst satırlar:)))

KIZLARR; bu arada ben ıkıncı posta regl de oldum ..ben gıbı var mı??

Yaaa su saatte bıle o kadar geyık modumdayım kı surda buyuk ıhtımal 3 saate kızım kalkacak ama ben nedense artık sıcaktan mıı,sinirden mii,uykusuzluga alısmaya calısmaktan mıı artık geceler benım walla cıldırcam ne uyumak ıstıyorum ne kalkmak ...Bırılerı varsa gelın geyık yapalım yaw..

Bennebileyim, oh maasallah ne guzel, seninki meme emdigi icin kolay olmus sirf mama veren varmi sutu az olup ben mama veriyorum her 3 saatte bir besleniyor buna gecede dahil gecede 2 defa kalkiyor onu ortadan kaldirmam lazimki en son aksam yiyip sabaha kadar en az 5 6 saat uyusun ama nasil , bu arada chiccoyu bende sevmiyorum avente bakiyim tutmali olanlari varmi nasil rahatmi, bu arada bu cuma rota virus asi icin saglik ocagi gun vermisti disardan alip hemsire yapicak zaten agizdan bakalim nasil olucak

ben akşam 9 buçuk gibi mama veriyorum uyuyo 12 gibi uyandırıp emziriyorum asla hayır demez memeye
sonra sabaha karşı 4 gibi uyandırıyorum emziriyorum zaten sonra kendi uyanıyo 6 da sonra 8 de sonra 9 da sonra 10 da hep istiyo
11 gibi sütüm yetmiyo mama veriyorum yiyo uyuyo sonra 3 gibi uyanır emer devamlı ister bu saatlerde sonra 6 gibi yetmez sütüm mama veriririm yer arada emziririm 9 buçuğa kadar
böyle bizde düzen
sütümün yeterlilik durumuna göre yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…