- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.741
canım ne desin adam aslında hepimizin bildiği şeyler eşlerin karşılıklı olarak birbirlerina anlayış göstermesi gerek diyor ama erkeklere daha fazla iş düşüyor galiba dr dediklerinden bunu anladım duygusal dengesizlikler çok normalmiş hormonlardan dolayı cinsel isteksizlik olması çok normalmiş emziren anneler bir hormon salgılıyormuş ve bu hormon annenin tamamen bebeğine yönelmesine bebeğinden başka birşey düşünmemesine neden oluyormuş kilo konusunda bir kadın aradı 3,5 ay olmuş doğum yapalı ilk aylar zayıflıcam diye kendinizi zorlamayın dedi ne spor ne diyet hele bu ilk aylar çok erkenmiş zayıflamak için 7 8 aydan sonra o kilolarınız hızla gidecek dedi adam organlar bile yeni yeni yerli yerine geliyormuş
canım bırak başının arkası sivri kalsın zeki olurmş bende çok üzülmüşdm senin gibi benim kuzumunkide öyle akrabalardan biri öyle dedi bakdım çevreme dogru hakketen çocuk dr.sordum bırak öyle kalsın dedi ama neye istinaden dedi onu bilmyrmdün kayınpeder aradı evelsi gün bebeği sevmeye gelmişlerdi
size anlatmıştımya gelir gelmez kayınvalide oğlum için sarılık olmuş yine bu çocuk demişt, diye
neyse dünde kayınpeder aradı bana çocuğu doktora götürdünüzmü dedi bende yooo neden götürecezki dedim
annem gelecek onu beklliyorum eşim işten izin alamıyo mecbur annemle götürcez onun gelmesini bekliyorum çünkü
neyse kayınpeder dediki çocuğun kafasını hiç beyenmiyorum büyüyo dedi
nasıl dedim
çok ciddi bi rahatsızlık olabilir hemen götürün hiç beyenmiyorum dedi
bişey diyemedim öylece kaldımm
eşime dedim önemsemedi
bugün arkadaşım gelecek sağlık ocağına götürrcem bebeğimi doktora sorucam göstericem
bişey yok biliyorum ama yinede böyle söyleyip aklımı karıştırıyorlar
kilosunuda tarttırırım
birde doktordan calsiyum ve demir için ilaç isticem kendim için
yaa kusuyorlar diye dik yatıramıyorum kafasını sağa veya sola yatırıyorum
kafasının sağı solu düzlendi arkası sivri kaldı
çocuk doktorunu arıyamıyorum bunların böyle devamlı bişeyler söyleyip hasta demeleri filan çok aramıştık doktoru artık çekiniyorumm
sarılık olmuş deyip duruyorlarr
sarılığı geçti yok
gözleri bile geçti ısrarla aynı şeyi söylüyorlarr
doktor yok artık geçmiş diyo bunlar var diyo
doktor kafasının şekli düzelir zamanla diyo bunlar düzelmez diyo
kilosu iyi boya gidiyo mamada veriyorum emziriyorumda zaten süt memede bitince bırakıyo ağlıyo eğer doymadıysa memeyide almıyo veya 10 dakika sonra yine istiyo yetmediğinde mama veriyorum
günde 3 kere veriyorum mama iki güne kadar 120 ml içiyodu iki gündür sanırım sütüm arttı 20 ml filan içiyo
sonra ilk doğduğunda çok üşümüş doktor küveze koydu 1 gece yanımızda küvezde kaldı kayınvalide gördü küvezde eve gidince hasta olmuş çok ağlamış neymiş 37. haftada doğduğu için erken doğummuş ciğerleri gelişmemiş
yok diyoruz ondan koymadılar diyoruz o yine kendi dediğine inanıyo
çocuğun kusur bulunmadık hiçbir şeyi kalmadı doğduğu günden beri
canım bırak başının arkası sivri kalsın zeki olurmş bende çok üzülmüşdm senin gibi benim kuzumunkide öyle akrabalardan biri öyle dedi bakdım çevreme dogru hakketen çocuk dr.sordum bırak öyle kalsın dedi ama neye istinaden dedi onu bilmyrm
desene biz bu gidişle taktikleri zor uygularız hormonların gözü kör olmasın:)
ama ağzından bal damlıyo kilo konusunda pekala verenler nasıl vermiş erkenden bu kiloyu yahu:26:
tatlım sivri olsun ne olurki ama onların demek istedikleri ciddi bir hastalığı var anlamında söylüyorlar
ama bişeyi yok oğlumun allahın izniyle
selam kızlar ben geldim bebeğimi sağlık ocağına götürdüm
aşı ölçüm takibini yapan hemşireyle görüştüm anlattım
dediki biz her muayenede kafasını ölçüyoruz anormal bişey olsaydı deriz
bişey yok bebeğinde dedi içim rahatladı
cuma günüde annem geleecek 2 aylık oluyo yarın
aylık kontrolune götürücez
şimdilik bu kadar
kimseyi arayıpta bişey demedim zaten inanmazlar
söylesem bile bize öyle gelmiyo var bi anormallik derlerr üstelerler daha çok sinirim bozulur en iyisi hiçbişey söylememek
sarılık meselesini sormadım çünkü yok zaten
ayrıca bunlardan sorun çıkarmasalar başka bişeyden çıkarırlar illa kulp bulurlar zira doğduğundan beri kusur bulunmadık bişeyi kalmadı
selam kızlar nasılsınız ya hiç görüşemiyoruz artık napıyosunuz
Eki Görüntüle 392844
sakın bişey deme
bu onları ciddiye aldığını gösterir ve konuşmaya devam ederler
relaks ol şekerim :)))
elmacık selam
sen naapıyosun asıl
bu arada bi işe yaramaz diye düşünüp kaale almadığım için ertelediğim korsemi aldım
ve 3 günde farketti karnım toparlandı
hatta şöye diyim korse göğüs altımdan bacaklarıma kadar
eşim bile dedi senin kalçan ufalmış mı ne diye
korse yokken dedi :)))
ama sakın gidipte o çamaşırcılarda satılan sert sert korselerden almayın
benimki kalın likralı penyemsi bişey
pazardan aldım
7.5 tl
hergün takmayı düşündüğüm için kendi bedenimde aldımki bi anda çok sıkıpta daraltmasın beni diye
zayıflayınca bi beden küçüğünü alırım daha sonra
fotosu yukarda
aynen böyle bişey
Eki Görüntüle 392844
sakın bişey deme
bu onları ciddiye aldığını gösterir ve konuşmaya devam ederler
relaks ol şekerim :)))
elmacık selam
sen naapıyosun asıl
bu arada bi işe yaramaz diye düşünüp kaale almadığım için ertelediğim korsemi aldım
ve 3 günde farketti karnım toparlandı
hatta şöye diyim korse göğüs altımdan bacaklarıma kadar
eşim bile dedi senin kalçan ufalmış mı ne diye
korse yokken dedi :)))
ama sakın gidipte o çamaşırcılarda satılan sert sert korselerden almayın
benimki kalın likralı penyemsi bişey
pazardan aldım
7.5 tl
hergün takmayı düşündüğüm için kendi bedenimde aldımki bi anda çok sıkıpta daraltmasın beni diye
zayıflayınca bi beden küçüğünü alırım daha sonra
fotosu yukarda
aynen böyle bişey
bebeğinizin poposunu hala ılık su pamukla mı temizliyorsunuz.ıslak mendile geçtinizmi.
ben hep ıslak mendil kullanıyorum huggies veya dalin
devamlıda bebek yağıyla yağlarım hiç pişik olmaz yağlayınca gazını iyi çıkartıyo
:))))) pamukla suyla uğraşmak zor gelmeye başladı banada artık.o yüzden sizlerede bi sorıyım dedim.ben pamuğu minik minik koparıp kapalı bi kutuya koyup hazırlıyordum ama ,git su al gel,hele gece zor oluyo.hadi ilk zamanlar daha hassastılar hep böyle temizledim ama artık büyüdü sayılır.ıslak mendile geçiyim diyorum.kutuda birazdaha pamuk var onlarda bitsin mendile geçicem.mendil biraz soğuk geliyo galiba dün deenedim de irkildi kuzum birden:)))
i
kızlar geçmiş olsun,allahım benimde en korktugum şey düşürmek:18:
sağol canım..çok kötü bişey,,allah yaşatmasın..
[
sana sabahkı mesajında tam da bunu yazmıstım okudun mu cnaım
tabı kı kötu annesın yazmadım ,yanı sen yorgunsun besbellı
esın de yardım etmıyor gıbı
en azından pazarları uyu ya da aksamları ver yat bıraz..
sen yorgunluktan bu haldesın
ben de cok ayrıntıcıyım herkes kafayı yedıgımı sanıyor artık
bebek öksururken ters cevırıp sırtına vuruyorum
kusup bogulcak sanıp..
senin sabah yazdığın mesaj zaten beni bu hale getirdi..(((sakın ynlış yalnış anlama..kafama bişeyler dank etti sanki..bu senin ikinci vukuatın dedinya..durup düşündüm birden ..kendimi çok kötü hissettim..
bugün iyice dinlendim...hiiç bi iş yapmadım..farkındaysanız hep burdaydım..2 saate bir emzirdim yatırdım bebeğimi..yemek yedim oturdum..
ohhhh canıma deysin..yemekte yapmadım eşime...bugün tatil günüm olsun..dün evi temizlemiştim..bi uyumadım işte..keşke birazda kestirseymişim..
canım neyde saklıyorsun sütleri? poşette mi kapta mı ne önerirsin? ben avent 10 lu saklama kabı almayı düşünüyorum 57 tl iyi mi sizce?
nasılız kızlar...işte benim yakısıklı oğluşum
Kimsecikler yok herkes bebis uyutma derdinde galiba bende ayagimda salliyorum, islak mendille ilgili bisey aktariyim benim kizim kuvozde yani yogun bakimdayken ordaki hemsireler can bebenin pembe olanini kullaniyolardi bende pamuk hic kullanmadim sukur pisikte olmadi, eve cikinca canbebenin yenidoganini aldim bir ara prima pampers aldim ama genelde canbebe kullaniyorum yani erken doganlara bile islak mendol kullaniyolar hastanede, sut saklama posetlerine gelince ben onlara baktim hijyen yani ozligi yok klasik kilitli posetler ben buzdolabi posetlerine koyup tarih atip derin dondurucuya atiyorum yani sutum varken simdi aticak kadar yok,
Bennebileyim, oh maasallah ne guzel, seninki meme emdigi icin kolay olmus sirf mama veren varmi sutu az olup ben mama veriyorum her 3 saatte bir besleniyor buna gecede dahil gecede 2 defa kalkiyor onu ortadan kaldirmam lazimki en son aksam yiyip sabaha kadar en az 5 6 saat uyusun ama nasil , bu arada chiccoyu bende sevmiyorum avente bakiyim tutmali olanlari varmi nasil rahatmi, bu arada bu cuma rota virus asi icin saglik ocagi gun vermisti disardan alip hemsire yapicak zaten agizdan bakalim nasil olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?