2012 Şubat Anneleri

dönmeme az kaldı biliyosunuz
şımarığın verdiği taktiklere eşime hediye alarak başlamak istiyorum evlilik yıldönümümüzede az kaldı ayrı ayrı bişey düşünüyorum o yüzden küçük ama anlamlı bişeyler olsun
varsa fikirleriniz paylaşır mısınız?

canım aileler orda, ben adanada dogdum büyüdüm bu yaz ailem kayseriye taşınacak son gidişim olacak
üzülüyorum iyi bi gezeyim bari dedim
fırsat buldukça yazarım duramam ben girmeden
sizde çok kaynatmayın haaa
canım ben o konuda biraz malım daha hiç hediye almadım kocişe,gidip beraber alırız hep:26:

düün oğlumu sağlık ocağına götürürken terlemiştim üşütmüşüm
üzerimde yorgunluk kırgınlık var

bır tane hedıyedenızı.com dıye yer var orada kısıye özel cakmaklar,cerceveler,tişortler falan yaptırılıyor...
mesela ıkınızın veya bebegın resmı olan bır tişört bastırabılırsın
oscar ödullerı satılıyor yılın en ıyı kocası veya babası ödulu alabılırsın
mesela ben en cok dıgıtal fotograf cercevesı sewerım onlardan al
anahtarlık olanlar var ..ona da butun resımlerınızı yuklet ..dusunsene cebınde resımlerınızı tasısın..
veya sıcak su koyunca dısındakı resım ortaya cıkan fıncanlar var ya ondan da olabılır..bır arkadasıma esı almıstı
fıncan bosken sade renk ,dolunca ıkısının resmı cıkıyordu ..
tabı bunların yanında sımarıgın davet hedıyesını de unutma:))

bunlar yazdıgıma bakma ben de enıce gıbı malım pek bırsey almadım ve yapmadım ama aklımda olan seyler..bırgun belkı yaparım:))

BERFINBILGEN sen hıc mı meme vermıyorsun kı ???Ben meme verıyorum ama mama da verıyorum
sadece son gunlerde mamayı geceye cekmeyı basardım o kadar..
bazen yıne olmuyor arada verıyorum benım kızım en cok 1 kılo alabılıyor ,yanı mama vermedıgıme bakma ..
aç bıle kalıyor olabbılır..
annem yanımda oluyor öglenlerı ve hep laf edıyor mamaya ben de wermemeye calısıyorum
onun yuuzunden ac belkı de bebegım((sen meme ne kadar verıyorsun??
bıberonlarını tam bılmıyorum bendekı yenıdogan yavas akıslı olandı ..internetten bak ıstersen
Burada günışığım,hemşire,ben,hacer,bazen nihle ve vıva da mama verenler arasındayız canım merak etme cook war..

canım ben sırf mama veriyorum ama kelin ilacı olsa başına sürer benimki dk şaşmaz 2saate bir uyanır gece 90ml içip uyur 120ml verdiğimdede aynı 2 saat sonra gene uyanıyor uzatamadım süreyi bir türlü gece 11'den 12'den önce uyumuyor sabah 6'da em geç 7'de ayaktayız bulursan bir çare banada yaz

canım sadece mamamı veriyosun sütün hiçmi yok
ben tek gogus veriyodum zaten ondada yok denicek kadar az birakmasin belki cektikce gelir diye gece haric gunduz her mamadan once emziriyorum ardindan mama doymuyor cunku 20 cc ya cikiyodur ya cikmiyodur, bir cocuk aylik ortalama kg artisi 900 ile 1 kg olmaliymis dr dedi mamayla sagliyoruz memeye kalsa cocugun hali harapti,
Hacercim ben tracy hogg kitabini okuyorum gunluk duzenimizi bu sayede sukur oturttuk gunluk yemek, aktivite ve uyku arada sekerleme rutinlerimiz var, gece icinde o icmesi gereken miktari gun icine yayip mideyi doldurma yapiliyormus en son 10-11 gibi aksam son ogunu verip yatiriyormussun aliskanliktan kalkarmis bir kac gun beslemeyip uykusunu acmadan yatir kaldir yontemi uygulayip o duzeni oturtuyirmussun ben henuz yapmadim ama onumuzdeki hafta dusunuyorum,

bende bundan kullanıyorum çok rahat ve güzel toparlıyo

bende bundan kullanıyorum ama çok kalın yahu pantolonda giydimi vay halimize
bide taytta durmuyo üstünde kayıveriyo

VİVA ben de o tarz dıze kadar korse aldım da ewde hala kombı yandıgından ve tayt gıydıgımden ölecek gıbı oluyorum patlıyorum terden onu gıyınce..sen nasıl rahat edıyorsun..?

ben gece gündüz çıkarmıyorum
amacım gezerken zayıf görünmek değil, sürekli takarak toparlanmasını sağlamak
zayıfladıkça bedenini düşürücem forma girene kadar
terliyorum elbette
ama terlemekte zayıflamaya yardımcı olduğu için idare etmeye çalışıyorum
bazen gelenler geliyo tabi o ayrı :)))

düün oğlumu sağlık ocağına götürürken terlemiştim üşütmüşüm
üzerimde yorgunluk kırgınlık var

canım çok geçmişolsun

bugün kimse yazmıyo pek
benimki kucağımda göğsümde yatıyo kedi gibi

canım hızlı baktım ne sorduğunu anlamadım tam ama
ben gündüzleri emzirip veya sağıp gece 2 kere mama veriyorum
ortalama 60 ml den 2 defa
biberonum avent ama 150cc ye kadar
bi biberon daha almayı planlıyorum tekiyle zor oluyo
daha bakma fırsatım olmadı ama yine yavaş akışı bi biberon alcam

bebeğim ishal gibi geldiği için içim rahat etmemişti
doktora gittik bugün

kalça usg side çekildi ama geç kalmışım
meğersem ilk ay çektirmek gerekiyomuş
neyseki bi sorun çıkmadı

doktorum rotayı mutlaka yaptır dedi
8 aylık oğlu varmış bende yaptırdım dedi

bu ay 20 günde 400gr almış oğlum
ama moralimi bozmadım çünkü çok hareketlendi ve kilo almasının azalması normal geliyo bana
önceki aylarda 1200 gr alıyodu aylık olarak

hava yine çok sıkıcı çok boğucu
yaz gelsin
bebişler sadece poposundaki bezle kalıp uzansınlar yatağa :)))
bizde sevelim doya doya
üşüycek diye fazla açamıyorum çocuğu

yaa bende daha kalça usg si çektirmedim doktor ilk3 ay çektirebilirsiniz demişti...
iyi ki dedin bende yaptırıyım... sen ne kadara çektirdin
ishal için ne dedi peki...

Son düzenleme:
yaa bende daha kalça usg si çektirmedim doktor ilk3 ay çektirebilirsiniz demişti...
iyi ki dedin bende yaptırıyım...
ishal için ne dedi peki...

ilk ay çekilirse müdahale şansı yüksek oluyomuş
bende bilmiyordum bu kadar önemli olduğunu

ishale gelince
aslında ishal değilmiş galiba
bazençok sulu oluyo diye huylanıyodum ben
biraz evhamlı biriyim yada şöyle diyim başımızda biri olmayınca panik yapıyo insan

ama içimde kalmasın dedim tahlil yaptırdım
kakasında rota virüsü,prtozoon kisti,helmint ve helmint yumurtası,lökosit ve eritrosite baktılar
hepsi negatif
sevindim tabi :)))

iki günden fazla ishal varsa
ateşi varsa
karın ağrısı ve huzursuzluk devam ediyorsa yada kusma eşlik ediyosa
kakasında kan varsa
ishalken kaka rengi yeşilse
hemen doktora gitmeliymiş bebeler

evet canım başta biri olmayınca öyle oluyo ilk zamanlar ben burnu tıkanıyo diye 3 kere doktora götürmüştüm...iyi yapmışsın en azından kafanda soru işareti kalmasın.. bilgiler içinde sagol canim

kızlar eskiler diyoki bebekte kalça çıkıklığı varsa eğer bacaklarını havada tutamaz pat düşer bacağı diyorlar
burda bi çocuk doktoru var o da arkadaşıma demişki eğer kalça çıkıklığı yoksa bebeğin bacaklarını birbirine değirin boğumlar eşitse yoktur demiş
benim doktorum istedi annem gelince çektiricez bizde

bizdede oluyo tıkanıklık

orti bebe burun aspiratoruyle çare bulduk hırıltı oluyordu bizde bronşit oldu sanmıştım. sürekli sprey sıktık ve aspiratorle çekti eşim... burun tıkanıklıgına dikkat et. ben oglumun gözünde çapaklanma oldu diye doktora götürdüm doktor burnu tıkandıgı için iltahap yapmış dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…