2012 Şubat Anneleri

o nasıl bır yöntem anlatsana

ayy bıktım kızlar yaa
annemler hergun gelıp
hergun dogumdan berı aynı lafları etmekten bıkmadılar
kusucam artık
zaten regl oldum berbatım..
sinirden herkesı bogasım var!!
yok burası cok sıcak kombıyı kapat
yok aç mı bu cocuk
yok kabız mı nıye ıkınıyor
hergun aynı sacma sapan lafları tekrarlamaktan bıktım yaaa
bu ne böyle..
nıye herkes cok konusuyor
kendı aılemden bıktım resmen yaa
bır de ter cevap werıp kızdııgmda bır daha gelmeyız dıyorlar
offfffffffffff

bizdede oluyo tıkanıklık

bizdede tikaniklik oluyor, bende orti bebeyle hallediyorum manuel benimki hortumlu nefesle, sistem hergun aktiviteyi uzatarak uyku ve uyanik kalma saatini uzatarak geceye sarkitiyorsun uykuyu hemde duzenli bir rutini uyor ayrica bu sistemi oturtana kadar hergunu not alin diyor bende ajandaya ordaki sisteme gore haraket edip not aluyorum boylece huzursuzluk olursa nitlarima bakip derdinin ne oldugunuda hemen anliyorum bu not sistem oturana kadar, haftayada gece beslenmesini oturtucam, ay dun abimin esinin 2 yasinda bir kizi var ve suan hamile dun kendi dr goturdum betaya bakti sali tekrarlicak dun beklerken sonucu kizima birsuru cingirak aldik sesine bayiliyor heyecanlaniyor cok sevdi ama. henuz tutmayi beceremiyor ben tutturuyorum dengesiz salliyip dusuruyor, bide donme haraketleri yaptiriyorum ogrensin diye, aranizda bebisi donen yada caba sarfeden varmi ve cingirakla oynayabilen, benim kizim suan 3 aylik

bizdede oluyo tıkanıklık

bizdede tikaniklik oluyor, bende orti bebeyle hallediyorum manuel benimki hortumlu nefesle, sistem hergun aktiviteyi uzatarak uyku ve uyanik kalma saatini uzatarak geceye sarkitiyorsun uykuyu hemde duzenli bir rutini uyor ayrica bu sistemi oturtana kadar hergunu not alin diyor bende ajandaya ordaki sisteme gore haraket edip not aluyorum boylece huzursuzluk olursa nitlarima bakip derdinin ne oldugunuda hemen anliyorum bu not sistem oturana kadar, haftayada gece beslenmesini oturtucam, ay dun abimin esinin 2 yasinda bir kizi var ve suan hamile dun kendi dr goturdum betaya bakti sali tekrarlicak dun beklerken sonucu kizima birsuru cingirak aldik sesine bayiliyor heyecanlaniyor cok sevdi ama. henuz tutmayi beceremiyor ben tutturuyorum dengesiz salliyip dusuruyor, bide donme haraketleri yaptiriyorum ogrensin diye, aranizda bebisi donen yada caba sarfeden varmi ve cingirakla oynayabilen, benim kizim suan 3 aylik

sen hiçbişey bilmiyosun ki
çocuksun daha
onlar doktordan bile tecrübeli
doktorların hepsinin çocuğumu varda zaten akıl veriyolar !!

ahh ahh bilmezmiyim
onlara deki bu laflar beni strese sokuyo üzüyo o yğzden sütüm azalıyo de
gerçekten öyle çünkü

sen hiçbişey bilmiyosun ki
çocuksun daha
onlar doktordan bile tecrübeli
doktorların hepsinin çocuğumu varda zaten akıl veriyolar !!

akıl verenın aklını alcam bundan sonra yaa cocuk 70 gunluk oldu
hala ben bundan dolayı aglıyo dedıgımde yok ondan degıl dıyorlar
ulan 70gundur gece gunduz yanında olan BE-NİMMM BEN !!
zaten regl dönemlerımde canavardım şimdi lohusalıkla tam canavarım
bıçak verın bana leyn deşecem akrabalarımı:))
gecen gun annem teyzeme gazı var demıs o da aç o zaman cocuk demıs
bak seen gaz = açlık ..
bu denklemı kuramadıysanız bılın yanı bebegınız açlıktan gazı varr..
bız gaddar anneler bebeklerı yedırmedık bılerek aç bıraktık
ve sonuc ortada
topıcte gazlı bebegı olmayan kalmadı:))

ayneeeeennnn.....bizimkilerde böyle.......
inan sorular aynı....burSI ÇOK SIcak demeleri yokmu....deliriyordum..
ben cevap vermekten bıktım,onlar soru sormakltan bıkmadılar.
burası çok sıcak dedilermi:size sıcak,çocuğa değil diyorum..(menepozlular ne olacak :))annem teyzem..

bide bizimkilerde bebeğin gazını çıkarmaya karşı saçma sapan laflar oluyor.

emziriyorum daha emzirme bitmeden aaa tamam koy artık yerine onu,uyumuştur ,alıştırma öyle kucağa diyorlar..daha gazını çıkarıcam böyle yatırmam,kusuyor deyince yoktur gazı,ne gazı olacak,bak uyudu çocuk,uykusunu bölme.valla biz gaz maz çıkarmazdık,direk yatırırdık demezlermi....yuh artık yaa..beni rahat bırakın..allahtan uzaktalar..

kızlar ...
biliyorsunuz benim bebeğim çok kilo aldığı için mamaya ara verip sürekli emzirmeye başladım..aç aç uyuyo yavrum ( ama neyapıyım..bi müddet gide bilidiği yere kadar böyle devam edicem..
dikkatimi çeken bişey oldu:
mama +emzirme yaparken günde 1 kere kakasını yapıyordu
2-3 gündür (dün mama verdim) sadece emziriyorumya 2-3kere mutlaka yapıyor gün içerisinde..
sanki emdiğini alttan çıkarıyor..böyle giderse kilo verir bebeğim.annemi aradım sütün pek yaramıyor galiba dedi.canımı sıktı benim.rezene içiyorum ondan olabilirmi..
birde annem diyorki bizim sütlerimiz suluymuş,kimininki yağlı olurmuş,çocuğa daha çok yararmış..
nelerde biliyorlar böyle....

Son düzenleme:

tatlım rezene bağırsak çalıştırır doktor demişti ondan olabilirr
ona bakarsan ben emziriyorumya bebeğim emzirirken değil mama yerse hemen yapıyo kakasını
şimdi benim sütüm yetmiyo demekmi oluyo bu
çok biliyo bunlar ya

Dogru tahmin bir saattir salliyorum ayaklarim agridi uyumuyor direniyor, ben esarpla kollarini bagliyip gozunu tulbentle orterek uyutuyorum yoksa elleri oynadikca uyaniyor bide surekli yuzunde, gozunude kapiyorum etrafa bakmaktan uyumuyor, her zaman uyurdu bugun aksam ustu malesef uyguladigimiz sistem kacti uzun sure uykusu up uyumayinca boyle iki kat ugrasiyosun, bir daha bildigimden sasmicam ne guzel uyguluyorduk erkekler devreye girdimi sasiyor boyle, salla dur simdi uykusu var uyumuyor olan biz bayanlara uyor

Son düzenleme:
benim bebeğimin saçında döner var önünde ve sağa doğru kocaman.tersine tarıyorum hep ama düzelmiyo. gördükçe sinirim bozuluyo. bu döner geçermi? bi bilen varmı

gercekten kendı yakınlarımız bıle tahammul sınırlarımızı zorluyorlar..
annem baslarrda her dakıka hadı emzır aç bu dıyordu kızdım
sımdı de emzırıyorum hadı bırak artık doymustur yeter dıyo
yanı ne derlerse tersını yapmak lazım sanırım cıldırıyorum ..
gögsum yara ,bebek yanlıs tuttugundan oldu duzeltıyorum dıyorum
teyzem arıyor telefonda 60 gun oldu daha emzırmeyı beceremedı dıyor
bebegı yıkıyoruz her defasında sobayı acma ne gerek var dıyor
cocuk tıtrıyor resmen acmayınca..
bır de her defasında sen beceremıyorsun ver ben yıkarım dıyor yaaa 70 gun oldu ınsafff
hem de yanımda yaa delırcem artık ..
bırılerının varlıgı da dert,kımse olmaması da deert..
anlayıs dısında bekledıgımız bırsey de yok yani..

gercekten kendı yakınlarımız bıle tahammul sınırlarımızı zorluyorlar..
annem baslarrda her dakıka hadı emzır aç bu dıyordu kızdım
sımdı de emzırıyorum hadı bırak artık doymustur yeter dıyo
yanı ne derlerse tersını yapmak lazım sanırım cıldırıyorum ..
gögsum yara ,bebek yanlıs tuttugundan oldu duzeltıyorum dıyorum
teyzem arıyor telefonda 60 gun oldu daha emzırmeyı beceremedı dıyor benım yanımda yuh ..
bebegı yıkıyoruz her defasında sobayı acma ne gerek var dıyor
cocuk tıtrıyor resmen acmayınca..
bır de her defasında sen beceremıyorsun ver ben yıkarım dıyor yaaa 70 gun oldu ınsafff
..
bırılerının varlıgı da dert,kımse olmaması da deert..
anlayıs dısında bekledıgımız bırsey de yok yani..

Gunaydin, ay olurmu onlar buyukler gibi degilki vucut isilari hemen degisiyor, coraplarini cikar bir dk fazla degil dur bak buz gibi olmus, valla bizde banyo yaptirirken bitip giyinene kadar elektrik sobasi yakiyoruz, titriyorsa kendi bildigini yap allah korusun cigerlerini bi usuturse sen cekiceksin

KKOD ' a bu kocayla üye olamazsın..pazar günü 2 ye kadar uyuyormus.. yuhh deve :)) kız ben kocamı daha fazla goreyim,vakit gecireyim diye bir saat gec kalkıyoruz falan :)) sen kocanı Au pair olarak kullanıyon gibime geldi :))

2 gündür uyumakla mesgulum gelemedim :)) ama bugun vitamin aldım , umarım işe yarar .. yoksa evim umutsuz ev kadının evi gibi oldu dagınık,pis,bende bakımsızz :)) yaa cocuk olmadan hemen bir kadın cagırırdım boyle zor günlerimde şimdi o kadarr buyuk masrafmıs gibi geliyor kiiii... aman allahım bezdi,pişik kremiydi ,kuculen kıyafetlerdi,ufak tefek eksikleriydi ne cok masraf yaa..bir de donence aldım ama uyuzlana uyuzlana ne manyak paralara satıyorlar aptal cin işi mallarııı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…