- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.841
canım öyle sürekli emmiyor ki mesela geceleri bazen 4 saatte 1 kalktığıda oluyor.. gündüzde 2-3 saatte 1 emiyor.. evet doğduğuından beri hızlı kilo alıyor ama ilk defa 10 günde 700 gr almış daha önce bu kadar almamıştı.. haklısın bende farkındayım ama emzirmeyincede ağlıyor
arkadaşlar hepinize ıyı akşamlar sormak istediğim şeyler var.emınım burda konuşulmuştur benım yorumlarınıza ihtiyacım var.bebeğim çok fazla kusuyor oluk oluk.gelişimini engellemediği için mudahele etmeyız dedi.fakat ben gerçekten zor durumdayım kustukça miğdesi boşalıyor tekrar emmek ıstıyor gun boyu boyle devam edıyoruz.doktor gavıscon ınfant başladı fakat verır vermez kusuyo mığdesıne gıtmıyor bıle.bugun tekrar doktora gıttık doktor motılıum ve zantac başladı.bır kez motılıum verdım ama yıne kustu acaba zamanlamı duzeltıcek bu ılaç kusma problemımızı yoksa faydasını göremıycekmıyız.kustuktan sonrA kıvranarak çok ağlıyo sanırım mığde asıdı yemek borusunu yakıyor yavrumun.kızlar moralım çok bozuk sınırlerım bozuk o ağladıkça bende ağlıyorum .bende hamılelığımn son aylarında reflu olmuştum gecelerı hungur hungur ağlardım acıdan şişe şişe gavıscon kullandım.bebeğiminde canının oyle yandığını düşündükçe içim parçalanıyor.((((( LÜTFEN FIKIRLERINIZI PAYLAŞIN BILGILERINIZ KADAR MORALEDE ÇOK IHTIYACIM VAR
arkadaşlar hepinize ıyı akşamlar sormak istediğim şeyler var.emınım burda konuşulmuştur benım yorumlarınıza ihtiyacım var.bebeğim çok fazla kusuyor oluk oluk.gelişimini engellemediği için mudahele etmeyız dedi.fakat ben gerçekten zor durumdayım kustukça miğdesi boşalıyor tekrar emmek ıstıyor gun boyu boyle devam edıyoruz.doktor gavıscon ınfant başladı fakat verır vermez kusuyo mığdesıne gıtmıyor bıle.bugun tekrar doktora gıttık doktor motılıum ve zantac başladı.bır kez motılıum verdım ama yıne kustu acaba zamanlamı duzeltıcek bu ılaç kusma problemımızı yoksa faydasını göremıycekmıyız.kustuktan sonrA kıvranarak çok ağlıyo sanırım mığde asıdı yemek borusunu yakıyor yavrumun.kızlar moralım çok bozuk sınırlerım bozuk o ağladıkça bende ağlıyorum .bende hamılelığımn son aylarında reflu olmuştum gecelerı hungur hungur ağlardım acıdan şişe şişe gavıscon kullandım.bebeğiminde canının oyle yandığını düşündükçe içim parçalanıyor.((((( LÜTFEN FIKIRLERINIZI PAYLAŞIN BILGILERINIZ KADAR MORALEDE ÇOK IHTIYACIM VAR
geçmiş olsun canım pekçok bebekte oluyo bu durum
3-4 aya geçer bu durum merak etme
sen üzülme sütün azalmasın
istedikçe vereceksin
sabırlı ol geçecek canım
kusmasına rağmen gelişimini etkilememesi çok iyi
tavsiye edebileceğim bişey var ama bilmemki fayda edermi
ben hamileyken doktora kefir içsem zararı olurmu dedim o da olmaz bebeğin sindiirim sistemini düzenler dedi ve gün aşırı iç dedi
sende kefir iç emziriuyosun sütünden onada geçer
kefir gerçekten reflüyü geçiriyo
geçmiş olsun canım pekçok bebekte oluyo bu durum
3-4 aya geçer bu durum merak etme
sen üzülme sütün azalmasın
istedikçe vereceksin
sabırlı ol geçecek canım
kusmasına rağmen gelişimini etkilememesi çok iyi
tavsiye edebileceğim bişey var ama bilmemki fayda edermi
ben hamileyken doktora kefir içsem zararı olurmu dedim o da olmaz bebeğin sindiirim sistemini düzenler dedi ve gün aşırı iç dedi
sende kefir iç emziriuyosun sütünden onada geçer
kefir gerçekten reflüyü geçiriyo
canım aynı şey benim başımada geldi bende zantac kullanıyorum gerçi bizimki okadar aşırı kusmuyodu ama ağzına acı su geliyomuş doktor mamayı değiştirdi ben çok faydasını gördüm yatırırken başı biraz yukarda olsun yastıkla yükselt bir aydır kullandık ve şimdi ben kullanmıyorum bebeğimin daha bu yaşta bukadar ilaç kullanmasını istemiyodum ama maalesef oldu.ilaçlarını aksatmadan kullan.rabbim en kısa zamanda acil şifalar verir inş.hepimizin bebeklerine.
Bende 3 saattir ayagimda salliyorum, uyuyor yatagina yatiriyorup tik aciyor gozlerini tetikte yatiyor derin uykuya gecemiyor, offf ne zaman su uykularimiz duzene giricek cok sikildim artik, bir cogunuz o konuda sanslisiniz duzene girmissiniz bide benim cadim girse bayram edicem valla, tekte asla uyumuyor tek kaldimi hossediyormu ne uyaniyor hemen
merhaba bısey soracaktım sızeaa nıye ayagında sallamaya alıstırdın kı sen??Benım görumcem ve eltım de ayaga alıstırmıslar bırının 6,dıgerının 7 yasındakı cocukları ayaklarında sallayarak uyuyordu...onları gördugum anda 7 yıl asla bunu cekemem dıye dusundum ve bır kez bıle sallamadım..bundan kurtulamayacaksın bılıyorsun dı mı??
merhaba bısey soracaktım sızebende Allah nasıp ederse temmuz da dogum yapacagım da .
bebek bakmak cok zor mu
nasıl dogum yaptın ? bıraz anlatır mısın annecikk
Bennebileyimmmmmmm
Canim ben kirkim cikana kadar annemdeydim ordada net falan yok ben el kadar cep tlfnuyla takip ettim sizi dolayisi ilede msjlara falan bakamadim neolur kusura bakma donememisim sana. Yarin mutlaka incelicem bildirimleri sukurki ewdeyim :)
Benim cadimda ayakta sallanmaya alisti. Aman yirtilir qibi aqlamasinda derken sallamayida oqrendi. Sen nasil uyutuosun canim?
Bu arada bebisleri hastacik olan tatli nazarlara qelen ve buyuduklerini belli eden annelerede qecmis olsun diorum. Ins en kisa surede qecirirsiniz sikintilarinizi. Mevlam yardimciniz ve yardimcimiz olsun ins.
hugocuk naber nasılsın bebişin nasıl oldunuzmu aşıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?