2012 Şubat Anneleri

kızlar hiçbir bebek anne sütünden dolayı obez olmaz bunu hem bir dr dan dinledim hemde obez olsaydı kesinlikle halamın çocukları obez olurdu kadının sütü öyle bir süttüki çocuklar bir ayda 2 kilo alıyordu sadece anne sütüyle!!

ben de şubat annelerindenim. 2 ay 6 günlük bir bebeğim var, bu aralar sıkıntıdayım. Bebeğim doğduğundan beri huysuz bir bebekti. Doktorumuz kolik olduğunu söyledi ilk ay ağlarken resmen katılıyordu, morarıyordu yavrum ağlamaktan, 7-8 saat aralıksız ağlıyordu çok şükür o günleri atlattık (colinox diye bir damla verdi doktorumuz ondan sonra biraz rahatladı yavrum ama hala huysuzluğumuz var). benim endişenlendiğim konu şu :bebeğim aç kalıyor mu? oğlum aylık 800 gr alıyor ve doktorumuz az dedi. 2 farklı doktora gösterdim ikisi de az dedi. doymuyor olabilir dediler. her ağladığında emziriyorum, yer saat başı emdiği için sütüm bitiyo resmen, ama 2-3 saat emmese o zaman sütüm oluyor ve yutkunma seslerini duyabiliyorum. 2-3 gündür mama vermeye başladım ama içim hiç rahat değil emzirmeyi bırakmasından korkuyorum. Aceba gerçekten açlığından mı ağlıyor yavrum yoksa başka bi sıkıntısı mı var? Çok üzülüyorum yavrumu anlamadığım için :'(

korkma canım benm oğlumda ilk zamanlar sık sık yapıyodu aynısını bende korkuyodum... emzirdikten sonra iyice gazını cıkar...cok hırıltı yaparsada 1-2 cay ksıgı su ver ....suan benimki ikibuçuk aylık oldu artık yapmıyo .....o öyle bi dönem sanırım ...korkma Allahın izniyle bişeycik olmaz....

canım benim kızımda aynı şekilde tükürüğüyle boğuluyor hep deli edecek beni durduk yere bi bakıyorum hık hık boğuyor kendini valla bende öyle olduğum için ben bana çekmiş diyorum çünkü koskoca insanım ben hala tükürüğümle boğuluyorum bazen birde kızlar siz bebeklerinizi yastıksızmı yatırıyorsunuz bizim doktorumuz doğduğu ilk günden yastıkla yatırın dedi o zaman bu zamandır yastıkla yatırıyorum ve hiç kusma problemimiz olmadı doğduğu günden bu yana kusması sayılıdır, bende ilk zamanlar bebek yastıkla yatarmıymış diyordum ama belki dr kusması olmasın diye yastık kullanın dedi

Kizlar slm hepinize gunlerdir sadece okuyup kizimin cigliklarina kosuyorum hastaligi yuzunden asiyi bir hafta gec yaptik iki gundur perisan etti bizi ates olmadi ama bi miz mizlik bi huzursuzluk bi aglama nobetleri halen etkisi altinda ins.gecer yavas yavas.
Arnazar cok gecmis olsun insyanlis teshis dir ya ilac tedavisiyle halledersin yinede hayirlisini iste.midyat cok guzelmis ne kadar gelismis bi ilce haslamasi ve perde plavida cok guzel:))) gezdik geldik.

Bennebileyim.viva enice gunisigim berfin simarik nihle bukle hacer elma hugo adini hatirlamadigim herkes iyisiniz ins biciriklari opuyorum

canım korkma benimki doğduğundan beri öyle ama artık kendini toparlıyor yakında seninkide düzelir

tatlım mama verdiğinde bir müddet susuyorsa demekki doymadığından bağırıyor...

sorma yaa bende aynı günlerdir geliyorum 1-2 sayfa okuyorum sona gelmeden bizimki bağırıyor sıpa birde adet oldum sorma gitsin çok sancım var

Dunden beri buralari terk etmis herkes, biz rota virus asimizi olduk geldik, eczanelerin ellerinde yok getirttim saglik ocaginda yaptirttim,

geçmiş olsun canım...
kızlar yaa hero baby kullanan varmı ben gaz mamasını bırakıyım artık 3 ay oldu diye markette bulup aldım denemek için sıpacık içiyor ama 4-5 defa kaka yapmaya başladı ishal gibide değil sarı renkli gayet normal ve hiiç öyle eskisi gibi morarmıyor yaparken ama ikilemde kaldım bıraksammı acaba bilgisi olan varsa özelden yazsın lütfen uyanırsa takip edemem... buklee nerde hiç göremiyorum?

Benimde evde internet yok cep tlf giriyorum, bence daha rahat elimde sallarken giriyorum ben memnunum, canim sallamaya o uykusuz gecelerde alisti her cocuk bir olmuyor benim kizim oyle pis pisla durmaz kiyameti kopariyor durdugu sakinledigi durum ayakti bende salladim ne yapiyim perisan oluyodu aglamaktan, donenceye gelince bizde 2 tane var biri oyun park yatagiyla hediyeydi biri yataginda biri salincaginda takili cok seviyor ama uyku aninda ortadan kaldiriyorum calismasada seyretmekten uyumuyor bence al uyanikken bayaga oyalaniyolar benimki cabuk sikilir herseyden en fazla 10-15 dk oda bir uzanip ohh dememe yetiyor yada kucuk bir is halletmeye, tukuruk olayina gelince benim 1-2 aylikken cok oluyordu gece uyumaz surekli gozum ustunde yalniz birakamazdim geciyor telas etme ogreniyolar yutmayi biriktirip yutmayi bilemiyolar ondan oluyor emme guduleri var yutma guduleri oyle oyle gelisip ogreniyolar,
Hemsire cok sagol canim iyiyiz sukur bizde opuyoruz cok, bayanlar rota virusu eczaneden 140 aldim siringaya cekip agzina yavas yavas verdi tatli bisey herhalde sorunsuz icti, mayista 2 doz karma asilarimizi yaptiricaz

Bende aptamil conformil gaz mamasi kullaniyorum memnunum benimkide 3 aylik oldu bu ay bitene kadar devam edip mayista bebelac 1 gecicem, insallah memnun kalirim bizim kaka sorunumuz var zeytinyagi icirerek yaptiriyorum bebelacta ayni olurmu bilmem, birde ben arada su veriyordum 1 cay kasigi kadar sut fazla olmadigindan icemiyor mamada liflerden vucuttaki su oranini azalttigi icin kabiz oluyor artik 3 ay oldu suyada baslicam ben sevmiyor yuzunu burusturup biberonu itiyor ama icmesi lazim artik, gerci gece cayiyla iciyor sivi birde bizim kakamiz ciktimi 1,5 aydan bu yana hep yemyesil mamadan diyorum ben usutme olsa arada duzelirdi dr soyledim bisey demedi onemli bi durum degil demekki

ortalama bı haftadır gelen gıden bıtmıyor:)
her gelene nıhle yı sepetlıyorum.
havalar ısındı ve bnm moralım duzeldı
tabı bu duzenlemeye esım de cok yardımcı oluyor.
esıme bı mektup yazdım o yokken.
tum sıkayetlerımı dıle getırdım ve ben gormeden okusun dıye pantolon cebıne koydum
ve okumusta ama bana hıc bellı etmıyor.
hareketlerı o kadar degıstıkı. esım zaten yardım edıyordu sımdı tam bı melek
yanı ılk evlendıgımız zamana donduk. sankı yenıden evlenmıs gıbıyız..
gecelerı bazen esım bakıyor ve bu bnm dınc olmama etken
ustelık masallah uzun zmndan berıdır sutum cok hatta sızıyor.
sanırım stres azalınca ve uyuyunca sutum artıyor yemekle alakası yok bendekı sutun.
cok sukur esım eskı halıne dondu cok mutluyum :)))) cok destek oluyor cooookkk..
bırde seyyy :)) kutlama yaptık hehehe
yanlız cnm felaket acıyor ve yanıyor sızce bu normalmı?
sızlerdede yanma oluyormu.
ama tam bı seneye yakın yapmadık.

benımkı de 2,5 aylkık
ya kusarken bunu yapıyor ya da tukuruguyle..
bunun caresı yok mu nasıl kurtuldunuz??
doktora göturcez

aysebahar ıle gorustum herkeze tek tek tekrardan ısımlerınızle beraber cokcok slm soyledı
cokcok optugunu soyledı en kısa zmnda ınternetı actırıyormus cok ozlemız bızı

au pair : bu dil ogrenirken dadilık yapan ogrenciler falan işte.. yani dadı...

hemde nasıl uyudum ama dün kırdım zincirimi temizledim evimi,kendimi de süsledim,ama kocamdan zor kurtuldum bugun dogum günümde gece 00.00 da kutlamak istedi :))) bende hoytu cektim su ilacların etkisi bitsin oyle dedim,yoksa gündüz cocuga bakamam dedim defledimm

jokerde indirim varmıs chicconun ki 159 du 99 a aldım.. ama iyi yagmur sesleri gibi birsey var bizimki onunla uyuyor..

canım kıza intihar et deseydin :)) sonunu baglamıssın ama bası cok ic karartıcı... şiddetle korunmak istedim okudukca :))

napayım emziriyorum,altını degistiriyorum uyanmıyor bir bebek nasıl uyandırılır kii.. bende dinleniyorum uyusun yaa.. bir kac ay sonra hareketlendi mi cok yorulcam enerji depolamalıyım şuan gorsen ne tatlı uyuyorrr... eller yanda malakk gibi sızmışş ayy canım benimm ya.. ama odasına alıstırıyorum o yüzden cok ozluyorum.. arada getirip yine salonda yatırıyorumm.. :))

ya ben girdigimde niye herkes offline ??? gedeyomm işteee

duuur ben varım şımarıııkkk...ama laptop kucagımda ben koltukta kızım dıger kolumda yatar duurumda ne kadar yzabılırsem...boynum tutuluyooo...babası gelcek hastaneye gıtcez inş...o dogumu bebek bakımı soran arkadasa sen de yaz bakıım polyanna..

cocugu uzak tut radyasyondan.. cocuga saygı duy uyanıksa onunla ol ya da bir yere koy o oynasın bilgisayardan uzak tut.. :))kişiye ozgü saygı gosteriyorum snra polyana oluyorumm ..

hamiş bayana gelince ,kasamam 3 aylıktan once olsaydı aldır derdim ama :)) ilk 10 gün ben ne yaptım deyip kafasını duvara vurunca her anne gibi anlar ..bırak anlatmayla olmaz yaşasın

slm....
az önce oyun halımız geldi..
burada bi kaçgün önce bi arkadaş önermişti,bende almayı düşündüğümden hemen iinternetten araştırdım.tiny love ın tekmele ve oyna..çok güzelmiş..oğlum uyuo şuan ,ama aldım omu içine yatırıdm.uyanınca süpriz olsun:)))))
henüz 2.5 aylık belki anlamaz şuan ama yakında oynamaya başlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…