2012 Şubat Anneleri

canım öncelıkle çok geçmiş olsun allahım bırdaha yaşatmasın.benım bebeğimde sutumle çok boğuluyordu kucağımda bayılıcak gıbı oluyordu aklım çıkıyodu korkudan elım ayağım boşalıyodu korkudan.seni çok ıyı anlıyorum.belkı yapıyorsundur bebeğini hep yan yatır yanında değilsen sırt ustu sakın yatırma.yastıkta mutlaka kullan.benımkıde çok kustuğu ıçın bende aynı korkuyu hep yaşıyorum.2 dk odadan çıkıyorum gelıyoruum kulağının içi kusmuk dolmuş.( eğer devam ederse mutlaka doktoruna gıt.korkma sakın ol annesı melekler korur onu

annişler birşey sormak istıyorum.motılıum kullanan anneler emzırdıkten sonramı verıyorsunuz oncemı?doktor bırşey söylemedı eve gelınce jetonum düştu arıyorum doktoru ulaşamıyorum bende sıze sorım ıstedım:44::44::44::44::44::44::44::44::44:

bide ben kaldım
çok korkuyorum kasılıyorum jel aldım bide onunla denicez artık :18:

emla al.. bir kereligine oyle ilişki yaşa..uyusturuyorr.. normal dogum mu yaptın ? eger normalse genelde kadınlar korkutuyor ilk geceden beterdi falan diye ?? yok öyle bir sey... ben odlek bile anlamadımm.....

ilk gece şeyi biz zor yapmıstık emla kullanmıstım.. oyle halletmiştim..

motilium ne canım ?

kızlar kızıma araba alıcamda büyük ihtimallede netten sipariş vericem bana marka önerisinde bulunur musunuz?bide bisürü çeşitleri varmış bunun 3 tekerli bastonlu falanlı filanlı ne farkları varmış ki?

bide ben kaldım
çok korkuyorum kasılıyorum jel aldım bide onunla denicez artık :18:

cnm ya sende normal doğum yapmıştın sanırım,senin daha önce bu konuda yazdıklarından bnde etkilendim bayadır korkuyodum eşimede anlattım acıyomuş dikişlerden dolayı dedim oda biraz daha bekleyebiliriz demişti, bekleme süresi dolunca hiç acı olmadan gerçekleşti biliyomusun? korkma sende psikolojik olarak etkilenmek çok önemli çünkü

facebookta izlesene diye bir seye tıkladım,uygulamayı yükledim ve ZAMAN TÜNELİNE gecirmiş beni...sinir oldummmmmmmmmm........

face imi iptal ettimm.. aptal facebookk

ah hayır normal dogum yapsam ne hale gelırmısım bılmıyorum
ben dogum yaptıgım zaman catı kontrolunde korkmustum oylede kaldı korkum
sımdı kasılıyorum tamamen kafamda bıtıyor konu asamıyorum doktorumla konustum
bı cok ınsanda oluyormus ufak bır terapıyle gecer dedı

facebookta izlesene diye bir seye tıkladım,uygulamayı yükledim ve ZAMAN TÜNELİNE gecirmiş beni...sinir oldummmmmmmmmm........

face imi iptal ettimm.. aptal facebookk

kız tekrar aç naparız sensiz facede

yarın eşim geliyor ankaraya kuzenimin düğünü varya
pazarteside akşama doğru istanbula dönmüş oluruz
bakalım bakalım özlemiş mi beni:)

canım o doğduğundan beri bizdede oluyor
emerken bile oluyor o halde bile memeyi bırakmıyo ben çekelieyip ters çeviriyorum hemen
ne zaman kesilir bilmiyorum ama

şuan bizde aynı durumdayız geçen ayda 1530gr almıştı bu ay daha hızlı almaya başladı sadece anne sütüyle

nıhle acılısı yapmıssın sen de tebrıkler
bırtek ben kaldım sanırım,
ben de ruyalarımda her gece acılıstayım nıyeyse:=))))

kız bende varım ya
unuttun mu beni
istanbula bi döneyim yapıcam o açılışı
bakalım neleri değiştirecek bu durum
adamdaki sinir hali açılışın gecikmesinden mi yoksa huysuzluğundan mı?

ne kadara aldın cnm?

ne kadara aldın cnm?

e-bebek ten aldım canım internetten.184 tl.hepsi burada.com sitesinede baktım ordada aynı fiyattı.ucuz bişey değil aslında,inşallah ilgisini çeker oynar oyalanırda para boşa gitmez.
az önce uyandı.zaten uyanınca görsün bakalım neyapacak diye içine koymuştum,uyandı sarkan oyuncaklara değilde bana baktı önce..bana sırıtıyo:))

bennebileyim

bahsetmiştim benim oğlan bu aralar çok tükürük çıkartıyor diye.bu aylar da böyle oluyorlarmış.benimkide kaç kere tkanır gibi oldu.ödüm patladı.çk dikkatli olmamız lazım.yutkunmyı henüz beceremiyorlarmı ne..o yüzdenmi birden tükürükleri kaçıyor anlamadım..

Bende ayniyim kiz cok sancilaniyom.bizimkininde asidan sonra hu degisti burdan duydum yok daha neler dedimde hakketen oyle oldu:))

kızlar kaç gündür sorucam diyorum,unutuyorum.
sezeryan dikiş iziniz ne alemde?
çizginiz ne renk görünüyor.
benimki hala ince kırmızı bir çizgi halinde.zamanla o çizgi beyazlayıp ten renginde oluyormuş.
sizimkilerde kırmızımı.
biraz tedirin oldum açıkçası.
40 sonrası kontrolüme gittiğimde doktorum zamanla bu kırmızılık kaybolacak dedi ama sanki hala niye kaybolmamış der gibiydi,yada bana öyle geldi.

ilk zamanlar ince ve kırmızıydı ama bugün baktım kırmızı ve hafif daha kalın sanki
daha çok kaybolması gerekirken
kalınlaşmış sanki
jinekoloğumda randevum mayısta o zaman sorucam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…