- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.881
herkese gunaydın;
sabah 6 da kızımı emzırdım ve yatırdım,tam dua okuyordum ona bakarak,
o arada bogulacak gıbı gluk gluk sesler cıkartarak bana baktı
tıkandı ve bagırarak aglamaya basladı..
ben neye ugradıgımı sasırdım aldıgım gıbı ters cevırıp hızla sırtına vurdum..
sonra ona bakarken uyuyakalmısım..
9da tekrar bır cıglık ve aglama sesıyle kalktıgımda yıne kızım bogulacak gıbı cırpınarak bana bakıyor ve aglıyordu..
nasıl uyandım nasıl agladım anlatamam...
tukurugunde bogulacak resmen kızım
ve ne yapacagımı hıc bılmıyorum..
wc ye bıle gıdemem artık ben
ya aglayamasaydı ve sesını cıkartamasaydı ..
dusunmek bıle ıstemıyorum..(((((((((((((
bu neden kaynaklı olabılır kızlar,bunun sebebı sızce nedır??
daha önce benzer bırsey yasayan oldu mu aranızda????
bide ben kaldım
çok korkuyorum kasılıyorum jel aldım bide onunla denicez artık :18:
annişler birşey sormak istıyorum.motılıum kullanan anneler emzırdıkten sonramı verıyorsunuz oncemı?doktor bırşey söylemedı eve gelınce jetonum düştu arıyorum doktoru ulaşamıyorum bende sıze sorım ıstedım:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
bide ben kaldım
çok korkuyorum kasılıyorum jel aldım bide onunla denicez artık :18:
emla al.. bir kereligine oyle ilişki yaşa..uyusturuyorr.. normal dogum mu yaptın ? eger normalse genelde kadınlar korkutuyor ilk geceden beterdi falan diye ??yok öyle bir sey... ben odlek bile anlamadımm.....
ilk gece şeyi biz zor yapmıstık emla kullanmıstım.. oyle halletmiştim..
cnm ya sende normal doğum yapmıştın sanırım,senin daha önce bu konuda yazdıklarından bnde etkilendim bayadır korkuyodum eşimede anlattım acıyomuş dikişlerden dolayı dedim oda biraz daha bekleyebiliriz demişti, bekleme süresi doluncahiç acı olmadan gerçekleşti biliyomusun? korkma sende psikolojik olarak etkilenmek çok önemli çünkü
facebookta izlesene diye bir seye tıkladım,uygulamayı yükledim ve ZAMAN TÜNELİNE gecirmiş beni...sinir oldummmmmmmmmm........
face imi iptal ettimm.. aptal facebookk
HUGOCUK dedıgın gıbı aYNEN neyı çözersek çözelım mutlaka bır kusur bulmaya meraklılar..
uzaktan bıle yetısıyorlar..bu yuzden bazen annemlerın yanına geldıgıme cok pısman oluyorum
en azından evımde çözerdım emzırme gıbı sorunlarımı cumle alem de duymazdı
babam bıle bazen gelıp dıyor kı haberlerde duydum şu şu süt yapıyormus onları iç ye falan
yuh yaa erkek halıyle bıle karısıyor..herkesten bıkıyorum bazen..
Bu arada bira önermişsin süt için fark etmeden hehe:)))içelım acılalım kızlar ,zaten depresyondayız:))
sonucta malt yarıyor ,bira da malt olduguna göre:)))
Bir de anne sütünden obez olmaz demıssın ya canım o arkadasım da full anne sütü verdı
ılk gun bıle mama vermedı hıc ..
sen nasıl bır masaj yapıyorsun sagarken ..ben bazen tam bosaltamadıgımı düşünüyorum..??
ARNAZAR çoookkk geçmiş olsunsana,benım korktugum başına gelmıs resmen ççook üzüldüm inan ki..
Nasıl teşhisi koydular ,hangı testlerı yaptırdın??Allah korusun inşallah basit bir reflüdür sadece..(
Allah sana sabır,çocuguna acil şifa nasip etsin..hala kusuyor mu fışkırtarak ?
10 gun ılac tedavısınden sonra mı tekrar göstereceksın ..çok zor
yazık mınıcık bebek neden amelıyat lsun kı ,tek care bu degıldır elbet..
sen baskalarına da göster en guzelı..
VİVA Allah sana sabır versın ,dayanma gücü versın ...
gercekten cok zor durumdasın ,tam cennetlıksın..
GÜNIŞIĞIM ben de senin gibi ,doktordan geldiğimden beri
sadece gece mama veriyorum ki,bakalım sadece sütümle kac gram alacak diye..
ama 2.ayına gırerken bunu yaptıgım zaman maalesef sadece 2 haftada 280 gramcık alabılmıstı((
ama doktor toplamda 1 kg almıs sutun yetıyor bosa mama verme artık dedı
ama sanmıyorum ben ..görcez bakalım..
BUKLEE o zaman emzir maaşallh canım ne dıyeyım yazık alısmıs sonucta yemege
sütün de cok guzel tekrar maasallah sanane zaman geleceksın İstanbula?
GİZA sana da çok gecmıs olsun ,benım kızm da her ögunde hala delı gıbı kusuyor
ama doktor senınkı gıbı kılo aldıgına göre fazlayı atıyordur takma dedı
ama ben de hıc rahat degılım ..
kelın merhemı olsa kafasına surermıs..
ama benım bıldıgım kadarıyla kustuktan sonra mıdesını dınlendırmesı ıcın
2 saat ara ver ve emzırme...Eski içtigi sut ile yenısı karısınca hazımsızlıga yol acıp kusabılıyorlarmıs
ben öyle yaptım artık tumunu kussa da vermıyorum ..
daha az kusabılıyor bazı ögunlerde..dene ıstersen cnm
ŞIMARIK nasıl yanı 12*6 arası öglen hıc uyandırmıyor musun ??
kız benım zıllı de kaldırmasam saatlerce uyur gunduz ,
ama o dedıgın 22.00-02.00 arası asla uyuyor olmuyor ..
maalesef((
nasıl yapacagım bunu yenı duydum ..demek buyume hormonu o saatlerde mi salgılanıyormuss
Kızlar bu comformıl hıc de yaramadı benım kızıma(
Bagıra bagıra ıkınıyor yavrum ..
bgn onu öyle görunce ben de agladım ..
''yardım etsene ne bakıyorsun'' der gıbıydı ...
anne olmak cok zor yaa gercekten annemın ayagının altını falan öpmem gerek aslında
ama o kadar dır dır konusuyor kı mınnet duyamıyorum:)))
herkese gunaydın;
sabah 6 da kızımı emzırdım ve yatırdım,tam dua okuyordum ona bakarak,
o arada bogulacak gıbı gluk gluk sesler cıkartarak bana baktı
tıkandı ve bagırarak aglamaya basladı..
ben neye ugradıgımı sasırdım aldıgım gıbı ters cevırıp hızla sırtına vurdum..
sonra ona bakarken uyuyakalmısım..
9da tekrar bır cıglık ve aglama sesıyle kalktıgımda yıne kızım bogulacak gıbı cırpınarak bana bakıyor ve aglıyordu..
nasıl uyandım nasıl agladım anlatamam...
tukurugunde bogulacak resmen kızım
ve ne yapacagımı hıc bılmıyorum..
wc ye bıle gıdemem artık ben
ya aglayamasaydı ve sesını cıkartamasaydı ..
dusunmek bıle ıstemıyorum..(((((((((((((
bu neden kaynaklı olabılır kızlar,bunun sebebı sızce nedır??
daha önce benzer bırsey yasayan oldu mu aranızda????
kızlar hiçbir bebek anne sütünden dolayı obez olmaz bunu hem bir dr dan dinledim hemde obez olsaydı kesinlikle halamın çocukları obez olurdu kadının sütü öyle bir süttüki çocuklar bir ayda 2 kilo alıyordu sadece anne sütüyle!!
nıhle acılısı yapmıssın sen de tebrıkler
bırtek ben kaldım sanırım,
ben de ruyalarımda her gece acılıstayım nıyeyse:=))))
slm....
az önce oyun halımız geldi..
burada bi kaçgün önce bi arkadaş önermişti,bende almayı düşündüğümden hemen iinternetten araştırdım.tiny love ın tekmele ve oyna..çok güzelmiş..oğlum uyuo şuan ,ama aldım omu içine yatırıdm.uyanınca süpriz olsun:)))))
henüz 2.5 aylık belki anlamaz şuan ama yakında oynamaya başlar..
ne kadara aldın cnm?
canım korkma benimki doğduğundan beri öyle ama artık kendini toparlıyor yakında seninkide düzelir
tatlım mama verdiğinde bir müddet susuyorsa demekki doymadığından bağırıyor...
sorma yaa bende aynı günlerdir geliyorum 1-2 sayfa okuyorum sona gelmeden bizimki bağırıyor sıpa birde adet oldum sorma gitsin çok sancım var
geçmiş olsun canım...
kızlar yaa hero baby kullanan varmı ben gaz mamasını bırakıyım artık 3 ay oldu diye markette bulup aldım denemek için sıpacık içiyor ama 4-5 defa kaka yapmaya başladı ishal gibide değil sarı renkli gayet normal ve hiiç öyle eskisi gibi morarmıyor yaparken ama ikilemde kaldım bıraksammı acaba bilgisi olan varsa özelden yazsın lütfen uyanırsa takip edemem... buklee nerde hiç göremiyorum?
Kizlar slm hepinize gunlerdir sadece okuyup kizimin cigliklarina kosuyorum hastaligi yuzunden asiyi bir hafta gec yaptik iki gundur perisan etti bizi ates olmadi ama bi miz mizlik bi huzursuzluk bi aglama nobetleri halen etkisi altinda ins.gecer yavas yavas.
Arnazar cok gecmis olsun insyanlis teshis dir ya ilac tedavisiyle halledersin yinede hayirlisini iste.midyat cok guzelmis ne kadar gelismis bi ilce haslamasi ve perde plavida cok guzel:))) gezdik geldik.
teşekkür ederım hemsire. yarın konrol var bakalım inş bırseycık çıkmaz kuzumda. ama bugunde kusmalar en yuksek sevıdeye devam etti. şimdi uyuyor meleğim. bu arada mıdyat guzel yer ama sen yanlış seyler yemışsın canım benım :))) mıdyatın kutılkını (içli köfte benzeri ) ve şam böreğini yemen lazımdı :)
slm....
az önce oyun halımız geldi..
burada bi kaçgün önce bi arkadaş önermişti,bende almayı düşündüğümden hemen iinternetten araştırdım.tiny love ın tekmele ve oyna..çok güzelmiş..oğlum uyuo şuan ,ama aldım omu içine yatırıdm.uyanınca süpriz olsun:)))))
henüz 2.5 aylık belki anlamaz şuan ama yakında oynamaya başlar..
tavsiye eden bendım :))) benım kzım çoook severek oynuyor. bugun içine yatırdım ve tum evın işini bitirdım. çığlıklar atarak sevınerek oynuyor içinde.
kızlar kızıma araba alıcamda büyük ihtimallede netten sipariş vericem bana marka önerisinde bulunur musunuz?bide bisürü çeşitleri varmış bunun 3 tekerli bastonlu falanlı filanlı ne farkları varmış ki?
ben pierra cardın enıgma 2020 kullanıyorum. bebek içinde çok rahat ama benım boyum uzun olduğu için bana bıraz kısa geldı.bırde bagaja sıgmıyor bızım. arka koltuğun yarısınıda oan ayırıyoruz.
dönence soran arkadaslar var. ben fıscher princenın yıldız seklınde gece lambası ve 3 tane donen yıldızı olan dönencesini kullanıyorum. doğumdan önce almıştım. ve çok sevdığım ıkı klasık sarkıyı kızım karnımda hareket ettiği zamanlarda süreklı dınletmıştım doğum öncesinde. şimdi o ıkı parcayı duydu mu kızım sakınleşiyor ve donen yıldızları izleyerek uyuyor:))
Yarın batman a gıdıyoruz hastahaneye( mıdyatın en kötu tarafı bu. en yakın il merkezıne 80 km uzagız. mardıne de 60 km ( bebeğime çoooooooooook dua edın teyzeleri.. inş amelıyat kararı alınmaz. inş stenoz yoktur mıgdecığınde (
kızlar kaç gündür sorucam diyorum,unutuyorum.
sezeryan dikiş iziniz ne alemde?
çizginiz ne renk görünüyor.
benimki hala ince kırmızı bir çizgi halinde.zamanla o çizgi beyazlayıp ten renginde oluyormuş.
sizimkilerde kırmızımı.
biraz tedirin oldum açıkçası.
40 sonrası kontrolüme gittiğimde doktorum zamanla bu kırmızılık kaybolacak dedi ama sanki hala niye kaybolmamış der gibiydi,yada bana öyle geldi.
Kizlar slm hepinize gunlerdir sadece okuyup kizimin cigliklarina kosuyorum hastaligi yuzunden asiyi bir hafta gec yaptik iki gundur perisan etti bizi ates olmadi ama bi miz mizlik bi huzursuzluk bi aglama nobetleri halen etkisi altinda ins.gecer yavas yavas.
Arnazar cok gecmis olsun insyanlis teshis dir ya ilac tedavisiyle halledersin yinede hayirlisini iste.midyat cok guzelmis ne kadar gelismis bi ilce haslamasi ve perde plavida cok guzel:))) gezdik geldik.
teşekkür ederım hemsire. yarın konrol var bakalım inş bırseycık çıkmaz kuzumda. ama bugunde kusmalar en yuksek sevıdeye devam etti. şimdi uyuyor meleğim. bu arada mıdyat guzel yer ama sen yanlış seyler yemışsın canım benım :))) mıdyatın kutılkını (içli köfte benzeri ) ve şam böreğini yemen lazımdı :)
tavsiye eden bendım :))) benım kzım çoook severek oynuyor. bugun içine yatırdım ve tum evın işini bitirdım. çığlıklar atarak sevınerek oynuyor içinde.
ben pierra cardın enıgma 2020 kullanıyorum. bebek içinde çok rahat ama benım boyum uzun olduğu için bana bıraz kısa geldı.bırde bagaja sıgmıyor bızım. arka koltuğun yarısınıda oan ayırıyoruz.
dönence soran arkadaslar var. ben fıscher princenın yıldız seklınde gece lambası ve 3 tane donen yıldızı olan dönencesini kullanıyorum. doğumdan önce almıştım. ve çok sevdığım ıkı klasık sarkıyı kızım karnımda hareket ettiği zamanlarda süreklı dınletmıştım doğum öncesinde. şimdi o ıkı parcayı duydu mu kızım sakınleşiyor ve donen yıldızları izleyerek uyuyor:))
Yarın batman a gıdıyoruz hastahaneye( mıdyatın en kötu tarafı bu. en yakın il merkezıne 80 km uzagız. mardıne de 60 km ( bebeğime çoooooooooook dua edın teyzeleri.. inş amelıyat kararı alınmaz. inş stenoz yoktur mıgdecığınde (
senmiydin,tavsiye eden..ozaman çok teşekkürler gerçekten dediğin kadar varmış.ben çok beyendim.benimkide alışıyo sanırım yavaş yavaş.oyuncakların seslerini çıkarıyorum,sallıyorum baya bi heyecan yapıyor kendi kendine:))
ve yarın için şimdiden geçmiş olsun diyorum.inşallah hayırlı,güzel haberlerle dönersiniz.inşallah bişeyciği yoktur yavrunun..
ilk zamanlar ince ve kırmızıydı ama bugün baktım kırmızı ve hafif daha kalın sanki
daha çok kaybolması gerekirken
kalınlaşmış sanki
jinekoloğumda randevum mayısta o zaman sorucam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?