2012 Şubat Anneleri

bennebileyim canım ben göğsümde acıyan yerlere filan masaj yapıyorum daire şeklinde
zaten elledikçe kanalların şişliğini farkediyosun

nıhle acılısı yapmıssın sen de tebrıkler
bırtek ben kaldım sanırım,
ben de ruyalarımda her gece acılıstayım nıyeyse:=))))

aaa bende varım teessüf ederim :)

kırmızı benimkide ve daha geniş duruyor

Bayanlar onemli bir bilgi aktariyim, bu rota virus asisini dun biz olduk agizdan olsa ve hrr ne kadar etkilemez densedr ates yapmiyor belki ama huysuzluk yapiyor, dun asidan geldigimizden 2 saat sonra surekli aglama huysuzluk miz mizdi aksam yatmadan yarim fitil attim o uyku yapiyor bide gece cayi icince saat 8 bucukta kendiliginden uyuyakaldi taaki bu saate kadar ilacin etkisi gecti yine ayniyiz, siz siz olun gelir gelmez yarim yatmadan yarim atin benim hatama dusmeyin, ben yapmiyor diye gelince atmamistim, bilgi veriyim dedim

gunaydın kızlar,
su anda kızımı zorla uyuttum kahvaltı yapıyorum ,
kaçamak yapanlar gıbı hıssedıyorum onu uyutup bırseyler yapınca:)
BERFİN aşı hakkında verdıgın fıkır ıcın tesekkurler..ben de 10 mayıs gıbı yaptırcam
bu arada acılısa katılamayan ben gıbı narın kelebeklerı duyunca cok sevındım:)))
Xzgı,Viva ve bukle bakalım sona kım kalacak?yıne ben olcam bılıyorum:))

eşim geldi ama burda yaramazlık olmaz dönüşü bekliyorum
ama hala hiç istek yok
bakalım adamın sabrı ne zaman taşacak

eşim geldi ama burda yaramazlık olmaz dönüşü bekliyorum
ama hala hiç istek yok
bakalım adamın sabrı ne zaman taşacak

tvde izledim süt verirken salgılanan bi hormon yüzünden cinsel istek azalıyomuş kadında ve emzirmeyi bıraktıktan sonra zamanla eski haline dönüyomuş

hoş ben zaten oldum olası kaçarım hatta doktora bile gittim bu yüzden ama şimdi bunu bahane ediyorum bi süre bakalım

hemşire sen bişey tavsiye etmişsin ben kaçırdım onu. bebeğin neyle oynuyomuş bende bakayım işe yarıyorsa

ben de canım odundum kalas oldum:))ama ruyalarımdan cıkmıyo halvet:=)))esım de alısmıs heralde pek bı asıldıgı yok..mesela bı haftasonu şehırdısına göturseler ufak bı tatıl falan ,bakın nasıl kolay oluyo ama nerde bunlarda bu akıl yaws...ben erkek olsaydım keske cocugumun anasına neler yapmazdım bee:)))

Bu nasıl bir baba? | Mynet Haber

dayanamıyorum bu hayvanlara
hele ki anne olduktan sonra öldüresim geliyo !

evet yaa gecen gun okumustum bır baba 2 yasındakı cocugunu dövmustu,sonra cocuk tıkanmıs
bunu görunce soka gırıp dusa sokmus su tutmus
tam dustan cıkartırken de kafasını lavaboya carpmıs
sonra da yenı karısı uvey anne ve kardesı amcayla
cocugu gömmusler..
Allah bın belalarını versın ...
Dualarımız tutuyorsa bedduamız da tutsun bunlara..

Bu nasıl bir baba? | Mynet Haber

dayanamıyorum bu hayvanlara
hele ki anne olduktan sonra öldüresim geliyo !

slm kızlar gerçekten anne olduktan sonra böyle haberleri duydukça benm öldüresim geliyolanet olsun böyle insanlara....

bu arada çok kötü grip oldum doktor gittik o arada kalça usg si çektirdik allahtan bişey çıkmadı..
rota virüsü aşımız var mayıs 4 berfinbilgen bilgiler için teşekkürler. sen kaça yaptırdın aşıyı.

kızlar hepiniz eşlere karşı isteksiz olmaktan bahsetmişiniz ben doktoruma sormuştum emzirdigimiz için prolaktin hormonu çok yükseliyormuş oda isteksizlik yapıyormuş çocugu sütten kesene kadar böyle olur sonra düzelirsin demişti

bu ısteksızlıgın sebebı bence ;
eskısı gıbı ılgı lmaması da olabılır
bebege ılgı daha yogun cunkı..

kızlar ben kızımı sewerken taklıdını yapıyorum
bır hosuna gıdıyo gulmekten bayılıyo:)))

bu arada sız hangı camasır deterjanı kulalnıyorsunuz bebegınıze
kakaları cıkmamaya basladı dlaınle ..
ne yapmamı önerırsınız lekeyı nasıl cıkartcam bılemedım..

bende dalin kullanıyorum ve çıkmıyo degiştirmeyi düşünüyorum ama ne alacagıma karar veremedim.

bende dalin kullanıyorum ve çıkmıyo degiştirmeyi düşünüyorum ama ne alacagıma karar veremedim.

aynen...kakaları hiç çıkartmıyo dalin..sarı sarı kalıyo öylece..rengi açılmış sarı leke .....eşimde gitmiş bana sormadan geçenlerde 2 litrelikmi ne hiç bakmadım bile 2 şişe daha almış..bana niye sormadın diye kızdım..indirimde görmüş almış....mecbur kullanıcam artık bitene kadar..
haci şakir toz olan ve omo bebe deterjanımı ne vaardı onları denicem birdahakine..

Ben omo baby deterjan kullaniyorum yumusaticida dalinin pembe kapli olanini kullaniyorum sorun yasamadim hic piril piril cikiyor

Bayanlar bebeklerinize su iciriyormusunuz, meme verenlere sormuyorum gerek yok diyolar mama verenler, ben basladim gunde 20 cc veriyorum sevmiyor biberonla icmiyor bende emzik verip kenarinda veriyorum oyle iciyor

Bayanlar bebeklerinize su iciriyormusunuz, meme verenlere sormuyorum gerek yok diyolar mama verenler, ben basladim gunde 20 cc veriyorum sevmiyor biberonla icmiyor bende emzik verip kenarinda veriyorum oyle iciyor

ben emziriyorum ama zaten rezene yada gece çayı veriyorsan bence su vermene gerek yok ama doktoruna bi sor

Tamam ben de omuyu denıyım barı kızlar
ben hacısakır bıldıgımız sabunuyla da elde çitiliyorum
sonra dalınle makıneye atıyorum bana mısın demıyor p.hları bebegımın:))

ben bır kere gece agzı kuruyunca su ıcırmıstım sadece (çay kasıgıyla)
mamada da suyla verıyoruz sonucta
anne sütü de sulu ..
bence 6 aya kadar vermemeye calısın ama sen bılırsın
suyun zararı olmaz heralde..

siz sağıyormusunuz elektrıklı makıneyle kızlar??
ben bır turlu tam sagdıgımı dusunmuyorum
cunkı 5 saat emmedıgı gögsumden sadece 50 cıkıp gögsum de şiş duruyor
sız nasıl becerıyorsunuz??
ben 2 buklum oluyorum cunkı gögsume akıyor sutler
bır pozısyon bulduysam ve akıyorsa hıc kımıldamazsam doluyor
kımıldayıp pozısyon bozulunca hıc bulamıyorum tekrar o seklı
napcagımı sasırdım valla..
15 dk dan fazla sagmak da zararlıymıs
tam buluyorum pozısyonu dakıka doluyor o zaman da:))
ne önerırsınız???

sen neden bu kadar zorlanıyorsun hangi makinayı kullanıyorsun ben bebedoru kullanıyorum güzelde sagıyo akma falanda yapmıyo.. dk hiç tutmadım ben ne zaman süt biterse o zaman bırakıyorum zararı neymiş ben duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…