- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.901
Kizlar slm hepinize gunlerdir sadece okuyup kizimin cigliklarina kosuyorum hastaligi yuzunden asiyi bir hafta gec yaptik iki gundur perisan etti bizi ates olmadi ama bi miz mizlik bi huzursuzluk bi aglama nobetleri halen etkisi altinda ins.gecer yavas yavas.
Arnazar cok gecmis olsun insyanlis teshis dir ya ilac tedavisiyle halledersin yinede hayirlisini iste.midyat cok guzelmis ne kadar gelismis bi ilce haslamasi ve perde plavida cok guzel:))) gezdik geldik.
teşekkür ederım hemsire. yarın konrol var bakalım inş bırseycık çıkmaz kuzumda. ama bugunde kusmalar en yuksek sevıdeye devam etti. şimdi uyuyor meleğim. bu arada mıdyat guzel yer ama sen yanlış seyler yemışsın canım benım :))) mıdyatın kutılkını (içli köfte benzeri ) ve şam böreğini yemen lazımdı :)
tavsiye eden bendım :))) benım kzım çoook severek oynuyor. bugun içine yatırdım ve tum evın işini bitirdım. çığlıklar atarak sevınerek oynuyor içinde.
ben pierra cardın enıgma 2020 kullanıyorum. bebek içinde çok rahat ama benım boyum uzun olduğu için bana bıraz kısa geldı.bırde bagaja sıgmıyor bızım. arka koltuğun yarısınıda oan ayırıyoruz.
dönence soran arkadaslar var. ben fıscher princenın yıldız seklınde gece lambası ve 3 tane donen yıldızı olan dönencesini kullanıyorum. doğumdan önce almıştım. ve çok sevdığım ıkı klasık sarkıyı kızım karnımda hareket ettiği zamanlarda süreklı dınletmıştım doğum öncesinde. şimdi o ıkı parcayı duydu mu kızım sakınleşiyor ve donen yıldızları izleyerek uyuyor:))
Yarın batman a gıdıyoruz hastahaneye( mıdyatın en kötu tarafı bu. en yakın il merkezıne 80 km uzagız. mardıne de 60 km ( bebeğime çoooooooooook dua edın teyzeleri.. inş amelıyat kararı alınmaz. inş stenoz yoktur mıgdecığınde (
allah şifa versin
inş bişeyciği yoktur yavrunun..
nıhle acılısı yapmıssın sen de tebrıkler
bırtek ben kaldım sanırım,
ben de ruyalarımda her gece acılıstayım nıyeyse:=))))
kızlar kaç gündür sorucam diyorum,unutuyorum.
sezeryan dikiş iziniz ne alemde?
çizginiz ne renk görünüyor.
benimki hala ince kırmızı bir çizgi halinde.zamanla o çizgi beyazlayıp ten renginde oluyormuş.
sizimkilerde kırmızımı.
biraz tedirin oldum açıkçası.
40 sonrası kontrolüme gittiğimde doktorum zamanla bu kırmızılık kaybolacak dedi ama sanki hala niye kaybolmamış der gibiydi,yada bana öyle geldi.
gunaydın kızlar,
su anda kızımı zorla uyuttum kahvaltı yapıyorum ,
kaçamak yapanlar gıbı hıssedıyorum onu uyutup bırseyler yapınca:)
BERFİN aşı hakkında verdıgın fıkır ıcın tesekkurler..ben de 10 mayıs gıbı yaptırcam
bu arada acılısa katılamayan ben gıbı narın kelebeklerı duyunca cok sevındım:)))
Xzgı,Viva ve bukle bakalım sona kım kalacak?yıne ben olcam bılıyorum:))
eşim geldi ama burda yaramazlık olmaz dönüşü bekliyorum
ama hala hiç istek yok
bakalım adamın sabrı ne zaman taşacak
gunaydın kızlar,
su anda kızımı zorla uyuttum kahvaltı yapıyorum ,
kaçamak yapanlar gıbı hıssedıyorum onu uyutup bırseyler yapınca:)
BERFİN aşı hakkında verdıgın fıkır ıcın tesekkurler..ben de 10 mayıs gıbı yaptırcam
bu arada acılısa katılamayan ben gıbı narın kelebeklerı duyunca cok sevındım:)))
Xzgı,Viva ve bukle bakalım sona kım kalacak?yıne ben olcam bılıyorum:))
tvde izledim süt verirken salgılanan bi hormon yüzünden cinsel istek azalıyomuş kadında ve emzirmeyi bıraktıktan sonra zamanla eski haline dönüyomuş
hoş ben zaten oldum olası kaçarım hatta doktora bile gittim bu yüzden ama şimdi bunu bahane ediyorum bi süre bakalım
hemşire sen bişey tavsiye etmişsin ben kaçırdım onu. bebeğin neyle oynuyomuş bende bakayım işe yarıyorsa
Bu nasıl bir baba? | Mynet Haber
dayanamıyorum bu hayvanlara
hele ki anne olduktan sonra öldüresim geliyo !
Bu nasıl bir baba? | Mynet Haber
dayanamıyorum bu hayvanlara
hele ki anne olduktan sonra öldüresim geliyo !
evet yaa gecen gun okumustum bır baba 2 yasındakı cocugunu dövmustu,sonra cocuk tıkanmıs
bunu görunce soka gırıp dusa sokmus su tutmus
tam dustan cıkartırken de kafasını lavaboya carpmıs
sonra da yenı karısı uvey anne ve kardesı amcayla
cocugu gömmusler..
Allah bın belalarını versın ...
Dualarımız tutuyorsa bedduamız da tutsun bunlara..
bu ısteksızlıgın sebebı bence ;
eskısı gıbı ılgı lmaması da olabılır
bebege ılgı daha yogun cunkı..
kızlar ben kızımı sewerken taklıdını yapıyorum
bır hosuna gıdıyo gulmekten bayılıyo:)))
bu arada sız hangı camasır deterjanı kulalnıyorsunuz bebegınıze
kakaları cıkmamaya basladı dlaınle ..
ne yapmamı önerırsınız lekeyı nasıl cıkartcam bılemedım..
bu ısteksızlıgın sebebı bence ;
bende dalin kullanıyorum ve çıkmıyo degiştirmeyi düşünüyorum ama ne alacagıma karar veremedim.
slm kızlar gerçekten anne olduktan sonra böyle haberleri duydukça benm öldüresim geliyolanet olsun böyle insanlara....
bu arada çok kötü grip oldum doktor gittik o arada kalça usg si çektirdik allahtan bişey çıkmadı..
rota virüsü aşımız var mayıs 4 berfinbilgen bilgiler için teşekkürler. sen kaça yaptırdın aşıyı.
Ilaci ben eczaneden 140 aldim saglik ocaginda yaptirdim, 1 gun once siparis verin ellerinde olmuyor cunku
kızlar hepiniz eşlere karşı isteksiz olmaktan bahsetmişiniz ben doktoruma sormuştum emzirdigimiz için prolaktin hormonu çok yükseliyormuş oda isteksizlik yapıyormuş çocugu sütten kesene kadar böyle olur sonra düzelirsin demişti
Ben omo baby deterjan kullaniyorum yumusaticida dalinin pembe kapli olanini kullaniyorum sorun yasamadim hic piril piril cikiyorbu ısteksızlıgın sebebı bence ;
Bayanlar bebeklerinize su iciriyormusunuz, meme verenlere sormuyorum gerek yok diyolar mama verenler, ben basladim gunde 20 cc veriyorum sevmiyor biberonla icmiyor bende emzik verip kenarinda veriyorum oyle iciyor
Tamam ben de omuyu denıyım barı kızlar
ben hacısakır bıldıgımız sabunuyla da elde çitiliyorum
sonra dalınle makıneye atıyorum bana mısın demıyor p.hları bebegımın:))
ben bır kere gece agzı kuruyunca su ıcırmıstım sadece (çay kasıgıyla)
mamada da suyla verıyoruz sonucta
anne sütü de sulu ..
bence 6 aya kadar vermemeye calısın ama sen bılırsın
suyun zararı olmaz heralde..
siz sağıyormusunuz elektrıklı makıneyle kızlar??
ben bır turlu tam sagdıgımı dusunmuyorum
cunkı 5 saat emmedıgı gögsumden sadece 50 cıkıp gögsum de şiş duruyor
sız nasıl becerıyorsunuz??
ben 2 buklum oluyorum cunkı gögsume akıyor sutler
bır pozısyon bulduysam ve akıyorsa hıc kımıldamazsam doluyor
kımıldayıp pozısyon bozulunca hıc bulamıyorum tekrar o seklı
napcagımı sasırdım valla..
15 dk dan fazla sagmak da zararlıymıs
tam buluyorum pozısyonu dakıka doluyor o zaman da:))
ne önerırsınız???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?