- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.941
kızlar ya şok içindeyim ben yine adet oldum:26: ilkini kırkımda,15 gün sonra bidaha,bugünde 3.adetim
normal doğum yaptım ve emziriyorum bebeğimi:44: sizin adet düzenleriniz ne alemde
Merhaba teyzelerrrr oğlum sünnet oldu şimdide uyuyo maşaallah iyiyiz tüm erkek annelerine yenidoğan sünnetini öneririm...
gunun ilk gunaydını bendennnnn :))
ben çamşırlarda dalan roxy matik ve elde yıkama ıkısını kullanıyorum. %100 bitkisel yağlardan elde ediliyor ve tek gıdım leke kalmıyor. hatta kendı beyazlarımı yıkarkende bırölçek koyuyorum. hepsı pırıl pırıl oluyor.
bu arada kızlar dun batman 'a gıttık. kızımda plor stenoz tesbıtı yapılmaya çalışıldı ve hastalık bulunmadı çooooook şükür. pazartesi tekarar gideceğiz. nükleer tıp ta benım sütüme ileç karıştırıp ŞİRİN BEYZA ya verecekler. 40 dakika boyunca sanıyede 30 tane mıgde fotografını çekıp istanbula baska doktora gonderecekler. mıgdesı nereden ne için yediklerini atıyor. bunu tesbıt etmeye çalışacakalr.
mıdyat batman arası bebeşime çok ağır gelıyor. dun akşam geldık bır banyo yaptık 17:30 emzırdım ve bır yattık ıkımızide gece 23:00 da eşim kaldırdı :)) sonra sabah kadar uykuya devammm :) durum boyle olunca 6:30 dan berı ayaktayız::) eşim bizi yatak odasından kovdu:) oturma odasındayız şimdi.
kızlar ya şok içindeyim ben yine adet oldum:26: ilkini kırkımda,15 gün sonra bidaha,bugünde 3.adetim
normal doğum yaptım ve emziriyorum bebeğimi:44: sizin adet düzenleriniz ne alemde
selamlar herkesler geziyomu
doktor tavsiyesiyle aptamil conformil aldık ama benim oğlan hiç beyenmedi içmedi üstelik onu içirdik diye memede emmedi
aç yattı küstü ağladı kucağımızda durmak istemedi hamağında yattı tüm gün
bu sabah meme verdim istemedi mama verdik içmedi ağladı gittim aptamil 1 aldım geldim içti keyifle gülücükler attı
sonrada uyudu
uyanınca emdi güzelce
Canım ya, ben anlamadım..Sen kırkın çıkar çıkmaz mı adet oldun? yani kırkımda derken onu mu kastettin?
evet canım kırkıncı gün adet oldum onu demek istemiştim
vivacım biraz arştırdım dediğin gibi normalmiş hiç olmamakta,sık olmakta ama insan endişeleniyor işte
selamlar herkesler geziyomu
doktor tavsiyesiyle aptamil conformil aldık ama benim oğlan hiç beyenmedi içmedi üstelik onu içirdik diye memede emmedi
aç yattı küstü ağladı kucağımızda durmak istemedi hamağında yattı tüm gün
bu sabah meme verdim istemedi mama verdik içmedi ağladı gittim aptamil 1 aldım geldim içti keyifle gülücükler attı
sonrada uyudu
uyanınca emdi güzelce
kızlar benimkide odamızdaki hiçbi özelliği olmayan avizeye ve baca kapağına bakıp gülüyor
ne soytarılıklar yapıyoruz bize bile o kadar gülmüyor
anlamadım ki nedir baca kapağında bu kadar komik olan :))
kızlar bana bebek arabası tavsiye etsenize netten sipariş vericem burda pek yokta
tesekkur ederım hemsire... gelırsen buraya haberım olsun. sen neredesin. herhalde mıdyata yakın bır yerdesın. cıhan buranın en işlek lokantasıdır. ama daha guzel yemek yapan yerlker var. bır daha gelırsen haberım olsun . ben senı daha guzel yerlere gotururum:))
oyun halısı tıny love , donence fısher prince
ben onun triplerini yerim :))
kızlar bana bebek arabası tavsiye etsenize netten sipariş vericem burda pek yokta
Merhaba kızlar ben Şubat annesiyim size bir sorunum var kızımın üst dudağında nohut büyüklüğünde kanlı bir birikinti çıktı bir aydır bu böyle her baktığımızda icimiz geçiyor esim ile doktora gösterdik 2 yasına kadar gecer diyor bu bizi tatmin etmedi..hiç böyle bir durumla karşılaşanınız varmı?simdi albümler bölümüne resimi yükleyeceğim bakarsınız ordan Eki Görüntüle 397693
tesekkur ederım hemsire... gelırsen buraya haberım olsun. sen neredesin. herhalde mıdyata yakın bır yerdesın. cıhan buranın en işlek lokantasıdır. ama daha guzel yemek yapan yerlker var. bır daha gelırsen haberım olsun . ben senı daha guzel yerlere gotururum:))
Bizde iyi bi yer olsun dedik distan guzel gorundu oraya girdik.ben urfadayim bi daha gelmeyi istiyorum dara ya felan gidemedik yol ustuydu vakitgecoldu.ins grsz gelirsek.tesk. Ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?