2012 Şubat Anneleri

kızlar ya şok içindeyim ben yine adet oldum:26: ilkini kırkımda,15 gün sonra bidaha,bugünde 3.adetim
normal doğum yaptım ve emziriyorum bebeğimi:44: sizin adet düzenleriniz ne alemde

Canım ya, ben anlamadım..Sen kırkın çıkar çıkmaz mı adet oldun? yani kırkımda derken onu mu kastettin?

Merhaba teyzelerrrr oğlum sünnet oldu şimdide uyuyo maşaallah iyiyiz tüm erkek annelerine yenidoğan sünnetini öneririm...

canım nerde oldu sünneti,
maliyeti ne oldu
durumu nasıl bebişin ??

çok sevindim canım inşallah bişey çıkmaz
zaten teşhisi koymak için ne gerekiyo yapıyolar
buna daha da çok sevindim çünkü doğru tedaviyi uygularlar böylelikle

kızlar ya şok içindeyim ben yine adet oldum:26: ilkini kırkımda,15 gün sonra bidaha,bugünde 3.adetim
normal doğum yaptım ve emziriyorum bebeğimi:44: sizin adet düzenleriniz ne alemde

biz bugün 3.ayımıza girdik ama ben daha hiç adet olmadım
gerçi normalmiş bu düzensizlikler
çok sık olmak yada hiç olmamak
ama sen yinede en azından doktoruna bir telefon açarak durumun önemini anlayıp ona göre hareket edersen için rahat olur

HEMŞİRE
sen bişey tavsiye etmişsin hatta tavsiyene teşekkür eden olmuş. çocuğum çok mutlu çok güzel oynuyo falan diye. işte ben o şeyi merak ediyorum. nedir kendisi ??

selamlar herkesler geziyomu
doktor tavsiyesiyle aptamil conformil aldık ama benim oğlan hiç beyenmedi içmedi üstelik onu içirdik diye memede emmedi
aç yattı küstü ağladı kucağımızda durmak istemedi hamağında yattı tüm gün
bu sabah meme verdim istemedi mama verdik içmedi ağladı gittim aptamil 1 aldım geldim içti keyifle gülücükler attı
sonrada uyudu
uyanınca emdi güzelce

ben onun triplerini yerim :))

evet canım kırkıncı gün adet oldum onu demek istemiştim
vivacım biraz arştırdım dediğin gibi normalmiş hiç olmamakta,sık olmakta ama insan endişeleniyor işte

Anladım..Kusura bakma canım, atladım birden ama belki bir yardımım olur diye..Gerçi bende vivaalesta'nın verdiği cevaba eş birşeyler söyleyecektim..

benim kızımda bu ara çok nazlı ya durduk yere öyle bir ağlıyor ki anlatamam hani aşı olduğu an ağlıyorya bebekler aynı onungibi eşimde bebeğe bişey oldu zannediyor sonrada kucağıma alınca susuyor,bazende ilgilenmeyip kucağıma almayınca emzirmek için kucakladığımda memeyi ağzına aldığı an mızmzlanıyor,bi ağlıyor ki anlatamam ağlamaktan memeyi tutmuyor şikayet ediyor gibi bişeyler sölüyor,işim var bnmde bu yaramazla

kızlar benimkide odamızdaki hiçbi özelliği olmayan avizeye ve baca kapağına bakıp gülüyor
ne soytarılıklar yapıyoruz bize bile o kadar gülmüyor
anlamadım ki nedir baca kapağında bu kadar komik olan :))

canım o bişeyler görüyor onlara gülüyor bnm kızımda öyle,hatta bi kere kucağımda gülerek karşıya bakmaya başladı sonra gözleriyle bişeyi takip ediyor sesleniyorum hiç oralı olmuyor gülmeye devam ediyor en son tam kafamın üstüne gelince bakışları sabitlendi kafasını çevirmeyi bıraktı,anammmm dedim bu kız ne görüyosa tam arkada deyip bi hışımla kalktım yerimden:18:

teşekkürler arnazar..bunlara bende baktım biraz tuzlu gibi geldi bana.bi süre oynayıp sıkılacağını düşünerek o kadar para vermek doğrumu bilemedim..ama özellikle tıny love ın prenses dönencesine bayıldım ilgilenenlere duyurulur..

Merhaba kızlar ben Şubat annesiyim size bir sorunum var kızımın üst dudağında nohut büyüklüğünde kanlı bir birikinti çıktı bir aydır bu böyle her baktığımızda icimiz geçiyor esim ile doktora gösterdik 2 yasına kadar gecer diyor bu bizi tatmin etmedi..hiç böyle bir durumla karşılaşanınız varmı?simdi albümler bölümüne resimi yükleyeceğim bakarsınız ordan

Son düzenleme:
Merhaba anneler umarım keyifler yerindedir. Ben de kızıma ayın 26 sında karma aşısını yaptırcam. Aşılardan önce ateş düşürücü veriyormusunuz merak ettim

sütümüz kesilmeden neler yapabiliriz.........cok acil eski kiloma geri dönmek istiyorum......tosun gibi oldum ya hiç bi kıyafetim olmuyo ....ayakkabılarım bile dar geliyo

yükledim sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…