- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.961
canım nerde oldu sünneti,
maliyeti ne oldu
durumu nasıl bebişin ??
çok sevindim canım inşallah bişey çıkmaz
zaten teşhisi koymak için ne gerekiyo yapıyolar
buna daha da çok sevindim çünkü doğru tedaviyi uygularlar böylelikle
biz bugün 3.ayımıza girdik ama ben daha hiç adet olmadım
gerçi normalmiş bu düzensizlikler
çok sık olmak yada hiç olmamak
ama sen yinede en azından doktoruna bir telefon açarak durumun önemini anlayıp ona göre hareket edersen için rahat olur
HEMŞİRE
sen bişey tavsiye etmişsin hatta tavsiyene teşekkür eden olmuş. çocuğum çok mutlu çok güzel oynuyo falan diye. işte ben o şeyi merak ediyorum. nedir kendisi ??
ben calpol şurup vermiştim aşı olmadan yarım saat önce,zaten sağlık ocağındanda söylemişlerdi ver die,hatta aşıdan 4 saat önce yine ver dediler çok şükür ateşimiz çıkmadı ama o gün biraz kızımda huzursuzluk oldu inş sende ateşsiz atlatırsın cnmMerhaba anneler umarım keyifler yerindedir. Ben de kızıma ayın 26 sında karma aşısını yaptırcam. Aşılardan önce ateş düşürücü veriyormusunuz merak ettim
cnm ben plates topuyla hareketler yapmaya başladım ama yememden hiçbişeyi kesmedim hatta pilatese başladığımdan beri gceleri de yatarken yiyorum daha mı çok acıkıyorum nesütümüz kesilmeden neler yapabiliriz.........cok acil eski kiloma geri dönmek istiyorum......tosun gibi oldum ya hiç bi kıyafetim olmuyo ....ayakkabılarım bile dar geliyo
cok geçmiş olsun sıkmayın canınızı inş kısa sürede geçeryükledim sanırım
ben calpol şurup vermiştim aşı olmadan yarım saat önce,zaten sağlık ocağındanda söylemişlerdi ver die,hatta aşıdan 4 saat önce yine ver dediler çok şükür ateşimiz çıkmadı ama o gün biraz kızımda huzursuzluk oldu inş sende ateşsiz atlatırsın cnm
cnm ben plates topuyla hareketler yapmaya başladım ama yememden hiçbişeyi kesmedim hatta pilatese başladığımdan beri gceleri de yatarken yiyorum daha mı çok acıkıyorum ne
cok geçmiş olsun sıkmayın canınızı inş kısa sürede geçer
Hugo sen niye mama degistirdin tekrardan bebelac iyi gelmisti sizinkine
slm canım netten araba modellerini araştırıyodum cnm,hangi modelini önerirsinKomagene slmkiz napiyon bebek arabasi sormussun siddetle chicco tavsiye ederim.
daha 4 gün yapmıştımki tekrar hasta olunca bıraktım cnm,psikolojik olarak eriyom sanki yoksa tartıda gram bile farketmedimzayıflayabiliyomusun yaffrim :86:
slm canım netten araba modellerini araştırıyodum cnm,hangi modelini önerirsin
daha 4 gün yapmıştımki tekrar hasta olunca bıraktım cnm,psikolojik olarak eriyom sanki yoksa tartıda gram bile farketmedim
ama inan çok sıkılaştırıyor
ferayyyy :)))
nasılsınnnn
kızlar ya çok moralim bozuk. dün eşim sagolsun dışarı çıkardı oglumuza biraz bişeyler aldık ordan yemege götürdü sonra florya sahilinde falan dolaştık biraz baya güzeldi ama ben grip oldugum için pek tadını çıkaramadım güneşi gördükçe gözümden yaş geldi neyse floryada laleler süperdi eşim hadi oglumla resmimi çek dedi tamam dedim sürekli bi orda poz veriyo çekiyorum bi başka yerde ben peşlerinde elimde bebek arabası nere giderse gidiyorum çekiyorum o ara farkında degilim göbegim açılmış başladı kızmaya dikkat et ne bu hal diye ama ben bilerek yapıyorum sanki bende ona kızdım ama o arada hala oglumla resim çektiriyo çektim çektim çektimmmmm ama bana bi kez bile hadi seninde resmini çekiyim yada beraber çekinelim bile demedi bende orda hiç sesimi çıkarmadım eve gelince dedim kavga ettik siz diyeceksiniz ki sorun resimmi aslında hayır o degil eşim bensiz su bile içmez hep yanında ister dün beni görmezden geldi sanki oglumuzla çok ilgileniyo beni dinlendiriyo ama ne zaman canım yanıma gel desem bebek var diye gelmiyo biz hazıranda 2 yılı dolduracagız evleneli ve hep yataga beraber girdik uyduk dogumdan sonra bile ama artık benle birlikte yatmıyo hep sonradan geliyo bende buna çok üzülüyorum.... sürekli sinirli gergin ne yapacagımı şaşırdım... sanki benden uzaklaşıyo gerçi şuan yüzünü bile görmek istemiyorum sabah işe giderken bugün iş yerinde kal gelme bi kaçgün seni görmek istemiyorum dedim oda bana kusura bakma hiç bir yerde kalmam dedi.... neyse iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum sanırım depresyona girdim bana bi akıl verin bende mi bi sorun var acaba????
esın kıskanc demekkı gobegının gorunmesını hazmedememıs
bence bu gelıp gecıcı bır surec bu forumlarda okuduklarımdan bunları anlıyorum herkes kocasından sıkayet eder olmus ılgısızlıkten fılan ama bunlar gelıp gecıcı uzme kendını sakın kendınıde onun gozunde degersız umursamaz fılan gorme sakın sen ona dunyalar guzelı bır evlat vermısın .bırcok kadın cocuk yapma fıkrınden kacıyor ve bence kocanda bunun frkında
sana bır onerımde bırdaha kocana yuzunu gormek ıstemıyorum eve gelme gıbı cumleler kurma bunlar daha cok uzaklastırır bır erkegı..
o sana aynı kelımelerı soyledıgını dusun ne sen dusunursun asla o erkektır gamsızdır benım gıbı fılan gıb ı dusunme ozaman baslıyor zaten huzursuzluklar
bence aksam geldıgındede uzatma gun ıcerısındede mesaj cek
dusundumde benımle fotograf cektırmedız ama ben yınede o resım karesındekı kalplerınızde yerımı aldım fılan gıbı :)
umarım kızmassın yorumlarıma
:18:
dogru canım haklısın ama bu aralar yine kendimde degilim bide çok doldum artık bu yazdıklarım görünen kısmı ailesinin yaptıgı haksızlıklara susmaktan bıktım bide ustune bunlar olunca insan bu dönemde iyice çıldırıyo... evet eşim çok kıskanç hemde çok abartıyo artık söylüyorumda kendisine ne yapıyım seni seviyorum herkesten kıskanıyorum diyo ama beni iyice bunaltıyo.... sanırım bu lohusalık senromu hiç gitmeyecek benden ilk zamanlarda ki gibi herşeye aglar oldum
hani uzatma demişsin ya ben zaten uzatamam bana bi baksa yeter oda hiç küsemez ama bu sefer bütün olaylar birbirine girdi içinden çıkılmaz bi hal aldı biraz kafamı dinlemek istiyorum herkese herşeye kızgınım
kıskanclık kotu evet ya benım esımde hıc kıskanmaz bır ortası yok yanı
aslında yapman gereken ılk gun ıplerı elıne almaktı.ben daha dogum yapmadan bıle ıstedıklerımı dıle getırdım logusa ıkende 3 gunun dısında kımseyı yanımda ıstemedım yalnız baktım
cunku sureklı tuhaf tuhaf adetlerı oluyor bunlardan bunalacagımı bıldıgım ıcın onlemımı yalnız kalarak aldım :)agrım sızım olmadıgı ıcınde bebegıme bakabıldım hıc korkmadım
bence aılesındede lafını esırgeme ben ne dusunuyorsam dılımede yansıtırım ıyı yada kotu farketmez
ıcıne atıp sen dert yapacagına dısına at onlar ert yapsın ahahaha
canım ben zaten dogumdan sonra tektim o zamanlar sıkıntım olmadı ailesi memlekette zaten uzak ama önceki olaylar var problem.. neyse ben kendimi ilk zamanlar hazırladım depresyona girerim diye ama benim ki sonradan oldu..
ınsan eskıyı kolaya kolay unutmuyor haklısın
gecen uzmanlardan dınledım telebızyonda logusa sendromu dogru dıyor nedenı sadece balıkta ve cevızde bulunan omega3 mus.hamıle kadınlar ve emzıren kadınların omega 3 cok fazla ıhtıyacı oluyormus eger yeterınce almaz ıse beyın etkılenıyomus herseye takılmaya baslanıyormus ve depresyon baslıyormus
ben hamılelıgımde okadar cok cevız ve balık yedımkı heralde oyuzden gırmedım depresyona ahahhaa
Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor kimseler yok bende okudumbiraz sizi ahhhhhh ahhhh
kızlar bebeğim çok ağlıyor 2,5 olduk neredeyse ama çok huysuz hep akşamları 7 gibi başlıyordu kesintisiz birbuçuk saat ağlıoyor ama bu aralar gündüzleride ağlıyor hiçsevdirmiyor kendini yavvv .vallahi bebeğimi sevmeye hasretim 4 doktor değiştirdik 3 berbattı zaten hep çeşit çeşit gaz ilaçları verdiler çocuğum resmen koca insanlar gibi geğiriyor ama ağlama kesilmiyordu sonunda 4. doktor güzel bi muayeneden sonra bu çocuk aç dedi sütüm yetmiyormuş bizde önce emme sonra yiyebildiği kadar aptamile başladık sonuç daha daha iyi hakkını yemiyim oğlumun ama o günler kaldı sanırım günde bikaç kez yine gözlerini kapatıyor ve sadece ağlıyor kesintisiz ayakta sallanmayada alıştı malesef yeterki sussun dedik salladık susmadı ama ayakta uyumaya alıştı.İşte benim günüm oğlumla krizlere girmekle geçiyor evde kalmaktan korkuyorum kaynanama gidiyorum sıkça onlar memnum oluyor bende biraz dinleniyorum bari ama ne kadar gidebilirimki evde kalmak sıkıcı ben çalışıyordum önce hamile kalınca işten ayrılmak zorunda kalmıştım yani evde durmaya hiç alışık değilim boğuluyorum oğlumda boğulmamı çabuklaştırıyor.Ama yine allahıma şükürler olsun bebeğimi verdi öyle böyle günler geçecek büyüyecek allahım isteyen herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?