- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #65.981
kızlar ben geldim yogun gecen 4-5 günün ardından ancak girebiliyorum,geçmişide okuyamadım,önemli bi olay oldumu?
tatilimiz güzeldi,kızım hergün bi huy edindi,bazen deli etti beni hele ilk gittigiiz gün kesintisiz 3 saat agladı hiç yapmazdı sonrada bi uyudu 6 saat maşallah dedim,yolgorgunlugu ve hava degişimi çok etkiledi kızımı
sizler nasılsınız
slm canım netten araba modellerini araştırıyodum cnm,hangi modelini önerirsin
daha 4 gün yapmıştımki tekrar hasta olunca bıraktım cnm,psikolojik olarak eriyom sanki yoksa tartıda gram bile farketmedim
ama inan çok sıkılaştırıyor
Gunaydin bayanlar, hemsire markasi nedir kaca aldin? Ben baby to go 2 kullaniyorum, 6 ay ve sonrasi paston puset alip onu kullanicam o daha pratik ve heryere rahat tasiniyor cunku,
Bayanlar bisey sorucam sizinde bebisleriniz uykuda yuzunu ovusturup elleri zipladikca uyaniyor uykuya gecmekte zorlaniyormu? Ben ona cozum tulbentle kundak yapiyorum rahat uyuyor ama simdi havalar guzel terliyor istemiyor cikartmak istiyor ve isilik oluyor, nasil cozum bulucam acikken uykuya gecemiyor cunku
Gunaydin bayanlar, hemsire markasi nedir kaca aldin? Ben baby to go 2 kullaniyorum, 6 ay ve sonrasi paston puset alip onu kullanicam o daha pratik ve heryere rahat tasiniyor cunku,
Bayanlar bisey sorucam sizinde bebisleriniz uykuda yuzunu ovusturup elleri zipladikca uyaniyor uykuya gecmekte zorlaniyormu? Ben ona cozum tulbentle kundak yapiyorum rahat uyuyor ama simdi havalar guzel terliyor istemiyor cikartmak istiyor ve isilik oluyor, nasil cozum bulucam acikken uykuya gecemiyor cunku
Chicco canim.fiyati aklimagelmiyo 2bin kusurlubiseydi ama bebek arabasi almissin artik olmaz benim dedigimde biz herseyi bir kereden aldik oto koltugu puset ana kucagi bebek arabasi cok avantaj oldu.ben dun gece artik actim kundagi gece sik sik uyandi yavv alistircam bu gecede oyle yatircam napalim hep kundak olmazki artik buyuduler ellerini ogrensinler korkmasinlar
yaw hala kundakmı yapıyorsunuz siz,ben hiç yapmadım şimdide hep yüzüstü yatıyor yüzüne dokunamadıgı iç rahat uyuyor
selam kızlar
istanbuldayız
tek kaldım
beni özlediniz mi?
kaç gündür yoktum ya
uyuturken pencereyi aç canım içerisi biraz serinlesin ben öyle yapıyorum
gecede uyutmadan önce balkonu açıyorum iyice bi hava giriyo içeri
hatta kombiyi kapattım ben 2-3 gündür yakmıyorum hiç
Chicco canim.fiyati aklimagelmiyo 2bin kusurlubiseydi ama bebek arabasi almissin artik olmaz benim dedigimde biz herseyi bir kereden aldik oto koltugu puset ana kucagi bebek arabasi cok avantaj oldu.ben dun gece artik actim kundagi gece sik sik uyandi yavv alistircam bu gecede oyle yatircam napalim hep kundak olmazki artik buyuduler ellerini ogrensinler korkmasinlar
Yok ben aldimda hangi marka onu merak etmistim, kombiyi bende kapadim gun ici havalandiriyorum kizimida markete dahi olsa hergun cikariyorum kanguruya koyup, ellerini ben uzun zamandir deniyorum 4 aya kadar boyle olurmus suan yumruk halinde hep 4 de tutmaya basliyip acik olana kadar korkucak malesef, yuzukoyun bende korkarim uyku sersemi ceviremez zaten yatmazda oyle, bi yontem buldum gece denicem beli lastikli pijamasi var ellerini ona soktum cikaramiyor gunduz oyle uyuttum penyede terletmez,yaw hala kundakmı yapıyorsunuz siz,ben hiç yapmadım şimdide hep yüzüstü yatıyor yüzüne dokunamadıgı iç rahat uyuyor
Kızlar napıyorsunuz nasıl gidiyor kimseler yok bende okudumbiraz sizi ahhhhhh ahhhh
kızlar bebeğim çok ağlıyor 2,5 olduk neredeyse ama çok huysuz hep akşamları 7 gibi başlıyordu kesintisiz birbuçuk saat ağlıoyor ama bu aralar gündüzleride ağlıyor hiçsevdirmiyor kendini yavvv .vallahi bebeğimi sevmeye hasretim 4 doktor değiştirdik 3 berbattı zaten hep çeşit çeşit gaz ilaçları verdiler çocuğum resmen koca insanlar gibi geğiriyor ama ağlama kesilmiyordu sonunda 4. doktor güzel bi muayeneden sonra bu çocuk aç dedi sütüm yetmiyormuş bizde önce emme sonra yiyebildiği kadar aptamile başladık sonuç daha daha iyi hakkını yemiyim oğlumun ama o günler kaldı sanırım günde bikaç kez yine gözlerini kapatıyor ve sadece ağlıyor kesintisiz ayakta sallanmayada alıştı malesef yeterki sussun dedik salladık susmadı ama ayakta uyumaya alıştı.İşte benim günüm oğlumla krizlere girmekle geçiyor evde kalmaktan korkuyorum kaynanama gidiyorum sıkça onlar memnum oluyor bende biraz dinleniyorum bari ama ne kadar gidebilirimki evde kalmak sıkıcı ben çalışıyordum önce hamile kalınca işten ayrılmak zorunda kalmıştım yani evde durmaya hiç alışık değilim boğuluyorum oğlumda boğulmamı çabuklaştırıyor.Ama yine allahıma şükürler olsun bebeğimi verdi öyle böyle günler geçecek büyüyecek allahım isteyen herkese versin
merhabalar hepinize,uzun süredir takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.başın sıkıştı onun için mi yazıyorsun demeyin olur mu.neyse sadede geldim hemen; lokumum 11 gün oldu kaka yapmıyor.ıkınma sıkınma yok aksine pıtır pıtır gazlar çıkıyor hemide o cüsseden beklenmeyen koku yayarak.zeytinyağı olayını denedim ama hala tık yok.var mı aynı dertten muzdarip
doktor bana 10 güne kadar normal demişti ama bebeğinde herhangi bi sıkıntı belirtisi yoksa sorun olacağinı zannetmiyorum..
canım nerde oldu sünneti,
maliyeti ne oldu
durumu nasıl bebişin ??
canım ben sırtüstü yatırdıgım zaman 10 dk sonra uyanıyor yüzüstü çevirene kdarda aglıyor,başta korkuyordum ama baktım kafasını çeviriyor hem böyle 4 saat uyuyor geceleriBen yuzustu korkuyorum ya emin olamam evde tekim bisey olur gormem felan,artik hava sicak sarmicam elini birkac gune alisir umarim sik sik uyaniyo cunku
canım bende yoktum kaç gündür geldimde kimse özlememiş benideselam kızlar
istanbuldayız
tek kaldım
beni özlediniz mi?
kaç gündür yoktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?