- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.001
gece gündüz hep yüzüstü yatıyor,bu gece sırt üstü yatırayım dedim yarım saat sonra çıglık çıglıga,kalktım çevirdim uyudu,napım ya öyle rahat ediyor,uyanıkkende hep sırt üstü tutuyorum dengeleniyorcanım gecelerimi yüzüstü yatırıyosun !!!!!!
canım benim hiç fikrim yok bu konudamerhba kızlar uzun zamandır giremiyorum bizim bebek kolik hiiiiiçç durmuyor sürekli ağlama modunda.
ben 13 şubatta doğum yaptım doğum paraası nezaman yatar?nezman nrden alcz? bi basvuru veya ssk gitmek gerekyormu?
canım ben annemlere gittigimde hep başka odada yattı,agladıgını duyar duymazda kalktım,bende 2 ay sonra ayıracam hem odasına alışması lazımgünaydın güzel annelerrr..
10 sayfaydı geçmişc,tembellik ettim okuyamadım :)
bizim kızın dün gündüz uykusunun içine ettim sanırım,2 gündür sahallarda sürttüm,gezdim ettim,kızım bugun saati gelmek üzere ama donencenin altında sırıtıyor.. bir de bunun cenesi acıldı,anlatıyor duruyoo :)) acaba bundan sonra daha mı az uyuyacak neayy kızımla ilk araba kullanma deneyimimi ptesi yaşadım, ayagım debriyajda tir tir titredi ilk dakikalar dönüşte kaşarlandım
Geceleri de yatagını ayırmayı düşünüyorum 2 gündür ama tam uyuyor vazgeciyorumgaliba yapamıycamm .. şuan ki kararım bu gece deneyecegim modundayım ama dün de boyle kararlıydım hormonlarım 6.aydan sonra azalıyormus belkim o zaman olur
ahaa uyudu ben yazarken... ohh beumarım 6 ya kadar kalkmaz düzenimiz geri gelirrrrrr :S
canım gecelerimi yüzüstü yatırıyosun !!!!!!
bizimki de gazı oldu mu yüzüstü yatmak istiyordu ama artık istemiyor,yoksa bende yatırırım artık kocaman oldular..kafayı bedeniyle birlikte kaldırıyorlar.. kendini kurtarır .. ki kücükken de kendini kurtarabilirlerdi ama bebek ani ölümlerinde risk var diye onermıyorlar.. gelişimini tamamlamış bir bebek sert bir zeminde battaniyesiz falan kendini kurtarır..avruapada yüzüstü yatırıyorlarmıs hastanede..hemende emzik veriyorlarmış..boyle teknikleri varmıs.. ama ben yine kendi başıma iş yapmak istemedim ilk zamanlar ben tedirgin oldum şimdi de seviyor sırt üstü yatmayı.. yoksa yatırırım ,benden güclü,aşıda iki hemşire bir ben zor tuttukkızın cok güclü maşallah dediler
bende bebekken cok gucluymusum annem dul kocaya gidecek bu dermişcocukken de güclüydüm fazla güclüydüm okulda erkekleri döverdim eşimle hala cekişiriz elini büküp pes dedirttiğim oluyor gören naif sanıyor ama kabayım beaa
ayy bugun yine cenem düşük benimm en iyisi çıkayım telefon gorusmesi yapayım birilerini arayayım yoksa size sarıcam
canım ilk aylarda ben hiçyatırmadım ama artık başının çaresine bakıyorhımm bende doğduğu haftalarda yatırıyodum bi kaç saat gözümün önünde oluyodu hiç ayrılmıyodum yanından..
kontrole gittiğimde doktora söyledik yüz üstü çok güzel uyuyo die .doktr da en sevdikleri pozisyon o anne kanında sanıyolar kendileri o yüzden dedi ..
ama kesinlikle bi daha yatırmayınbebek ölümlerinn çoğu o durumda oluyo dedi,o durumda uykusunda ölen de oluyo siz uyuyo sanırısınız dedi..
epey bi korkuttu bizi bidaha yatırmadık..dün akşam uykuya dalamadı ağlayıp durdu (2 aydan sonra ilk defa )birazcık yatırıyım dalsın bari dedim yarım saat zor yatırdım halbuki ne güzel dalmıştı uyuyodu geri kaldırıp yüz yatırıncada uyandı bi daha uyumadı
aman dikkat et canım gece kafasını çevirip kalır yüz üstü ağlayamazda allah korusun
canım ilk aylarda ben hiçyatırmadım ama artık başının çaresine bakıyor
çocuga zorla bişey yaptıramıyorum özgür kız oldu iyice
seninkide 3 aylık oldu sanırım bence bırak istedigi gibi yatsın en azından gündüzleri yatırda hevesini alsın
evt artık yatıra bilirim ben artık unutmuştum yüzüstü yatırmayı artık yatırırm valla kızımın sırtı dinlesin azcık yaa :)
evt canım 3 aylık artık 13 şubatta doğum yaptım...
düşününce dün gibi ama 3 ay geçmiş nasılda geçti hiiiiiç anlamadım 9 ay bu kadar hızlı geçmedi
merhba kızlar uzun zamandır giremiyorum bizim bebek kolik hiiiiiçç durmuyor sürekli ağlama modunda.
ben 13 şubatta doğum yaptım doğum paraası nezaman yatar?nezman nrden alcz? bi basvuru veya ssk gitmek gerekyormu?
selam güzel annecikler nasılsınız nasıl geçiyo bebekli hayat ?ben hiç takip edemiyorum artık ya
çok uzak kaldım
evt artık yatıra bilirim ben artık unutmuştum yüzüstü yatırmayı artık yatırırm valla kızımın sırtı dinlesin azcık yaa :)
evt canım 3 aylık artık 13 şubatta doğum yaptım...
düşününce dün gibi ama 3 ay geçmiş nasılda geçti hiiiiiç anlamadım 9 ay bu kadar hızlı geçmedi
offffffffffffff bebeği 5 dk emipte doyan varmı çıldırmak üzereyim ısrarla emmek istemiyor.bi bebek 5 dk emip 2 saat nasıl dayanır anlamıyorum!!!!!!!!!!!!!!
offffffffffffff bebeği 5 dk emipte doyan varmı çıldırmak üzereyim ısrarla emmek istemiyor.bi bebek 5 dk emip 2 saat nasıl dayanır anlamıyorum!!!!!!!!!!!!!!
ya benim kızımda 13 subatta dogdu simdi 3 aylık mı oluyor bu bebiş ? su ay olayını hamilelikten beri cozemedim(
hahaytt seninki 2 saat dayanıyor benimki 3 saat :)) tam 5 dk ne eksik ne fazla.. ama artık memeye nazlanmayı ogrendi cıkartıyor löpp diye gozlerime bakıyor sırıtıyor oyunlar yapıyor..sonra yumuluyor yine cıkarıyor..doyduktan sonra tam 5 dk dan sonra..anca emzirdigimi anladım5 dk da lopp diye atardı agzına tekrar verince igrenc bişi gibi suratını büker agzını sımsıkı kapatırdı..bu hafta pek oyuncu..
soyleniyor duruyorr..cok güzell mimikleri oluştukopuyoruz evde..
nisanecim ben de korkuyordum ama bebegin güclü cekiyordur yorulmadan,uyumadan işini cabuk bitiriyordur,sütün de tazyikliyse fazla emmesini beklemeacıkcası ilk zamanlar cok uzuluyordum şimdi işime geliyor gece kalkıyoruz 5dk emiyoruz 5 dk da gaz cıkartıp lopp yatıyoruzzz yoksa ben yalan olurdumm
yaa kızlar benimkide aynısını yapıyo 2 dk emip yüzüme bakıp gülüyo sonra yine veriyorum 2dk emip aynını tekrar ediyo sonrada yüzünü buruşturuyo eliyle itiyo sanki bişey anlatacak gibi agu bugu sesler çıkarıyo sonuçta amacına ulaşıyo emmiyo...
bugünde sabah 6 dan beri hesapladım 45 dk bi uydu bide 35 dk babam gelecek yatılı temizlik ve yemek yapmam lazım ama benim oglan sagolsun hiç durmuyo kafayı yememe az kaldı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?