2012 Şubat Anneleri

günaydın güzel annelerrr..

10 sayfaydı geçmişc,tembellik ettim okuyamadım :)

bizim kızın dün gündüz uykusunun içine ettim sanırım,2 gündür sahallarda sürttüm,gezdim ettim,kızım bugun saati gelmek üzere ama donencenin altında sırıtıyor.. bir de bunun cenesi acıldı,anlatıyor duruyoo :)) acaba bundan sonra daha mı az uyuyacak ne ayy kızımla ilk araba kullanma deneyimimi ptesi yaşadım, ayagım debriyajda tir tir titredi ilk dakikalar dönüşte kaşarlandım

Geceleri de yatagını ayırmayı düşünüyorum 2 gündür ama tam uyuyor vazgeciyorum galiba yapamıycamm .. şuan ki kararım bu gece deneyecegim modundayım ama dün de boyle kararlıydım hormonlarım 6.aydan sonra azalıyormus belkim o zaman olur

ahaa uyudu ben yazarken... ohh be umarım 6 ya kadar kalkmaz düzenimiz geri gelirrrrrr :S

merhba kızlar uzun zamandır giremiyorum bizim bebek kolik hiiiiiçç durmuyor sürekli ağlama modunda.
ben 13 şubatta doğum yaptım doğum paraası nezaman yatar?nezman nrden alcz? bi basvuru veya ssk gitmek gerekyormu?

canım gecelerimi yüzüstü yatırıyosun !!!!!!
gece gündüz hep yüzüstü yatıyor,bu gece sırt üstü yatırayım dedim yarım saat sonra çıglık çıglıga,kalktım çevirdim uyudu,napım ya öyle rahat ediyor,uyanıkkende hep sırt üstü tutuyorum dengeleniyor
merhba kızlar uzun zamandır giremiyorum bizim bebek kolik hiiiiiçç durmuyor sürekli ağlama modunda.
ben 13 şubatta doğum yaptım doğum paraası nezaman yatar?nezman nrden alcz? bi basvuru veya ssk gitmek gerekyormu?
canım benim hiç fikrim yok bu konuda
canım ben annemlere gittigimde hep başka odada yattı,agladıgını duyar duymazda kalktım,bende 2 ay sonra ayıracam hem odasına alışması lazım
valla gez yorulunca daha güzel uyuyorlar

canım gecelerimi yüzüstü yatırıyosun !!!!!!

bizimki de gazı oldu mu yüzüstü yatmak istiyordu ama artık istemiyor,yoksa bende yatırırım artık kocaman oldular..kafayı bedeniyle birlikte kaldırıyorlar.. kendini kurtarır .. ki kücükken de kendini kurtarabilirlerdi ama bebek ani ölümlerinde risk var diye onermıyorlar.. gelişimini tamamlamış bir bebek sert bir zeminde battaniyesiz falan kendini kurtarır..avruapada yüzüstü yatırıyorlarmıs hastanede..hemende emzik veriyorlarmış..boyle teknikleri varmıs.. ama ben yine kendi başıma iş yapmak istemedim ilk zamanlar ben tedirgin oldum şimdi de seviyor sırt üstü yatmayı.. yoksa yatırırım ,benden güclü,aşıda iki hemşire bir ben zor tuttuk kızın cok güclü maşallah dediler
bende bebekken cok gucluymusum annem dul kocaya gidecek bu dermiş cocukken de güclüydüm fazla güclüydüm okulda erkekleri döverdim eşimle hala cekişiriz elini büküp pes dedirttiğim oluyor gören naif sanıyor ama kabayım beaa

ayy bugun yine cenem düşük benimm en iyisi çıkayım telefon gorusmesi yapayım birilerini arayayım yoksa size sarıcam

hımm bende doğduğu haftalarda yatırıyodum bi kaç saat gözümün önünde oluyodu hiç ayrılmıyodum yanından..
kontrole gittiğimde doktora söyledik yüz üstü çok güzel uyuyo die .doktr da en sevdikleri pozisyon o anne kanında sanıyolar kendileri o yüzden dedi ..
ama kesinlikle bi daha yatırmayın bebek ölümlerinn çoğu o durumda oluyo dedi,o durumda uykusunda ölen de oluyo siz uyuyo sanırısınız dedi..
epey bi korkuttu bizi bidaha yatırmadık..dün akşam uykuya dalamadı ağlayıp durdu (2 aydan sonra ilk defa )birazcık yatırıyım dalsın bari dedim yarım saat zor yatırdım halbuki ne güzel dalmıştı uyuyodu geri kaldırıp yüz yatırıncada uyandı bi daha uyumadı

aman dikkat et canım gece kafasını çevirip kalır yüz üstü ağlayamazda allah korusun

evt artık yatırabiliriz sanırım bizi doktor epey korkutunca yüz üstü yatırmayı
artık unutmuştuk
bizim doktorda bizede dedi hastanede bizde öyle yatırıyoruz yeni doğanları o kadar çocuk yoksa başedemeyiz dedi..
yine de çok dikkat ederiz dedi..
sizinde yorgunluğunuza uykusuzluğunuza dalgınlığınza denk gelir dedi..

zaten yeni doğum yapmışız dibinden ayrılmıyoz ki zaten bebişlerde o haftalarda full uyuyo

maşallah o zaman sana ve kızına o zaman
ne güzel işte yaa sar valla konuşuyoz işte

canım ilk aylarda ben hiçyatırmadım ama artık başının çaresine bakıyor
çocuga zorla bişey yaptıramıyorum özgür kız oldu iyice
seninkide 3 aylık oldu sanırım bence bırak istedigi gibi yatsın en azından gündüzleri yatırda hevesini alsın

evt artık yatıra bilirim ben artık unutmuştum yüzüstü yatırmayı artık yatırırm valla kızımın sırtı dinlesin azcık yaa :)
evt canım 3 aylık artık 13 şubatta doğum yaptım...
düşününce dün gibi ama 3 ay geçmiş nasılda geçti hiiiiiç anlamadım 9 ay bu kadar hızlı geçmedi

10 gün küçükmüşsünüz bizden,valla çok hzlı degişiyorlar,artık emerken bile oyun yapıyor zilli,vurmaya bile başladı,bu kız anasını dövecek kesin

eğer işe döneceksen döndüğün tarihi işyeri sgk ya bildiriyo 20 gün 1 ay sonrada parayı alıyosun yok dönmeyeceksen doğum yaptığın tarihi ve her ay yatırılmasını talep ediyosun.

selam güzel annecikler nasılsınız nasıl geçiyo bebekli hayat ?ben hiç takip edemiyorum artık ya
çok uzak kaldım

offffffffffffff bebeği 5 dk emipte doyan varmı çıldırmak üzereyim ısrarla emmek istemiyor.bi bebek 5 dk emip 2 saat nasıl dayanır anlamıyorum!!!!!!!!!!!!!!

ya benim kızımda 13 subatta dogdu simdi 3 aylık mı oluyor bu bebiş ? su ay olayını hamilelikten beri cozemedim (

offffffffffffff bebeği 5 dk emipte doyan varmı çıldırmak üzereyim ısrarla emmek istemiyor.bi bebek 5 dk emip 2 saat nasıl dayanır anlamıyorum!!!!!!!!!!!!!!

hahaytt seninki 2 saat dayanıyor benimki 3 saat :)) tam 5 dk ne eksik ne fazla.. ama artık memeye nazlanmayı ogrendi cıkartıyor löpp diye gozlerime bakıyor sırıtıyor oyunlar yapıyor..sonra yumuluyor yine cıkarıyor..doyduktan sonra tam 5 dk dan sonra..anca emzirdigimi anladım 5 dk da lopp diye atardı agzına tekrar verince igrenc bişi gibi suratını büker agzını sımsıkı kapatırdı..bu hafta pek oyuncu..

soyleniyor duruyorr..cok güzell mimikleri oluştu kopuyoruz evde..

nisanecim ben de korkuyordum ama bebegin güclü cekiyordur yorulmadan,uyumadan işini cabuk bitiriyordur,sütün de tazyikliyse fazla emmesini bekleme acıkcası ilk zamanlar cok uzuluyordum şimdi işime geliyor gece kalkıyoruz 5dk emiyoruz 5 dk da gaz cıkartıp lopp yatıyoruzzz yoksa ben yalan olurdumm

ya kızlar sizde boyle misiniz ???

Ben doymuyorum..hamileyken boyle degildim yaa..

şimdi yimak yapıyorum kokusu geldi burnuma,hemen pişse de yesem diye hayaller kuruyorumm..

demincek uyuyordum rüyamda pizza kesiyordummm off bol domatolu biberliii kvaltı ogle yemegi ikindi yemegi aksam yemegi yiyorum, bir de yetmez gibi aksam cayla bişiler yiyorum gün icerisinde meyve tatlı (helva) goturuyorummm..allahtan şişmiyorummm yedigim gidiyor ve bu kadar yemege enerjisiz kalıyorum azradan 1.30 sa sonra uyuyorum..artık azra karar kıldı 9 dan sonraya kalmıyor yatıyor ben 10 gibi uyuklaaya başlayıp 10.30 ta yatakta buluyorum kendimi..

eşimde aynı durumda bahardan mı acabaa ??? gerci ben ne zaman keyifli yesem o benim 3 katım yerr hamilelikte benle cekisiyordu hatta hala dalga geciyorlar senin hanım dogurdu sen kaldın diye uyukuya gelince onu uyutan da ben olabiliremm gidiyorum sızıyorum gobeginee o da hırıltımdan uyuyordur

yaa kızlar benimkide aynısını yapıyo 2 dk emip yüzüme bakıp gülüyo sonra yine veriyorum 2dk emip aynını tekrar ediyo sonrada yüzünü buruşturuyo eliyle itiyo sanki bişey anlatacak gibi agu bugu sesler çıkarıyo sonuçta amacına ulaşıyo emmiyo...
bugünde sabah 6 dan beri hesapladım 45 dk bi uydu bide 35 dk babam gelecek yatılı temizlik ve yemek yapmam lazım ama benim oglan sagolsun hiç durmuyo kafayı yememe az kaldı artık

uyandıgında aglamıyorsa oyalayacak oyuncak as bi taraflarına oynasın...

ayy ama boyle emzirmek güzelmiş canım ya ben cok sevdim...tabi her ögünde yapmıyorr babası varken yapıyor babasına mı oyun yapıyor acaba

bana da bu hafta annem ile teyzem gelmek istiyor,acaba gelirler mi ? acıkcası istemiyorum.. eve zor yetişiyorum onları nasıl ağarlarım ?o kadar enerjim yokki .. bir de ben oglen uykusuna alıstım..nasıl uyucam ? süte iyi geliyor diye uyuyorumm.. ama onlar bana gelmiyorlar ki gezmeye geliyorlar ? hadi bizi suraya gotur hadi sunu yapalım hadi bilmem ne ? napacam ben ya?

milletin ailesi yardıma gelir bizimkiler bize bile degil gezmeye geliyorlar ?? neymiş bizim oturdugumuz mühiti teyzem cok begenmiş , kardesinin oturdugu yerden cok güzelmiş ben bundan sonra size gelirim kalmaya dedi hamileyken gelme demiştim şimdi anneme gidelim demiş..tekrar reddetsem olmaz kiii

pöff yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…