2012 Şubat Anneleri

bu insanlar neden anlayışsız olurlarki dimi ben anlamıyorum zaten bebekler bizim bütün enerjimizi alıyo bide misafir çekilmiyo valla.yemek konusunda bende öyleyim çok yemek yemek istiyorum doymuyorum ama bugün rejimi giriyim dedim baş ağrısından ölüyorum hiç enerjim yok napıcam bilmiyorum ama bu kiloları vermem lazım ya

canım oyuncak fayda etmiyo beni gözünün önünde istiyo hep sanki kaçıcam... dün alışverişe çıktık 20 dk uydu arabasında sonra başladı mızmızlanmaya bi baktım kafayı kaldırıyo kalmak istiyo mecbur aldım kucagıma kestı sesi etrafa bakıyo bide bana bakıp agu bugu bişeyler diyo... şunuda alın bunuda alın demek istiyo sanırım

aynen ya 5dk sonra belki sütüm bitmiştir diye diğer göğsümü vermeye çalışıyorum ama nafile sanki iğrenç bişeymiş gibi böğürüp ağlıyor..sonra ben zorluyorum o ağlıyor derken tam bir sinir harbi çıkıyor ortaya( sonuç oda bende krize giriyoruz!!hem emmiyor hem tüm gün boyunca dili 5 metre dışarda,yada elini emip duruyor sinir oluyorum.hep mızmız hep mızmız bende aç heralde diyorum napıyım((gerçi biberonla mama vermeye çalışıyorum onada aynı tavırları sergiliyor hanfendi(

uyku düzeni zaten yok sürekli kucak sürekli kucak belim ağrıyor artık.bebek dediğin banyoyu sever bizimki banyo yaptırırken ayrı , üstünü giydirirken ayrı bağırıyor((offffffffff biliyorum amma şikayet ettim ama bunalıma girmeye ramak kaldı valla(

benimki o kadar bile uyumuyo :S bukadar uykusuzluğa rağmen bu enerjiyi nerden buluyo bu çocuklar hiçççççççççç bilmiyorum:))

benim bebeğimde memeden ayrılmak bilmiyo
bazen bunalıyorum ama keyif yapmak istiyo
her seferinde ağzını açıyo hayır demiyo

bide şımarıkcım bu taktikler benim kocaya uymadı canım
galiba olay farklı doğum sonrası o da beğenmiyo sanırım beni

kızlar ben eylülde işe dönecem , öğretmenin bu arada, öğlen de eve gelme şansım var, ve de 3 de çıkıyorum. sabah 8 , öğlen 12:30 bi de 3 den sonra emzirebilecem yani. oğlum da eylülde tam 6 aylık olacak. ek gıdaya geçiş yani ama bu ek gıda hakkında da çok bişi bilmiorum da, neyse yani sadede gelirsek süt sağıp dolaba atmam gerekli mi şimdiden yoksa bu bahsettiğim emzirme saatleri yeterli olur mu , ne dersiniz??

Benim kizim kotu bi aliskanligi var saat 20:30 da uyumak icin cildiriyor agliyor bazen dusuyor kendiliginden, istersen 9 da yatir huy ayni 1 saat derin uyuyor hop kalkiyor, sonrada tilki uykusunda uyuyor derin uykuya zor geciyor, sizdede boyle olan varmi, hele bugun hala salliyorum 2 saat oldu uyuyor tilki uykusunda uyaniyor debeleniyor derin uykuya gecmedi bir turlu, bugun hava guzel diye gezdirdim aksam banyo yapti normalde dusmesi lazim ama yoook, gunduzde cok uyumuyorki hep sekerleme tarzinda

Yatarkende kesinlikle tek yatmiyor, hani derin uykuda diyip biraktinmi hissediyor sanki kalkiyor tum gece yaninda ucam yani o besiginde yatiyor ama odada olucam, tek yatmaya ne zaman alisicak bu, boyle alismasindan korkuyorum, ay atlayip buyudukce huy degistiriyolar

aynı benim oğlannı anlatmışsınn

dün 2 ay karma aşını yaptırdık eve geldik iyiydi gitmeden carpol vermiştim
sonra çıldırdı
dünden beri canımıza okudu ne susuyo ne duruyo ağlayıp bağırıp duruyo
zaten nazlıydı iyiyce nazlandı
evde hiç ses istemiyo uyumuyo
kaşları çatık heran arıza çıkarmaya hazırr
off tamda düzelmişti herşey yine başa döndük sanki
çok yorgunum

Kızlar nasılsınız ??
23 nısan tatılını kızımın ılk tatılı yaptık ve bol bol gezdık
doktor kzımın kusmasının reflü olduugunu söyledı ((
bebegı reflu olan var mı??
bu arada komagene bebek arabası bızımkı graco cok guzel bır araba
içine pusetı koyuyorsun ..
6 ay sonra da sadece arabasını kullanacak..
tatılde arabasının ıcıne yan yatma yastıgını koydum ve orda rahatca uyudu ,o kadar genıs ve kullanıslı bır araba..

bu arada dönence veya oyun halısını markalı almayı hıc dusunmuyorum ben de
cunkı cok kısa sure kullanacak ama bır suru para gıdecek..
hepsı aynı bence..

bebegı fıskırarak kusan arkadasın adını unuttum ama bır sorun cıkmamasına
cok sevındım
hala kusuyor mu pekı???

bu arada acılıs hala yok tık yok bukle ben de sendenım:)))

canıım o zaman sen de bızdensın yanı KKOLD hosgeldın yenı üyemız..
benım kocam da hıc kıskanmıyor ben de buna sınır olurum genelde
bır de hepımızın tek ıstedıgı ıkı guzel kelıme ve ıltıfat,azıcık ilgi yahu
o kadar mı zor ....keske onlar yazıssa da bız okuyabılseydık
kımbılır ne kadar farklı bakısımız var olaylara..

O surup pek ise yaramiyor sanirim kullanipta huysuzluk eden cok duydum, panoraxmi tam hatirliyamadim suan bakamiyorum bebn fitil kullanmistim sorun olmadi hic, hatta su ishal asisi bisey yapmaz dediler bende atmadim baktim miz miz yatmadan attim yine hemen

ayyy aynı beni anlatmışsın gibi bu sıpalar hep birbirine benziyor kimiside ne güzel uyuyor gece 1-2 defa uyanıyor bizim bebelerimiz neden böyle değil yaaa...

kızlar ne diyceeem ben zayıflamaya kesin karar verdim cuma zayıflama yarışması grupları varya oraya katıldım çok aktif bir takıma benzemiyor ama umarım aktifleşir bu gazla devam edicem kesin niyetli azimli olan varsa aranızda gelsin yer var sanırım beni yalnız bırkmayın

canım bnde eylülde başlıycam durumlarımız aynı bnce yeterli olur gibi söylediğin sürelerde emzirmek,o aralardada ek gıdaya başlarsın bebeğine bakan kişi sen gelinceye kadar onlarla idare eder,bende alese giricem 13 mayısta,tam kzımın uyanık olduğu saatler 4-4,5 saat yokum bnmki çıldıracak kesin şimdiden düşünüyorum çünkü geçen sütümü sağıp biberonla vermeye çalıştık imkanı yok almadı biberonu:18:

bennebileyim sağol önerin için bide graco ya bakayım

bizde bu aşıyı yaptırıp eve geldiğimizde önce 2saat bi güzel uyudu.2 saat sonrası kabustu.uykudan ağlayarak uyandı morarırcasına hiç susmadan saatlerce ağladı.gitmeden bende şurup vermilştim.gelimncede verdim ama ne çare.en son yarım fitil vermek zorunda kaldım ve o şekilde sızıp kalmıştı.ama fitile kadar yapmadığımız şey kalmamıştı.ne kucak ne sallama ne hoplatma ne zıplatma ne meme hiçbişey işe yaramıyodu krizine.battaniyeye bile koyup sallamıştık.sanırım çok korkmuş ondan öyle ağlamıştı.şu aşılardan nefret ediyorum..aşıyı olduktan sonra bebeğim öyle çok korkuyoki bi daha toparlayamıyorum!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…