- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.021
uyandıgında aglamıyorsa oyalayacak oyuncak as bi taraflarına oynasın...
ayy ama boyle emzirmek güzelmiş canım yaben cok sevdim...tabi her ögünde yapmıyorr babası varken yapıyor babasına mı oyun yapıyor acaba
bana da bu hafta annem ile teyzem gelmek istiyor,acaba gelirler mi ? acıkcası istemiyorum.. eve zor yetişiyorum onları nasıl ağarlarım ?o kadar enerjim yokki .. bir de ben oglen uykusuna alıstım..nasıl uyucam ? süte iyi geliyor diye uyuyorumm.. ama onlar bana gelmiyorlar ki gezmeye geliyorlar ? hadi bizi suraya gotur hadi sunu yapalım hadi bilmem ne ? napacam ben ya?
milletin ailesi yardıma gelir bizimkiler bize bile degil gezmeye geliyorlar ?? neymiş bizim oturdugumuz mühiti teyzem cok begenmiş , kardesinin oturdugu yerden cok güzelmiş ben bundan sonra size gelirim kalmaya dedihamileyken gelme demiştim şimdi anneme gidelim demiş..tekrar reddetsem olmaz kiii
pöff yaa
uyandıgında aglamıyorsa oyalayacak oyuncak as bi taraflarına oynasın...
ayy ama boyle emzirmek güzelmiş canım yaben cok sevdim...tabi her ögünde yapmıyorr babası varken yapıyor babasına mı oyun yapıyor acaba
bana da bu hafta annem ile teyzem gelmek istiyor,acaba gelirler mi ? acıkcası istemiyorum.. eve zor yetişiyorum onları nasıl ağarlarım ?o kadar enerjim yokki .. bir de ben oglen uykusuna alıstım..nasıl uyucam ? süte iyi geliyor diye uyuyorumm.. ama onlar bana gelmiyorlar ki gezmeye geliyorlar ? hadi bizi suraya gotur hadi sunu yapalım hadi bilmem ne ? napacam ben ya?
milletin ailesi yardıma gelir bizimkiler bize bile degil gezmeye geliyorlar ?? neymiş bizim oturdugumuz mühiti teyzem cok begenmiş , kardesinin oturdugu yerden cok güzelmiş ben bundan sonra size gelirim kalmaya dedihamileyken gelme demiştim şimdi anneme gidelim demiş..tekrar reddetsem olmaz kiii
pöff yaa
merhaba hoşgeldin yenimi katılıyosun
ya benim kızımda 13 subatta dogdu simdi 3 aylık mı oluyor bu bebiş ? su ay olayını hamilelikten beri cozemedim(
hahaytt seninki 2 saat dayanıyor benimki 3 saat :)) tam 5 dk ne eksik ne fazla.. ama artık memeye nazlanmayı ogrendi cıkartıyor löpp diye gozlerime bakıyor sırıtıyor oyunlar yapıyor..sonra yumuluyor yine cıkarıyor..doyduktan sonra tam 5 dk dan sonra..anca emzirdigimi anladım5 dk da lopp diye atardı agzına tekrar verince igrenc bişi gibi suratını büker agzını sımsıkı kapatırdı..bu hafta pek oyuncu..
soyleniyor duruyorr..cok güzell mimikleri oluştukopuyoruz evde..
nisanecim ben de korkuyordum ama bebegin güclü cekiyordur yorulmadan,uyumadan işini cabuk bitiriyordur,sütün de tazyikliyse fazla emmesini beklemeacıkcası ilk zamanlar cok uzuluyordum şimdi işime geliyor gece kalkıyoruz 5dk emiyoruz 5 dk da gaz cıkartıp lopp yatıyoruzzz yoksa ben yalan olurdumm
yaa kızlar benimkide aynısını yapıyo 2 dk emip yüzüme bakıp gülüyo sonra yine veriyorum 2dk emip aynını tekrar ediyo sonrada yüzünü buruşturuyo eliyle itiyo sanki bişey anlatacak gibi agu bugu sesler çıkarıyo sonuçta amacına ulaşıyo emmiyo...
bugünde sabah 6 dan beri hesapladım 45 dk bi uydu bide 35 dk babam gelecek yatılı temizlik ve yemek yapmam lazım ama benim oglan sagolsun hiç durmuyo kafayı yememe az kaldı artık
Benim kizim kotu bi aliskanligi var saat 20:30 da uyumak icin cildiriyor agliyor bazen dusuyor kendiliginden, istersen 9 da yatir huy ayni 1 saat derin uyuyor hop kalkiyor, sonrada tilki uykusunda uyuyor derin uykuya zor geciyor, sizdede boyle olan varmi, hele bugun hala salliyorum 2 saat oldu uyuyor tilki uykusunda uyaniyor debeleniyor derin uykuya gecmedi bir turlu, bugun hava guzel diye gezdirdim aksam banyo yapti normalde dusmesi lazim ama yoook, gunduzde cok uyumuyorki hep sekerleme tarzinda
Yatarkende kesinlikle tek yatmiyor, hani derin uykuda diyip biraktinmi hissediyor sanki kalkiyor tum gece yaninda ucam yani o besiginde yatiyor ama odada olucam, tek yatmaya ne zaman alisicak bu, boyle alismasindan korkuyorum, ay atlayip buyudukce huy degistiriyolar
kızlar ya çok moralim bozuk. dün eşim sagolsun dışarı çıkardı oglumuza biraz bişeyler aldık ordan yemege götürdü sonra florya sahilinde falan dolaştık biraz baya güzeldi ama ben grip oldugum için pek tadını çıkaramadım güneşi gördükçe gözümden yaş geldi neyse floryada laleler süperdi eşim hadi oglumla resmimi çek dedi tamam dedim sürekli bi orda poz veriyo çekiyorum bi başka yerde ben peşlerinde elimde bebek arabası nere giderse gidiyorum çekiyorum o ara farkında degilim göbegim açılmış başladı kızmaya dikkat et ne bu hal diye ama ben bilerek yapıyorum sanki bende ona kızdım ama o arada hala oglumla resim çektiriyo çektim çektim çektimmmmm ama bana bi kez bile hadi seninde resmini çekiyim yada beraber çekinelim bile demedi bende orda hiç sesimi çıkarmadım eve gelince dedim kavga ettik siz diyeceksiniz ki sorun resimmi aslında hayır o degil eşim bensiz su bile içmez hep yanında ister dün beni görmezden geldi sanki oglumuzla çok ilgileniyo beni dinlendiriyo ama ne zaman canım yanıma gel desem bebek var diye gelmiyo biz hazıranda 2 yılı dolduracagız evleneli ve hep yataga beraber girdik uyduk dogumdan sonra bile ama artık benle birlikte yatmıyo hep sonradan geliyo bende buna çok üzülüyorum.... sürekli sinirli gergin ne yapacagımı şaşırdım... sanki benden uzaklaşıyo gerçi şuan yüzünü bile görmek istemiyorum sabah işe giderken bugün iş yerinde kal gelme bi kaçgün seni görmek istemiyorum dedim oda bana kusura bakma hiç bir yerde kalmam dedi.... neyse iyimi ediyorum kötümü bilmiyorum sanırım depresyona girdim bana bi akıl verin bende mi bi sorun var acaba????
dün 2 ay karma aşını yaptırdık eve geldik iyiydi gitmeden carpol vermiştim
sonra çıldırdı
dünden beri canımıza okudu ne susuyo ne duruyo ağlayıp bağırıp duruyo
zaten nazlıydı iyiyce nazlandı
evde hiç ses istemiyo uyumuyo
kaşları çatık heran arıza çıkarmaya hazırr
off tamda düzelmişti herşey yine başa döndük sanki
çok yorgunum
Benim kizim kotu bi aliskanligi var saat 20:30 da uyumak icin cildiriyor agliyor bazen dusuyor kendiliginden, istersen 9 da yatir huy ayni 1 saat derin uyuyor hop kalkiyor, sonrada tilki uykusunda uyuyor derin uykuya zor geciyor, sizdede boyle olan varmi, hele bugun hala salliyorum 2 saat oldu uyuyor tilki uykusunda uyaniyor debeleniyor derin uykuya gecmedi bir turlu, bugun hava guzel diye gezdirdim aksam banyo yapti normalde dusmesi lazim ama yoook, gunduzde cok uyumuyorki hep sekerleme tarzinda
Yatarkende kesinlikle tek yatmiyor, hani derin uykuda diyip biraktinmi hissediyor sanki kalkiyor tum gece yaninda ucam yani o besiginde yatiyor ama odada olucam, tek yatmaya ne zaman alisicak bu, boyle alismasindan korkuyorum, ay atlayip buyudukce huy degistiriyolar
kızlar ben eylülde işe dönecem , öğretmenin bu arada, öğlen de eve gelme şansım var, ve de 3 de çıkıyorum. sabah 8 , öğlen 12:30 bi de 3 den sonra emzirebilecem yani. oğlum da eylülde tam 6 aylık olacak. ek gıdaya geçiş yani ama bu ek gıda hakkında da çok bişi bilmiorum da, neyse yani sadede gelirsek süt sağıp dolaba atmam gerekli mi şimdiden yoksa bu bahsettiğim emzirme saatleri yeterli olur mu , ne dersiniz??
dün 2 ay karma aşını yaptırdık eve geldik iyiydi gitmeden carpol vermiştim
sonra çıldırdı
dünden beri canımıza okudu ne susuyo ne duruyo ağlayıp bağırıp duruyo
zaten nazlıydı iyiyce nazlandı
evde hiç ses istemiyo uyumuyo
kaşları çatık heran arıza çıkarmaya hazırr
off tamda düzelmişti herşey yine başa döndük sanki
çok yorgunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?