- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.041
canım bnde eylülde başlıycam durumlarımız aynı bnce yeterli olur gibi söylediğin sürelerde emzirmek,o aralardada ek gıdaya başlarsın bebeğine bakan kişi sen gelinceye kadar onlarla idare eder,bende alese giricem 13 mayısta,tam kzımın uyanık olduğu saatler 4-4,5 saat yokum bnmki çıldıracak kesin şimdiden düşünüyorum çünkü geçen sütümü sağıp biberonla vermeye çalıştık imkanı yok almadı biberonu:18:
bennebileyim sağol önerin için bide graco ya bakayım
bu insanlar neden anlayışsız olurlarki dimi ben anlamıyorum zaten bebekler bizim bütün enerjimizi alıyo bide misafir çekilmiyo valla.yemek konusunda bende öyleyim çok yemek yemek istiyorum doymuyorum ama bugün rejimi giriyim dedim baş ağrısından ölüyorum hiç enerjim yok napıcam bilmiyorum ama bu kiloları vermem lazım ya
canım oyuncak fayda etmiyo beni gözünün önünde istiyo hep sanki kaçıcam... dün alışverişe çıktık 20 dk uydu arabasında sonra başladı mızmızlanmaya bi baktım kafayı kaldırıyo kalmak istiyo mecbur aldım kucagıma kestı sesi etrafa bakıyo bide bana bakıp agu bugu bişeyler diyo... şunuda alın bunuda alın demek istiyo sanırım
aynen ya 5dk sonra belki sütüm bitmiştir diye diğer göğsümü vermeye çalışıyorum ama nafile sanki iğrenç bişeymiş gibi böğürüp ağlıyor..sonra ben zorluyorum o ağlıyor derken tam bir sinir harbi çıkıyor ortaya( sonuç oda bende krize giriyoruz!!hem emmiyor hem tüm gün boyunca dili 5 metre dışarda,yada elini emip duruyor sinir oluyorum.hep mızmız hep mızmız bende aç heralde diyorum napıyım ((gerçi biberonla mama vermeye çalışıyorum onada aynı tavırları sergiliyor hanfendi (
uyku düzeni zaten yok sürekli kucak sürekli kucak belim ağrıyor artık.bebek dediğin banyoyu sever bizimki banyo yaptırırken ayrı , üstünü giydirirken ayrı bağırıyor((offffffffff biliyorum amma şikayet ettim ama bunalıma girmeye ramak kaldı valla (
benim bebeğimde memeden ayrılmak bilmiyo
bazen bunalıyorum ama keyif yapmak istiyo
her seferinde ağzını açıyo hayır demiyo
bide şımarıkcım bu taktikler benim kocaya uymadı canım
galiba olay farklı doğum sonrası o da beğenmiyo sanırım beni
Kızlar nasılsınız ??
23 nısan tatılını kızımın ılk tatılı yaptık ve bol bol gezdık
doktor kzımın kusmasının reflü olduugunu söyledı((
bebegı reflu olan var mı??
bu arada komagene bebek arabası bızımkı graco cok guzel bır araba
içine pusetı koyuyorsun ..
6 ay sonra da sadece arabasını kullanacak..
tatılde arabasının ıcıne yan yatma yastıgını koydum ve orda rahatca uyudu ,o kadar genıs ve kullanıslı bır araba..
bu arada dönence veya oyun halısını markalı almayı hıc dusunmuyorum ben de
cunkı cok kısa sure kullanacak ama bır suru para gıdecek..
hepsı aynı bence..
bebegı fıskırarak kusan arkadasın adını unuttum ama bır sorun cıkmamasına
cok sevındım
hala kusuyor mu pekı???
bu arada acılıs hala yok tık yok bukle ben de sendenım:)))
neden kimse yok
huuuuuuuuuuuuu kızlar
7mayısta rota virüs aşımızı olcaz
yaptıranlar bilgi versin ateş oldu mu ?
bilmiyorum bazı insanlara zeka nakli şart :)) diyorum .. cok kötüyümm bu konularda ...ben insanlara anlayıs gosterdikce onlar aksini yapıyor.. yemek konusunda tek olmadıgıma sevindim :))
senin ki azcık şımarmış gibime geldi :) nazlansın bakalım anneciğinee
zorlama sende cocugu huysuz yapıcan..dr a sormak aklına gelmedi mi..bizimki dogdu dıgalı boyle..ilk günlerde gorenler sasirdı..
senin koca lohusa depresyonundan cıkamamıs ya da kendine güvenemiyor galibauzun zamandır yapmadı ya patlar diye korkuyordur cok acık oldu ama bizimki de 2 ay üstüne yapınca patlamıstı o yüzden o durumda acayip anlayıslı olmanız lazımm.. işi espiriye vurun dayanamadım cazibeme falan deyip toparlayınn.. yoksa bir daha unutursunuz yatak odası muhabbetlerini
ya ben sana ilk günden beri reflu demiyor muyummm
Ben 20 nisanda yaptirdim, ates yapmiyor agizdan etkilemiyor dediler diye gelince fitil atmadim 2 saat sonra huysuz miz miz etti aksama kadar aksam fitil attim rahatladi, ates degil ama huysuzluk yapiyor sen asidan sonra birde yatmadan once yarimsar fitil at oda sende rahat et, suruplar fayda etmiyor en etkilisi fitil ben karmadada fitille hic sorun olmadan atlatmistim, bundada millete inandim gelince atmadim aksama kadar canima okudu
Bu 2 gundur bebelac gectik conformilden, mamayi seviyor ama istahsiz bu aralar normalde kg gore 110 cc yemesi lazim ki yiyordu eskiden simdi 60 cc bzen 25 cc yiyip birakiyor 3 saat aciktimda demiyor anlamadim doymuyor istahta yok ondan herhalde
bilmiyorum bazı insanlara zeka nakli şart :)) diyorum .. cok kötüyümm bu konularda ...ben insanlara anlayıs gosterdikce onlar aksini yapıyor.. yemek konusunda tek olmadıgıma sevindim :))
senin ki azcık şımarmış gibime geldi :) nazlansın bakalım anneciğinee
zorlama sende cocugu huysuz yapıcan..dr a sormak aklına gelmedi mi..bizimki dogdu dıgalı boyle..ilk günlerde gorenler sasirdı..
senin koca lohusa depresyonundan cıkamamıs ya da kendine güvenemiyor galibauzun zamandır yapmadı ya patlar diye korkuyordur cok acık oldu ama bizimki de 2 ay üstüne yapınca patlamıstı o yüzden o durumda acayip anlayıslı olmanız lazımm.. işi espiriye vurun dayanamadım cazibeme falan deyip toparlayınn.. yoksa bir daha unutursunuz yatak odası muhabbetlerini
ya ben sana ilk günden beri reflu demiyor muyummm
yok tatlım resmen asker arkadaşı gibi davranıyo bana bu gidişle sonumuz kötü yataklarda ayrı bebekten dolayı diycem bi kaç güne zaten ytaklarıda ayırdık ayrrılalım mı diye
saol dediğin gibi yapayım bari gerçi karmadA tık dememişti yavrum ama bellide olmaz
ayy sonunda gelmişsiniz sabahtan beri bakıyorum kimse yok nasılsınız? buklee nerelerdesin döndünmü istanbula?
biz uzaklaştık mı ben hemen hacı naber yaa falan diyorumm.. o kıs kıs gülüyoo iyi kanki diyoo :))
ama eşin belki yormamak icin seni düsündügü icin o moddadır..
Benim kizim kotu bi aliskanligi var saat 20:30 da uyumak icin cildiriyor agliyor bazen dusuyor kendiliginden, istersen 9 da yatir huy ayni 1 saat derin uyuyor hop kalkiyor, sonrada tilki uykusunda uyuyor derin uykuya zor geciyor, sizdede boyle olan varmi, hele bugun hala salliyorum 2 saat oldu uyuyor tilki uykusunda uyaniyor debeleniyor derin uykuya gecmedi bir turlu, bugun hava guzel diye gezdirdim aksam banyo yapti normalde dusmesi lazim ama yoook, gunduzde cok uyumuyorki hep sekerleme tarzinda
Yatarkende kesinlikle tek yatmiyor, hani derin uykuda diyip biraktinmi hissediyor sanki kalkiyor tum gece yaninda ucam yani o besiginde yatiyor ama odada olucam, tek yatmaya ne zaman alisicak bu, boyle alismasindan korkuyorum, ay atlayip buyudukce huy degistiriyolar
bu konu artık bunalım yaptı bende ama hiç sanmıyorum ki beni düşünsün sanırım artık bieyler köreldi gel yanıma diyorum gelip tv izliyo sen düşün artık 1 aydırda evde yokum resmen 1 yıldırda faaliyet yok adama bak hele çirkn miyim ne?
bu konu artık bunalım yaptı bende ama hiç sanmıyorum ki beni düşünsün sanırım artık bieyler köreldi gel yanıma diyorum gelip tv izliyo sen düşün artık 1 aydırda evde yokum resmen 1 yıldırda faaliyet yok adama bak hele çirkn miyim ne?
alla alla cok enteresan.. bence cok güzelsinnn..cok güzel bir yüzün var..ama kocan mal galiba desem kızmazsın umarım( fındık ceviz yedir belki enerjisigelir..cok tuhaf geldi valla..
aynen ya 5dk sonra belki sütüm bitmiştir diye diğer göğsümü vermeye çalışıyorum ama nafile sanki iğrenç bişeymiş gibi böğürüp ağlıyor..sonra ben zorluyorum o ağlıyor derken tam bir sinir harbi çıkıyor ortaya( sonuç oda bende krize giriyoruz!!hem emmiyor hem tüm gün boyunca dili 5 metre dışarda,yada elini emip duruyor sinir oluyorum.hep mızmız hep mızmız bende aç heralde diyorum napıyım ((gerçi biberonla mama vermeye çalışıyorum onada aynı tavırları sergiliyor hanfendi (
uyku düzeni zaten yok sürekli kucak sürekli kucak belim ağrıyor artık.bebek dediğin banyoyu sever bizimki banyo yaptırırken ayrı , üstünü giydirirken ayrı bağırıyor((offffffffff biliyorum amma şikayet ettim ama bunalıma girmeye ramak kaldı valla (
bizde aynı sizin gibiyiz ya sütüm yok sanıp dolaba attıgım sütten çıkarıp veriyorum onu da almıyo ben artı zorlamıyorum acıkınca kendi yapışıyo...benimkide seviyo banyoyu ama giydirmek bizde bi harbe dönüşüyo... dilini çıkarma ve elini emme bizde de var hemde nasıl emme yüzü kızarıyo elini bastırmaktan allah hepimize yardım etsin yoksa yakında hepimiz psikologların kapısını çalacak valla ben düşünüyorumbenimki o kadar bile uyumuyo :S bukadar uykusuzluğa rağmen bu enerjiyi nerden buluyo bu çocuklar hiçççççççççç bilmiyorum:))
hoşbulduk canım:)) nerelerdeydin sen yavvvcanıım o zaman sen de bızdensın yanı KKOLD hosgeldın yenı üyemız..
benım kocam da hıc kıskanmıyor ben de buna sınır olurum genelde
bır de hepımızın tek ıstedıgı ıkı guzel kelıme ve ıltıfat,azıcık ilgi yahu
o kadar mı zor ....keske onlar yazıssa da bız okuyabılseydık
kımbılır ne kadar farklı bakısımız var olaylara..
döndüm canım ama keşke dönmeseydim eşime gıcık oluyorum zaten bebeklede ilk defa başbaşa kaldım fenalardayım anlayacağın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?