2012 Şubat Anneleri

bende aynen bu durumdayım ama benim okulum uzak o yüzden öğlede gelemem eve malesef(bu yüzden yavaş yavaş stok yapmak istiyorum bende Allahtaan biberon alıo bizimki daha 10 günlükken tanıştı biberonla(

bilmiyorum bazı insanlara zeka nakli şart :)) diyorum .. cok kötüyümm bu konularda ...ben insanlara anlayıs gosterdikce onlar aksini yapıyor.. yemek konusunda tek olmadıgıma sevindim :))

senin ki azcık şımarmış gibime geldi :) nazlansın bakalım anneciğinee

zorlama sende cocugu huysuz yapıcan..dr a sormak aklına gelmedi mi..bizimki dogdu dıgalı boyle..ilk günlerde gorenler sasirdı..

senin koca lohusa depresyonundan cıkamamıs ya da kendine güvenemiyor galiba uzun zamandır yapmadı ya patlar diye korkuyordur cok acık oldu ama bizimki de 2 ay üstüne yapınca patlamıstı o yüzden o durumda acayip anlayıslı olmanız lazımm.. işi espiriye vurun dayanamadım cazibeme falan deyip toparlayınn.. yoksa bir daha unutursunuz yatak odası muhabbetlerini

ya ben sana ilk günden beri reflu demiyor muyummm

neden kimse yok
huuuuuuuuuuuuu kızlar
7mayısta rota virüs aşımızı olcaz
yaptıranlar bilgi versin ateş oldu mu ?

Ben 20 nisanda yaptirdim, ates yapmiyor agizdan etkilemiyor dediler diye gelince fitil atmadim 2 saat sonra huysuz miz miz etti aksama kadar aksam fitil attim rahatladi, ates degil ama huysuzluk yapiyor sen asidan sonra birde yatmadan once yarimsar fitil at oda sende rahat et, suruplar fayda etmiyor en etkilisi fitil ben karmadada fitille hic sorun olmadan atlatmistim, bundada millete inandim gelince atmadim aksama kadar canima okudu

Bu 2 gundur bebelac gectik conformilden, mamayi seviyor ama istahsiz bu aralar normalde kg gore 110 cc yemesi lazim ki yiyordu eskiden simdi 60 cc bzen 25 cc yiyip birakiyor 3 saat aciktimda demiyor anlamadim doymuyor istahta yok ondan herhalde

yok tatlım resmen asker arkadaşı gibi davranıyo bana bu gidişle sonumuz kötü yataklarda ayrı bebekten dolayı diycem bi kaç güne zaten ytaklarıda ayırdık ayrrılalım mı diye

saol dediğin gibi yapayım bari gerçi karmadA tık dememişti yavrum ama bellide olmaz

huysuz zaten :))valla doktoruda o kadar çok şey için aradımki çekiniyorum tekrar aramaya hastaneye geldikleri yok telfnda hallediolar işi dicek diye:)))

biz uzaklaştık mı ben hemen hacı naber yaa falan diyorumm.. o kıs kıs gülüyoo iyi kanki diyoo :))

ama eşin belki yormamak icin seni düsündügü icin o moddadır..

biz uzaklaştık mı ben hemen hacı naber yaa falan diyorumm.. o kıs kıs gülüyoo iyi kanki diyoo :))

ama eşin belki yormamak icin seni düsündügü icin o moddadır..

bu konu artık bunalım yaptı bende ama hiç sanmıyorum ki beni düşünsün sanırım artık bieyler köreldi gel yanıma diyorum gelip tv izliyo sen düşün artık 1 aydırda evde yokum resmen 1 yıldırda faaliyet yok adama bak hele çirkn miyim ne?

aynı benim kızım çok bunalıorum iki gündür sabah 4 te ayaktayız ne uyuyor ne uyumuyor uyumak nedir bilmiyor çocuk bazı günler çıldırıyorum(

ayy benım gıcık da aynı...eve gelır tv açar mal mal bakar:)))
arabaya bıner radyo acar tam gaz gıder...
hıc tık yok tercıhlerı mı degıstı kı anlayamadım:)))

alla alla cok enteresan.. bence cok güzelsinnn..cok güzel bir yüzün var..ama kocan mal galiba desem kızmazsın umarım ( fındık ceviz yedir belki enerjisigelir..cok tuhaf geldi valla..

alla alla cok enteresan.. bence cok güzelsinnn..cok güzel bir yüzün var..ama kocan mal galiba desem kızmazsın umarım ( fındık ceviz yedir belki enerjisigelir..cok tuhaf geldi valla..

evet buklee de guzelsın ..bunda baska sebep var kızz..gercı guzellıkle olsaydı guzeller aldatılıp terk edılmezdı..ama bukle kocan sana göre cırkın dıyecem kızma:)) sımarık sen de super enerjı çözumlerı uretıyorsun :)))facebooka baktım kızın cok tatlı maasallah ..

benimki o kadar bile uyumuyo :S bukadar uykusuzluğa rağmen bu enerjiyi nerden buluyo bu çocuklar hiçççççççççç bilmiyorum:))
bizde aynı sizin gibiyiz ya sütüm yok sanıp dolaba attıgım sütten çıkarıp veriyorum onu da almıyo ben artı zorlamıyorum acıkınca kendi yapışıyo...benimkide seviyo banyoyu ama giydirmek bizde bi harbe dönüşüyo... dilini çıkarma ve elini emme bizde de var hemde nasıl emme yüzü kızarıyo elini bastırmaktan allah hepimize yardım etsin yoksa yakında hepimiz psikologların kapısını çalacak valla ben düşünüyorum

hoşbulduk canım:)) nerelerdeydin sen yavvv
ben aşırı kıskanmasından sende kıskanmamasından şikayetçisin işte
evet güzel söz bekliyoruz biraz ilgi aslında biraz fazla ilgi göstersinler ne olur sanki...
geçen benimde aklıma geldierkekler yazışsa neler yazarlar falan diye
inan ortaya çok komik şeyler çıkar
geçmiş olsun reflü mü oldu inş çabuk geçer...

bu arada ben griptim doktora gittim geçti 2 gün sonra da eşim ve oglum hastalandı... dün benim sıpa anamı aglattı valla hiç durmadi burnuda akıyo öksürüyo ateşi 37.5 oldu bende ateş düşürücü verdim akşamda doktora götürdük ateşi 36. çıktı
doktor resmen dalga geçti benle bunun ateşimi var dedi bende 37.5 olunca ilaç verdim dedim 37.5 da ateşmi dedi..
ne yapıyım anne yüregi dayanmıyo işte..nasılda burnu akıyo öksürüyo dayanamıyorum
ateşi çok çıkana kadar ilaç veremem bol emzir dedi serum fizyolojik yazdı yolladı..
yaa bende iyice hastalanmasın
baştan tedbir alıyım belki soguk algınlıgı için bi ilaç verir dedim doktor dalga geçti kötümü yaptım :26:

döndüm canım ama keşke dönmeseydim eşime gıcık oluyorum zaten bebeklede ilk defa başbaşa kaldım fenalardayım anlayacağın

canım bozma moralini doğumdan sonra 2 ay bizde ayrı yattık anlatmıştım sana biz emreyle oturduğumuz yerde yatıyorduk o hergün gelip yemek yeyip tv izleyip gidip odaya yatıyordu, birden bire düzeldi ben hiç sorun var gibi davranmadım ama bir kaç gün o bizim yanımızda yattı ben gitmedim emre çok uyanıyor uyutmaz seni diye sonra ben sizsiz uyuyamıyorum dedi şimdi beraber takılıyoruz...birde tatlım bizdede var çok hassasız son zamanlar sende sorun yok gibi gayet neşeli davran bence bende işe yaradı sevdiği yemekleri felan yap çocukla onu mutlu etmek için çabaladığını görünce hemen düzeltiveriyorlar kendilerini

slm..iki gündür boğaz ağrısı çekiyorum..artık ateş falanda yapmaya başladı..çok kötüyüm..ilaçta alamıyorum.resmen ayakta koşturarak atlatmaya çalışıyorum..nekadar dayanabilicem hiç bilmiyorum.okadar halsizimki..şuan pijamalarımı giyip,ilaç alıp yatağa girip saatlerce uyumaya okadar ihtiyacım varki..(

önceki akşam misafirim vardı.1 gün önceden haber verdiler gelicez diye ,ee hazırlık yapmak lazım.o günde aksilik huysuzluğu tuttu benimkinin.bi yandan mutfakta onu oyalıyorum,biyandan hazırlıklarla uğraş,boğaz ağrısı ,aynı gün temizlik ,öldüümm..pasta,kısır,kek,börek yaptım akşama kadar.+temizlik+huysuz bebek..e3şimde işten geldi çok açım ben yiyim hemen duşa giricem diyo!ben daha giyinmemişim berbat durumdayım bu hala kendini düşünüyor!(
gelenlerde 2 aile karı koca(eşimin işyerinden arkadaşları-bebek görmeye geldiler)1.5 ve 2.5 yaşta iki kız çocuğu ..salondan mutfağa,hol,oturma odsı kısaca evin heryerini batırdılar batırdılar..pastamı dökmediler,kremrengi koltuklarıma çaymı dökülmedi neler neeeler..vitrinlerde el izleri,bebeğimin kremini açmış biri sürmüş heryere..
resmen savaş alanı giibiydi onalar gidince.mutfak tezgahı zaten taşmıştı.okadar temizlik yapmıştım yaa yazık .((
eşimde diyorki 'olsun yavaş yavaş yaparsın'
bu adam bni hiç düşünmüyor ya!
o gece çocuğu zor uyuttum geçtim saat kaçlara kadar mutfakla uyğraştım.salonu kapısını öylece bıraktım,nezaman vakit bulursam yaparım diye.allahtan dün hep uyududa
salonu bitirdim,eskisi gibi oldu çok şükür..ama bittim..
çok uzun yazdım kusura bakmayın..içimi dökmem lazımdı!

kızlar benim son 1 aydır emerken kızıyor memeyi bırakıyor sonra tekrar hırsla alıyor bu böyle gidiyor çok sinirlenincede ağlıyor sütümde yeterli anlamadım ben gazdandır diye düşünüyorum böyle şey yaşayan var mı;?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…