2012 Şubat Anneleri

alla alla cok enteresan.. bence cok güzelsinnn..cok güzel bir yüzün var..ama kocan mal galiba desem kızmazsın umarım ( fındık ceviz yedir belki enerjisigelir..cok tuhaf geldi valla..

bennebileyim valla bunu çok kişiden duyuyorum ilk diyen değilsin yani aşk işte nasıl oldu anlamadım çocuk oluncada böyle oldu işte
bi karar aldım az önce artık bi çaba göstermiycem tek uğraşımda bebeğim olucak
zamanda çözüm olmazsa gencim güzelim derim demi ama:)

bizdede aynısı oldu canım
birde 6. ay aşısında oluyomuş aynısı
arkadaşım yaptırdı bebeği ateşlenmiş
yaa çocukların huyu değişiyo resmen ya
ne güzel tamda geçmişti gazı filan şimdi yeniden başladı gaz sorunu ağlayıp duruyo gaz çıkartırken

neden kimse yok
huuuuuuuuuuuuu kızlar
7mayısta rota virüs aşımızı olcaz
yaptıranlar bilgi versin ateş oldu mu ?

bizimki 2.ay aşısıyla aynı gün yapıldğı için hafif ateşin hangi aşıdan kaynaklandığını anlayamadım.karma aşı zaten ateş yapıyormuş,rota virüsün yaptığını bilmiyordum.ateşi çok şükür hafif atlattık ama huysuzluğu tam 1 hafta sürdü bebeğimin.

offf bebeğim uyumuyo derin uykuda uyumuyo sabah 6 dan beri mızmız hala aşının tesirinde
fitil vermişti doktor versemmiki

kızlar kaçıranalr için yazıyorım..
saba tümer'in programında sütü arttıran besinleri saydı
ahmet saraçoğlu:

taze incir
kuru incir kompostosu
maden suyu
dere otu
beyaz taze üzüm
emziren annelere ve benim gibi sütü az olanlara yada arttırmak isteyenlere duyurulur:))

kızlar dün bana bebelac tan msj gelmiş gaz sorunu olan bebeklere bebelac ac almıron diye bi mama sı varmış doktorunuza bi sorun belki faydalı olabilir

yaa bizdede öyle hareketler oluyor!bende aynı senin gibi sütmü az geliyor acaba sinirleniyordiyordum.hatta bugünde oldu öyleitam osırada allttan bi pırtlattı oğlum,salinledi!gazı varmış zavallımın.oanki gaz sancısını,hırsını memeden çıkarıyormuş gibi,bi saldırışı var memeye,bi bırakıp bi alıyor.:)))

canım benimkide bi ara yaptı ama geçti hala ara ara yapıyo ama benimki sinirlenince emmiyo. gazı olabilir gaz ilacı kullanıyorsan emzirdikten sonra ve düzenli verirsen geçiyo

kızlar dün bana bebelac tan msj gelmiş gaz sorunu olan bebeklere bebelac ac almıron diye bi mama sı varmış doktorunuza bi sorun belki faydalı olabilir

evet canım ben kullandım o mamayı aptamil comformil den çok çok güzel bizim hiiç gaz sorunumuz kalmadı onun sayesinde ama şimdi bıraktık normal mama içiyor bazen bebelac bazen hero baby sırayla veriyorum bebelac kabız gibi yapıyor hero baby 4 kez yaptırıyor bende çözümü böyle buldum sırayla

ilk zamanlar bende hero baby kullandım hiç sıkıntı olmadı aptamil ve hipp kullandım mahvetti çocugumu
allaha şükür şimdi ihtiyacım kalmadı.inş sizinde kalmaz

bebelaca geçmiştik bizde iyide geldi bebelac 1 almıştım ama doktor aptamil ver dedi aptmil comformil aldık beyenmedi içmedi memeyi bile reddetti aç uyudu küstü yattı dudaklarını bükerek ağladı
sonra gittim aptamil 1 aldım ama tam ölçüsünde vermiyorum biraz az koyuyorum mamayı kabızlık yapmıyo o zaman

bide mama yı rezeneyle falan hazırlıyorlarmış kabız olmasın diye bi zararı olurmu acaba olmazsa sizde öyle denersiniz. az koydugunda içiyorsa öyle ver bebeklerin küsmeside hiç bişeye benzemiyo valla kocaman insan gibiler

aşıda tarttılar bebeğimi 4 kilo 980 gram geldi hemşire günde kaç kez ne ölçüde mama verdiğimi sordu 2 kez dedim sütün besliyo mama verme dedi bende ama belli saatlerde azalıyo sütüm o zaman ağlıyo dedim
o da bebekler herzaman aç olduklarından ağlamaz gazı vardır filan verme mama sütün azalır dedi
bikaç gündür öğlen mamasını kaldırdık sütüm arttı sanırım mamaya gerek kalmadı
tabii bilmiyodum arttığıını ben mama veriyodum baktım sadece mama yemek için içiyo çok az içiyo nazlı nazlı içiyo bugün vermedim aramadı
ama aynı mama saatinde mızmızlandı bağırdı biraz meme verdim süt var ama emmiyo uyanık mama istiyo vermedim
gazını çıkarttı uyuyo şimdi sıpa

arkadaşlar bir süredir düzenli giremiyorum. yazılanları da okuyamadım. burada oyun halısından bahsediliyordu. şu an ankaradayım. kayınpederimle çarşıya çıkıp oyun halısı mı ne diyorsunuz bilmiyorum çocuğun kafasının üstünde dönence, altı da rengarenk hani yatıyor. neyse ondan aldım. 3 dükkan falan dolaştık. çikko marka 85 liraydı. 100 ve 70 liraya falan da vardı. bir de adese ye bakalım dedik. orada 25 tl ye bulduk. ben de üzerine renkli küçük ayıcık ve çıngıraklarda takıyorum. oldukça renkli bişey. bennebileyim ucuz bişey alacağını yazmışsın. bi bak derim. birlik oyuncak yazıyordu üstünde. internetten bak istersen. çok renkli oğlum sevdi.fişır marka daha pahalı oluyor.

ben günde 2 kere veriyodum mama şimdi bire düştü inşallah onuda bırakırız

ben günde 2 kere veriyodum mama şimdi bire düştü inşallah onuda bırakırız
canım inş tamamen bırakırsın benimde gündüz azalıyo sütüm gece çok emmedigi için çogalıyo bende onu sagıp gündüz sütüm olmazsa onu veriyorum... bebekler bazen aç oldukları için degil uykuları gelip uyuyamadıkları için aglıyorlar ben test ettim onayladım demin agladı agladı meme verdim emmedi salladım hemen uyuya kaldı...

Hugocuk yarim fitil uyutur o guzelce acisi hafifler biraz
evet fitil sakinlestirip uyutuyor

Bizde conformilden bebelac 1 e gectik oyle bir o bir digeri karisik oluyormu
Evet conformili her bebek icmiyor cok kotu tadi var aci bizimki caresiz icti ama degistirdik artik yeter
Rezeneylemi hic duymadim 110 cc iciyorsa her defasinda fazla gelir hersey dozunda iyi bence midesi bir seferde kaldirmayabilir, ben yatmadan 1,5 saat once 50 cc milupa gece cayi veriyorum hem sakinlestiriyor hem bagirsaklari icin iyi oluyor, ayri bence daha iyi, mama icindeki maddelerle karisinca ters tepen seyler olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…