- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.061
alla alla cok enteresan.. bence cok güzelsinnn..cok güzel bir yüzün var..ama kocan mal galiba desem kızmazsın umarım( fındık ceviz yedir belki enerjisigelir..cok tuhaf geldi valla..
evet buklee de guzelsın ..bunda baska sebep var kızz..gercı guzellıkle olsaydı guzeller aldatılıp terk edılmezdı..ama bukle kocan sana göre cırkın dıyecem kızma:)) sımarık sen de super enerjı çözumlerı uretıyorsun :)))facebooka baktım kızın cok tatlı maasallah ..
canım bozma moralini doğumdan sonra 2 ay bizde ayrı yattık anlatmıştım sana biz emreyle oturduğumuz yerde yatıyorduk o hergün gelip yemek yeyip tv izleyip gidip odaya yatıyordu, birden bire düzeldi ben hiç sorun var gibi davranmadım ama bir kaç gün o bizim yanımızda yattı ben gitmedim emre çok uyanıyor uyutmaz seni diye sonra ben sizsiz uyuyamıyorum dedi şimdi beraber takılıyoruz...birde tatlım bizdede var çok hassasız son zamanlar sende sorun yok gibi gayet neşeli davran bence bende işe yaradı sevdiği yemekleri felan yap çocukla onu mutlu etmek için çabaladığını görünce hemen düzeltiveriyorlar kendilerini
bizde bu aşıyı yaptırıp eve geldiğimizde önce 2saat bi güzel uyudu.2 saat sonrası kabustu.uykudan ağlayarak uyandı morarırcasına hiç susmadan saatlerce ağladı.gitmeden bende şurup vermilştim.gelimncede verdim ama ne çare.en son yarım fitil vermek zorunda kaldım ve o şekilde sızıp kalmıştı.ama fitile kadar yapmadığımız şey kalmamıştı.ne kucak ne sallama ne hoplatma ne zıplatma ne meme hiçbişey işe yaramıyodu krizine.battaniyeye bile koyup sallamıştık.sanırım çok korkmuş ondan öyle ağlamıştı.şu aşılardan nefret ediyorum..aşıyı olduktan sonra bebeğim öyle çok korkuyoki bi daha toparlayamıyorum!!
neden kimse yok
huuuuuuuuuuuuu kızlar
7mayısta rota virüs aşımızı olcaz
yaptıranlar bilgi versin ateş oldu mu ?
offf bebeğim uyumuyo derin uykuda uyumuyo sabah 6 dan beri mızmız hala aşının tesirinde
fitil vermişti doktor versemmiki
kızlar benim son 1 aydır emerken kızıyor memeyi bırakıyor sonra tekrar hırsla alıyor bu böyle gidiyor çok sinirlenincede ağlıyor sütümde yeterli anlamadım ben gazdandır diye düşünüyorum böyle şey yaşayan var mı;?
canım benimkide bi ara yaptı ama geçti hala ara ara yapıyo ama benimki sinirlenince emmiyo. gazı olabilir gaz ilacı kullanıyorsan emzirdikten sonra ve düzenli verirsen geçiyokızlar benim son 1 aydır emerken kızıyor memeyi bırakıyor sonra tekrar hırsla alıyor bu böyle gidiyor çok sinirlenincede ağlıyor sütümde yeterli anlamadım ben gazdandır diye düşünüyorum böyle şey yaşayan var mı;?
kızlar dün bana bebelac tan msj gelmiş gaz sorunu olan bebeklere bebelac ac almıron diye bi mama sı varmış doktorunuza bi sorun belki faydalı olabilir
Hugocuk yarim fitil uyutur o guzelce acisi hafifler biraz
evet canım ben kullandım o mamayı aptamil comformil den çok çok güzel bizim hiiç gaz sorunumuz kalmadı onun sayesinde ama şimdi bıraktık normal mama içiyor bazen bebelac bazen hero baby sırayla veriyorum bebelac kabız gibi yapıyor hero baby 4 kez yaptırıyor bende çözümü böyle buldum sırayla
kızlar dün bana bebelac tan msj gelmiş gaz sorunu olan bebeklere bebelac ac almıron diye bi mama sı varmış doktorunuza bi sorun belki faydalı olabilir
bide mama yı rezeneyle falan hazırlıyorlarmış kabız olmasın diye bi zararı olurmu acaba olmazsa sizde öyle denersiniz. az koydugunda içiyorsa öyle ver bebeklerin küsmeside hiç bişeye benzemiyo valla kocaman insan gibilerbebelaca geçmiştik bizde iyide geldi bebelac 1 almıştım ama doktor aptamil ver dedi aptmil comformil aldık beyenmedi içmedi memeyi bile reddetti aç uyudu küstü yattı dudaklarını bükerek ağladı
sonra gittim aptamil 1 aldım ama tam ölçüsünde vermiyorum biraz az koyuyorum mamayı kabızlık yapmıyo o zaman
bide mama yı rezeneyle falan hazırlıyorlarmış kabız olmasın diye bi zararı olurmu acaba olmazsa sizde öyle denersiniz. az koydugunda içiyorsa öyle ver bebeklerin küsmeside hiç bişeye benzemiyo valla kocaman insan gibiler
aşıda tarttılar bebeğimi 4 kilo 980 gram geldi hemşire günde kaç kez ne ölçüde mama verdiğimi sordu 2 kez dedim sütün besliyo mama verme dedi bende ama belli saatlerde azalıyo sütüm o zaman ağlıyo dedim
o da bebekler herzaman aç olduklarından ağlamaz gazı vardır filan verme mama sütün azalır dedi
bikaç gündür öğlen mamasını kaldırdık sütüm arttı sanırım mamaya gerek kalmadı
tabii bilmiyodum arttığıını ben mama veriyodum baktım sadece mama yemek için içiyo çok az içiyo nazlı nazlı içiyo bugün vermedim aramadı
ama aynı mama saatinde mızmızlandı bağırdı biraz meme verdim süt var ama emmiyo uyanık mama istiyo vermedim
gazını çıkarttı uyuyo şimdi sıpa
canım inş tamamen bırakırsın benimde gündüz azalıyo sütüm gece çok emmedigi için çogalıyo bende onu sagıp gündüz sütüm olmazsa onu veriyorum... bebekler bazen aç oldukları için degil uykuları gelip uyuyamadıkları için aglıyorlar ben test ettim onayladımben günde 2 kere veriyodum mama şimdi bire düştü inşallah onuda bırakırız
evet fitil sakinlestirip uyutuyorHugocuk yarim fitil uyutur o guzelce acisi hafifler biraz
Bizde conformilden bebelac 1 e gectik oyle bir o bir digeri karisik oluyormuevet canım ben kullandım o mamayı aptamil comformil den çok çok güzel bizim hiiç gaz sorunumuz kalmadı onun sayesinde ama şimdi bıraktık normal mama içiyor bazen bebelac bazen hero baby sırayla veriyorum bebelac kabız gibi yapıyor hero babby 4 kez yaptırıyor bende çözümü böyle buldum sırayla
Evet conformili her bebek icmiyor cok kotu tadi var aci bizimki caresiz icti ama degistirdik artik yeterbebelaca geçmiştik bizde iyide geldi bebelac 1 almıştım ama doktor aptamil ver dedi aptmil comformil aldık beyenmedi içmedi memeyi bile reddetti aç uyudu küstü yattı dudaklarını bükerek ağladı
sonra gittim aptamil 1 aldım ama tam ölçüsünde vermiyorum biraz az koyuyorum mamayı kabızlık yapmıyo o zaman
Rezeneylemi hic duymadim 110 cc iciyorsa her defasinda fazla gelir hersey dozunda iyi bence midesi bir seferde kaldirmayabilir, ben yatmadan 1,5 saat once 50 cc milupa gece cayi veriyorum hem sakinlestiriyor hem bagirsaklari icin iyi oluyor, ayri bence daha iyi, mama icindeki maddelerle karisinca ters tepen seyler olabilirbide mama yı rezeneyle falan hazırlıyorlarmış kabız olmasın diye bi zararı olurmu acaba olmazsa sizde öyle denersiniz. az koydugunda içiyorsa öyle ver bebeklerin küsmeside hiç bişeye benzemiyo valla
kocaman insan gibiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?