- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.081
kimse yaşamadı mı??
kızlarrr,
bgn sağlık ocagına gıttık,
bebegımın kılosu 5400 cıktı cok sewındım yaa,
o kadar kusuyoır ama kılo alması saglıklı olduguna kanıtmıs...
kulagında akıntı gıbı koyu renk sumuk gıbı bırsey vardı
hemsıre akıntı kurumus dedı
yatarak emzırıyorum ya, bu yuzden süt kacmıs kulagına dedı((
bır daha yatarak emzırme ve tedawı ettır dedi(
bu konuda bılgısı olan var mı??
rahat edeyım dıye bebegıme zarar wermısım..
nefret ettım kendımden(
kartaneem ben esım tatılken onunla tatıle gıtmıstık ondan 4gun gıremedım cnm
ama sahalara döndum artıkk:)))
çok geçmiş olsun canım ya ihmal etme de hemen iyleşsin yavrucagın kulagı...
ohh ne güzel yapmışsın bende bi kaça bilsem 4. 5günlügüne...off off
kızlar bebeklerinizin saçları dokuluyormu...
bizimkinin saçı heryerden çıkıyo
ne yapıcam bilemedim
kestirsem daha küçücük yavrum
kızlar bebeklerinizin saçları dokuluyormu...
bizimkinin saçı heryerden çıkıyo
ne yapıcam bilemedim
kestirsem daha küçücük yavrum
kızlarrr,
bgn sağlık ocagına gıttık,
bebegımın kılosu 5400 cıktı cok sewındım yaa,
o kadar kusuyoır ama kılo alması saglıklı olduguna kanıtmıs...
kulagında akıntı gıbı koyu renk sumuk gıbı bırsey vardı
hemsıre akıntı kurumus dedı
yatarak emzırıyorum ya, bu yuzden süt kacmıs kulagına dedı((
bır daha yatarak emzırme ve tedawı ettır dedi(
bu konuda bılgısı olan var mı??
rahat edeyım dıye bebegıme zarar wermısım..
nefret ettım kendımden(
kartaneem ben esım tatılken onunla tatıle gıtmıstık ondan 4gun gıremedım cnm
ama sahalara döndum artıkk:)))
geçmiş olsun canım yatarak emzirmenin sakıncalı olduğunu duymuştum.buarada sizdede sağlık ocağında kıyafetleri ile mi tartıyolar
hosgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım benimkide bi ara yaptı ama geçti hala ara ara yapıyo ama benimki sinirlenince emmiyo. gazı olabilir gaz ilacı kullanıyorsan emzirdikten sonra ve düzenli verirsen geçiyo
ama tek dınlenıp rahatladıgım an emzırme zamanım oluyor dıye yatarak emzırıyordum artık hıc uzanamıycam((
evet kıyafetle tartıyor 100 gram eksık saydık yanı 5300 gram sayıyorum ..
sen kac gram eksık sayıyorsun öyle tartınca?
sen yenı mı geldın hosgeldın aramıza..
HEMŞİRE bu arada chıccoda bahsettıgının aynısından bız wenıce magazasında
GRACO marka ana kucagı,otomobıle takılan parcası,arabası cıft yönlu
hepsi bır arada cok da şık birşeyı 750 TLye aldık
bence gereksız masraf etmıssın ama dedıgın gıbın dıger cocuklarımıza da kullanacagız ..
çok amaclı olmaları şart yanı...
gercekten ıyı gelıo ama yıne döndugum yer haftalarca cıkamadıgım evım olunca sınırım bozuluyor(
yaa cok merak edıyorum ne verırler acaba netten bakıp korkmak da ıstemıyorum
doktora gıtmek ıcın de borc almamız gerekıyor tam cattık bu ay hıc gecınemedık bız yaa
bırsuru ek masraf cıktı,benım maası da alamayınca afalladık
beceremedık gecınmeyı ay sonu gelmedı bı turlu..
canım haklısın ya yetişmiyo para ben önceden eşimden bi gezmeye giderken bile 300 tl alıyordum şimdi30tl yi verirse öpüp başıma koyacam.. sen yine borç falan al götür saglık bu ihmale gelmez canım...yazık kız kestırme
dökuluyo benım kızımınkı de..
normaldır bence ..
bizimkini sadece beziyle tartıyorlar canım ondanda 100 veya 200gram düşüyo yinedegeçmiş olsun canım yatarak emzirmenin sakıncalı olduğunu duymuştum.buarada sizdede sağlık ocağında kıyafetleri ile mi tartıyolar
bilindik bi ilaç metsil gaz damlasıcanm sen hangı ılacı verıyorsunda gecıyor ben bu gazdan ıllahlah ettımde belkı bılmedıgım bır ılac vardır..
bunların hepsi bende de var ama yıkılmadım ayaktayımm:111:doğum sonrası depresyonun belirtileri
Öz güvende azalma
Suçluluk duygusu hissetme
Olumsuz düşünceler
Hayatın anlamını yitirme
Zorluklarla başa çıkamama hissi
Sinirlilik ve duygusallık
Uyumakta zorlanma
Cinsel isteksizlik
İştah bozukluğu
Konsantrasyon bozukluğu ve unutkanlık
BUNLARIN HEPSI VAR BENDE YAA YANI DEPRESYONA MI GIRDIM BEENNNN
bu arada kızlar kanguruyla nasıl tasıyorsunuz bebeklerınızı,yorulmuyor musunuz??
benım zayıf çıtır kızım bıle 15 dk yokus cıktık bgn bel fıtıgı gecırdım sandım..
yazın ne yapacagız bızler yaa..
ben tekken de alıp basımı gezmek ıstıyorum yaz geldı yaa ..
yaw hala kundakmı yapıyorsunuz siz,ben hiç yapmadım şimdide hep yüzüstü yatıyor yüzüne dokunamadıgı iç rahat uyuyor
canım hoşgeldinselam kızlar
istanbuldayız
tek kaldım
beni özlediniz mi?
kaç gündür yoktum ya
yaptımı kakasını annesi merak ettimmerhabalar hepinize,uzun süredir takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu.başın sıkıştı onun için mi yazıyorsun demeyin olur mu.neyse sadede geldim hemen; lokumum 11 gün oldu kaka yapmıyor.ıkınma sıkınma yok aksine pıtır pıtır gazlar çıkıyor hemide o cüsseden beklenmeyen koku yayarak.zeytinyağı olayını denedim ama hala tık yok.var mı aynı dertten muzdarip
arkadaşım 650 tl ye yaptırmış istanbulda bi yerdeCanım bursada özel doruk hastanesinde oldu sünnetini 350 tl verdik kesinlikle herkese tavsiye ederim bebeğim iyi yani değişen bişeyi yok herşey sünnetten önceki gibi bebeği etkilemiyo yani...Hatta arkadaşımda 6 aylık bebeğini sünnet ettirdi aynı gün aynı dr a ahh kafam neden bu aya kadar beklemişimki diyo çünkü ne kadar geç yaptırırsan o kadar kötü oluyor...
günaydın güzel annelerrr..
10 sayfaydı geçmişc,tembellik ettim okuyamadım :)
bizim kızın dün gündüz uykusunun içine ettim sanırım,2 gündür sahallarda sürttüm,gezdim ettim,kızım bugun saati gelmek üzere ama donencenin altında sırıtıyor.. bir de bunun cenesi acıldı,anlatıyor duruyoo :)) acaba bundan sonra daha mı az uyuyacak neayy kızımla ilk araba kullanma deneyimimi ptesi yaşadım, ayagım debriyajda tir tir titredi ilk dakikalar dönüşte kaşarlandım
Geceleri de yatagını ayırmayı düşünüyorum 2 gündür ama tam uyuyor vazgeciyorumgaliba yapamıycamm .. şuan ki kararım bu gece deneyecegim modundayım ama dün de boyle kararlıydım hormonlarım 6.aydan sonra azalıyormus belkim o zaman olur
ahaa uyudu ben yazarken... ohh beumarım 6 ya kadar kalkmaz düzenimiz geri gelirrrrrr :S
merhba kızlar uzun zamandır giremiyorum bizim bebek kolik hiiiiiçç durmuyor sürekli ağlama modunda.
ben 13 şubatta doğum yaptım doğum paraası nezaman yatar?nezman nrden alcz? bi basvuru veya ssk gitmek gerekyormu?
hamileliğimden beri okuyordum yazılanarı ama yeni üye oldum
dün 2 ay karma aşını yaptırdık eve geldik iyiydi gitmeden carpol vermiştim
sonra çıldırdı
dünden beri canımıza okudu ne susuyo ne duruyo ağlayıp bağırıp duruyo
zaten nazlıydı iyiyce nazlandı
evde hiç ses istemiyo uyumuyo
kaşları çatık heran arıza çıkarmaya hazırr
off tamda düzelmişti herşey yine başa döndük sanki
çok yorgunum
slm..iki gündür boğaz ağrısı çekiyorum..artık ateş falanda yapmaya başladı..çok kötüyüm..ilaçta alamıyorum.resmen ayakta koşturarak atlatmaya çalışıyorum..nekadar dayanabilicem hiç bilmiyorum.okadar halsizimki..şuan pijamalarımı giyip,ilaç alıp yatağa girip saatlerce uyumaya okadar ihtiyacım varki..(
önceki akşam misafirim vardı.1 gün önceden haber verdiler gelicez diye ,ee hazırlık yapmak lazım.o günde aksilik huysuzluğu tuttu benimkinin.bi yandan mutfakta onu oyalıyorum,biyandan hazırlıklarla uğraş,boğaz ağrısı ,aynı gün temizlik ,öldüümm..pasta,kısır,kek,börek yaptım akşama kadar.+temizlik+huysuz bebek..e3şimde işten geldi çok açım ben yiyim hemen duşa giricem diyo!ben daha giyinmemişim berbat durumdayım bu hala kendini düşünüyor!(
gelenlerde 2 aile karı koca(eşimin işyerinden arkadaşları-bebek görmeye geldiler)1.5 ve 2.5 yaşta iki kız çocuğu ..salondan mutfağa,hol,oturma odsı kısaca evin heryerini batırdılar batırdılar..pastamı dökmediler,kremrengi koltuklarıma çaymı dökülmedi neler neeeler..vitrinlerde el izleri,bebeğimin kremini açmış biri sürmüş heryere..
resmen savaş alanı giibiydi onalar gidince.mutfak tezgahı zaten taşmıştı.okadar temizlik yapmıştım yaa yazık .((
eşimde diyorki 'olsun yavaş yavaş yaparsın'
bu adam bni hiç düşünmüyor ya!
o gece çocuğu zor uyuttum geçtim saat kaçlara kadar mutfakla uyğraştım.salonu kapısını öylece bıraktım,nezaman vakit bulursam yaparım diye.allahtan dün hep uyududa
salonu bitirdim,eskisi gibi oldu çok şükür..ama bittim..
çok uzun yazdım kusura bakmayın..içimi dökmem lazımdı!
yaz geliyo kundağa çözüm bulmam lazım
ellerini bağlasam yeter :)
canım hoşgeldin
iyi bir rehabilitasyondan sonra bakalım neler bekliyo seni burada :)
yaptımı kakasını annesi merak ettim
arkadaşım 650 tl ye yaptırmış istanbulda bi yerde
gözüm korkmuştu rakamlardan ama çok şükür daha uygun fiyatlara yaparn yerler buldumn
sende iyi yaptırmışın
geçmiş olsun canım
otomatik araba alın annesi
ben valla bi ağlarsa hepsine aynı anda basabilirim :)
ben 24 ocakta doğum yaptım
20nisanda postaneden paramın yarısını aldım canım
hoşgeldin canım sevgiler..
geçecek annesi ama huyu değişiyor aşıdan sonra,
yeni huylar farkedebilirsin yavrunda
ah kıyamam yaa
allah yardımcın olsun
kızlar forumun en çok ağlayan bebeği bende
kimseye kaptırmayız ünvanımızı
nereye götüsem ciyak ciyak ağlıyor
insan içine çıkamıyorum çünkü doluşuyolar başıma çocuğun neyi var diye
insanlara laf anlatmaktan sıkıldım artık
o kadar istiyorumki gezmeyi oysa
hem oğlum güneş görsün hava alsın diye
ama her defasında eziyet oluyo
vallahi gücüm kalmadı bıktım
bazen bırakıyorum öyle ağlarken
çünkü gücüm kalmıyo kucağıma alacak !!
METSİL damla kullanmayın sakın
3 çeşit kanserojen madde var içinde
içeriğine bakıp internetten araştırın isterseniz
bütün sağlık ocakları tavsiye ediyo ama ben hemen bıraktım içindeki maddelere bakınca
ayrıca aynı koruyucu maddeler birçok şuruptada varmış
çocuklarınıza şurup verirkende içeriğine bakın noolur !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?