2012 Şubat Anneleri

zaten artık hiçbirşey eskısı gıbı olamayacak bunu anladım ben
bebekler sımdıden bızı parmaklarında oynatıyorlar..
biz de 23 nısan tatılınde tatıl yaptık
yemege cıktık,agladı otele dönduk sustu falan..
benım kızımın cok daha farklı bır huyu var:
herkese melek gıbı davranıyo,hıc gazı vs aglaması
kımseye denk gelmıyor herkes de cok sessız sanıyor:)))
bgn hemsırenın kucagında huzur doluydu,kucagıma aldıgım anda parlamaya basladı
hemsıre de ''uslu bır bebek dı mı''dıyor
haa cok uslu bır de gece ewe gel gör hemsıre hanım demem lazımdı da sustum...

bır de hıc süt sagmamıstım ve dısarda acıktıgında
delı gıbı agladı tatılde..
ben de her cafede emzırme önlugumle ve vapur dahıl
her yerde emzırdım resmen dısarda yaa..şoktayım..
hatta dönerken 1,5 yasında kızı olan bır kadın alenı emzırıyordu açık açık:)))
1 yıl sonra bız de mı öyle olacagız kı :)
siz nasıl yapıyorsunzu dısarda avm dısındaysanız???
altını da hıc degıstıremedık cok moralım bozuldu otel cıkısından sonra ..
ayy cok zor iş be ya::

evett demin yırtılırcasına ağladı benimki meme verdim emdi uyuyo şimdi

2 gün önce parka gittim arkadaşımla orda buluştuk. başta herşey iyiydi, arabasında uyuyakaldı bende diyorumki arkadaşıma düzeliyo artık bebeğim. fAKat yarım saat sonra uyandı. bir başladı ağlamaya, oturduğumuz cafedeki masalar dönüp dönüp bakıyolar bize, uzaklaştım bende ama susmuyo deli olcam. arkadaşım söm söm oturuyo tek başına. neyse zar zor durdu tekrar yatırdım ve abartmıyorum 10 dakka sonra kayış koptu artık.yırtıyo kendini. kalktık, bankların üzerinde alt değiştirdik, derken gazı çıktı nihayet patır patır ossurdu sıçtı. yanımıza bi kadın geldi. sakinleştimi dedi. oğlu 5.aya kadar aynı benimki gibiymiş.utanırdım sokaklarda ağlamasından dedi herkes bize bakardı. ama geçti dedi.
bizde bekliyoruz bakalım 40ı çıkınca dediler olmadı
3ay bitince dediler yine olmadı
,şimdi 5. ayı bekliyoruz hayırlısıyla

Ben cikiyorum ama 10-15 dk yurumeden sonra bel sirt kalmiyor o gece hep sirtim agriyor, ben bakkal market kisa mesafede kullaniyorum yazin en guzeli puset kg dahada articak zor yani, tasiyanlarada bravvo
benimki 1.5 aylık olduğundan beri dönüyo çok dikkatlli olmak lazım fır fır dönüyorlar
Ciddimi maasallah oyle yatakta yon degistirme demiyorum sirt ustu yatarken yuzukoyun donmeden bahsediyorum
aptamil comformili içmedi aptamil aldım içiyo gaz yapıyo
offff yine bebelaca dönücez
Aptamil cok sikiyor evet conformil haric o cok iyi patir patir gaz attiriyor ama aptamil pre cok sikti ben conformil kullandim 1,5 ay yeni bebelaca gectim 1 numarasina

Günaydın herkese selamlar

10 şubatta doğum yaptım, aranızda yeniyim :)
Uzun zamandır takip edşyordum katılmak istedim bende

ayy aynen canım bıde mılletın bakısları ınsanı ıyıce gerıyor ogun arabaya donerken esım 2 kısıyı dovuyordu nerdeyse zaten seker hastası hemen parlıyor ne bakıyorsunuz dıye adamlara bır bagırdı bıde onu cekıstırıyorum yuru arabaya altını acalım dıyorum kufur ede ede donduk yanı sorma bide sonra sakınlesınce guluyor ya bu dalga gecıyor bızımle dıyorum yok boyle bısey yanı:) bu arada esım bıdaha cıkarmam sizi dıye yemın ettı ınsallah unutur:)

çocuğunuzu 2 yaşın altında ekrandan kesinlikle uzak tutmanızı tavsiye ederim. Siz yokken çocuğunuzla ilgilenen bakıcı, büyükanne gibi kişileri de TV’nin gelişimsel sakıncaları konusunda bilgilendirin. Düşük sosyo-ekonomik koşul ve eğitim düzeyinden gelen kişiler, TV’nin gün boyunca açık olmasını normal ve doğru görebilmektedir. Özellikle ülkemizde, bakıcıların çocukları TV’nin karşısına oturtup günün büyük kısmını bu şekilde geçirdikleri bilinmektedir. Benim tavsiyem yaşamın ilk yıllarında mümkün olduğunca çocukla birebir zaman geçirmeye, karşılıklı etkileşim ve oyunlara, özellikle de resimli kitaplara, öncelik vermeniz olacaktır. TV’yi 2-3 yaşından sonra çocuğunuzla birlikte seyretmek koşuluyla günde yarım saati geçmeyecek şekilde çocuğunuzun yaşamına sokabilirsiniz. Yaşamın ilk yıllarında çocuğunuzun gelişimine yapacağınız yatırım geri dönüşü en yüksek ve en değerli katkıdır. Bu verimli dönemi TV ile boşa harcamayın. Yaşamın ilk yıllarındaki gelişimi destekleyici ebeveynlik yaklaşımları, beyin geliştiren oyun fikirleri ve diğer sorularınız konusunda uzmanlara başvurup profesyonel destek almaktan çekinmeyin.

KIZLAR YAZI COK UZUN AMA LINK VERIYORUM..BENIM KIIZM SALONDA KOLTUKTA YATIRDIGIMDA BÖN BÖN TV'NA BAKIYOR ..SİZ DE DIKKAT EDIN ..

Bebekler tv izlemeli mi? Çocuklar televizyon seyretmeli mi? Televizyon ve çocuk! - Pudra.com

Biz omurluk olsun istedik hani uzun sure kullaniriz diye omur boyu garanti aldik bisey oldugu anda yenisi gelicek yoksa bir yil taksit yaptik oducez battik o ayri mesele napalim yaa bebisin cani saglsun ne icin calisiyoruz kimin icin cabaliyoruz ki evladimiz icin.

evet canım dönüyo raht rahat dönmek tepişmek için kucakta durmuyo sıkılıyo bağırıyo
benimki comformili beyenmedi birde içince devamlı geğiriyodu ve tabi yedikleride çıkıyodu böylece
zaten beyenmedi içmedi memeyide istemedi emmedi küstü mecbur gittik aptamil aldık o da gaz yapıyo eskiye döndük
bugün gidip bebelac 1 aldık
off günde 1 öğün mama veriyorum ondada kaçıncıya değiştiriyoruzz
vermesem olur ama akşam azda olsa onu içmeden uyumuyo yırtıyo kendini

gezdirsin babası
yakında geççek inşallah :)))

dışarda her yerde emzriyorum cnm arabada,avm emzirme odalarında, geçenlerde giyim kabininde her yerde

kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlar içim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu

dışarda her yerde emzriyorum cnm arabada,avm emzirme odalarında, geçenlerde giyim kabininde her yerde

bendde öyle valla,emzirme zamanı gelince dışarıdaysam eğer mutlaka emziricek biryer buluyorum.kabini hiç denememiştim ama!:))
avm lerin emzirme odalarında ve hastanelerin emzirme odalarında bebeğimi emzirirken genelde başka birileri de varsa içeride bebeğini emziren muhabbet falan kuruluyo ya,seninki nekadarlık,kaç aylık vs..şuana kadar kk hariç hiç kimseyi görmedim mama veren!!!!!bi ben birde aramızda bazılarımız var mama veren sanki!!
geçen akşam misafirim vardı,ikisinden biri kesin mama vermiştir dedim ,yok onlarda hiç vermemiş!hatta mamaya çok kötü bişeymiş gibi bakıyorlar!sinir oldum !etrafımdada hiç yok!bende iyice azalttım artık günde 1 e düşürdüm.onuda kesemiyorum,istiyor neyapıyım!alıştı bikere..

3 günlük aşı çılgınlığımız geçti çok şükür bugün iyi uyuyo şimdi ama mıkırdanıp duruyo tilki uykusunda
dün artık en son fitili yedi
onuda zor yaptım ben fitili ittiriyorum o ıkınıyo fitil girmiyo zor soktuk
bakalım babamız gelecek pazara gitcez oyuncak alıcaz
oyun halısı almaktan vazgeçtik pahalı geldi onun yerine hamağının üzerine boydan boya ip bağladık üzerine oyuncak astık ona bakıyo ama pek ilgilendiği yok bizi takip ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…