- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.101
canım inş tamamen bırakırsın benimde gündüz azalıyo sütüm gece çok emmedigi için çogalıyo bende onu sagıp gündüz sütüm olmazsa onu veriyorum... bebekler bazen aç oldukları için degil uykuları gelip uyuyamadıkları için aglıyorlar ben test ettim onayladımdemin agladı agladı meme verdim emmedi salladım hemen uyuya kaldı...
Bayanlar bebisleri donen yada donmeye cabalayan varmi? Benimkini calistiriyorum tembel yan cevirip poposundan destekliyorum birakinca geri dusuyor
canım aynı benı anlatmıssın nereye cıksam zehır oluyor otoparktan eve donuyorum
artık hıc dısarı cıkmak ıstemıyorum ıcım gıdıyor ama boylede sınırlerım bozuluyor esımde bende cok yıprandık kendını parcalıyor aglarken
cumartesı mevludumuz vardı okadar agladıkı acıle gıdın doktora gıdın dıye herkes tepeme toplandı toplandıkca agladı yavrum
gazı var dıyorum yok baska agrısımı var kulagımı gobegımı dıyerek psıkolojımı bozdular tum akrabalarım
bıde bunlar yetmıyor gıbı mama vermeye kalktılar cocuk ac olsa ben bılırım dıyorum yok sutum yetmıyormus offffff neyse mamayıda ıcmedı oyle yorgunluktan uyudu en son ama butun gun agladı
ertesı gun yıne gezelım dedık camlıcaya gıttık yolda uyuyordu tam ındık gıdıyoruz mızmızz bıraz yatıstırdık tepeye cıktıgımız gıbı bır basladı aglamaya orda battanıyede salladık yıende susmadı aglaya aglaya donduk arabaya arabada emzıgıyle falan sakınlestı ama eve gelınce bı fasıl daha agladı teyzem ve kızı bızdeydı yok ne rahatmısız o olsa bın kere gıtmısmıs doktora
tamam dedım gıdelım doktora gıttık gaz oldugunu bıldıgım halde sırrf cenelerı kapansın dıye gıttım baktı dınledı ınceledı dr gazı var dedı 3 aydan sonra gecer dedı ılacları anlattım hıcbırınden fayda gormedım dedım oda zaten gazın nedenıde tedavısıde bellı degıl ama gececek dedı kılosuna baktık gayet ıyı fazla bıle almıs dedı mamaya gerek varmı dedım hayır dedı ozellıkle sordumkı esımde duysun yanı oda kım ne derse ona ınanıyor ama mevlud benm ıcın kabusa dondu sımdı ne dogum yapan arkadasımı gorebılıyorum ne yenı eve tasınanı nede hasta zıyaretı ıyıce korktum anlıcagın en azından evde yalnızken daha sakın atlatıyoruz sokakta ıyıce fena oluyorum bende oda yanı senınkıne kafa tutacak bır oğlum var allah sabır versın bıze en kısa zamanda gecsın bu gunler hep gulsun yavrularımız ınsallah
Ben cikiyorum ama 10-15 dk yurumeden sonra bel sirt kalmiyor o gece hep sirtim agriyor, ben bakkal market kisa mesafede kullaniyorum yazin en guzeli puset kg dahada articak zor yani, tasiyanlarada bravvodoğum sonrası depresyonun belirtileri
Öz güvende azalma
Suçluluk duygusu hissetme
Olumsuz düşünceler
Hayatın anlamını yitirme
Zorluklarla başa çıkamama hissi
Sinirlilik ve duygusallık
Uyumakta zorlanma
Cinsel isteksizlik
İştah bozukluğu
Konsantrasyon bozukluğu ve unutkanlık
BUNLARIN HEPSI VAR BENDE YAA YANI DEPRESYONA MI GIRDIM BEENNNN
bu arada kızlar kanguruyla nasıl tasıyorsunuz bebeklerınızı,yorulmuyor musunuz??
benım zayıf çıtır kızım bıle 15 dk yokus cıktık bgn bel fıtıgı gecırdım sandım..
yazın ne yapacagız bızler yaa..
ben tekken de alıp basımı gezmek ıstıyorum yaz geldı yaa ..
Ciddimi maasallah oyle yatakta yon degistirme demiyorum sirt ustu yatarken yuzukoyun donmeden bahsediyorumbenimki 1.5 aylık olduğundan beri dönüyo çok dikkatlli olmak lazım fır fır dönüyorlar
Aptamil cok sikiyor evet conformil haric o cok iyi patir patir gaz attiriyor ama aptamil pre cok sikti ben conformil kullandim 1,5 ay yeni bebelaca gectim 1 numarasinaaptamil comformili içmedi aptamil aldım içiyo gaz yapıyo
offff yine bebelaca dönücez
2 gün önce parka gittim arkadaşımla orda buluştuk. başta herşey iyiydi, arabasında uyuyakaldı bende diyorumki arkadaşıma düzeliyo artık bebeğim. fAKat yarım saat sonra uyandı. bir başladı ağlamaya, oturduğumuz cafedeki masalar dönüp dönüp bakıyolar bize, uzaklaştım bende ama susmuyo deli olcam. arkadaşım söm söm oturuyo tek başına. neyse zar zor durdu tekrar yatırdım ve abartmıyorum 10 dakka sonra kayış koptu artık.yırtıyo kendini. kalktık, bankların üzerinde alt değiştirdik, derken gazı çıktı nihayet patır patır ossurdu sıçtı. yanımıza bi kadın geldi. sakinleştimi dedi. oğlu 5.aya kadar aynı benimki gibiymiş.utanırdım sokaklarda ağlamasından dedi herkes bize bakardı. ama geçti dedi.
bizde bekliyoruz bakalım 40ı çıkınca dediler olmadı
3ay bitince dediler yine olmadı
,şimdi 5. ayı bekliyoruz hayırlısıyla
ama tek dınlenıp rahatladıgım an emzırme zamanım oluyor dıye yatarak emzırıyordum artık hıc uzanamıycam((
evet kıyafetle tartıyor 100 gram eksık saydık yanı 5300 gram sayıyorum ..
sen kac gram eksık sayıyorsun öyle tartınca?
sen yenı mı geldın hosgeldın aramıza..
HEMŞİRE bu arada chıccoda bahsettıgının aynısından bız wenıce magazasında
GRACO marka ana kucagı,otomobıle takılan parcası,arabası cıft yönlu
hepsi bır arada cok da şık birşeyı 750 TLye aldık
bence gereksız masraf etmıssın ama dedıgın gıbın dıger cocuklarımıza da kullanacagız ..
çok amaclı olmaları şart yanı...
Ben cikiyorum ama 10-15 dk yurumeden sonra bel sirt kalmiyor o gece hep sirtim agriyor, ben bakkal market kisa mesafede kullaniyorum yazin en guzeli puset kg dahada articak zor yani, tasiyanlarada bravvo
Ciddimi maasallah oyle yatakta yon degistirme demiyorum sirt ustu yatarken yuzukoyun donmeden bahsediyorum
Aptamil cok sikiyor evet conformil haric o cok iyi patir patir gaz attiriyor ama aptamil pre cok sikti ben conformil kullandim 1,5 ay yeni bebelaca gectim 1 numarasina
ayy aynen canım bıde mılletın bakısları ınsanı ıyıce gerıyor ogun arabaya donerken esım 2 kısıyı dovuyordu nerdeyse zaten seker hastası hemen parlıyor ne bakıyorsunuz dıye adamlara bır bagırdı bıde onu cekıstırıyorum yuru arabaya altını acalım dıyorum kufur ede ede donduk yanı sorma bide sonra sakınlesınce guluyor ya bu dalga gecıyor bızımle dıyorum yok boyle bısey yanı:) bu arada esım bıdaha cıkarmam sizi dıye yemın ettı ınsallah unutur:)
Günaydın herkese selamlar
10 şubatta doğum yaptım, aranızda yeniyim :)
Uzun zamandır takip edşyordum katılmak istedim bende
zaten artık hiçbirşey eskısı gıbı olamayacak bunu anladım ben
bebekler sımdıden bızı parmaklarında oynatıyorlar..
biz de 23 nısan tatılınde tatıl yaptık
yemege cıktık,agladı otele dönduk sustu falan..
benım kızımın cok daha farklı bır huyu var:
herkese melek gıbı davranıyo,hıc gazı vs aglaması
kımseye denk gelmıyor herkes de cok sessız sanıyor:)))
bgn hemsırenın kucagında huzur doluydu,kucagıma aldıgım anda parlamaya basladı
hemsıre de ''uslu bır bebek dı mı''dıyor
haa cok uslu bır de gece ewe gel gör hemsıre hanım demem lazımdı da sustum...
bır de hıc süt sagmamıstım ve dısarda acıktıgında
delı gıbı agladı tatılde..
ben de her cafede emzırme önlugumle ve vapur dahıl
her yerde emzırdım resmen dısarda yaa..şoktayım..
hatta dönerken 1,5 yasında kızı olan bır kadın alenı emzırıyordu açık açık:)))
1 yıl sonra bız de mı öyle olacagız kı :)
siz nasıl yapıyorsunzu dısarda avm dısındaysanız???
altını da hıc degıstıremedık cok moralım bozuldu otel cıkısından sonra ..
ayy cok zor iş be ya::
dışarda her yerde emzriyorum cnm arabada,avm emzirme odalarında, geçenlerde giyim kabininde her yerde
kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlariçim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu
dışarda her yerde emzriyorum cnm arabada,avm emzirme odalarında, geçenlerde giyim kabininde her yerde
kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlariçim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?