2012 Şubat Anneleri

oyun halısı almaktan bende vazgeçtim benim istedigim çok pahalı... bide çecuklar çabuk sıkılıyormuş o kadar para vermeye gerek yok bence...ben biraz daha büyüsün playskoolun aylara göre oyuncakları var onlardan almak istiyorum

Ben sadece mama veriyorum napalim yaa ocu gibibakanlar gelsin emzirsin madem bosver bozma moralini.benim bi arkadasin oglu var bes yasinda cocugun dogru duzgun hasta oldugunu bilmem bir ay tek emzirmiscocuk meyveye cokduskun gunde iki ogun yiyor hicbisi olmuyo

anam nerde bu subat analari bebekleriyle mesguller sikayetler diz boyu ALLAH kolaylik versin en diyim saglicakla buyutun bebelerinizi

kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlar içim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu

o nedenledirki ben cocuklara bardak verilmesinden yana degilim plastik bardaklari tercih edin mutlaka ne kirilir nede cocugunuz yaralanir cok cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin en kucugum 6 yaisnda olmasina ragmen halada plastik bardak veriyorum en guzeli bu sekilde

dışarı çıkarken kıyafet işini nasıl hallediyosunuz.ben sinir oluyorum artık!!normail sütyen zaten takamıyorum emzirme sütyeni aldım ondada göğüs uçlarım belli oluyor.göğüs pedi koyuyorum malum yaz geldi incecik penyelerden göğüs pedleride belli oluyor nasıl giyineceğimi şaşırıyorum artık!!!!??ne sinir bişey ya

walla zaten hep bol ve sıyah gıymeye ugrasıyorum ben eskı tısortlerım hıcbırı olmuyo(
emzırme atletı kullanıyorum hala ben ..
cogu zaman gögus pedı,bazen de gögus kalkanımı takıyorum
öyle cıkıyorum ..
aslında ustten dekoltelı kolay acılan seyler gıymek gerekıyor
,ama nerdeee...
kocaman göguslerımızle degaje de olmuyor..

gecmıs olsun ne kötu yaa( sımdı nasılmıs??
şimdi iyiymiş ama çok korkmuş dikişlerini çıkarmak istiyormuş yaramaz.. allahım daha kötülerinden korusun..

sagolasın canım inş çabucak iyileşir bizimde aklımızda bulunsun şimdiden önlem alalım....bilemezdi anneside böyle olacagını annesi ağladıkça oda iyice korkmuş ağlamış...bide yeğenim çok çok yaramaz tam bir zilli.

ben hala emzirme sütyeni kullanıyorum gögüs pedi de chicco kullanıyorum o baya ince çok belli olmuyo

sen giy dekolteli de millete malzeme çıkar iyi firikik verirsin... şaka bi yana benim gögüsler 75den 90çıktı sıgdıramıyorum... zaten minyon tipliyim koca koca oldular

çok berbat bır gun gecırmıssın gercekten de yazık sana kolay gelsın daha cok ısın var galıbaa...
ben de pazar mısafır agırladım cmt eşimin gelmesıyle ıse basladım 5ten 12ye kadar
birsürü iş yaptım ugrastım vs..
esımın tek yaptıgı cocuga bakmaktı zaten cogunda uyudu bebegım
ama o benden gergın ve yorgundu kıl olduummm...
Allah sana da hepımıze de kolaylık wersın ..
walla bundan sonra bebek görmeye gıdecek olursam
o kısıye evın oldugu gıbı kalsın lutfen ugrasma
ben yıyecek getırırım dıyecegım..
mantıken bıze gelenlerın yemeklerını de getırmesı gerekmıyor muuuu...
çok antımısafırperrverım canım:))))

sorma kızz ben de 80den 100 oldum ama hep gögsum buyuk olsun ısterdım cok sevıyorum tabı kı süt ıcmeden önce:)) sonrası berbat oluyor sönen balonlar gıbı :))

kızlarr
siz de gun ıcınde cep telefonunu yanınızda tutuyor musunuz
bız hep eşimle mesajlasırız evde cok cekmıyor tel cunkı
o yuzden de devamlı mesajlasıyoruz
hatta ben hep saatle emzırıyorum saatı kuurup
yatarken bıle telefon yastıgımın altında oluyor..
sızler de kullnıyor musunuz
cok zararlı bılıyorum ama ne yapmam lazım bılemıyorum ..???

bu arada bu sitede bebek gelısımlerı ay ay yazıyor hem de cok acıklamalı harıka bır sıte
tavsıye ederım
2. AY'DA BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİ

sorma kızz ben de 80den 100 oldum ama hep gögsum buyuk olsun ısterdım cok sevıyorum tabı kı süt ıcmeden önce:)) sonrası berbat oluyor sönen balonlar gıbı :))

bende hep büyük göğsüm olsun istedim oldu ama şimdide demen gibi sönüyo

telefon konusuna gelince bizde sürekli eşimle konuşuruz yatarkende baş ucumda duruyo ben oglumdan uzak tutmaya çalışıyorum ama benim bi parçam oldu resmen ne yapıcam bilmem

offf..bitirdim sayılır..ee tam olrarak işe başlayınca bitirilmiyorki çocukla!mutlaka araya bişeyler giriyor.neyseki geçti gitti:))
siz siz olun küçük çocuklu misafiriniz gelicekse temizlik yapmayın boşçuna!evinizin en kirli hali bile,onlar gittiğinde çıkan manzaradan inanın bin kat daha temizdir!gidince toptan yapın!ikikere yorulmamış olun!hemde sinirlenip üzülmemiş olursunuz!

bende mamayla büyümüşüm!kısmet oğlum benim kadar olmasada oda mama alıyor:))bende isterdim sırf emzirmeyi!yetmeyince yetmiyor işte.

benim içinde çok büyük bi dert olmaya başladı !zaten göğüslerim küçük normalde,ee şimdide emziriyorum diyemi ne daha bi tuhaf durmaya başladılar ,şu emzirme sütyenide atletide hiiç toparlamıyor,hiç bişey uyduramıyorum zaten üzerime.38 bedenden 42 ye çıktım.12 kilo fazlalığı ve re mi yo ruuummm!!'bu yaz sanırım hep gömlekle dolaşıcam dışarıda!bu arada ben hala hamile pantolonlarımı giyiyorum dışarıya çıkınca!diğer pantolonlarım olmuyor!alış veriş yapıp yeni şeyler almaya henüz vaktim olmadı!

aynen yaa cok uzuluyorum(
bilgisayar da kucagımda,kızım da yanımda..
bır suru zarar mı verıyorum fark etmeden acaba(
eşinle arayı duzelttın mı sen canım ..
sinirin bozuktu en son?

KESİNLİKLE bebeğimin olduğu odaya şuana kadar cep telefonu girmedi !!!! girenleride UYARDIK!normalde bebeğimi sıkıp öptükleri zaman yada kucaklarına aldıkları zaman hernekadar istemesemde pek söyleyemem ben,rahatsız olsamda bişey iyemem!AMA konu cep telefonu olunca kibarca uyardım!dışarıda hol de bırakın diye.ister alınsınlar ister alınmasınlar..

kızımm benim cok maymun teyzesi :)) tatlı olacak tabi benden acı bişi cıkar mı cok barışık dünyayla..bilmiyor dünya ona ne kazıklar atacakkk :)))

aynen yaa cok uzuluyorum(
bilgisayar da kucagımda,kızım da yanımda..
bır suru zarar mı verıyorum fark etmeden acaba(
eşinle arayı duzelttın mı sen canım ..
sinirin bozuktu en son?
ben bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum bi sürü zarar veriyo bu meretler malesef...
düzelttik herşeyi anlatan bi mektup yazdım verdim özürdiledi.. bende affettim
şimdide aradı sen iyice bunaldın seni şehir dışına bi yerlere götürüyüm bi araştır nereler var dedi.. bende hemen size yazdım
canım yaa işin aslı yegenimi duydugumdan beri elim kolum kalkmıyo beterin beteri var biliyorum ama anne olunca çok takıntılı ve hassas oldum ben zaten çok duygusal biriydim normalde ama herşeyin mantıklı bi açıklamasi oldugunu herşeyin çözümü oldugunu düşünürüm ama dogumdan beri çok daha hassas oldum ve eşimde bunaldı bazı yaptıgı şeylerin kendide farkında değil biliyorum ama yine de çok kızıyorum... onun da ailevi sorunları var bu aralar hiç çekilmiyor... ikimizde çok yıprandık ama inanıyorum ki herşey güzel olacak....
inş hepimiz mutlu olucaz.. eşlerimiz ve bebeklerimizle...

merhaba,sizi uzun zamandır takip ediyorum ama aktif olarak yazamıyorum.benim 2 şubat doğumlu bir kızım var.2 tanede 8 ve 6 yaşında oğlum var.hal böyle olunca pek zamanım olmuyor bilgisayar başında oturmaya.112 acilde çalışıyorum..doğum iznim bitmek üzere.hernekadar tecrübeli bir annede olsam burdan çok şey öğreniyorum.bişey sormak istiyorum.renkli gözlü olan bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?benim kızım doğduğundan beri yeşil tonlarındaydı.hiç öyle lacivert,mavi falan olmadı.şimdi biraz açıldı.ama hala anlayamadık yeşilmi mavimi yoksa kahverengiye dönermi diye.2 oğlumunda göz rengi zaten koyuydu doğduklarında.kahverengi olacağı kesindi.eşimde bende kahverengi gözlüyüz ama dedemiz yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.bende merak ediyorum acaba nasıl değişecek diye.sizin bebişlerinde değiştimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…