- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.121
geçmiş olsun canım
çok geçmiş nolsuuunn...((yavrucak...
3 günlük aşı çılgınlığımız geçti çok şükür bugün iyi uyuyo şimdi ama mıkırdanıp duruyo tilki uykusunda
dün artık en son fitili yedi
onuda zor yaptım ben fitili ittiriyorum o ıkınıyo fitil girmiyo zor soktuk
bakalım babamız gelecek pazara gitcez oyuncak alıcaz
oyun halısı almaktan vazgeçtik pahalı geldi onun yerine hamağının üzerine boydan boya ip bağladık üzerine oyuncak astık ona bakıyo ama pek ilgilendiği yok bizi takip ediyo
bendde öyle valla,emzirme zamanı gelince dışarıdaysam eğer mutlaka emziricek biryer buluyorum.kabini hiç denememiştim ama!:))
avm lerin emzirme odalarında ve hastanelerin emzirme odalarında bebeğimi emzirirken genelde başka birileri de varsa içeride bebeğini emziren muhabbet falan kuruluyo ya,seninki nekadarlık,kaç aylık vs..şuana kadar kk hariç hiç kimseyi görmedim mama veren!!!!!bi ben birde aramızda bazılarımız var mama veren sanki!!
geçen akşam misafirim vardı,ikisinden biri kesin mama vermiştir dedim ,yok onlarda hiç vermemiş!hatta mamaya çok kötü bişeymiş gibi bakıyorlar!sinir oldum !etrafımdada hiç yok!bende iyice azalttım artık günde 1 e düşürdüm.onuda kesemiyorum,istiyor neyapıyım!alıştı bikere..
kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlariçim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu
kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlariçim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu
dışarı çıkarken kıyafet işini nasıl hallediyosunuz.ben sinir oluyorum artık!!normail sütyen zaten takamıyorum emzirme sütyeni aldım ondada göğüs uçlarım belli oluyor.göğüs pedi koyuyorum malum yaz geldi incecik penyelerden göğüs pedleride belli oluyor nasıl giyineceğimi şaşırıyorum artık!!!!??ne sinir bişey ya
şimdi iyiymiş ama çok korkmuş dikişlerini çıkarmak istiyormuş yaramaz.. allahım daha kötülerinden korusun..gecmıs olsun ne kötu yaa( sımdı nasılmıs??
sagolasın canım inş çabucak iyileşir bizimde aklımızda bulunsun şimdiden önlem alalım....bilemezdi anneside böyle olacagını annesi ağladıkça oda iyice korkmuş ağlamış...bide yeğenim çok çok yaramaz tam bir zilli.o nedenledirki ben cocuklara bardak verilmesinden yana degilim plastik bardaklari tercih edin mutlaka ne kirilir nede cocugunuz yaralanir cok cok gecmis olsun cnm Allah sifa versin en kucugum 6 yaisnda olmasina ragmen halada plastik bardak veriyorum en guzeli bu sekilde
ben hala emzirme sütyeni kullanıyorum gögüs pedi de chicco kullanıyorum o baya ince çok belli olmuyodışarı çıkarken kıyafet işini nasıl hallediyosunuz.ben sinir oluyorum artık!!normail sütyen zaten takamıyorum emzirme sütyeni aldım ondada göğüs uçlarım belli oluyor.göğüs pedi koyuyorum malum yaz geldi incecik penyelerden göğüs pedleride belli oluyor nasıl giyineceğimi şaşırıyorum artık!!!!??ne sinir bişey ya
sen giy dekolteli de millete malzeme çıkar iyi firikik verirsin... şaka bi yana benim gögüsler 75den 90çıktı sıgdıramıyorum... zaten minyon tipliyim koca koca oldular
walla zaten hep bol ve sıyah gıymeye ugrasıyorum ben eskı tısortlerım hıcbırı olmuyo(
emzırme atletı kullanıyorum hala ben ..
cogu zaman gögus pedı,bazen de gögus kalkanımı takıyorum
öyle cıkıyorum ..
aslında ustten dekoltelı kolay acılan seyler gıymek gerekıyor
,ama nerdeee...
kocaman göguslerımızle degaje de olmuyor..
slm..iki gündür boğaz ağrısı çekiyorum..artık ateş falanda yapmaya başladı..çok kötüyüm..ilaçta alamıyorum.resmen ayakta koşturarak atlatmaya çalışıyorum..nekadar dayanabilicem hiç bilmiyorum.okadar halsizimki..şuan pijamalarımı giyip,ilaç alıp yatağa girip saatlerce uyumaya okadar ihtiyacım varki..(
önceki akşam misafirim vardı.1 gün önceden haber verdiler gelicez diye ,ee hazırlık yapmak lazım.o günde aksilik huysuzluğu tuttu benimkinin.bi yandan mutfakta onu oyalıyorum,biyandan hazırlıklarla uğraş,boğaz ağrısı ,aynı gün temizlik ,öldüümm..pasta,kısır,kek,börek yaptım akşama kadar.+temizlik+huysuz bebek..e3şimde işten geldi çok açım ben yiyim hemen duşa giricem diyo!ben daha giyinmemişim berbat durumdayım bu hala kendini düşünüyor!(
gelenlerde 2 aile karı koca(eşimin işyerinden arkadaşları-bebek görmeye geldiler)1.5 ve 2.5 yaşta iki kız çocuğu ..salondan mutfağa,hol,oturma odsı kısaca evin heryerini batırdılar batırdılar..pastamı dökmediler,kremrengi koltuklarıma çaymı dökülmedi neler neeeler..vitrinlerde el izleri,bebeğimin kremini açmış biri sürmüş heryere..
resmen savaş alanı giibiydi onalar gidince.mutfak tezgahı zaten taşmıştı.okadar temizlik yapmıştım yaa yazık .((
eşimde diyorki 'olsun yavaş yavaş yaparsın'
bu adam bni hiç düşünmüyor ya!
o gece çocuğu zor uyuttum geçtim saat kaçlara kadar mutfakla uyğraştım.salonu kapısını öylece bıraktım,nezaman vakit bulursam yaparım diye.allahtan dün hep uyududa
salonu bitirdim,eskisi gibi oldu çok şükür..ama bittim..
çok uzun yazdım kusura bakmayın..içimi dökmem lazımdı!
şimdi iyiymiş ama çok korkmuş dikişlerini çıkarmak istiyormuş yaramaz.. allahım daha kötülerinden korusun..
sagolasın canım inş çabucak iyileşir bizimde aklımızda bulunsun şimdiden önlem alalım....bilemezdi anneside böyle olacagını annesi ağladıkça oda iyice korkmuş ağlamış...bide yeğenim çok çok yaramaz tam bir zilli.
ben hala emzirme sütyeni kullanıyorum gögüs pedi de chicco kullanıyorum o baya ince çok belli olmuyo
sen giy dekolteli de millete malzeme çıkar iyi firikik verirsin... şaka bi yana benim gögüsler 75den 90çıktı sıgdıramıyorum... zaten minyon tipliyim koca koca oldular
sorma kızz ben de 80den 100 oldum ama hep gögsum buyuk olsun ısterdım cok sevıyorum tabı kı süt ıcmeden önce:)) sonrası berbat oluyor sönen balonlar gıbı :))
çok berbat bır gun gecırmıssın gercekten de yazık sana kolay gelsın daha cok ısın var galıbaa...
ben de pazar mısafır agırladım cmt eşimin gelmesıyle ıse basladım 5ten 12ye kadar
birsürü iş yaptım ugrastım vs..
esımın tek yaptıgı cocuga bakmaktı zaten cogunda uyudu bebegım
ama o benden gergın ve yorgundu kıl olduummm...
Allah sana da hepımıze de kolaylık wersın ..
walla bundan sonra bebek görmeye gıdecek olursam
o kısıye evın oldugu gıbı kalsın lutfen ugrasma
ben yıyecek getırırım dıyecegım..
mantıken bıze gelenlerın yemeklerını de getırmesı gerekmıyor muuuu...
çok antımısafırperrverım canım:))))
Ben sadece mama veriyorum napalim yaa ocu gibibakanlar gelsin emzirsin madem bosver bozma moralini.benim bi arkadasin oglu var bes yasinda cocugun dogru duzgun hasta oldugunu bilmem bir ay tek emzirmiscocuk meyveye cokduskun gunde iki ogun yiyor hicbisi olmuyo
dışarı çıkarken kıyafet işini nasıl hallediyosunuz.ben sinir oluyorum artık!!normail sütyen zaten takamıyorum emzirme sütyeni aldım ondada göğüs uçlarım belli oluyor.göğüs pedi koyuyorum malum yaz geldi incecik penyelerden göğüs pedleride belli oluyor nasıl giyineceğimi şaşırıyorum artık!!!!??ne sinir bişey ya
bende hep büyük göğsüm olsun istedimoldu ama şimdide demen gibi sönüyo
telefon konusuna gelince bizde sürekli eşimle konuşuruz yatarkende baş ucumda duruyo ben oglumdan uzak tutmaya çalışıyorum ama benim bi parçam oldu resmen ne yapıcam bilmem
çok berbat bır gun gecırmıssın gercekten de yazık sana kolay gelsın daha cok ısın var galıbaa...
ben de pazar mısafır agırladım cmt eşimin gelmesıyle ıse basladım 5ten 12ye kadar
birsürü iş yaptım ugrastım vs..
esımın tek yaptıgı cocuga bakmaktı zaten cogunda uyudu bebegım
ama o benden gergın ve yorgundu kıl olduummm...
Allah sana da hepımıze de kolaylık wersın ..
walla bundan sonra bebek görmeye gıdecek olursam
o kısıye evın oldugu gıbı kalsın lutfen ugrasma
ben yıyecek getırırım dıyecegım..
mantıken bıze gelenlerın yemeklerını de getırmesı gerekmıyor muuuu...
çok antımısafırperrverım canım:))))
Ben sadece mama veriyorum napalim yaa ocu gibibakanlar gelsin emzirsin madem bosver bozma moralini.benim bi arkadasin oglu var bes yasinda cocugun dogru duzgun hasta oldugunu bilmem bir ay tek emzirmiscocuk meyveye cokduskun gunde iki ogun yiyor hicbisi olmuyo
kızlarr
siz de gun ıcınde cep telefonunu yanınızda tutuyor musunuz
bız hep eşimle mesajlasırız evde cok cekmıyor tel cunkı
o yuzden de devamlı mesajlasıyoruz
hatta ben hep saatle emzırıyorum saatı kuurup
yatarken bıle telefon yastıgımın altında oluyor..
sızler de kullnıyor musunuz
cok zararlı bılıyorum ama ne yapmam lazım bılemıyorum ..???
bu arada bu sitede bebek gelısımlerı ay ay yazıyor hem de cok acıklamalı harıka bır sıte
tavsıye ederım
2. AY'DA BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİ
evet buklee de guzelsın ..bunda baska sebep var kızz..gercı guzellıkle olsaydı guzeller aldatılıp terk edılmezdı..ama bukle kocan sana göre cırkın dıyecem kızma:)) sımarık sen de super enerjı çözumlerı uretıyorsun :)))facebooka baktım kızın cok tatlı maasallah ..
ben bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum bi sürü zarar veriyo bu meretler malesef...aynen yaa cok uzuluyorum(
bilgisayar da kucagımda,kızım da yanımda..
bır suru zarar mı verıyorum fark etmeden acaba(
eşinle arayı duzelttın mı sen canım ..
sinirin bozuktu en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?