- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.141
ben bilgisayardan uzak tutmaya çalışıyorum bi sürü zarar veriyo bu meretler malesef...
Düzelttik herşeyi anlatan bi mektup yazdım verdim özürdiledi.. Bende affettim
şimdide aradı sen iyice bunaldın seni şehir dışına bi yerlere götürüyüm bi araştır nereler var dedi.. Bende hemen size yazdım
canım yaa işin aslı yegenimi duydugumdan beri elim kolum kalkmıyo beterin beteri var biliyorum ama anne olunca çok takıntılı ve hassas oldum ben zaten çok duygusal biriydim normalde ama herşeyin mantıklı bi açıklamasi oldugunu herşeyin çözümü oldugunu düşünürüm ama dogumdan beri çok daha hassas oldum ve eşimde bunaldı bazı yaptıgı şeylerin kendide farkında değil biliyorum ama yine de çok kızıyorum... Onun da ailevi sorunları var bu aralar hiç çekilmiyor... Ikimizde çok yıprandık ama inanıyorum ki herşey güzel olacak....
Inş hepimiz mutlu olucaz.. Eşlerimiz ve bebeklerimizle...
haklısın dogru herkes anlayıslı olsa zaten sorun olmaz
ben de cok hassaslastım ben ck gaddarımdır normalde
şimdi herşeye aglak bırı oldum cıktım valla
sen hangı sehırdesın canım???
Istanbuldaysan agva,adalar,abant tarzı yerler bu havalara uygun
merhaba,sizi uzun zamandır takip ediyorum ama aktif olarak yazamıyorum.benim 2 şubat doğumlu bir kızım var.2 tanede 8 ve 6 yaşında oğlum var.hal böyle olunca pek zamanım olmuyor bilgisayar başında oturmaya.112 acilde çalışıyorum..doğum iznim bitmek üzere.hernekadar tecrübeli bir annede olsam burdan çok şey öğreniyorum.bişey sormak istiyorum.renkli gözlü olan bebeklerinizin göz renkleri değiştimi?benim kızım doğduğundan beri yeşil tonlarındaydı.hiç öyle lacivert,mavi falan olmadı.şimdi biraz açıldı.ama hala anlayamadık yeşilmi mavimi yoksa kahverengiye dönermi diye.2 oğlumunda göz rengi zaten koyuydu doğduklarında.kahverengi olacağı kesindi.eşimde bende kahverengi gözlüyüz ama dedemiz yeşil gözlü.eşimin tarafında çok renkli gözlü var.bende merak ediyorum acaba nasıl değişecek diye.sizin bebişlerinde değiştimi?
kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlariçim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu
dışarı çıkarken kıyafet işini nasıl hallediyosunuz.ben sinir oluyorum artık!!normail sütyen zaten takamıyorum emzirme sütyeni aldım ondada göğüs uçlarım belli oluyor.göğüs pedi koyuyorum malum yaz geldi incecik penyelerden göğüs pedleride belli oluyor nasıl giyineceğimi şaşırıyorum artık!!!!??ne sinir bişey ya
niye kimse bana cevap vermiyor?
çok geçmişolsun canım
peki yolda bıngıl bıngıl sallanan memeler için ne çözümünüz var bende onu merak ettim ??
canım bizimki lacivert doğdu şuan maviye döndü sanırım mavi olcak
6.ayda belirginleşiyomuş rengi iyice
ilk zamanlar tek gögüsten 30ml di sonra 6oml ve 90ml şimdi120 ama 5.6 saat emmezse tam dolunca oluyo ben emmedigi zaman doluysa sürekli sagdımpompayla süt sağan arkadaşlar sütünüzde artış oldumu?ben şimdilik dışarı çıkınca emzirecek yer yoksa sağıyorum.ama işe başlayınca sağıp bırakmayı düşünüyorum.2 kez dışarı çıkarken sağdım.sanki sütümde artış oldu.
çok geçmişolsun canım
peki yolda bıngıl bıngıl sallanan memeler için ne çözümünüz var bende onu merak ettim ??
canım bizimki lacivert doğdu şuan maviye döndü sanırım mavi olcak
6.ayda belirginleşiyomuş rengi iyice
pompayla süt sağan arkadaşlar sütünüzde artış oldumu?ben şimdilik dışarı çıkınca emzirecek yer yoksa sağıyorum.ama işe başlayınca sağıp bırakmayı düşünüyorum.2 kez dışarı çıkarken sağdım.sanki sütümde artış oldu.
arkadaşlar bir süredir düzenli giremiyorum. yazılanları da okuyamadım. burada oyun halısından bahsediliyordu. şu an ankaradayım. kayınpederimle çarşıya çıkıp oyun halısı mı ne diyorsunuz bilmiyorum çocuğun kafasının üstünde dönence, altı da rengarenk hani yatıyor. neyse ondan aldım. 3 dükkan falan dolaştık. çikko marka 85 liraydı. 100 ve 70 liraya falan da vardı. bir de adese ye bakalım dedik. orada 25 tl ye bulduk. ben de üzerine renkli küçük ayıcık ve çıngıraklarda takıyorum. oldukça renkli bişey. bennebileyim ucuz bişey alacağını yazmışsın. bi bak derim. birlik oyuncak yazıyordu üstünde. internetten bak istersen. çok renkli oğlum sevdi.fişır marka daha pahalı oluyor.
kızlarrr,
bgn sağlık ocagına gıttık,
bebegımın kılosu 5400 cıktı cok sewındım yaa,
o kadar kusuyoır ama kılo alması saglıklı olduguna kanıtmıs...
kulagında akıntı gıbı koyu renk sumuk gıbı bırsey vardı
hemsıre akıntı kurumus dedı
yatarak emzırıyorum ya, bu yuzden süt kacmıs kulagına dedı((
bır daha yatarak emzırme ve tedawı ettır dedi(
bu konuda bılgısı olan var mı??
B]
ben sagıyordum 1 haftadır sagmadım ama benımkı de sankı arttı gıbıme gelıyor ama net bılmıyorum..
bundan sonra dısarı cıkarken sagmaya karar werdım
bır de gecelerı cok oluyor asında sagıp buzluga atmak ısterdım..
sagmaya dewam et stokla sütün coksa bence..
KARTANEM benım hıc tek gögus 120 olmuyor yaa,nasıl becerdın canım..??
kımse bılmıyor mu kızlar...bebeklerınızın kulagında kirler bırıkmıyor mu
temızlıyor musunuz??
evet benimde geceleri çok oluyor.ama benimde tek göğüs 120 olmuyor.ben sagıyordum 1 haftadır sagmadım ama benımkı de sankı arttı gıbıme gelıyor ama net bılmıyorum..
bundan sonra dısarı cıkarken sagmaya karar werdım
bır de gecelerı cok oluyor asında sagıp buzluga atmak ısterdım..
sagmaya dewam et stokla sütün coksa bence..
KARTANEM benım hıc tek gögus 120 olmuyor yaa,nasıl becerdın canım..??
bugün itibariyle mamayı bıraktım kızlar çok sevinçliyim saat başı bile emse sütüm yetiyo
nihayet arttırdım
kefir şekersiz kuru meyve kompostoları salata rezene çayı
özellikle gece yatmadan önce veya emzirmek için uyandığınızda 1 büyük bardak şekersiz meyve kompostosu için farkı hemen görülüyo
ve sporr
spora başladım mutluluk hormonu salgılanıyo hemen fark belli oluyo
2-3 günde birde sağdım o da arttırdı
Bugun annemlere tanidiklar gelicek sende gel degisiklik olur dedi yurume mesafesi 15 dk, koydum pusete gittik ama tam bir kabustu. Surekli atese dusmuscesine agladi morardi resmen, kizimin uykusu ve mamasi biraz geciktimi kizar malum ordada duzen kalmiyor o agladikca herkesten bir ses cikti kimi gazi var diyor kimi emmek istiyor yok hastami vs, erken kalktim eve gelene kadar pusettede zor tuttum emzikte tutmuyor ben veriyorum o atiyor agliyor eve nasil geldim bilmiyorum, eve geldik karnini doyurdum gulucukler saciyor yabanciladimi anlamadim cocukta coktu kucuk bagiriyolar kizim korktu falan, yok dedim degisiklik degil iskence oldu daha duzenleri tam oturmadi, oturana kadar gitmem kalabalik bi yere bugunu hic unutmicam valla, bitkin dustum bugun resmen
geçen gün bizde küçük oğlumun 23 nisan gösterisine gittik.kızım ilk defa okadar çok ağladı ki ne yapacağımı şaşırdım.öğretmenler kızımı biraz sevince olanlar oldu.sanırım artık yabancı biliyor.oğlumun şarkısı bitince eve nasıl geldiğimi bilemedim.dediğin gibi eve gelince gülücükler saçmaya başladı.bide dün evimize kargo getiren adamıda kapıda görünce ağladı.yabancı geldi galiba:))ufacıklar ama herşeyin nasılda farkındalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?