2012 Şubat Anneleri

haklısın dogru herkes anlayıslı olsa zaten sorun olmaz
ben de cok hassaslastım ben ck gaddarımdır normalde
şimdi herşeye aglak bırı oldum cıktım valla
sen hangı sehırdesın canım???
Istanbuldaysan agva,adalar,abant tarzı yerler bu havalara uygun

bu durumlarımız geçecek elbet bzde hatırlayıp gülücez inş.

istanbuldayım canım agva şimdi çok rüzgarlıdır. ama güzel yer ben kuzuluk kaplıcalarına gitmek istiyordum eşim abanta bkalım adalara hiç gitmedim iyi aklıma getirdin sagol..
belki bu hafta sonu olmaz babam istanbulda
haftasonu gelir belki pazartesi gidecekti hem eşyaları var bende bakalım artık hayırlısı

niye kimse bana cevap vermiyor?

kızlar moralım çok bozuk 3 yaşına yeni giren yeğenim var su içtikten sonra elindeki bardakla kapıya çarpmış birden elini kesmiş dikiş atmışlar içim parçalandı duyunca moralim çok bozuldu

çok geçmişolsun canım

peki yolda bıngıl bıngıl sallanan memeler için ne çözümünüz var bende onu merak ettim ??
niye kimse bana cevap vermiyor?

canım bizimki lacivert doğdu şuan maviye döndü sanırım mavi olcak
6.ayda belirginleşiyomuş rengi iyice

pompayla süt sağan arkadaşlar sütünüzde artış oldumu?ben şimdilik dışarı çıkınca emzirecek yer yoksa sağıyorum.ama işe başlayınca sağıp bırakmayı düşünüyorum.2 kez dışarı çıkarken sağdım.sanki sütümde artış oldu.

ilk zamanlar tek gögüsten 30ml di sonra 6oml ve 90ml şimdi120 ama 5.6 saat emmezse tam dolunca oluyo ben emmedigi zaman doluysa sürekli sagdım

sagolasın canım...

o bıngıl bıngıl sallanan memelere epey bi süre çözüm yok canım malesef çekicez artık böyle inş düzelir ilerde

ben sagıyordum 1 haftadır sagmadım ama benımkı de sankı arttı gıbıme gelıyor ama net bılmıyorum..
bundan sonra dısarı cıkarken sagmaya karar werdım
bır de gecelerı cok oluyor asında sagıp buzluga atmak ısterdım..
sagmaya dewam et stokla sütün coksa bence..

KARTANEM benım hıc tek gögus 120 olmuyor yaa,nasıl becerdın canım..??

senfat selam oyun halısını söylemıssın tesekkurler ama ben adese marka bırsey bulamadım ınternetten..
yazılısı nasıl tam yazar mısın???

kımse bılmıyor mu kızlar...bebeklerınızın kulagında kirler bırıkmıyor mu
temızlıyor musunuz??

canım ben hiç su içmem aşırı su içmeye başladım ve eşim hergün dogumdan sonra salata yaptı onu yedim hipp ve humana anne sütü artıran çayları içtim tahin pekmez yedim sürekli rezene falan içtim fırsat buldukça yatıp dinlendim uyudum ama bunları ilk zamanlar yaptım.. pazar gününden beri benim sütümde azaldı sinirden sanırım yetmiyo şimdi..

oyun halısına birlik oyuncak diye bak canım güzel şeyler var arkadaş kimdi bilmiyorum ama sagolsun iyiki paylaşmış güzel şeyler var

Son düzenleme:
bugün itibariyle mamayı bıraktım kızlar çok sevinçliyim saat başı bile emse sütüm yetiyo
nihayet arttırdım
kefir şekersiz kuru meyve kompostoları salata rezene çayı
özellikle gece yatmadan önce veya emzirmek için uyandığınızda 1 büyük bardak şekersiz meyve kompostosu için farkı hemen görülüyo
ve sporr
spora başladım mutluluk hormonu salgılanıyo hemen fark belli oluyo
2-3 günde birde sağdım o da arttırdı

evet benimde geceleri çok oluyor.ama benimde tek göğüs 120 olmuyor.

kızlar aşıdan sonra oğlum akşam saatlerinde durmaksızın ağlamaya başladı
4 gün oluyo
demin yine oldu kucağıma aldım gezerek salladım uyuyakaldı yatırdım ayaklarının altına sıcak su torbası koydum pırtlattı uyuyo şimdi
acaba neden oluyo
kolik gibi ama öncesinde yoktu aşıdan önce başladı

Bugun annemlere tanidiklar gelicek sende gel degisiklik olur dedi yurume mesafesi 15 dk, koydum pusete gittik ama tam bir kabustu. Surekli atese dusmuscesine agladi morardi resmen, kizimin uykusu ve mamasi biraz geciktimi kizar malum ordada duzen kalmiyor o agladikca herkesten bir ses cikti kimi gazi var diyor kimi emmek istiyor yok hastami vs, erken kalktim eve gelene kadar pusettede zor tuttum emzikte tutmuyor ben veriyorum o atiyor agliyor eve nasil geldim bilmiyorum, eve geldik karnini doyurdum gulucukler saciyor yabanciladimi anlamadim cocukta coktu kucuk bagiriyolar kizim korktu falan, yok dedim degisiklik degil iskence oldu daha duzenleri tam oturmadi, oturana kadar gitmem kalabalik bi yere bugunu hic unutmicam valla, bitkin dustum bugun resmen

geçen gün bizde küçük oğlumun 23 nisan gösterisine gittik.kızım ilk defa okadar çok ağladı ki ne yapacağımı şaşırdım.öğretmenler kızımı biraz sevince olanlar oldu.sanırım artık yabancı biliyor.oğlumun şarkısı bitince eve nasıl geldiğimi bilemedim.dediğin gibi eve gelince gülücükler saçmaya başladı.bide dün evimize kargo getiren adamıda kapıda görünce ağladı.yabancı geldi galiba:))ufacıklar ama herşeyin nasılda farkındalar.

aynen valla yabancılara karşı tepkililer artık
bana temizliğe gelen kadını her gördüğünde çığlık kıyamet kopuyor
kaşlarını çatıp hıı hıı gibi şeyler çıkarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…