2012 Şubat Anneleri

şubat 2012 versiyonları hep böylemi acaba sankı benım oglumu tarif ediyorsun al bizden de o kadar bagırmaktan sesı kısılacak bişey değil... biran önce büyüselerde rahatlasak bizde.

aa bu kadar olur benim kızda aynısı ya dışarı çıkamıyorum onun yüzünden kıyameti koparıyor dün anneme kalmaya gittim bir başladı ağlamaya ağlıyo huysuzlanıyo en sevdiği şey kucakta dolaşmak onda bile durmuyor eşimde yoktu anne dedim gidelim eve durmuyor kalktık eve geldik evdede gıkı çıkmadı yattığı yerde kendi kendine takıldı evinimi arıyor anlamadım düzeni bozulunca burnumdan getiriyor

Dun misafirlikten beri huysuz ne uyudugu belli ne aciktigi surekli bir aglama yerlesik duzenimiz altust durumda cildirmak uzereyim, bilsrydim gitmezdim bir gittinmi tekrar duzene sokmak icin ugras dur, dun kizim katilircasina aglarken huzursuz oldum hic oyle yapmiyodu annemde bana cocuk kabris yapma diyor ne kaprisi dedim, uzun bir sure gitmicem cok sinirlendirdiler beni, ben cocugun derdini cozmek icin ugrasiyorum insanlarda benimle ugrasiyor

kızlar ben dünden beridir hiç mama vermiyorum 2 saatte bir emiyo ağlamıyo huysuzlanmıyo acaba doyuyomuki yetiyomu acaba

kızlar ben dünden beridir hiç mama vermiyorum 2 saatte bir emiyo ağlamıyo huysuzlanmıyo acaba doyuyomuki yetiyomu acaba

bende hep aynı durumdayım doyuyormu acaba demekten bi hal oldum dr da kilosu gayet iyi çıktı fazla bile kilosu gece bir kere veriyorum mamayı o kadar önceden sadece mamayla beslendiği için inanamıyorum sütümün yettiğine biraz fazla ağladımı yada huysuzlandımı mama yapıyorum hemen kesin açtır diye ama almıyor kesinlikle seninkide doyuyor demek canım bana sağlık ocağındaki hemşirede söyledi uyuyorsa ve huysuzluk yapmıyorsa doyuyordur dedi

ben bir kere sağıp vereyim dedim alese gireceğim acaba biberonu alacak mı die? ama imkanı yok almadı ağzının içinde oynuyor ama sütü çekmedi hiç ne yapsam acaba 4-4,5 saat evde olmıycam

ben bir kere sağıp vereyim dedim alese gireceğim acaba biberonu alacak mı die? ama imkanı yok almadı ağzının içinde oynuyor ama sütü çekmedi hiç ne yapsam acaba 4-4,5 saat evde olmıycam

benim kızımda ilk başta aynı seninki gibiydi canım.ama baktı olmayacak acıkınca mecbur aldı.iyice acıkınca bi dene istersen.

benim kızımda ilk başta aynı seninki gibiydi canım.ama baktı olmayacak acıkınca mecbur aldı.iyice acıkınca bi dene istersen.

inş alır cnm ben biberonu almayınca tekrar meme verdim memeyi aldı demekki aç die düşünmüştüm,ama dediğin gibi iyice acıkınca verelim bakalım inş alır yaramazım
kızlarrrr nerelerdesiniz kimsecikler yok buralarda

bende 3-4 gündür mama hiç vermedim.ilk 2 gün hiç huysuzluğu yoktu,uyudu.kesin 2 ssat uyuyor,3-4 saatekadar bile çıktı uyumaları gündüzleri.ama benim içimde hep ya açsa,acaba aç aç mı uyudu düşüncesi var aklımda.fkat dün ve bugün çok huysuz.dün hiiiiiç uyumadı,mamada vermedim ama alttan gaz çıkarırken bağırarak çıkarıyo,kakada yapmadı sayılır.bugünde öyle..az önce altını değiştirdim okadar çok çiş yapmışki bezi çook ağırdı.sonra emzirdim,biraz emdi bıraktı,gazını çıkarırkende ağzından çıkardı.şimdi sallaya sallaya zor uyudu.tam dalacsk gibi oluyor,çığlık atarak uyanıyor,tekrar uyuyo..ne oluyor anlamadım(

benimkininde kilosu fazla çıkınca,mamayı azalt dedi doktorumuz.önceleri sadece gece 1 kereye düşürdüm,sonra miktarınıda azalttım,bikaç gündür vermedim hiç.mama vermeden uyuduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.hala sütüm yetiyormu yeymiyormu bilemiyorum ..az öncede çook husuzdu 30 luk yapıcaktım tam,önce bi emziriyim dedim baktım çok az emdi,bıraktı e toktur dedim yapmadım.sallaya sallaya uyuttum.şu zamana kadar kaç kutu mama b itirdik hiiç bilmiyorum..

benimkininde kilosu fazla çıkınca,mamayı azalt dedi doktorumuz.önceleri sadece gece 1 kereye düşürdüm,sonra miktarınıda azalttım,bikaç gündür vermedim hiç.mama vermeden uyuduğunu görmek beni çok mutlu ediyor.hala sütüm yetiyormu yeymiyormu bilemiyorum ..az öncede çook husuzdu 30 luk yapıcaktım tam,önce bi emziriyim dedim baktım çok az emdi,bıraktı e toktur dedim yapmadım.sallaya sallaya uyuttum.şu zamana kadar kaç kutu mama b itirdik hiiç bilmiyorum..

benimkide aynı canım ne oluyo bende anlamıyorum gaz çıkarırken ağlıyo tam uyuyacak ağlıyo uyanıyo
benimki dün akşam çok ağladı başedemedik mama verdik içti sonra yine ağladı yarım saatte bir meme istedi verdim ama süt kalırmı hiç tabiki kalmadı ağladı durdu ne oluyo böyle anlamıyorum

eşime göre gaz,bana göre aç o yüzden böyle yapıyor diyorum..baş edemediğimde bende bi kaç kez mamayı veriyordum hemen ağlaması yine kesilmiyordu.ağlaması devam ediyor daha sonra uyua kalıyordu..ayyy yaa tam seviniyorum ne güzel mama vermiyorum artık diye,böyle yapınca mama yapmak zorunda bırakıyor beni.
sanırım sorunları açlık değil gaz bunların..( benimki öyle çok gazlı da değildi aslında,ama buaralar ne oldu anlamadım..yediklerimdenmi kaynaklanıyor,ona gaz yapıyor anlamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…