- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.161
şubat 2012 versiyonları hep böylemi acaba sankı benım oglumu tarif ediyorsun al bizden de o kadar bagırmaktan sesı kısılacak bişey değil... Biran önce büyüselerde rahatlasak bizde.
acaba kova burçlarındamı böyle bir özellik var.
kızlar ben dünden beridir hiç mama vermiyorum 2 saatte bir emiyo ağlamıyo huysuzlanmıyo acaba doyuyomuki yetiyomu acaba
kızlar ben dünden beridir hiç mama vermiyorum 2 saatte bir emiyo ağlamıyo huysuzlanmıyo acaba doyuyomuki yetiyomu acaba
doyuyodur annesi
inşallah mamaya gerek kalmaz
benimde sütüm azalıyo
3 gündür az
naapcam bilmiyorum
evde varsa ayva kompostosu yap çok faydası oluyo gece yatmadan önce iç yat geceleri çok dolacak göreceksin
ben sagıyordum 1 haftadır sagmadım ama benımkı de sankı arttı gıbıme gelıyor ama net bılmıyorum..
bundan sonra dısarı cıkarken sagmaya karar werdım
bır de gecelerı cok oluyor asında sagıp buzluga atmak ısterdım..
sagmaya dewam et stokla sütün coksa bence..
KARTANEM benım hıc tek gögus 120 olmuyor yaa,nasıl becerdın canım..??
ben bir kere sağıp vereyim dedim alese gireceğim acaba biberonu alacak mı die? ama imkanı yok almadı ağzının içinde oynuyor ama sütü çekmedi hiç ne yapsam acaba 4-4,5 saat evde olmıycam
benim kızımda ilk başta aynı seninki gibiydi canım.ama baktı olmayacak acıkınca mecbur aldı.iyice acıkınca bi dene istersen.
deniycem canım çok saol
ama şeker koymadan kaynatcam
sende mi öyle yapıyosun ??
bende hep aynı durumdayım doyuyormu acaba demekten bi hal oldum dr da kilosu gayet iyi çıktı fazla bile kilosu gece bir kere veriyorum mamayı o kadar önceden sadece mamayla beslendiği için inanamıyorum sütümün yettiğine biraz fazla ağladımı yada huysuzlandımı mama yapıyorum hemen kesin açtır diye ama almıyor kesinlikle seninkide doyuyor demek canım bana sağlık ocağındaki hemşirede söyledi uyuyorsa ve huysuzluk yapmıyorsa doyuyordur dedi
bende hep aynı durumdayım doyuyormu acaba demekten bi hal oldum dr da kilosu gayet iyi çıktı fazla bile kilosu gece bir kere veriyorum mamayı o kadar önceden sadece mamayla beslendiği için inanamıyorum sütümün yettiğine biraz fazla ağladımı yada huysuzlandımı mama yapıyorum hemen kesin açtır diye ama almıyor kesinlikle seninkide doyuyor demek canım bana sağlık ocağındaki hemşirede söyledi uyuyorsa ve huysuzluk yapmıyorsa doyuyordur dedi
bende 3-4 gündür mama hiç vermedim.ilk 2 gün hiç huysuzluğu yoktu,uyudu.kesin 2 ssat uyuyor,3-4 saatekadar bile çıktı uyumaları gündüzleri.ama benim içimde hep ya açsa,acaba aç aç mı uyudu düşüncesi var aklımda.fkat dün ve bugün çok huysuz.dün hiiiiiç uyumadı,mamada vermedim ama alttan gaz çıkarırken bağırarak çıkarıyo,kakada yapmadı sayılır.bugünde öyle..az önce altını değiştirdim okadar çok çiş yapmışki bezi çook ağırdı.sonra emzirdim,biraz emdi bıraktı,gazını çıkarırkende ağzından çıkardı.şimdi sallaya sallaya zor uyudu.tam dalacsk gibi oluyor,çığlık atarak uyanıyor,tekrar uyuyo..ne oluyor anlamadım(
benimkide aynı canım ne oluyo bende anlamıyorum gaz çıkarırken ağlıyo tam uyuyacak ağlıyo uyanıyo
benimki dün akşam çok ağladı başedemedik mama verdik içti sonra yine ağladı yarım saatte bir meme istedi verdim ama süt kalırmı hiç tabiki kalmadı ağladı durdu ne oluyo böyle anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?