- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.181
eşime göre gaz,bana göre aç o yüzden böyle yapıyor diyorum..baş edemediğimde bende bi kaç kez mamayı veriyordum hemen ağlaması yine kesilmiyordu.ağlaması devam ediyor daha sonra uyua kalıyordu..ayyy yaa tam seviniyorum ne güzel mama vermiyorum artık diye,böyle yapınca mama yapmak zorunda bırakıyor beni.
sanırım sorunları açlık değil gaz bunların..( benimki öyle çok gazlı da değildi aslında,ama buaralar ne oldu anlamadım..yediklerimdenmi kaynaklanıyor,ona gaz yapıyor anlamadım..
ya bak aynnı işte bende aç diye dün akşam mama verdim ama yine yıktı evi
gazı azalmıştı hiç böyle yapmıyodu nasılki 2.ci ay aşısını oldu böyle oldu
koridorda gezdiriyorum uyuyana kadar
merhaba:) canım anlattıklarına göre bence bebeğinin sorunu gaz. gazdan çok çektik de görünce yazayım dedim. oğlumda 1buçuk aylık falandı sanırım ağla ağla mahvoldu durmadan meme istiyordu verdikçe daha beter ağlıyordu en sonunda dayanamadım aç buçocuk yetmiyor sütüm diye ağlamaya başladım eşime git mama al gel dedim. allahtan eşim mama almak yerine doktora götürmeyi tercih etti. ve doktor bu çocuğun derdi sensin gazı var ve sen dk başı emziriyorsun ağrısı olduğu için en güvenli yer memen ve sana sığınıyor kesinlikle 2saatten önce emzirmiyorsun emzikle oyala olmuyorsa ama sakın emzirme dedi çocuk gazdan kıvranıyor ve sen birde mama vermeye çalışıyorsun iyice kıvrandıracaksın dedi. sonradan farkettim ki gerçekten acısından memeye sığınıyor çok zor günlerdi yaşadığımı paylaşayım dedim belki faydası olur.
merhaba:) canım anlattıklarına göre bence bebeğinin sorunu gaz. gazdan çok çektik de görünce yazayım dedim. oğlumda 1buçuk aylık falandı sanırım ağla ağla mahvoldu durmadan meme istiyordu verdikçe daha beter ağlıyordu en sonunda dayanamadım aç buçocuk yetmiyor sütüm diye ağlamaya başladım eşime git mama al gel dedim. allahtan eşim mama almak yerine doktora götürmeyi tercih etti. ve doktor bu çocuğun derdi sensin gazı var ve sen dk başı emziriyorsun ağrısı olduğu için en güvenli yer memen ve sana sığınıyor kesinlikle 2saatten önce emzirmiyorsun emzikle oyala olmuyorsa ama sakın emzirme dedi çocuk gazdan kıvranıyor ve sen birde mama vermeye çalışıyorsun iyice kıvrandıracaksın dedi. sonradan farkettim ki gerçekten acısından memeye sığınıyor çok zor günlerdi yaşadığımı paylaşayım dedim belki faydası olur.
canım peki bu durumunuz ne zaman geçti böyle durumlarda ne yaptın nasıl başettin benimkide meme istiyo emziğini verince daha çok bağırıyo
meme veriyorum tabiki süt kalmıyo çekiyo gelmeyince daha çok bağırıyo
2.5 aylık olucaz ne zaman geçerki
kolik değil neyseki
canım peki bu durumunuz ne zaman geçti böyle durumlarda ne yaptın nasıl başettin benimkide meme istiyo emziğini verince daha çok bağırıyo
meme veriyorum tabiki süt kalmıyo çekiyo gelmeyince daha çok bağırıyo
2.5 aylık olucaz ne zaman geçerki
kolik değil neyseki
kızlar kızım döndü......
bugün 12 de gündüz uykusuna yatmaya gittik yatagımızaa. sonra ben su almaya gittim,tekrar geldiğimde bizimki yandı
hemen eşimi cagırdımm..şaşırdımmm..eşim hic şaşırmadı...duygusuzz :)) ayy cok heyecanlandım ama tekrar sırt üstü donmeden ben aldımsalak kafam keşke bekleseydim napcak diyee... şimdi de dönmüyooo acaba denkmi geldi ...bu işin denki olur mu ki ?????? amannnnn şeştimm erken galiba bizim icinn
kızlar kızım döndü......
bugün 12 de gündüz uykusuna yatmaya gittik yatagımızaa. sonra ben su almaya gittim,tekrar geldiğimde bizimki yandı
hemen eşimi cagırdımm..şaşırdımmm..eşim hic şaşırmadı...duygusuzz :)) ayy cok heyecanlandım ama tekrar sırt üstü donmeden ben aldımsalak kafam keşke bekleseydim napcak diyee... şimdi de dönmüyooo acaba denkmi geldi ...bu işin denki olur mu ki ?????? amannnnn şeştimm erken galiba bizim icinn
gazından devamlı emmek istiyo süt kalmıyo ağlıyo
3. ayda düzelirmiki
ya 2 saatte bir emse süt yetecek ama böyle yetmiyo
canım panik yapma geçecek en güzel örnek ben varım kaç kere acillik olduğumuzu bile unuttum okadar fenaydı bebeğim yarım saat arayla uyansın yeter diye dua ediyordum okadar fenaydı düşün ama geçiyorsen sakin ol sadece biliyorum kolay değil durmadan ağlayan bir bebekle sakin olmak kendimi çok çaresiz hissederdim ben bizimki erken geçti ama doktorumuza göre 4-5ayda en fazla rahatlıyormuş bebişler eninde sonunda geçtiğini aklından çıkarmazsan belki daha kolay olur senin için. ama nolur çok sık emzirme hem az emmeye alışıyor bebeğin hem de gaz yapıyor bu ilerde uyku sorunlarına da neden olur.
seninki emmek istemiyomuydu off benimki çok inatçı
istiyosa yıkıyo ortalığı
ne yaptımsa akşam mamasını kaldıramadım
ağlayıp duruyo meme veriyorum onuda almıyo bende verdim mamayı sinir oldum artık sabah beri mıy mıy mıy
iyice huysuz oldu aşıdan sonra
hep böylemi olacak valla korkuyorum artık
kafam şişiyo tüm gün
şimdi yedi mamyı şişti karnı davul gibi hamağında bakınıyo
ne arıza çıkartsam diye düşünüyodur kesin
tüm gün oyio oyio oyio
seninki emmek istemiyomuydu off benimki çok inatçı
istiyosa yıkıyo ortalığı
kızlar kızım döndü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?