2012 Şubat Anneleri

ayyyy çok güzel bi haber bu bnm kızımla aynı gün doğmuşlardı bnm kızımda çok hareketli ama dönmedi daha,maşallah yavrucuğuna

evet canım darısı başınaa

gazından devamlı emmek istiyo süt kalmıyo ağlıyo
3. ayda düzelirmiki
ya 2 saatte bir emse süt yetecek ama böyle yetmiyo

emzirme canım gezdir,şu sac kurutmaydı falan onları yap,her emdiğinde gaz oluyor..dışarı cıkar.. bir kere bunu yap dolu gogusu aldıgında düzene girecektir..boyle yarı dolan gogusle de azar azar doyuyo .. dolu gogusle tam doyacak bir daha seni 3 saat rahatsız etmez.. ama bir iki gün aglasın napcan... bizim fazla sıkıntımız olmadı gaz konusunda ama benimkinin de gazı oldu mu memeye saldırıyordu.. benim gozlerimin altı mor şeklinde gücsüz düsürdügünü bilirim hatta eşim bir kere beni ölü gormuş rüyasında adama o kadar etkilenmiş o zamanki hallerimden.. sonra emdikce gaz oluyorrr durumunu ögrendim vermedim.. gezmeye gittik falan unuttu.. sonra aldıgında dolu gogusle karsılastı ve yarım yarım yemegi bıraktı..gazımız da 1 2 hafta sürdü o da benim devamlı meme vermemden...
hatta bu doymuyor mu diye şüpheye düşmüştüm.. ayy allahım nazarlardan korusun bu ay hic gaz sıkıntısı cekmedik,cektigimiz an veriyorum rezene cayını gazlı kaka yapıyor bitiyor...

hala adette olmadım bu hafta kontrole gidicem bakalım bi sorun cıkmaz inşallah

adet olmaman normal 1 sene olmayabilirsin.. ben az olmustum ama hormon verdi dr şimdi 1 hafta oldu hala gecmediii,azalmadı da, kanım bittii resmen..

yok canım erken değil benimki 1.5aylıkken döndü her zaman da dönermeyebilirler ara ara koy yüz üstü keyfi yerindeyse döner hadi seninde gözün aydın

sabah emzirdikten sonra yanıma yatırdım,bu popoyu suratıma döndürdü bir oşurduu aman allahımm ondan sonra sırt üstü yattı sonra yine yan döndü hoşuna gitti heralde özgürlük... senin ki bayaa bir erken yahuu gerci senin ki adam gibi maşallahh

bir de bacaklarını acması var aman allahım actıgı yere bir de bakıyorr kopuyorummm...

döner canım 4 aylıkken dönüyorlar diye biliyordum ben şimdi tekrar bakacam netten.. konusmaya gelince bazı erkekler agır oluyor bu hafta ablamlar geldi onunda gecen sene subatta oglu olmustu.. bunu gördü şaşırdı bana diyor bu altı aylıkken konusur bizimki uyanıkken hic susmuyorr hep konusuyorr.. şimdi donencesine bişiler diyorr... her şiveden sesler cıkartıyor şebeklik mi evde dansöz oldum oynatıyorlar bunlar beni kızım cıglık cıglıga izliyor

gazından devamlı emmek istiyo süt kalmıyo ağlıyo
3. ayda düzelirmiki
ya 2 saatte bir emse süt yetecek ama böyle yetmiyo

bende vakşam dayanamadım mama verdim!baktım susumuyo,gezdirdim oyalamaya çLIŞTIM yok bolmuyo.90 lık iiçiyor benimki ama dedim 90 lığı birden vermiyim,duruma göre veririm diğer yarısınıda!önce bi 30 luk verdim içti hemen,ama gazını çıkaırken hepsini çıkardı!sonra aradan biraz zxaman geçirdim kustuya acıkmıştır deyip 60 lığıda verdim.60 lığıda içince dolu mideyle aynı seninki gibi sesinide çıkarmadan bi süre bakındı.sonra biraz vızıldadı yine,sonra beşiğine koydum sallaya sallaya uyuttum.seninkiyle aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya!bizim henüz bebek arabamızda yok,kışa geliyor diye sonraya bıraktık.internetten şimdi model araştırıyoruz.karar verip hemen alıcaz.bol bol dışarıda gwzdiriyimde yorulur uyur belki!(((

benimkide henüz dönmedi!doktorumuza göre çok hareketli bi bebek bu diyor ama sadece yattığı yerden hızlı hızlı bacak ve kollarını haraket ettirip duruyor sürekli.öyle sabit durmuyo hiç ama daha dönmedi işte.bide sürekli benimle agular falan yapıyor.karşılıklı konuşuyoruz,agulaşıyoruz böyle işte..bu hafta kontrolümüz var birde rota virüsü aşısının 2.dozu.doktora sorucam.normalmi diye.
benimkide sürekli bi elini emme telaşında.anlamadım gitti.
haa buarada öyle kendi kendine konuşmasıda pek yok benimkinin!!!ama yanında biri olmasın ozaman başlıyo agulara..

Son düzenleme:
kızlaR biyerde okudum internette..
eğerki sütünüz yetmiyorsa bebek gündüz hiç uyumaz,gece uyurmuş!!!!!
nedersiniz?doğrumudur sizce!eğer öyleyse beniim sütüm yetmiyor,tekrar mamaya döniyim!2 ündür hiç uyumadı gündüzleri diyebilirim!

hugocuk

benimkide hep memeye saldırıyor..böyle sürekli emmek izteyincede dedğin gibi süt kalmıyor memede..yumuşacık oluyo pörsüyor..biraz emmesinki süt biiriksin !(
çoookkkkk sıkılldıımmm....

sana mama vermeyi yasaklıyorum :)
canım bazen açlıktan değil başka problemden dolayıda uyumayabiliyolar
benimki çok hızlı kilo alıyo ve sadece anne sütüyle gündüzleride hiç uyumuyo bu tez çürümüş oldu bak

bende dün okudum,şaşırdımm ... ama illaki ondan degildir... mesela benimki ctesi annemle ablam geldi merakından bir de gürültüden uyuyamadı

huysuzlukta yapmadı görsen nasıl şımardı,sanki tanıyo da özlemişş gibii

biz bunların dilinden nezaman anlıcaz bilmiyorum..

:))valla bende kendime yaqsaklıyorum ama dayanamayıp yine veriyorum.
az öncekinden bahsedeyim bana ne yapmam gerektiğini söyleyin.:
sabah uyandı 7.30-8 gibi emzirdim,altını aldım gazı derken tam 9 du uyuya kaldı.11.30 da mıymıylayarak uyandı.ve elini emerek.
8 den beri emmeiş oldu!toplam 3 buçuk saat.hemen aldım emzirdim.iiki göğüs birden emdi.ama diğer göğüse gazını çıkarmadan mı geçirdiğimden nedir 2.göğüsü emerken bi ara memeyi bıraktı,bana bakarken birden baya bi kustu!aldım hemen gazını çıkardım faaln emzirmeyi bıraktık.altını değiştirdim.biraz oynadık.şimdi çok uykusu var belli,gözlerini falan kpattı ama mıy mıy dalamıyor.
şimdi bu çocuk açmı
gazımı var

tekrar emzirmeye alıyımmı belki göğsümde dalaruykuya1(
yada azıcık mamamı veriyim!

valla benimki mamada versem uyumuor.sabah 7den beri hala ayakta.göğsümde dalıyo yarım saat,beşiğine götürürken hooppp uyanıyor(nasıl bi enerji bilmiyorum.halbuki uykusuzluktan da ölüyo!!!!!!!ama dalma problemi var

benimkide doymuyo o zaman zaten hep şüpheliydim sütümün yetip yetmediği konusunda yani şimdi eminmi olayım

mama verme belki göğsünde uyumak istiyodur lütfen bak dediğm gibi yap bende şaştım senin bu haline

benimkide doymuyo o zaman zaten hep şüpheliydim sütümün yetip yetmediği konusunda yani şimdi eminmi olayım

kilo alımı nasıl?

bende hep şüpheliydim,hala da şüpheliyim!offf offf...nerden okudum böyle şeyi şimdi!kafamızı karıştırdı iyice!

o dediğinden benimkide yapıyordu..tam emzitriyorum yada mama veriyorum ohhh uyudu diyorum ,beşiğine götürüyorum hooop açıyo gözlerini!demekki daha tam dalmamış oluyorlar..yada doymamış!!!

arkadaşlar bebeğinize rezene veya anason çayı veriyomusunuz veriyosanız ne kadar bide anasonun zararı varmıdır

benim bebeğim öyle çok gazlı bi bebek değildi bugüne kadar ama bugünlerde gazı oluyor çok.ben çay kaşığıyla 3-4 kaşık verdim geçenlerde.rezene!humananın kimyonlu rezenesinden.anason hiç vermedim.küçükken annem çok verirmiş bize.bütüngün uyuturmuş bizi!:)))

mama verme belki göğsünde uyumak istiyodur lütfen bak dediğm gibi yap bende şaştım senin bu haline

kilo alımı nasıl?

çok iyi, kilosu fazla bile, ama benim önceden sütüm yetmiyordu hiç kilo bile vermişti ilk haftasında, ilk ay mama verdik hep o yüzden hep acaba sütüm yetiyormu diyorum kendi kendime

kızlar konuyla alakasız ama şu ticker denen şey doğrumu yazdım bilmiyorum bende yapmak istiyorum ama nasıl yapcağım biri bana anlatabilirmi

benimkide 18.inde 3 aylık olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…