- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.201
ayyyy çok güzel bi haber bubnm kızımla aynı gün doğmuşlardı bnm kızımda çok hareketli ama dönmedi daha,maşallah yavrucuğuna
gazından devamlı emmek istiyo süt kalmıyo ağlıyo
3. ayda düzelirmiki
ya 2 saatte bir emse süt yetecek ama böyle yetmiyo
hala adette olmadım bu hafta kontrole gidicem bakalım bi sorun cıkmaz inşallah
yok canım erken değil benimki 1.5aylıkken döndü her zaman da dönermeyebilirler ara ara koy yüz üstü keyfi yerindeyse döner hadi seninde gözün aydın
ya benim oğlum niye dönmüyo hala herkesinki dönmüş benimki yüz üstü bile yatamıyo aglıyo hemen ...ama sırt üstüü yatınca öylece bırakıyorum yataga cok hareketli tepiniyo tepiniyo bi kusuyo sonraa...cok sesler faalan cıkarmıyo ....elini emiyo sürekli ...ben bi sürü sebeklikler yapıyorum...konusuyorum falan ama yok muhattap bile olmuyo yüzüme bile bakmıyo...babası gibi bencil olacak heralde
ne yaptımsa akşam mamasını kaldıramadım
ağlayıp duruyo meme veriyorum onuda almıyo bende verdim mamayı sinir oldum artık sabah beri mıy mıy mıy
iyice huysuz oldu aşıdan sonra
hep böylemi olacak valla korkuyorum artık
kafam şişiyo tüm gün
şimdi yedi mamyı şişti karnı davul gibi hamağında bakınıyo
ne arıza çıkartsam diye düşünüyodur kesin
tüm gün oyio oyio oyio
gazından devamlı emmek istiyo süt kalmıyo ağlıyo
3. ayda düzelirmiki
ya 2 saatte bir emse süt yetecek ama böyle yetmiyo
ya benim oğlum niye dönmüyo hala herkesinki dönmüş benimki yüz üstü bile yatamıyo aglıyo hemen ...ama sırt üstüü yatınca öylece bırakıyorum yataga cok hareketli tepiniyo tepiniyo bi kusuyo sonraa...cok sesler faalan cıkarmıyo ....elini emiyo sürekli ...ben bi sürü sebeklikler yapıyorum...konusuyorum falan ama yok muhattap bile olmuyo yüzüme bile bakmıyo...babası gibi bencil olacak heralde
kızlaR biyerde okudum internette..
eğerki sütünüz yetmiyorsa bebek gündüz hiç uyumaz,gece uyurmuş!!!!!
nedersiniz?doğrumudur sizce!eğer öyleyse beniim sütüm yetmiyor,tekrar mamaya döniyim!2 ündür hiç uyumadı gündüzleri diyebilirim!
nedersiniz?doğrumudur sizce!eğer öyleyse beniim sütüm yetmiyor,tekrar mamaya döniyim!2 ündür hiç uyumadı gündüzleri diyebilirim!
bende dün okudum,şaşırdımm ... ama illaki ondan degildir... mesela benimki ctesi annemle ablam geldi merakından bir de gürültüden uyuyamadı
huysuzlukta yapmadı görsen nasıl şımardı,sanki tanıyo da özlemişş gibii
sana mama vermeyi yasaklıyorum :)
canım bazen açlıktan değil başka problemden dolayıda uyumayabiliyolar
benimki çok hızlı kilo alıyo ve sadece anne sütüyle gündüzleride hiç uyumuyo bu tez çürümüş oldu bak
biz bunların dilinden nezaman anlıcaz bilmiyorum..
:))valla bende kendime yaqsaklıyorum ama dayanamayıp yine veriyorum.
az öncekinden bahsedeyim bana ne yapmam gerektiğini söyleyin.:
sabah uyandı 7.30-8 gibi emzirdim,altını aldım gazı derken tam 9 du uyuya kaldı.11.30 da mıymıylayarak uyandı.ve elini emerek.
8 den beri emmeiş oldu!toplam 3 buçuk saat.hemen aldım emzirdim.iiki göğüs birden emdi.ama diğer göğüse gazını çıkarmadan mı geçirdiğimden nedir 2.göğüsü emerken bi ara memeyi bıraktı,bana bakarken birden baya bi kustu!aldım hemen gazını çıkardım faaln emzirmeyi bıraktık.altını değiştirdim.biraz oynadık.şimdi çok uykusu var belli,gözlerini falan kpattı ama mıy mıy dalamıyor.
şimdi bu çocuk açmı
gazımı var
tekrar emzirmeye alıyımmı belki göğsümde dalaruykuya1(
yada azıcık mamamı veriyim!
benimkide doymuyo o zaman zaten hep şüpheliydim sütümün yetip yetmediği konusunda yani şimdi eminmi olayım
bende hep şüpheliydim,hala da şüpheliyim!offf offf...nerden okudum böyle şeyi şimdi!kafamızı karıştırdı iyice!benimkide doymuyo o zaman zaten hep şüpheliydim sütümün yetip yetmediği konusunda yani şimdi eminmi olayım
valla benimki mamada versem uyumuor.sabah 7den beri hala ayakta.göğsümde dalıyo yarım saat,beşiğine götürürken hooppp uyanıyor(nasıl bi enerji bilmiyorum.halbuki uykusuzluktan da ölüyo!!!!!!!ama dalma problemi var
arkadaşlar bebeğinize rezene veya anason çayı veriyomusunuz veriyosanız ne kadar bide anasonun zararı varmıdır
mama verme belki göğsünde uyumak istiyodur lütfen bak dediğm gibi yap bende şaştım senin bu haline
iyide göğsümde nasıl tutucam onu bütüngün uyurken!!!aaayyy zaten hep kucasğımda gezdiriyorum bütüngün mızmızlanıyor diye..bide uyurken tutucam!belim kopuyor artık.
yyandık valla!,neyse şimdi uyuyor!arada kıvranıyor bişeyler yapıyor yine uyuyor.bakalım nekadar ..
mama verme belki göğsünde uyumak istiyodur lütfen bak dediğm gibi yap bende şaştım senin bu haline
kilo alımı nasıl?
mrb hugocuk eski yazılarını hatırlıyorumda herkes doğurmaya baslayınca sende bir an önce doğurmak istiyodun....ne zaman doğum yaptın bilmiyorum ama o zaman herkes cok erken diyodu sana....söylene söylene erkenden doğurdun heralde neyse hayırlı olsun...benimkide 5 de 3 aylık olacak ama hala 1 saatte bir emziriyorum emerken gazı oldugundan en fazla 5 dakka emebiliyo hemen acıkıyo sonra ...uykusu falan düzene girdide suan emerkenki gaz sorunu kaldı ...ama geciyoo ya düzene giriyo hersey zamanla...3 ay bi yoruluyosun ondan sonrası rahat ...sende rahatlarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?