2012 Şubat Anneleri

offfffffff doyuyolardır yaa(yani umarım!!! püffffffffff
ben inat ettim vermiyorum mama umarım yanlış bi iş yapmıyorumdur

kızlar ya bnm kızım cokkudu cokkudu elini emiyor öylede bir şapırdatıyor ki anlatamam yalancı meme vermedim,vermekte istemiyorum sizce sakıncalı mı elini emmesi?çok şirin oluyor emerken öyle birde ses çıkarıyorki

merhaba arkadaşlar. biz de bebeğe ilk 4 hafta emzik kullanmamıştık. çocuk dr vermeyin dediği için. ancak oğlum sürekli mememde uyumak istiyordu. sonra verdim baktım aldı. diş hekimi arkadaşımı aradım. o da ben veriyorum dedi. 1.5 yaşından sonra verme alışkanlık yapar dedi. internmetten araştırdım. 2 emzirme arasında mızırdanmasında verin yazıyordu. zaten keyfi yerindeyse ağzından atıyor da. mızırdanırken alıyor. bebeğin emmme refleksinin önüne başka türlü geçilmiyor. emziğe biz de karşıydık ama yararlı oldugunu görünce hoşuma gitti ne diyim. özellikle ilk aylarda dudağına ne değse ağzını açıp emmek istiyor. emzik öcü değilmiş onu anladım. ileriki saflarda sonlardırmaz isek emzik o zaman zararlı. ancak bu saatten sonra bebişin emzik alır mı bilmem.

gelelim benim sorunuma emzirme ve mememde çatlak gibi bir sorun yoktu. tabi kremi keseli uzun zaman oldu. 3. ayımız doldu. şu 2-3 gündür memede kanama, emzirmenin başında ve sonunda yanma, sızlama oluyor. bir de kahverengi kısmı alerji gibi kabarcıklar oluştu bir tuhaf oldu. 3. ayda böyle sorun yaşayan var mı. emzirmenin sonunda oğlum memenin ucunu alıyor sıkıyor bırakıyor, çekiştiriyor bu aralar. acaba ondan mı diyorum.
2. sorum ben 1,5- 2 saatte bir emziriyordum. 2 saate yakın bir sürede acıkıyordu. şu an 3-4 saatte bir emmek istiyor. açlıktan ağlamıyor. emdiği süre aynı. bu süre bana çok uzun geliyor. bebeği memeye yaklaştırıyor. çığlık atarak uzaklaşıyor, çok ağlıyor. onun istediği zaman emziriyorum. 3 gündür böyleyiz. kilo vermesinden endişeleniyorum. sizinkler hangi sıklıkta emiyor

canım benimki gaz dedim ama değil uyumadan önce böyle mız mız mız
sonra tüm evi gezdiriyorum çok hoşuna gidiyo o zaman hiç ağlamıyo bana cevap vermeye çalışıyo ben gülersem o da gülüyo hemde kıkır kıkır gülüyo eğer gülmezsem kaşlarını çatıyo öyle bakıyo yüzüme
demin yine yaptı gezdik tüm evi sonra emdi
emmeden uyumaz çünkü sonra omzuma yattı bende yerine yatırdım mızlaya mızlaya uyudu arada uyanıyo bikaç kez oyuncaklarına vuruyo sonra yine uyuyo
kova burcu bebeği için saati saatine uymaz diye okudum sanırım doğru

ya benim oğlan kucağımda gezmek istiyo etrafına bakınıyo
bende kucağıma alıp oturunca bağırıyo sıkıntıya hiç gelemiyo ama evi gezdirirsem çok mutlu oluyo
konuşmammı istiyo
eğer yatırırsam kıyameti koparıyo
bende gazı var ağlıyo sanıyodum meğer değilmiş
heralde gazı olan çocuk gezdirince gülücükler kıkır kıkır gülmez :44:

benimkinin ne zaman ne istediği belli değil saf etti beni aptal aptal bakıyorum anlamaya çalışıyorum

Benim oğlum hala öyle..Az önce yine aynı şekilde uyuttum..Başta bende bir sıkıntısı var sanıyordum ama doktor kucağa alışmış olduğunu söyledi..Meğersem keyif düşkünüymüş oğlum

benim kız doğduğundan beri aynı şeyi yapıyor bana sırtım o kadar ağrıyorki onu taşımaktan bazı geceler uyuyamıyorum yattığı yerde durmaz kucağımda otursam durmaz ayakta gezdircem onu sadece mayıs 10 da 3 aylık olacak ben onu 3 aydır böyle taşıyorum

sağol canım

fazla kilon kalmamıştır heralde

maydonoz suyu kaynat iç ve ac karnına sıcak lımonlu su ıç ben bu sekılde 10 kg verdım halaaa 4 kg var verılecek 1 bucuk ayda verdım bu sekılde denemeye deger

selam kızlar
eski kilosuna dönen var mı?
varsa formül rica edicektimde

aynen katılıyorum ÇAĞLA ŞİKEL doğumda 10 kilo almış ve 1 ay olmadan hepsini vermiş günde 4 litre su içiyomus yemesinden kısmamıs ama ....bence genetik bişey bende veririm diyodum ama 3 aydr 1 kilo bile veremedim...cok taktım kafaya biraz spor yapıp bol su içip vermeyi düşünüyorum inşallah

beniki 3 buçuk gibi uyandı emzirdim altına doldurdu aldım sonra yine yaptı yine aldım 5 buçuk gibi çıldırdı yıktı evi gezdirmek filan işe yaramadı mama verdim 100 ml içti yatırdım hamağına hindi gibi düşünüyo gıkı çıkmıyo derken yine doldurdu altına hemde nasılll
yine aldık altını yatırdım hamağa
üzerindeki oyuncaklara vurmaya çalışıyo oynuyo
offf illa içecek o mamayı

bizde kuaföre gittik bugün saclaırımı kestirdim oda arabasında uyudu tam kesim bitti föne gctik uyandıı bende fön yaptırmadım kuruttum sadece....müşteri teyzeleri oyaladı biraz kuzum hiç aglamadı aksine hosuna gitti gülüp durdu teyzelere...yabancılamıyo pek karsında konusAN BİRİ OLUNCA HOSUNA GİDİYO....sonra kucagıma aldım yürüye yürüye geldik 3 te uyudu 5 e gelirken uyandı...şimdide kucagımda elini emiyo 7 gibi uyutuyumda yemek yapıyım diyorum inşallah uyur

moalım çooook bozuk bılıyorsunuz kızlar benım kızımda plor stenoz hastalığından süphelenılmış ve çeşitli fılmler cekıldıkten sonra hastalık tam tesbıt edılememış ve ılaç tedavısı ile kusmalrı kontrol altına alınmaya çalışılıyor. bu süreçte kızımın haftada 150-200 gr alması gerekıyor . ancak bugun yıne kılo ölçümüne gittim ve 15 gundır sadece 30 gr almış( ya sadeeccee 30 ( üzüntümden ölmek üzereyım. allah askına bu kız 2950 doğdu 4 mayısta 3 aylık olacak.şimdi 4800 sadece anne sütü alıyoır. benzer kılo değişimi olan var mı.. yada sızın bebeklerınız kaç aylık kaç kılo aldılrrr (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…