- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.221
bende hep şüpheliydim,hala da şüpheliyim!offf offf...nerden okudum böyle şeyi şimdi!kafamızı karıştırdı iyice!
o dediğinden benimkide yapıyordu..tam emzitriyorum yada mama veriyorum ohhh uyudu diyorum ,beşiğine götürüyorum hooop açıyo gözlerini!demekki daha tam dalmamış oluyorlar..yada doymamış!!![/Q
offfffffff doyuyolardır yaa(yani umarım!!! püffffffffff
bende hep şüpheliydim,hala da şüpheliyim!offf offf...nerden okudum böyle şeyi şimdi!kafamızı karıştırdı iyice!
o dediğinden benimkide yapıyordu..tam emzitriyorum yada mama veriyorum ohhh uyudu diyorum ,beşiğine götürüyorum hooop açıyo gözlerini!demekki daha tam dalmamış oluyorlar..yada doymamış!!!
kızlar ya bnm kızım cokkudu cokkudu elini emiyor öylede bir şapırdatıyor ki anlatamamyalancı meme vermedim,vermekte istemiyorum sizce sakıncalı mı elini emmesi?çok şirin oluyor emerken öyle birde ses çıkarıyorki
bende vakşam dayanamadım mama verdim!baktım susumuyo,gezdirdim oyalamaya çLIŞTIM yok bolmuyo.90 lık iiçiyor benimki ama dedim 90 lığı birden vermiyim,duruma göre veririm diğer yarısınıda!önce bi 30 luk verdim içti hemen,ama gazını çıkaırken hepsini çıkardı!sonra aradan biraz zxaman geçirdim kustuya acıkmıştır deyip 60 lığıda verdim.60 lığıda içince dolu mideyle aynı seninki gibi sesinide çıkarmadan bi süre bakındı.sonra biraz vızıldadı yine,sonra beşiğine koydum sallaya sallaya uyuttum.seninkiyle aynı şeyleri yaşıyoruz canım ya!bizim henüz bebek arabamızda yok,kışa geliyor diye sonraya bıraktık.internetten şimdi model araştırıyoruz.karar verip hemen alıcaz.bol bol dışarıda gwzdiriyimde yorulur uyur belki!(((
kızlar konuyla alakasız ama şu ticker denen şey doğrumu yazdım bilmiyorum bende yapmak istiyorum ama nasıl yapcağım biri bana anlatabilirmi
gelelim benim sorunuma emzirme ve mememde çatlak gibi bir sorun yoktu. tabi kremi keseli uzun zaman oldu. 3. ayımız doldu. şu 2-3 gündür memede kanama, emzirmenin başında ve sonunda yanma, sızlama oluyor. bir de kahverengi kısmı alerji gibi kabarcıklar oluştu bir tuhaf oldu. 3. ayda böyle sorun yaşayan var mı. emzirmenin sonunda oğlum memenin ucunu alıyor sıkıyor bırakıyor, çekiştiriyor bu aralar. acaba ondan mı diyorum.
2. sorum ben 1,5- 2 saatte bir emziriyordum. 2 saate yakın bir sürede acıkıyordu. şu an 3-4 saatte bir emmek istiyor. açlıktan ağlamıyor. emdiği süre aynı. bu süre bana çok uzun geliyor. bebeği memeye yaklaştırıyor. çığlık atarak uzaklaşıyor, çok ağlıyor. onun istediği zaman emziriyorum. 3 gündür böyleyiz. kilo vermesinden endişeleniyorum. sizinkler hangi sıklıkta emiyor
ya benim oğlan kucağımda gezmek istiyo etrafına bakınıyo
bende kucağıma alıp oturunca bağırıyo sıkıntıya hiç gelemiyo ama evi gezdirirsem çok mutlu oluyo
konuşmammı istiyo
eğer yatırırsam kıyameti koparıyo
bende gazı var ağlıyo sanıyodum meğer değilmiş
heralde gazı olan çocuk gezdirince gülücükler kıkır kıkır gülmez :44:
Benim oğlum hala öyle..Az önce yine aynı şekilde uyuttum..Başta bende bir sıkıntısı var sanıyordum ama doktor kucağa alışmış olduğunu söyledi..Meğersem keyif düşkünüymüş oğlum
ya benim oğlan kucağımda gezmek istiyo etrafına bakınıyo
bende kucağıma alıp oturunca bağırıyo sıkıntıya hiç gelemiyo ama evi gezdirirsem çok mutlu oluyo
konuşmammı istiyo
eğer yatırırsam kıyameti koparıyo
bende gazı var ağlıyo sanıyodum meğer değilmiş
heralde gazı olan çocuk gezdirince gülücükler kıkır kıkır gülmez :44:
benim kız doğduğundan beri aynı şeyi yapıyor bana sırtım o kadar ağrıyorki onu taşımaktan bazı geceler uyuyamıyorum yattığı yerde durmaz kucağımda otursam durmaz ayakta gezdircem onu sadece mayıs 10 da 3 aylık olacak ben onu 3 aydır böyle taşıyorum
sağol canım
fazla kilon kalmamıştır heralde
selam kızlar
eski kilosuna dönen var mı?
varsa formül rica edicektimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?