2012 Şubat Anneleri

canım benim oğlum erken doğdu 2970 kg 10 gün sonra 2800 kg düştü.Bu ay kontrolümüz var kilosu ne kadar bilmiyorum ama en son 5200 kg falandı.Senin ki ne kadar olmuş ki?

doktor ne dedi peki
kusmaların sebebi bulundumu canım

Allah kolaylık versin canım ...netten arastırdın mı kusmalrı neden olurmus ...stenoz nasıl bi hastalıkmış diye...biraz bilgi ednirsen ona göre davranırsın.....benm oğlum 37 haftalıkken doğdu (6 Şubatta) 2500 kiloydu sadece anne sütü mama vermedim 2 aylık oldugunda 5.500 olmustu suan kaç kilo bilmiyorum fazla almış gibi gelmiyo ama...sen mama verdin mi hiçç....sütün yetiyo mu ...seni üzmek istemem ama 30 gram cok az cok mu kusuyo bu kadar?.. doymuyodur belki kızın ... o konuda bişey dedi mi doktorun

maydonoz suyu kaynat iç ve ac karnına sıcak lımonlu su ıç ben bu sekılde 10 kg verdım halaaa 4 kg var verılecek 1 bucuk ayda verdım bu sekılde denemeye deger

ya çok merak ettim güzel bi yönteme benziyoda süte bi zararı olmuyo dimi?bide nekadar sıklıkta içicez maydonuz suyunu?

çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle allah şifalar versin bu nasıl bi hastalık belirtileri ne benim oğlum şubat 15 doğumlu şuan 5900 kilo emiyor mamada yiyor benimde derdim çok ağlıyor öyle böyle değil ve her akşam 7-8 arasında ilginçtir tıkanıyor morarıyor kahroldu 4doktor dolaştım herşey normal fenalığından ağlıyormuş sözde saat yaklaştığında sıkıntı basıyor

herkese selam arkadaşlar siteye giremiyorum yazamıyorum benim oğlum çok huysuz sürekli kucakta ayakta olacak ayakta olunca salladığın sürece uyuyor yoksa koyduğum yerden hemen uyanıyor hadi ona razıyım vallahi ama ağlamalarımız öldürüyor beni ilginçtir her akşam 7- 8 arası yırtıyor kendini bir yeri ağrısa hep aynı saattmi ağrırya .kaçdoktora gittik gaz dediler bi sürü gaz ilacı verdiler yok çocuk koca adamlar gibi geğiriyor .ama ağlıyor

canım bebeklere cok ihtiyaç olmadıktan sonra mama vermek hiç iyi bişey degil aslında cok gaz yapar ondan kötüsü kabız yapar kakasını yapamaz morarması belki ondandır....ne sıkıntın varda mama veriyosun bilmiyorum ama sütün yetmiyo diyeyse mümkün oldugunca emzirmeye calıs hemen mama verme ....bende doymuyo diye mama vermeyi düşündüm ama doktorum kesinlikle verme her agladıgında emzir dedi sütün cogalır emzirdikçe dedi..bende öyle yaptım...ve sadece anne sütü aldı suana kadar.............HERKESE ÖNERMEK İSTERİM DOYMUYO SÜTÜM AZ DİYE MAMAYA YÜKLENMEYİN BIKMADAN USANMADAN EMZİRMEYE CALISIN..........

canım hiç sıkma canını 4800 az bir kilo değil kız bebek için. zaten detaylı tetkik yapılacaktı yavruşuna yanlış hatırlamıyorsam. emin ol hiçbir sorunu kalmayacak, sen moralini iyi tut yeter :)))

pomakcım bizimkide aynı
bende doktora sordum
herhangi bi sağlık sorunu yok,
bebeğinizin karakteri bu dedi
maalesef çok ağlayan huysuz karakterli bi oğluşum var benimde ((

canım forum arkadaşlarım
annemi maalesef bakımevine yatırıyorum
ancak bu kadar direnebildim evde bakma konusunda
çünkü artık maalesef yerlere kakasını yapmaya başladı
dün gece sabah4ten 8e kadar kaka temizledik eşimle
zaten temizlik bitincede oğlum uyanma saati geldi
çok uykusuz ve yorgunum
bütün gün bakımevi baktık eşimle
bebeğimide kayınvalideme bıraktım ama bütün gün mahfetmiş kadını
ağlamış durmuş
ve öyle yorgunumki uykum bile kaçtı yorgunluktan

doktor ne dedi peki
kusmaların sebebi bulundumu canım
hayır sebebi bulunamıyor ne yazıkkı (

çok tesekkur ederım. hastalık hakkında bır doktor kadar bılgı edındım ...sütüm çok var. emdığı anda 2 kat fazlasını atıyor.doyduğundan çok emınım. sık sık emzırıyorum.bır gunde 10 tane yaka ve en az 20 tane agız bezı su oluyor.doktorunu aradım. crs gunu yemek borusu ve bağırsaklarının fılmını çektırmemı ıstedı bırdee.. bu arada maşallahhhh bebeğine. rabbım uzun ömur ve aglık versın ınş.

vivacım allah kalbinden geçeni biliyo
anneni mecburiyetten yatıracağınızı biliyo
gönlün ferah olsun üzülme

avatarındaki bebeğinin resmi değilmi
bebeğinin kilosu hiçte az değil üzülme
benimki 2 aylık 5 kilo
37 haftalık doğdu 3 kiloydu sonra isal oldu kilo almamış bizde çok üzüldük
sarılığı uzadı
ancak toparlandı bizde çok çektik

akşam uyku öncesi huysuzluk ağlama bizdede var
benimkide sinirli galiba bugün saçını taramak istedim kızfı homurdandı sonra yavaş yavaş tatlı tatlı konuşa konuşa taradım öyle bakıyo izin veriyo susuyo
yüzüme bakıyo kaşlarını çatıyo eğer ben gülersem o da gülüyo gülmezsem çatık kaşlı izliyo beni
2 aylık bşr bebek için bunlar pek hayra alamet değil işimiz var valla

canım, benim oğlumun da gündüz uykusu yok denecek kadar az ama bu ayki kontrolünde kilo alımı gayet iyi sadece emzirmeye devam et dedi hemşire. yani bence emzirebildiğin yere kadar emzir sadece.

selam kızlaar,
bılgısayarımdan kaynaklı bır sorun yuzunden gıremıyordum
nasılsınız,neler yapıyorsunuz..
arnazar çoook gecmıs olsun hala bulunamadı mı sebebı kusmaların??
benım kuzum da orta kulak ıltıhabı oldu
kulagı resmen akıntıdan kapanacak,
çok korkuorum((
:18::18:
Viva annene bakabılecegın kadar baktıgına ınanıyorum
lütfen üzülme..
sen hayırlı bır evlatsın..

kızlar
sizin bebeklerınızın gece uykuları ne alemde??
3.aya dogru duzene gırer dıye duymustum..
benım kızım sabah 11de uyanıyoruz mızmız oluyor
14.00te emdıgınde uyuyor yarım saat kadar..
16.30 gıbı az daha uyuyor
sonra da pek uyumuyor..
gece 12-2 arası dalıyor ve mama da ek verdıysem 6-7 saat uyuyor
sizinkıler nasıl???
bır de ben guznduz besıgıne alıstırmadım ,
üstelık de gurultude-mısafır doluyken daha rahat uyuyor gunduz..
siz de gunduz yanınızda bırakın bence besıgıne götumeyın o zamana kadar uyanması normal..
oldugu yerde bırakın sızzsın:)))

benım göguslerımı de bebegım bıkac gundur sündurup cekıo
mola verıyo,yıne yapıyo..delırecegım.
göğüs uçlarım yanıyor,acıyor..
üstelık acısından sagmadım bıle..
bgn sagıyorum süt de cok cıkmıyo...
anlayamadım((
çok acıyor göğüslerım yanıyor ..
söyledıgın kenardakı kabarcıklar da hep vardı ufak sıvılce gıbı...

ben bugun nöbetçi eczaneden garmastan pomad alacağım. bennebileyim benim oğlan 6-7 saat hiç uyumadı. maaşşallah. sen de o saatlerde hiç ayakta durma ve dinlen canım. viva annen sanırım alzheimer hastası. Allah kolaylık versin. profosyonel bakım gerektiren evde bakımı zor olan bir hastalık. evde hasta bakmak çok zor. eşinin kabullenmesi de ne güzel. sen açından hem bebek hem annene bakman çok zor. 1 hafta bile zor dayanılır. bu forumda arkadaşlar tabi ben de ufacık sevimli bebelerimize bakarken bile tırlatabiliyoruz. senin durumun zor Allah bebeğinizden yana yüzünüzü güldürsün. çocuğunda senin gibi hayırlı evlat olur inşaallah.

bebklerinin gazından bahseden arkadaşlar ben zinco kullanıyorum rahatladı, şu aralar sıkıntısı da azaldı. zincodan mı spontan mı bilemiyorum. bu arada çok gazlı bebeler için NURSE HARVEVY'S denen yine bitkisel bir damla varmış. kullanan arkadaşlar müthiş diye anlatıyor. bi deneyin isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…