- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.241
moalım çooook bozukbılıyorsunuz kızlar benım kızımda plor stenoz hastalığından süphelenılmış ve çeşitli fılmler cekıldıkten sonra hastalık tam tesbıt edılememış ve ılaç tedavısı ile kusmalrı kontrol altına alınmaya çalışılıyor. bu süreçte kızımın haftada 150-200 gr alması gerekıyor . ancak bugun yıne kılo ölçümüne gittim ve 15 gundır sadece 30 gr almış ( ya sadeeccee 30 ( üzüntümden ölmek üzereyım. allah askına bu kız 2950 doğdu 4 mayısta 3 aylık olacak.şimdi 4800 sadece anne sütü alıyoır. benzer kılo değişimi olan var mı.. yada sızın bebeklerınız kaç aylık kaç kılo aldılrrr (
moalım çooook bozukbılıyorsunuz kızlar benım kızımda plor stenoz hastalığından süphelenılmış ve çeşitli fılmler cekıldıkten sonra hastalık tam tesbıt edılememış ve ılaç tedavısı ile kusmalrı kontrol altına alınmaya çalışılıyor. bu süreçte kızımın haftada 150-200 gr alması gerekıyor . ancak bugun yıne kılo ölçümüne gittim ve 15 gundır sadece 30 gr almış ( ya sadeeccee 30 ( üzüntümden ölmek üzereyım. allah askına bu kız 2950 doğdu 4 mayısta 3 aylık olacak.şimdi 4800 sadece anne sütü alıyoır. benzer kılo değişimi olan var mı.. yada sızın bebeklerınız kaç aylık kaç kılo aldılrrr (
maydonoz suyu kaynat iç ve ac karnına sıcak lımonlu su ıç ben bu sekılde 10 kg verdım halaaa 4 kg var verılecek 1 bucuk ayda verdım bu sekılde denemeye deger
çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle allah şifalar versin bu nasıl bi hastalık belirtileri ne benim oğlum şubat 15 doğumlu şuan 5900 kilo emiyor mamada yiyor benimde derdim çok ağlıyor öyle böyle değil ve her akşam 7-8 arasında ilginçtir tıkanıyor morarıyor kahroldu 4doktor dolaştım herşey normal fenalığından ağlıyormuş sözde saat yaklaştığında sıkıntı basıyor
çok geçmiş olsun arkadaşım öncelikle allah şifalar versin bu nasıl bi hastalık belirtileri ne benim oğlum şubat 15 doğumlu şuan 5900 kilo emiyor mamada yiyor benimde derdim çok ağlıyor öyle böyle değil ve her akşam 7-8 arasında ilginçtir tıkanıyor morarıyor kahroldu 4doktor dolaştım herşey normal fenalığından ağlıyormuş sözde saat yaklaştığında sıkıntı basıyor
hayır sebebi bulunamıyor ne yazıkkıdoktor ne dedi peki
kusmaların sebebi bulundumu canım
Allah kolaylık versin canım ...netten arastırdın mı kusmalrı neden olurmus ...stenoz nasıl bi hastalıkmış diye...biraz bilgi ednirsen ona göre davranırsın.....benm oğlum 37 haftalıkken doğdu (6 Şubatta) 2500 kiloydu sadece anne sütü mama vermedim 2 aylık oldugunda 5.500 olmustu suan kaç kilo bilmiyorum fazla almış gibi gelmiyo ama...sen mama verdin mi hiçç....sütün yetiyo mu ...seni üzmek istemem ama 30 gram cok az cok mu kusuyo bu kadar?.. doymuyodur belki kızın ... o konuda bişey dedi mi doktorun
hayır sebebi bulunamıyor ne yazıkkı(
çok tesekkur ederım. hastalık hakkında bır doktor kadar bılgı edındım ...sütüm çok var. emdığı anda 2 kat fazlasını atıyor.doyduğundan çok emınım. sık sık emzırıyorum.bır gunde 10 tane yaka ve en az 20 tane agız bezı su oluyor.doktorunu aradım. crs gunu yemek borusu ve bağırsaklarının fılmını çektırmemı ıstedı bırdee.. bu arada maşallahhhh bebeğine. rabbım uzun ömur ve aglık versın ınş.
arkadaşlar bebeğinize rezene veya anason çayı veriyomusunuz veriyosanız ne kadar bide anasonun zararı varmıdır
selam kızlar
eski kilosuna dönen var mı?
varsa formül rica edicektimde
kızlaR biyerde okudum internette..
eğerki sütünüz yetmiyorsa bebek gündüz hiç uyumaz,gece uyurmuş!!!!!
nedersiniz?doğrumudur sizce!eğer öyleyse beniim sütüm yetmiyor,tekrar mamaya döniyim!2 ündür hiç uyumadı gündüzleri diyebilirim!
benım göguslerımı de bebegım bıkac gundur sündurup cekıogelelim benim sorunuma emzirme ve mememde çatlak gibi bir sorun yoktu. tabi kremi keseli uzun zaman oldu. 3. ayımız doldu. şu 2-3 gündür memede kanama, emzirmenin başında ve sonunda yanma, sızlama oluyor. bir de kahverengi kısmı alerji gibi kabarcıklar oluştu bir tuhaf oldu. 3. ayda böyle sorun yaşayan var mı. emzirmenin sonunda oğlum memenin ucunu alıyor sıkıyor bırakıyor, çekiştiriyor bu aralar. acaba ondan mı diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?