2012 Şubat Anneleri

yine iyi uyuyormuş maşallah
benim kızım gece 2 -3 kafasına göre yatıyor sabah sekız dokuz kalkıyor
gunduzde uzun uyutma seanslarından sonra 15 dakıkalık uykular uyuyor

benımde goguslerım hala yara ama uclarının ustu beyaz kabarcıklar oluyor
kızımın dılıde pamukcuk ya ondan bana gecıyor yada benım mememden ona

günaydın kızlar bnm kızım elini parmaklarını emmesinden sonra şimdide alt dudağını çenesine kadar içeri çekip emmeye başladı
bnde emziği vermeye karar verdim dün akşam ağzına koydum alcak mı acaba bu saatten sonra die şap diye yapıştı emziğe

bizimkide düzene girdi sayılır ama gece çok kalkıyor birde sabah 6 da ayaktayız mutlaka, en fazla 7 uzuyor uykusu, oda mır mır öyle güzel güzel uyuyup kalkmak yok ama uyuyup uyandığı saatler belli sersem gibiyim uyuduğumdan bişey anlamıyorum hiç

eşimi eczaneye yolladım kremi alıp gelecek
inşallah nöbetçi eczaneyi bulurda kurtuluruz gazdan
dün gece kötüydü yine

ya ben hala deniyorum tıkk yok benimki de parmak delisi..ama oynarken falan degil acıktıysa,uykusu geldiyse bir de kaka yaparken gaz cıkartırken emiyooo... parmak degil el emiyoor,avuc ici emiyor..bende her gün deniyorum emzigi amaa yokkk yokk..her aksam banyodan once sagıyorum kendimi,biberon deniyoruz yokk..

ya benim goguslerim banyodan cıktıktan sonra sertligini kaybediyor sanki azra emmiş gibi oluyor..löşş löşş bende sagıyorum sanki hepsi dokuluyo gibime geliyor ama azra yine biberonu degil löşş goguslerimi emiyor

bir de bir huy edindi.. hatta 2 huyy.. 7 den 7.30 a kadar emerek uyuyor 5 dk emen kızım..meme keyfi yapmaya başladı çok komik yaa bir de memelerin ikiside doluysa vay halime almıyorr .. oraya buraya suratına süt banyosu yaptırıyor bende artık sagıyorum 6.30 gibi,hepsini sagmıyorum tazyigini alıyorum sagdıgım gogsu veriyorum eme eme uyuyorr..bana kalırsa o artık 7 de uyumak istiyorr ama ben uyutmuyorumm erken kalkar diye korkuyorumm

aksamları 10.30 tan 9.30 a 9.30 tan 9.00 a ve en sonunda 8.30 a indirdi yatma zamanını ve uyurkende emerek uyuyor baktı anası sallamıyor,ayılara vur vur nereye kadar ama o saatte acıkmıs oluyor dolu bos diye meme ayırmıyorr...

bugünde evde temizlik icin kadın var onun takır tukurtusuna taktı tam uyuyor kadın bişiler düşürüyorr uyanıyor birazdan vızırdar yeterr diye
bu kızımın yükseleni başak benim gibi,düzen manyagııı anası takıntılıydı bir de bu geldi evimize takıntılı

kızlar ezcaneye sorduk krem yok ilkkez duyuyoruz dediler off demin yine 1 saat ağladı gezdirdik yatırdık kaldırdık neler yaptık olmadı en sonunda kundağa sardım yatırdım ama uyumuyo hala ıkınıyo

yine sinirlerim allak bullak oldu ağlayıp durdu sabahtan beri mız mız mzızzzzz 6 da kalktı yeni uyudu ağladı durdu artık uykusumu geldi acıktımı anlayamıyorum herşeye mızıldıyor ya niye ağladığını niye mızmızlandığını anlayamıyorum her dakika böyle çünkü bıktım ya

valla benimkide böyle artık yoruldum ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıyo ama çok aağlıyo inliyo
bursa ezca deposunda merhemi bulduk yarın istetcem son çare o kaldı artık

valla benimkide böyle artık yoruldum ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıyo ama çok aağlıyo inliyo
bursa ezca deposunda merhemi bulduk yarın istetcem son çare o kaldı artık

allah yardımcın olsun seninde benimkinin gazıda yok hadi senin oğlanın gazı varda çocuk onun sıkıntısı içinde ağlaması mantıklı ya benimki sanki sırf beni çileden çıkarmak için uğraşıyo inşallah büyüyünce uslanırlar

canım çok geçmişolsun
saol düşüncelerin içinde..

canım çok saol
inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun..

bende dışarı çıktığımızda günümü zehir etmesinden çok bunaldım çünkü evde zaten bunalmış durumdayım
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası

ayy stickerına baktım da canım ne güzel seninki 3 aylık olmus..

bu arada annenin sanırım bakımevine yerleştiriyormussunuz,bence hic vicdan yapma tatlım,cok iyi dayandın.. cok tebrik ediyorum seni.. bebegine daha kaliteli bakman icin, hemde annene daha iyi bakılması icin bence iyi olmus... sen elinden geleni yaptın ...
cok zor bir hastalık bir müşterimden biliyorumm... hayırlısı olsunn

saol canım, dün bakımevini görünce benimde içime sindi. ama iyi araştırmak lazım böyle durumlarda
ticarethane gibi çoğu

çooook geçmiş olsun. banyoda çook dıkkat et. bırde sana tavsıyem süün varsa kulagının içine 3 damla sağ... sütün onun içindekı mıkrobu akıtacaktır. malesef benım bebeğimin kusma sebebi bulunmadı. bugun onu pıknığe goturdum. halaları ve eşimle bırlıkte. onlar bebeğe bakıp yemeklerı hazırladılar. bende dınlenme sansı buldum. çoook keyıflıydı. açık havada bol bol uyudu. eve geldık banyo yaptı ve basladı kusmayaaa ( butun gunun zevkı gıttı içimdennn...

geçmiş olsun canım
bebeklerin sindirim sistemi gelişmediği içinde kusma oluyomuş
belki sizinde böyledir az büyüsün geçer belki

kızlar,
benım kızım da erkeklerı sevmemeye basladı:))
bır erkek bır kelıme etse cıglık cıglıga aglıyor..
babası harıcınde kımseyle muhatap olmuyor..
şoklardayız:)))
2 dedesıne de aynı seyı yaptı ..
en son da dayısı ve amcasından korktu ..
artık sakal bıyık mı nedır bılemıyorum ama babasının harıcı erkek sevmıyor..

UYKU konusunu da yanlıs anlasılmasın
öyle hergun aynı saatte uyuyor degıl ,
mesela 8de kalkıyorsa 10a kadar tekrar uyutmaya calsıyorum
öyle 11e kadar sürüyor uykumuz..
yoksa 8de emıp yatmıyor yanı.:)))
bgn mesela dısarda hıc uyumadı hep huysuzdu
ama normalde arabada gıdınce sızardı ..
bı gunu dıgerıne tam da uymamız yanı..
benım ASIL SORMAK ISTEDIGIM :
bebegınızın uyku duzenı oturtanlar
ve bellı saatte gece uyutanlar
benım gıbı mama werıp mı yoksa hangı yöntemle uyumasını saglıyorsunuz??
dun mamasız kaldık ve 3te,6da,8de hep uyandık ..
yanı ben ömrumuzun sonuna kadar gecelerı mama mı vermem lazım ..
ne önerırsınız???

nasıl sagayım kı canım yanı kulagının ıcıne mı aksın sütüm??
ya benım kızım da aylardır kusuyor
ama hala net degıl reflu vs sebebı..
bır de salyasında bogulacak gıbı oluyor..
işte bu olay da benım elımı kolumu baglıyor((
o kadar korkuyorum kı o bogulacak gıbı olup
aglamaya basladıgında ben de aglıyorum..
Allah bu gunlerımızı sorunsuz gecırmemızew yardım etsın ınsallah ..

Kızlar yardım topluyorum bılmıyorum ne kadar dogru bı ıs yapıyorum ama
yardım etmek ısteyenler bana ozelden msj atarlarsa sevınırım.
Bosanmak uzere bı bayan ve ıkı cocugu var buna prefabrık bı ev kurcaz rabbımın ıznı ıle
egerkı corbada bnmde tuzum olsun dersenız bana ulasırsanız sevınırım..

canım okur okumaz dıkkatımı çektı.öncelıkle geçmiş olsun.benım bebeğiminde kusma problemı var.bende yorulmuş bıkmış durumdayım.her gun 3 kez onun kıyafetını kendımı değiştiriyorum.kustuğu yerlerde cabası.yavrumada çok uzuluyorum.emdığı sut mığdesınde kalmıyo bıdaha emmek ıstıyo bu kezde sutum azalmış oluyo.doktor bıze motılıum zantac ve gavısgon ınfant başladı ama değişen birşey yok.benımde tek dıleğim kusmasının durması.bana yardımcı olucak kımsede yok yaşadığım şehırde tek başıma o kadar çok zorlanıyorumkı (

ARNAZAR ve GİZA öncelikle bunları yazarak sizi üzmek istemiyorum kesinlikle...sadece içimden gecenleri yazmak istedim..ne olur kusura bakmayın.... inşallah bebeişleriniz en kısa zamanda iyileşir ...iinşallah bütün sorunlarınıza bi çare bulursunuz ....insan bi evlat sahibi olunca çevresindekilere daha cok dikkat etmeye daha cok düşünmeye ne biliyim daha duyarlı olmaya baslıyo ....şimdi nerde bi ağlayan bebek görsem oğlum aklıma geliyo...o bebeğin ne kadar cok acı cektiğini düşünüyorum oğlumda Allah korusun o durumda olabilirdi diyorum içim parçalanıyo resmen ...annelik böyle bişeymiş demekki...ciğerim yandı derler bilmezdim nasıl bişey oldugunu cok şükür oğlumun bişeyi yok ...ama böyle sizin gibi bebeği rahatsız olanları duydukça gercekten çigerim yanıyo...ama tabiki bu günlerinizde gececek bebeişleriniz cok cok iyi olacak sadece sizi anladıgımı bilmenizi istedim ...cok duygusallaştım sizi üzdüysem özür dilerim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…