- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.261
yine iyi uyuyormuş maşallahkızlar
sizin bebeklerınızın gece uykuları ne alemde??
3.aya dogru duzene gırer dıye duymustum..
benım kızım sabah 11de uyanıyoruz mızmız oluyor
14.00te emdıgınde uyuyor yarım saat kadar..
16.30 gıbı az daha uyuyor
sonra da pek uyumuyor..
gece 12-2 arası dalıyor ve mama da ek verdıysem 6-7 saat uyuyor
sizinkıler nasıl???
bır de ben guznduz besıgıne alıstırmadım ,
üstelık de gurultude-mısafır doluyken daha rahat uyuyor gunduz..
siz de gunduz yanınızda bırakın bence besıgıne götumeyın o zamana kadar uyanması normal..
oldugu yerde bırakın sızzsın:)))
benım göguslerımı de bebegım bıkac gundur sündurup cekıo
mola verıyo,yıne yapıyo..delırecegım.
göğüs uçlarım yanıyor,acıyor..
üstelık acısından sagmadım bıle..
bgn sagıyorum süt de cok cıkmıyo...
anlayamadım((
çok acıyor göğüslerım yanıyor ..
söyledıgın kenardakı kabarcıklar da hep vardı ufak sıvılce gıbı...
kızlar
sizin bebeklerınızın gece uykuları ne alemde??
3.aya dogru duzene gırer dıye duymustum..
benım kızım sabah 11de uyanıyoruz mızmız oluyor
14.00te emdıgınde uyuyor yarım saat kadar..
16.30 gıbı az daha uyuyor
sonra da pek uyumuyor..
gece 12-2 arası dalıyor ve mama da ek verdıysem 6-7 saat uyuyor
sizinkıler nasıl???
bır de ben guznduz besıgıne alıstırmadım ,
üstelık de gurultude-mısafır doluyken daha rahat uyuyor gunduz..
siz de gunduz yanınızda bırakın bence besıgıne götumeyın o zamana kadar uyanması normal..
oldugu yerde bırakın sızzsın:)))
günaydın kızlar bnm kızım elini parmaklarını emmesinden sonra şimdide alt dudağını çenesine kadar içeri çekip emmeye başladı
bnde emziği vermeye karar verdim dün akşam ağzına koydum alcak mı acaba bu saatten sonra die şap diye yapıştı emziğe
yine sinirlerim allak bullak oldu ağlayıp durdu sabahtan beri mız mız mzızzzzz 6 da kalktı yeni uyudu ağladı durdu artık uykusumu geldi acıktımı anlayamıyorum herşeye mızıldıyor ya niye ağladığını niye mızmızlandığını anlayamıyorum her dakika böyle çünkü bıktım ya
valla benimkide böyle artık yoruldum ağlayarak uyanıyo gazını çıkarıyo ama çok aağlıyo inliyo
bursa ezca deposunda merhemi bulduk yarın istetcem son çare o kaldı artık
selam kızlaar,
bılgısayarımdan kaynaklı bır sorun yuzunden gıremıyordum
nasılsınız,neler yapıyorsunuz..
arnazar çoook gecmıs olsun hala bulunamadı mı sebebı kusmaların??
benım kuzum da orta kulak ıltıhabı oldu
kulagı resmen akıntıdan kapanacak,
çok korkuorum((
:18::18:
Viva annene bakabılecegın kadar baktıgına ınanıyorum
lütfen üzülme..
sen hayırlı bır evlatsın..
ben bugun nöbetçi eczaneden garmastan pomad alacağım. bennebileyim benim oğlan 6-7 saat hiç uyumadı. maaşşallah. sen de o saatlerde hiç ayakta durma ve dinlen canım. viva annen sanırım alzheimer hastası. Allah kolaylık versin. profosyonel bakım gerektiren evde bakımı zor olan bir hastalık. evde hasta bakmak çok zor. eşinin kabullenmesi de ne güzel. sen açından hem bebek hem annene bakman çok zor. 1 hafta bile zor dayanılır. bu forumda arkadaşlar tabi ben de ufacık sevimli bebelerimize bakarken bile tırlatabiliyoruz. senin durumun zor Allah bebeğinizden yana yüzünüzü güldürsün. çocuğunda senin gibi hayırlı evlat olur inşaallah.
bebklerinin gazından bahseden arkadaşlar ben zinco kullanıyorum rahatladı, şu aralar sıkıntısı da azaldı. zincodan mı spontan mı bilemiyorum. bu arada çok gazlı bebeler için NURSE HARVEVY'S denen yine bitkisel bir damla varmış. kullanan arkadaşlar müthiş diye anlatıyor. bi deneyin isterseniz.
yine sinirlerim allak bullak oldu ağlayıp durdu sabahtan beri mız mız mzızzzzz 6 da kalktı yeni uyudu ağladı durdu artık uykusumu geldi acıktımı anlayamıyorum herşeye mızıldıyor ya niye ağladığını niye mızmızlandığını anlayamıyorum her dakika böyle çünkü bıktım ya
canım çok geçmişolsun
saol düşüncelerin içinde..
canım çok saol
inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun..
bende dışarı çıktığımızda günümü zehir etmesinden çok bunaldım çünkü evde zaten bunalmış durumdayım
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
ayy stickerına baktım da canım ne güzel seninki 3 aylık olmus..
bu arada annenin sanırım bakımevine yerleştiriyormussunuz,bence hic vicdan yapma tatlım,cok iyi dayandın.. cok tebrik ediyorum seni.. bebegine daha kaliteli bakman icin, hemde annene daha iyi bakılması icin bence iyi olmus... sen elinden geleni yaptın ...
cok zor bir hastalık bir müşterimden biliyorumm... hayırlısı olsunn
selam kızlaar,
bılgısayarımdan kaynaklı bır sorun yuzunden gıremıyordum
nasılsınız,neler yapıyorsunuz..
arnazar çoook gecmıs olsun hala bulunamadı mı sebebı kusmaların??
benım kuzum da orta kulak ıltıhabı oldu
kulagı resmen akıntıdan kapanacak,
çok korkuorum((
:18::18:
Viva annene bakabılecegın kadar baktıgına ınanıyorum
lütfen üzülme..
sen hayırlı bır evlatsın..
çooook geçmiş olsun. banyoda çook dıkkat et. bırde sana tavsıyem süün varsa kulagının içine 3 damla sağ... sütün onun içindekı mıkrobu akıtacaktır. malesef benım bebeğimin kusma sebebi bulunmadı. bugun onu pıknığe goturdum. halaları ve eşimle bırlıkte. onlar bebeğe bakıp yemeklerı hazırladılar. bende dınlenme sansı buldum. çoook keyıflıydı. açık havada bol bol uyudu. eve geldık banyo yaptı ve basladı kusmayaaa( butun gunun zevkı gıttı içimdennn...
çooook geçmiş olsun. banyoda çook dıkkat et. bırde sana tavsıyem süün varsa kulagının içine 3 damla sağ... sütün onun içindekı mıkrobu akıtacaktır. malesef benım bebeğimin kusma sebebi bulunmadı. bugun onu pıknığe goturdum. halaları ve eşimle bırlıkte. onlar bebeğe bakıp yemeklerı hazırladılar. bende dınlenme sansı buldum. çoook keyıflıydı. açık havada bol bol uyudu. eve geldık banyo yaptı ve basladı kusmayaaa( butun gunun zevkı gıttı içimdennn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?