2012 Şubat Anneleri

of kızım hasta oldu galiba hapşırıyordu bu gün tek tük öksürmeye başladı dr götürcez inşallah bişey yoktur daha 25 günlükken bronşitten 1 hafta hastaneye yattık böyle olunca ödüm kopuyor yine aynı şey olacak diye azıcık aksırıp tıksırsa dr taşınıyoruz inşallah bişey yoktur 2 gündür çok kızıyordum kızıma cezam bu olmamalı

haklısın, inşallah sizin içinde herşey daha iyi olur senin annen için yaptığını çok az insan yapar

selam kızlar
dün tüm gün dışardaydık
çok güzel bigün geçirdim
önce dışarda kahvaltımızı yaptık
sonra gezdik tabi deniz ne oto koltuğunda nede bebek arabasında durmadı kucakta gezdi paşam

inş bişeyi yoktur merak etme böylede düşünüp üzme kendini hepimiz sinirleniyoruz bazen

inş bişeyi yoktur merak etme böylede düşünüp üzme kendini hepimiz sinirleniyoruz bazen

sağol, sende ne güzel gezip dolaşmışsın bende şu her an hasta olacak soğuk alacak mikrop kapacak paranoyasından kurtulup kendimi dışarı atmalıyım yoksa kafayı yiycem sinirimide çocuktan çıkarıyorum hoş korksamda bişeyin değiştiği yok bu gün yine doktordayız

canım ben gece 11-12 gibi yatırıyorum
o zamana kadar mümkünse oyalıyorum uyanmasın diye
gece 3 defa kalkıyor ama yanımda uyuduğu için hemen anlıyorum sesinden
daha ağlamaya başlamadan varsa sağdığım sütümü yoksa mamasaını veriyorum hemen biberonla
içerken tekrar uykuya dalıyor
ama hiç ses çıkarmıyorum ve ışığı yakmıyorum
sabah 7-8 gibi gerçekten uyanıyor böylelikle :)

ama bu gece beslenmeleri bitiyomuş canım ilerde
üzülme hep böyle olmayacakmış yani

canım hemen yollayamıycam bu ara bu bakımevi durumundan sıkışığız
yatıracağımız yer 1400 tl dedi
ama illaki ihtiyaç devam edecektir
burda görüşüyoruz zaten
elimden geleni yaparım :)

ah ben sana kıyamam canım benim
bi öpüp sarılasım geldi şimdi
bende bu bebeklere çocuklara yapılan şiddet haberlerinde nasıl hıçkırarak ağlamaya başladım anlatamam

canım çok çok geçmişolsun
havalar iyiye gidiyor inşallah şiddetli geçirmiycek annesi
zaten eli kulağında yazda geliyo
dahada bişeycik olmaz inşallah

evet standart bebek aktivitesi
anne baba kolu koparmak :)

evet içine aksın. bebeğinizin burnu tıkandığında, kulağı akmaya basladığında gözünde çapak olduğunda sütünüzü kullanın. süt en buyuk antıbıyotık onun için. sağdıktan sonra kulağının içi su gıbı akmaya baslayacaktır . korkma. o tarafını yastığa yatır.ıyıce aksın. 2-3 gun gunde 3 defa tekrarla. ınş ıyı olur bebeişin.ben geceler boyunca burnundan gelen kusmalar ve boğulmalarla uyanıyorum.. rabbım tum bebeklerin yardımcısı olsun...

bende aynı ilaçları kullanıyorum. zantac aç iken emzırmenın yarım saat oncesi,gavsıconu da emzırma sonrası 4 çay kasık sütümle sulandırıp veriyorum. çoooook zor olduğunu , bebeğin suçlu bakışlarla ağlamsını,ve en kotusu de en çoook gulduğu zamanlarda kusmasının ne kotu olduğunu çoook ıyı bılıyorum... rabbım cumlamızın bebeğine sağlık versın...

inş ıyı olurlar...

canım tsk ederım umarım bu meblag kısa surede toplanır cunku cok yakınım.
benımde elımden gelen bırsey yok ve bu bnm canımı sıkıyor.
beynım cok dolu.. rabbım buyuk ınsallah hersey yoluna gırecektır.

slm kızlar
gögüste kabarcık kızarıklık acı bende de olmuştu ama oglumun agzında pamukçuk varken doktorun verdigi agiz damlasını sürekli gögsümede sürdüm emzirme öncesi ve sonrası sonrada bepanthen sürdüm sürekli geçti allaha şükür gögüs uçları mikrop kapmaya çok müsaitmiş haberiniz olsun...

viva cım allah yardımcın olsun canım ama senin elindende bişey gelmez sen maşallah iyi baktın bebegin olmasına ragmen allah senin içini biliyo sen keyfi vermek istemiyorsun bakım evine... inş güzel bi yer bulursun da gözün arkada kalmaz..

arnazar canım inş en kısa zamanda rabbim şifasını verir sende kendini çok üzme bebegin hissediyo herşeyi.. beterin beteri var derler maşallah senin kız güzel ve saglıklı gözüküyo... eger ordaki doktorlara güvenmiyorsan durumunda varsa eger istanbul yada ankara ya falan götür derim..

bennebileyim kız hiç zannetmiyorumki şuan kimse saati gelince uyutsun.. uymazlar bence...benimki gündüz 30dk 45dk falan uyuyo hep uyanık akşam 9 10 yada 11 gibi uyuyo gece 1 yada 2 de kalkıyo emiyo uyuyo 5 yada 6da uyanıyo sonra 10 gibi 30dk uyuyo uyandıktan sonra canı ne zaman isterse o zaman uyuyo hiç bi zaman saati saatini tutmuyo ama düzene girmeye başladılar artık...

kızlar benim oglanda nasıl elini emiyo anlatamam bide alt dudagını şubbudu şubbudu sesler geliyo bazen o sese uyanıyorum..
gaz ve kabızlık sorununa gelince ben 4.5 gündür tam tahıllı ekmek, kayısı yemeye ve form çayı içmeye başladım oglum kendiliginden gaz çıkarmaya başladı ilaç kullanmıyoruz artık ama gazı çok pis kokuyo ya sizinkilerde de öyle oluyormu..
bide gündüz uyumayan bebek doymuyordur diye bi yazı okumuştum ama yanlış bence benimki de gündüz en fazla 2 saat uyuyo sabah 6 dan akşam 9 10 kadar ama kilo alımı ayda 1 kilo oluyo...doymuyo zannedip mama vermeyin ama sütünüzde yoksa mama veriyorum diye üzülmeyin bence sizin elinizde olan bişey degil sonuçta sonra üzülüp de bebeginize stres hormonu yüklemeyin o zaman daha da huysuz oluyorlar... bazen bebekler aç oldugundan degil uyuyamadıkları için aglıyorlar..

uçurum dizisine bakan arkadaş bende sendenim... bende çok aglıyorum ona ve suskunlara bakarken anne olduktan sonra insan herşeye daha farklı gözle bakıyo

benim oğlnla seninkinin uyku düzenleri aynı diyebilirim.akşam 10-11-11.30 gibi uyur.gece 2.5-3-3.5 gibi uyanıp emer ,altını değiştiririm ,hiç konuşmam ,ışığı açmam hemen uyur zaten hemen.sonra sabaha karşı 5-6 gibi uyanır emer geri uyur.sonra 8-9 gibi uyanır.10-11 e kadar uyumaz.sonra biuyur bi uyanır,ne tamdalar ,kendinide sersem eder benide..öğlen gibi uyur ama gece uykusu gibi değil..böyle yuvarlanıp gidiyoruz..

el ve parmak emmesi bizdede iyice fazlasıyla devam ediyor.sesli bişekilde hemde..

ben geçmişi okuyamadım hiç.şimdi senin yazdıklarından anladığım kadarıyla
vivacım
anneni bakım evinemi vericen..sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım,çok hayırlı bir evlatmışsınki bebeğinle beraber annene bakmaya devam ettin.eşinde çok anlayışlı biriymiş..herşeyn hayırlısı olsın..annen içinde senin içinde böylesi daha hayırlı olacaktır..

evet benziyo bende gece hiç konuşmam ışık açmam hep loş ışıkla emzirir alt degiştiririm benimki 6 7 gibi uyanırsa uymaz 10 veya 12 kadar sabah uyandımı oyun istiyo şimarıp duruyo.. aahh ahh o el emmesi dudagının altını emmesi beni bitiriyo bazen emzirirken bile arada elini emiyo .. şuan o odasında ben salonda şıp şup sesler geliyo yine..
viva hakkatten eli öpülesi kadın maşallah süphanallah iyi baktı vallahi hemde bebekle ben iki gün babam kalmaya geliyo da hemen sıkılmaya başlıyorum.. eşine de maşallah vallahi rabbim ikisininde gönlüne göre versin..

kızım artık iice neyapacağını şaşırdı!!
şimdide sağ göğsüme taktı kesinlikle onu emmek istemiyo(
boş boş sol göğsümü emmeyi tercih ediyor.zaten sütüm az birde sağ göğsümü bırakacak diye aklım çıkıyo valla((
sağ göğsümü emzirebilmek için kırk takla atıyorum.
en son o yatarken onu hiç kaldırmadan tepesine çıkıp emzirdim düşünün artık halimi((

boş boş sol göğsümü emmeyi tercih ediyor.zaten sütüm az birde sağ göğsümü bırakacak diye aklım çıkıyo valla((
en son o yatarken onu hiç kaldırmadan tepesine çıkıp emzirdim düşünün artık halimi((

ARNAZAR ve GİZA çookkkkkk geçmiş olsun.inş bebişleriniz en kısa zamanda iyileşirler..
ve VİVA kimse annesini isteyerek bırakmak istemez.okuduğum kadarıyla sen elinden geleni yapmışsın üstelik kolikli bi bebekle..o yüzden bencede içini ferah tut..

bize gelince,
en son o yatarken onu hiç kaldırmadan tepesine çıkıp emzirdim düşünün artık halimi(

uyandıgımdan beri kızımla ugrasıyorum,delı gıbı
ılgı beklıyor
aglayıp kusuyor ıkındıkca daha da kusuyor ..
cıldırdım
kahvaltı bıle yapamadım ...
en son emzırdım ,gögsumde uyudu
sonra da öyle kaldı
yaklasık 6 saattır kolumda bır emıp bır uyuyor..
delırdım ..
offfffffff yaa ne oldu kızıma anlamadım
ne zaman dısarı cıksak gecesınde cıngar cıkartıyor..
ertesı gun de böyle oluyor..
nazar degdırenın gözu cıksın artık ne dıyım yaa..

kızz bennebileyimm nerelerdesin bebişinin kulagı nasıl oldu

selam kız walla gırdım ama tek kelıme yazamadım daha yenı attım koltuga kızımı yazıyorum
sen nasılsın neler yaptın
geldı mı baban,gezmeye cıktınız mı kocanla??
gecmısı de okuyamayacagım bellı kı bgn zor gececek..
iftar bekler gıbı esımın gelme saatını bekllıyorum tekken:)))
kafayın yıyecegım((
kulagı maalesef aynı..ılac werdı doktor, ona baslayacagım
ama sabah hıcbırseye fırsat vermedı kı..
damla kullanmam gerekıyor ..kuruyan akıntıları da düşüyor parca parca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…