- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #66.281
canım çok geçmişolsun
saol düşüncelerin içinde..
canım çok saol
inşallah hepimiz için herşeyin en hayırlısı olsun..
bende dışarı çıktığımızda günümü zehir etmesinden çok bunaldım çünkü evde zaten bunalmış durumdayım
ne yapacağımı şaşırdım açıkçası
of kızım hasta oldu galiba hapşırıyordu bu gün tek tük öksürmeye başladı dr götürcez inşallah bişey yoktur daha 25 günlükken bronşitten 1 hafta hastaneye yattık böyle olunca ödüm kopuyor yine aynı şey olacak diye azıcık aksırıp tıksırsa dr taşınıyoruz inşallah bişey yoktur 2 gündür çok kızıyordum kızıma cezam bu olmamalı
inş bişeyi yoktur merak etme böylede düşünüp üzme kendini hepimiz sinirleniyoruz bazen
kızlar,
benım kızım da erkeklerı sevmemeye basladı:))
bır erkek bır kelıme etse cıglık cıglıga aglıyor..
babası harıcınde kımseyle muhatap olmuyor..
şoklardayız:)))
2 dedesıne de aynı seyı yaptı ..
en son da dayısı ve amcasından korktu ..
artık sakal bıyık mı nedır bılemıyorum ama babasının harıcı erkek sevmıyor..
UYKU konusunu da yanlıs anlasılmasın
öyle hergun aynı saatte uyuyor degıl ,
mesela 8de kalkıyorsa 10a kadar tekrar uyutmaya calsıyorum
öyle 11e kadar sürüyor uykumuz..
yoksa 8de emıp yatmıyor yanı.:)))
bgn mesela dısarda hıc uyumadı hep huysuzdu
ama normalde arabada gıdınce sızardı ..
bı gunu dıgerıne tam da uymamız yanı..
benım ASIL SORMAK ISTEDIGIM :
bebegınızın uyku duzenı oturtanlar
ve bellı saatte gece uyutanlar
benım gıbı mama werıp mı yoksa hangı yöntemle uyumasını saglıyorsunuz??
dun mamasız kaldık ve 3te,6da,8de hep uyandık ..
yanı ben ömrumuzun sonuna kadar gecelerı mama mı vermem lazım ..
ne önerırsınız???
Kızlar yardım topluyorum bılmıyorum ne kadar dogru bı ıs yapıyorum ama
yardım etmek ısteyenler bana ozelden msj atarlarsa sevınırım.
Bosanmak uzere bı bayan ve ıkı cocugu var buna prefabrık bı ev kurcaz rabbımın ıznı ıle
egerkı corbada bnmde tuzum olsun dersenız bana ulasırsanız sevınırım..
ah ben sana kıyamam canım benimARNAZAR ve GİZA öncelikle bunları yazarak sizi üzmek istemiyorum kesinlikle...sadece içimden gecenleri yazmak istedim..ne olur kusura bakmayın.... inşallah bebeişleriniz en kısa zamanda iyileşir ...iinşallah bütün sorunlarınıza bi çare bulursunuz ....insan bi evlat sahibi olunca çevresindekilere daha cok dikkat etmeye daha cok düşünmeye ne biliyim daha duyarlı olmaya baslıyo ....şimdi nerde bi ağlayan bebek görsem oğlum aklıma geliyo...o bebeğin ne kadar cok acı cektiğini düşünüyorum oğlumda Allah korusun o durumda olabilirdi diyorum içim parçalanıyo resmen ...annelik böyle bişeymiş demekki...ciğerim yandı derler bilmezdim nasıl bişey oldugunu cok şükür oğlumun bişeyi yok ...ama böyle sizin gibi bebeği rahatsız olanları duydukça gercekten çigerim yanıyo...ama tabiki bu günlerinizde gececek bebeişleriniz cok cok iyi olacak sadece sizi anladıgımı bilmenizi istedim ...cok duygusallaştım sizi üzdüysem özür dilerim...
of kızım hasta oldu galiba hapşırıyordu bu gün tek tük öksürmeye başladı dr götürcez inşallah bişey yoktur daha 25 günlükken bronşitten 1 hafta hastaneye yattık böyle olunca ödüm kopuyor yine aynı şey olacak diye azıcık aksırıp tıksırsa dr taşınıyoruz inşallah bişey yoktur 2 gündür çok kızıyordum kızıma cezam bu olmamalı
selam kızlar
dün tüm gün dışardaydık
çok güzel bigün geçirdim
önce dışarda kahvaltımızı yaptık
sonra gezdik tabi deniz ne oto koltuğunda nede bebek arabasında durmadı kucakta gezdi paşam
nasıl sagayım kı canım yanı kulagının ıcıne mı aksın sütüm??
ya benım kızım da aylardır kusuyor
ama hala net degıl reflu vs sebebı..
bır de salyasında bogulacak gıbı oluyor..
işte bu olay da benım elımı kolumu baglıyor((
o kadar korkuyorum kı o bogulacak gıbı olup
aglamaya basladıgında ben de aglıyorum..
Allah bu gunlerımızı sorunsuz gecırmemızew yardım etsın ınsallah ..
canım okur okumaz dıkkatımı çektı.öncelıkle geçmiş olsun.benım bebeğiminde kusma problemı var.bende yorulmuş bıkmış durumdayım.her gun 3 kez onun kıyafetını kendımı değiştiriyorum.kustuğu yerlerde cabası.yavrumada çok uzuluyorum.emdığı sut mığdesınde kalmıyo bıdaha emmek ıstıyo bu kezde sutum azalmış oluyo.doktor bıze motılıum zantac ve gavısgon ınfant başladı ama değişen birşey yok.benımde tek dıleğim kusmasının durması.bana yardımcı olucak kımsede yok yaşadığım şehırde tek başıma o kadar çok zorlanıyorumkı(
ARNAZAR ve GİZA öncelikle bunları yazarak sizi üzmek istemiyorum kesinlikle...sadece içimden gecenleri yazmak istedim..ne olur kusura bakmayın.... inşallah bebeişleriniz en kısa zamanda iyileşir ...iinşallah bütün sorunlarınıza bi çare bulursunuz ....insan bi evlat sahibi olunca çevresindekilere daha cok dikkat etmeye daha cok düşünmeye ne biliyim daha duyarlı olmaya baslıyo ....şimdi nerde bi ağlayan bebek görsem oğlum aklıma geliyo...o bebeğin ne kadar cok acı cektiğini düşünüyorum oğlumda Allah korusun o durumda olabilirdi diyorum içim parçalanıyo resmen ...annelik böyle bişeymiş demekki...ciğerim yandı derler bilmezdim nasıl bişey oldugunu cok şükür oğlumun bişeyi yok ...ama böyle sizin gibi bebeği rahatsız olanları duydukça gercekten çigerim yanıyo...ama tabiki bu günlerinizde gececek bebeişleriniz cok cok iyi olacak sadece sizi anladıgımı bilmenizi istedim ...cok duygusallaştım sizi üzdüysem özür dilerim...
canım ben gece 11-12 gibi yatırıyorum
o zamana kadar mümkünse oyalıyorum uyanmasın diye
gece 3 defa kalkıyor ama yanımda uyuduğu için hemen anlıyorum sesinden
daha ağlamaya başlamadan varsa sağdığım sütümü yoksa mamasaını veriyorum hemen biberonla
içerken tekrar uykuya dalıyor
ama hiç ses çıkarmıyorum ve ışığı yakmıyorum
sabah 7-8 gibi gerçekten uyanıyor böylelikle :)
ama bu gece beslenmeleri bitiyomuş canım ilerde
üzülme hep böyle olmayacakmış yani
canım hemen yollayamıycam bu ara bu bakımevi durumundan sıkışığız
yatıracağımız yer 1400 tl dedi
ama illaki ihtiyaç devam edecektir
burda görüşüyoruz zaten
elimden geleni yaparım :)
slm kızlar
gögüste kabarcık kızarıklık acı bende de olmuştu ama oglumun agzında pamukçuk varken doktorun verdigi agiz damlasını sürekli gögsümede sürdüm emzirme öncesi ve sonrası sonrada bepanthen sürdüm sürekli geçti allaha şükür gögüs uçları mikrop kapmaya çok müsaitmiş haberiniz olsun...
viva cım allah yardımcın olsun canım ama senin elindende bişey gelmez sen maşallah iyi baktın bebegin olmasına ragmen allah senin içini biliyo sen keyfi vermek istemiyorsun bakım evine... inş güzel bi yer bulursun da gözün arkada kalmaz..
arnazar canım inş en kısa zamanda rabbim şifasını verir sende kendini çok üzme bebegin hissediyo herşeyi.. beterin beteri var derler maşallah senin kız güzel ve saglıklı gözüküyo... eger ordaki doktorlara güvenmiyorsan durumunda varsa eger istanbul yada ankara ya falan götür derim..
bennebileyim kız hiç zannetmiyorumki şuan kimse saati gelince uyutsun.. uymazlar bence...benimki gündüz 30dk 45dk falan uyuyo hep uyanık akşam 9 10 yada 11 gibi uyuyo gece 1 yada 2 de kalkıyo emiyo uyuyo 5 yada 6da uyanıyo sonra 10 gibi 30dk uyuyo uyandıktan sonra canı ne zaman isterse o zaman uyuyo hiç bi zaman saati saatini tutmuyo ama düzene girmeye başladılar artık...
kızlar benim oglanda nasıl elini emiyo anlatamam bide alt dudagını şubbudu şubbudu sesler geliyo bazen o sese uyanıyorum..
gaz ve kabızlık sorununa gelince ben 4.5 gündür tam tahıllı ekmek, kayısı yemeye ve form çayı içmeye başladım oglum kendiliginden gaz çıkarmaya başladıilaç kullanmıyoruz artık ama gazı çok pis kokuyo ya sizinkilerde de öyle oluyormu..
bide gündüz uyumayan bebek doymuyordur diye bi yazı okumuştum ama yanlış bence benimki de gündüz en fazla 2 saat uyuyo sabah 6 dan akşam 9 10 kadar ama kilo alımı ayda 1 kilo oluyo...doymuyo zannedip mama vermeyin ama sütünüzde yoksa mama veriyorum diye üzülmeyin bence sizin elinizde olan bişey degil sonuçta sonra üzülüp de bebeginize stres hormonu yüklemeyin o zaman daha da huysuz oluyorlar... bazen bebekler aç oldugundan degil uyuyamadıkları için aglıyorlar..
uçurum dizisine bakan arkadaş bende sendenim... bende çok aglıyorum ona ve suskunlara bakarken anne olduktan sonra insan herşeye daha farklı gözle bakıyo
benim oğlnla seninkinin uyku düzenleri aynı diyebilirim.akşam 10-11-11.30 gibi uyur.gece 2.5-3-3.5 gibi uyanıp emer ,altını değiştiririm ,hiç konuşmam ,ışığı açmam hemen uyur zaten hemen.sonra sabaha karşı 5-6 gibi uyanır emer geri uyur.sonra 8-9 gibi uyanır.10-11 e kadar uyumaz.sonra biuyur bi uyanır,ne tamdalar ,kendinide sersem eder benide..öğlen gibi uyur ama gece uykusu gibi değil..böyle yuvarlanıp gidiyoruz..
el ve parmak emmesi bizdede iyice fazlasıyla devam ediyor.sesli bişekilde hemde..
ben geçmişi okuyamadım hiç.şimdi senin yazdıklarından anladığım kadarıyla
vivacım
anneni bakım evinemi vericen..sen elinden geleni fazlasıyla yaptın canım,çok hayırlı bir evlatmışsınki bebeğinle beraber annene bakmaya devam ettin.eşinde çok anlayışlı biriymiş..herşeyn hayırlısı olsın..annen içinde senin içinde böylesi daha hayırlı olacaktır..
kızz bennebileyimm nerelerdesin bebişinin kulagı nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?